![]() |
#1501 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode
Cytat:
![]()
![]() |
#1502 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zaproszenia odbieramy w poniedziałek - zamawialiśmy w sklepie z zaproszeniami w Warszawie (akurat trafiliśmy na promocję 2zł/szt, normalna cena tych naszych wybranych to ok 3,60zł/szt). Jeszcze w następnym tygodniu zamierzam umówić się z fryzjerką i makijażystką oraz pogadać w kwiaciarni na temat bukietu, jeszcze został nam garnitur ...hmmm...to chyba tyle.
![]() |
#1503 |
Raczkowanie
|
kurczę dziewczyny widzę, że Wy już w pełnej gotowości bojowej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1504 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez nestka Czas edycji: 2010-01-30 o 09:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1505 | |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() my tez z 31 lipca ![]() ![]() z zalatwionych spraw jest oczywiscie sala, kosciol, zespol, fotograf, kamerzysta, auto do slubu, transport gosci, podroz poslubna, cukiernia, stylista (fryzjer i wizazysta w jednej osobie), oprawa muzyczna slubu, kwiaciania i... chyba tyle ![]() mamy tez zrobione nauki, a obecnie chodzimy na kurs tanga, bo chcemy tango na pierwszy taniec ![]() w polowie stycznia zamowilam suknie slubna, bo szyja ja w Hiszpanii, wiec troche trzeba na nia poczekac. a TZ zamowil garniak, bo sie okazuje, ze na jego uszycie tez trzeba poczekac i to 10 tygodni (szyja w Niemczech ![]() ![]() teraz rozgladam sie za bizuteria do sukni i zaproszeniami ![]() ![]() Cytat:
![]() ja jestem dobrej mysli, bo jakos mam wrazenie, ze przelom lipca i sierpnia zawsze byl dosc ladny ![]() ![]() a jutro rowno pol roku do slubu ![]() ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2010-01-30 o 09:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1506 |
Raczkowanie
|
Witam i ja, ślub mam 10 lipca
![]() ciągle wydaje mi się, że to przecież jeszcze tak strasznie długo... mamy już salę, zespół, kamerzyste + foto, no i obrączki, bo dostaliśmy trzeba tylko przerobić... ciężko mi uwierzyć, że zostało tylko 5 miesięcy... |
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Zakorzenienie
|
Myślę że takie coś jak agregat prądotwórczy to wiekszośc restauracji posiada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1508 |
Raczkowanie
|
no ja właśnie mam nadzieję, że nasza restauracja posiada taki agregat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1509 |
Raczkowanie
|
Witajcie Dziewczyny!
Ja też mam termin ślubu 10 lipca ![]() ![]() W sobotę byłam na ślubie przyjaciółki, więc mam zamiar wypytać ją o wszystko ![]()
#1510 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ostatnio czytałam w kalendarzu księżycowym, że ten rok ma byc bardzo dziwny, ma być wiele anomaliów pogodowych. A jeśli chodzi o sam lipiec to początek i koniec ma być ładny i pogodny, więc pannom z 10 może sie udać, 17 jest tak po środku, no zobaczymy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1511 |
Raczkowanie
|
mam nadzieję, że zapowiedź dobrej pogody się sprawdzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1512 |
Raczkowanie
|
Pogodą specjalnie się nie martwię, ślub mam o 13 i tego dnia robimy tylko obiad dla najbliższej rodziny. Natomiast imprezka dla znajomych będzie 17 lub 18 lipca i raczej nie pod gołym niebem
![]() W zasadzie póki co niczym się nie martwię, mam tylko nadzieję, że mój ![]()
#1513 |
Raczkowanie
|
A co tu taka cisza.Piszcie jak Wam ida przygotowania do slubu.Kiedy planujecie rozdawac zaproszenia.My do Poski wracamy koncem czerwca wiec dopiero wtedy ruszymy z zapraszaniem gosci(troche pozno) no ale co zrobic.
![]()
![]() ![]() Edytowane przez ania028 Czas edycji: 2010-02-05 o 10:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
Zakorzenienie
|
Fakt, cicho trochę
![]() ![]() Mam sukienkę. ![]() Kiedyś kupiłam już do cywilnego a ostatnio wybrałam suknię ślubną. Teraz muszę kupić buty, welon itp. Czy nosi się teraz rękawiczki do kościoła? Ja jeszcze nawet nie wybrałam zaproszeń. Ale rozdaje się chyba tak na 3 miesiące maksymalnie. I tak goście nie wiedzą jeszcze czy przyjadą czy nie. Ja mam dać znać na sali w tygodniu przed ślubem więc się tak nie będę śpieszyć. A i jeszcze obrączki. ![]()
#1515 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() my jestesmy obecnie na etapie wybierania zaproszen. rozdawac planujemy znajomym w drugiej polowie marca, a rodzinie w swieta wielkanocne ![]() obraczki bedziemy kupowac gdzies tak w maju. nie mam ich cos ochoty trzymac w szufladzie no i rzeczywiscie lepiej kupic jak juz bedzie cieplej ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1516 |
Raczkowanie
|
my pewnie dopiero w czerwcu będziemy rozdawać zaproszenia, ewentualnie końcem maja... Na razie musimy się zdecydować na jakieś
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1517 | |
Raczkowanie
|
My mamy wliczony pokoj dla nowozencow,ale wlasnie nie wiem czy jest tam cos takiego jak sejf czy cos w tym stylu.Wydaje mi sie ze zawiezienie pieniedzy do domu odpada (nigdy nic niewiadomo)
---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Ja osobiscie rekawiczek nie chce bo mi sie to nie podoba,po powrocie czeka mnie zakup butow itd.Dziewczyny jak myslicie chyba nie bedziemy miec problemu z kupnem garnitura .(Zaznaczam ze wracamy koncem czerwca)
![]() |
#1518 |
Raczkowanie
|
myślę, że z kupnem garniaka problemu nie będzie. Jest bardzo duży wybór i o ile TŻ nie jest zbyt wybredny to na pewno coś znajdziecie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dopiero w Cymbeline znalezlismy super garniak Wilvorsta i zamowilismy. czas oczekiwania na uszycie: 10 tygodni ![]() ![]() no ale to moze tez dlatego, ze mam wysokiego TZa i w salonie akurat jego rozmiaru nie bylo. Edytowane przez lain Czas edycji: 2010-02-05 o 15:02 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() My mielismy pieniadze zostawione w aucie ... przed lokalem .. a jak sie popoludniu okazalo ... auto bylo caly czas otwarte ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1521 |
BAN stały
|
x
Edytowane przez nieposkromionaa Czas edycji: 2011-02-17 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1522 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Butki(taneczne) do sukni zamawiam w marcu. Do kościoła z papierami mamy sie zgłosić po Świętach Wielkanocnych, czyli ok. 10 kwietnia. W sprawie bukietu, też mam się zgłosić koło marca-kwietnia. Tyle udało mi się dzis dowiedzieć/ załatwić...więc czekamy do tego marca ![]()
![]() |
#1523 |
Raczkowanie
|
No wiec ja jesli chodzi o makijaz probny to mam sie skontaktowac tak okolo tygodnia wczesniej z pania kosmetyczka natomiast na fryzure probna ide 26 lipca .Mysle ze ze znalezieniem kosmetyczki jezeli chodzi o zrobienie pazurkow to nie bedzie problemu tak kilka dni wczesniej.
![]()
![]() ![]() Edytowane przez ania028 Czas edycji: 2010-02-05 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1524 |
Lena
|
u nas prezenty czy kasę będziemy trzymać w domu. niedaleko naszej sali weselnej jest mój dom i tam sie to wszystko zaaniesie.
kosmetyczke czy fryzjerkę mam w rodzinie i pewno jakieś parę dni wcześniej spróbujemy jak i wczym będzie mi dobrze. choć fryzjerka nie będzie m iała za dużo roboty, bo ja chcę mieć rozpuszczona włosy. zaproszenia mamy proste, jednolite... sami zaprojektowaliśmy, tylko nasza drukarnia będzie je drukować. ale to dopiero w marcu gdzieś. dodatrkowo my zamawialiśmy dwa rodzaje zaproszeń.. na wesele i na poprawiny- bo w poprawiny będą chrzciny naszej córeczki; wiec ![]() ![]()
![]() |
#1525 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja mam styliste - tzn. fryzjera i wizazyste w jednej osobie ![]() a na probna fryzure i make up mam zamiar zapisac sie na 17 kwietnia, bo akurat wtedy idziemy na wesele znajomych ![]() ![]() do kosmetyczki nie bede sie jakos wczesniej specjalnie umawiac, bo pazurki i depilacje woskiem mam zamiar zalatwic w piatek przed slubem ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1526 |
Przyczajenie
|
Fajnie że 2 w 1 znalazłaś
![]() ![]() [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/becik/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/becik/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG]
#1527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bez dojazdu do domu ![]() ![]() mnie bedzie czesal i malowal Oskar Bachoń http://www.oskarbachon.pl/main.html suknie ladna ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1528 |
Raczkowanie
|
Ania028, moja koleżanka miała rok temu ślub i manager hotelu od razu zaproponował im skrytkę (czyli odpowiednik sejfu). To chyba normalne i oczywiście bezpłatne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1529 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1530 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.