|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)
siostra go dostała i nazwała inaczej
a że miał 5 tygodni i był malutki to siłą rzeczy rodzice zaczęli "mały" mówić i on na to szybko zaczął reagować i tak zostało jak wyjdę na dwór i wrzasnę "Maaaaaały" to leci jak głupek do domu |
|
|
|
#752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
a jak słyszy "Mały masz" to mało co łap nie połamie tak biegnie
|
|
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
ja na nasz mówię Oli, Olivka, Oliviura
i na każde reaguje, a P. na nią czasem mówi Małpa ale najszybciej to zapieprza do kuchni jak usłyszy "whiskas" to mało łap nie pogubi
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#756 |
|
Rozeznanie
|
dotta moja kicia to chora staruszka.bo miała 2 operacje wycięcia guzów cycków. i teraz 3ci jej sie zrobił i tez bedzie operacja niedługo. biedna ta kicia,no ale tyle lat ją mamy że trzeba ją ratowac
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
a tutaj Oli na balkonie coś kombinuje
|
#758 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Nadrobiłam.Honolince życzę wszystkiego najnajlepsejszego na nowej drodze życia!! :ju pi: (też bym już chciała...)Cytat:
Fajny hymnik Ja też widuje się codziennie z TŻem,wiem jakie ma zachowania i przyzwyczajenia.Poza tym pomieszkujemy razem średnio po 2 miesiące w roku.Pewnie,ze to coś daje,ale jednak to inaczej niż kiedy się samemu zarabia na utrzymanie,płaci się rachunki itp. Mam nadzieję,że jak zamieszkamy razem po ślubie to za wiele się nie zmieni![]() Cytat:
![]() Cytat:
Stysik nie mam pojęcia jak się nazywają
|
|
#759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a była sterylizowana? Wiesz, u mnie w domu wcale bogato nie było a też jak się coś zwierzakom działo to kasę się na leczenie wyciągało chociażby spod ziemi i nie ważne czy zwierzak był 10 lat czy 10 minut u nas więc Cię rozumiem To nasza suczka też miała (nadal w sumie ma bo jej sie nowe zrobiły) nowotwory listwy mlecznej (całą listwę z jednej strony ma wyciętą) i tłuszczaki. Na szczescie nie złośliwe. Już jej operować nie będziemy bo biedaczka ma chyba z 15 lat (znajda) i mogła by narkozy nie przeżyć.
|
|
|
|
|
#760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wygląda o wiele młodziej i czasem goni jak głupia i świruje
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
jak bym się bardzo postarała i z okna wychyliła to też blok P zobaczę
.............. u nas też kicię musieliśmy ratować jak miał rok ![]() takiego wirusa załapał, schudł 1.5 kg z odwodnienia, nawet nie miałam sumienia go z łóżka wygonić weterynarz powiedział że to będzie cud jak nie zdechnie ale się nie poddał i po 4 dniach zaczął jeść |
|
|
|
#763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to w sumie mój najstarszy to okaz zdrowia - tylko raz zeskoczył na szklankę i sie rozciął a uciekając zachlapał krwią pół mieszkania ja go zaraz do weta zabrałam a w tym czasie mama z pracy wróciła (nie wiedziała co się stało) i zastałą w domu pobojowisko (meble poprzesuwane - bo kot wystraszony sie schował i trzeba było go wydobyć z za mebli) i wszędzie plamy krwii - myślała że coś się nam stało A malucha jak znaleźliśmy to był w takim stanie że .... i najlepsze że to ja się zorientowałam że ciężarna a wetka nie Na szczęście mój czwarty kot (kotka) jest zdrowa - to taki tchórz że na ręce sie nie da wziąć więc jakby jej sie cos stało to nie wiem jak bym do weta ją wzięła
|
|
|
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
|
#765 |
|
Rozeznanie
|
biedne te kociaki. ja to na samą myśl o choryym zwierzaku to sie rozczulam. jak kicia była 2 raz chora to nie mielismy pieniążków bo operacja jakies 150 zł + 50-100 zł na zastrzyk potem i wizyte u doktorka.-to sie cała rodzina zrzucała,a ja i siostra to pierwsze swoje zaskurniaki i na sierściucha wszystko(ale dawno to było).
nie jest sterylizowana. i nei wiemy co z nią zrobic bo stara już troszke jest i nie wiadomo jak po tej operacji bedzie sie zachowywała czy wyzdrowieje. po ostatniej operacjii sie na nas gniewała 3 dni-uciekła! z bandazem wokoło rany na cąłym tłowiu,gdzies sie w komorce schowała i nie chciała nas znac. potem przyszła jak zgłodniała chyba i sie przeprosiła z nami. i teraz nie wiemy co z nią zrobić.
|
#766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo z tego co się orientuję sterylizacja bardzo ogranicza występowanie takich zmian - zwłaszcza złośliwych.ja swego czasu tyle bywałam u mojej wetki że mi dawała wizyty gratisowe
Edytowane przez dottta Czas edycji: 2010-02-06 o 14:38 |
|
|
|
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
Aha to ja myślałam o innym
bo mój też się nie ogłasza w necie ani na targach a ma 2 lata do przodu terminy zajęte i podejrzewałam że może to ten sam saksofon też ma i 5 członków ![]() a ja dzisiaj samotny wieczór spędzę pierwszy raz od 5 lat... bo moj luby idzie na impreze... i jeszcze go na nia zawioze i jutro go na uczelnie musze zawiezc zrobie sobie jakas salatke z gyros na pocieszenie...i bede pisac pytania na obrone chyba jestem jakaś dziwna- pracy nie napisałam ale pytania już w 1/3 mam opracowane ![]() i kurde jeszcze gorączke mam... no to się wyżaliłam ![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- wiem, paznokcie sobie pomaluję na czerwono ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- i kupie sobie cole ero i sie upije nią
|
#768 |
|
Rozeznanie
|
dotta cos tam było o sterylizacji ale ja młoda i nie ogarnieta to nie wiedzialam co i jak. moze tym razem trzeba to zrobic. sie zobaczy jak si epojdzie do weterynarza
|
#769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opracowuj pilnie, będziesz miała z głowy, ja też taka byłam do mnie P przychodzi z winkiem a ja mam ugotować kolację (ale co z tego wyjdzie to zobaczymy |
|
|
|
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
Stysik
|
|
|
|
#772 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja niestety hasla nie pamietam, tylko meila a podawalam kilka stron wczesniej Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
ale na bizu przyjdzie czas hihi dizekuje ![]() Cytat:
![]() ja widzialam Twoja suknie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale ja wierze w czarne koty hehe wioecie... i nie moglabym miec takiego w domu, musialabym po suficie chodzicHonolinka to juz dzis WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!! DUUUZO DUUUZO MIŁOŚCI PRZEDE WSZYSTKIM ![]() ![]() ![]() Ojj.... az sie wzruszylam... Nie moge sie doczekac relacji
|
|
|
#773 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
+tż+kolacja a co przygotowujesz?![]() Cytat:
składali się i nawet mają kołacza w cenie ja jednak mam cicha nadzieje ze wieczor sie szybko skonczy bo sie towarzystwo wykruszy... ale on taki przejety, nawet chcial garniaka ubrac (spotkanie klasowe)
|
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
winko+TŻ+kolacja=zero bzyku bo @
kurczak w pięciu smakach niby ma być z ryżem i surówką |
|
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
pycha!!!!
|
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
Stysik ale Ty dobra kobieta jesteś dla niego
![]() Jejuuu a Wasi TŻci chodzą sami na imprezy?Mój w ogóle nie codzi beze mnie.Ewentualnie do kolegi na mecz,walkę bokserską + piwko lub whisky
|
#778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Ale tu pusto
|
|
|
#779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jeśli są to męskie wypady to wiadomo że ja nie idę |
|
|
|
|
#780 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Talent trzeba doceniać ![]() Cytat:
Kiedyś byłam baaaardzo punktualna, ale teraz coś mi się odmieniło![]() Witajcie! Mój TZor składa naszą ogromną szafę, a ja się obijam Zaraz muszę zabrać się do pisania Nie chciałabym dzisiaj naszego ślubu, bo ja z katarem do pasa a TZet z dwoma zimnami na sutach![]() No i teraz najważniejsze! Muszę sie nauczyć składać ładnie ślubne życzenia, bo w przyszłym roku polegnę Ekhemmm....Honolinko w tym najważniejszym Dniu Waszego życia życzę Wam wszystkiego co najpiękniejsze!
Edytowane przez Lanai Czas edycji: 2010-02-06 o 15:38 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.

i na każde reaguje, a P. na nią czasem mówi Małpa

:ju pi: (też bym już chciała...)
ja jakos o sukience jeszcze nie mysle hehheh wydaje mi sie ze tu jeszce duzo czasu, planuje za rok sie za to wizasc
i jak tutaj nie popełnić jakiegoś mordu na rodzinie
a była sterylizowana?

bo z tego co się orientuję sterylizacja bardzo ogranicza występowanie takich zmian - zwłaszcza złośliwych.
pierwszy raz od 5 lat... bo moj luby idzie na impreze... i jeszcze go na nia zawioze i jutro go na uczelnie musze zawiezc 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!! DUUUZO DUUUZO MIŁOŚCI PRZEDE WSZYSTKIM
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

ja jednak mam cicha nadzieje ze wieczor sie szybko skonczy bo sie towarzystwo wykruszy... ale on taki przejety, nawet chcial garniaka ubrac