![]() |
#2191 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
CookieCrisp - kocham też! <3
Desire x3_ - ja nie będę uważała-możesz okradać! ![]() _mandarynka - to zaszczyt być okradanym przez Ciebie! Uwielbiam bardziej! ![]() Łatwiej egzystować bez tęsknoty. I naczyń się nie tłucze. people get drugs. people fall in love. // ang. Ludzie biorą narkotyki. Ludzie się zakochują. Między nami niecierpliwe, obłąkane zabijanie słów. spustoszenie we mnie jak w rosyjskim monopolowym. jak bezradność, na którą słów mi brak. Nie czuję się u siebie w sobie - to miejsce jest chyba zarezerwowane Tobie.
#2192 |
Raczkowanie
|
Dałabym Ci dzisiaj wszystko czego potrzebujesz .
Czasami dobrze jest cieszyć się szczęściem innych , tylko ta radość nie wystarcza na długo , bo uśmiech na naszej twarzy nie będzie nigdy taki sam jak gdyby to szczęście było nasze .
![]() |
#2193 |
Zadomowienie
|
Zaczarowana xdd, Kaskowa Kurcakowa - okradłam
![]() ___________________
Zakochany człowiek jest egoistą, widzi tylko swoje drugie ja. Chcę się wyplątać z tej pętli pomiędzy nami. Gdybym coś zmienić mogła pomiędzy nami, to dziś bym wolała, żebyśmy się nigdy nie spotkali. Nie obgaduj za plecami, patrz mi kur** w oczy. Jaką plotką lub domysłem mnie dziś zaskoczysz? Mówią Ci: Nie pchaj się na piedestał, musisz być skromny i zwykły jak wszyscy. To syndrom Polski, wybij się wyżej, a chwycą Cię za kostki. Rana za raną, powoli się goi. Teraz ostrożniej niż kiedyś, teraz powoli, by z problemami nie żyć.
#2194 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() okradam ![]()
![]() |
#2195 |
BAN stały
|
IhateU, dontgivenames, ruda wiewiora i niezmiennie- minimum4znaki na was dzis napadłam
![]() Umiem zrobić Twoje ulubione danie, znam słowa ulubionej piosenki, wiem po której stronie szafy wieszasz koszule i który film doprowadził Cię do łez, wiem na którą ustawiasz budzik i jakiej pasty do zębów używasz, gdzie najlepiej odpoczywasz i co Ci sprawia radość. Wiem… wiem o Tobie tyle rzeczy, a ona? Ona nie wie pewnie nawet połowy z tych rzeczy. I co z tego? To JĄ kochasz… Chora psychicznie na beznadzieję Czasem się tylko zastanawiam co by było gdyby wiedział…. przestałby ją kochać? Nie sądzę Jestem już chyba uosobieniem anielskiej cierpliwości. Czekam na Ciebie już 3 rok, wysłuchuje opowieści o miłosnych podbojach, doradzam w problemach i rozterkach. Pocieszam Twe złamane serce, ocieram łzy po rozstaniach i czekam dalej, wierząc cały czas w cud. Istny anioł ze mnie, a Ty nawet tych ogromnych skrzydeł nie widzisz… Spijać z Twoich ust mogłabym każde słowo A gdybyś był mój puściłabym Cię wolno, wzięłabym tylko Twoje serce, żeby zawsze mieć je przy sobie Faceci są beznadziejni, mów takiemu „nie rozkochuj” to ten ci zrobi na przekór i wpadasz po uszy „Nigdy nie warto tęsknić za kimś, co do kogo nie mamy pewności, że śpi tej nocy samotnie” Podobno gdy kobieta mówi „nie” to myśli „tak”, a facet? Facet nigdy nie powie „nie” Gdy mam swoje zdanie to go nie zmieniam! Twojego mogę wtedy co najwyżej wysłuchać szczesliwaaa- świeżo zdany ostatni egzamin, rozdział SESJA zamknięty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2196 |
Wtajemniczenie
|
CookieCrisp - <333 Moja, moja, moja! Ty wiesz, że Twoja miłość jest odwzajemniona prawda?
![]() ![]() ___________ Wciąż czekam - ale słabo mi to wychodzi.
Chcę tylko, aby ból dziś odszedł. Byłoby w porządku, gdybym nazwała Cię moim pragnieniem?
#2197 |
Raczkowanie
|
marikab - dziękuje kwiatuszku ; **
gdybym mogła schowałabym twoje oczy w mojej kieszeni , żebyś nie mógł oglądać tych , które są dla nas zagrożeniem . Pijesz już chyba dziesiątą herbatę tego dnia.! -Jak się tyle płacze to trzeba uzupełniać płyny. Kubusiu... -Tak, Prosiaczku? -Ja mam takie małe serduszko... -Jesteś malutki, ale serduszko masz duże - powiedział Puchatek i przytulił Prosiaczka Dlaczego ta dziewczyna zawsze ubiera się na czarno? -Ma żałobę. Odeszły trzy najdroższe jej osoby. -To przykre... A kto umarł? -Jej Wiara w ludzi, Radość w sercu i Optymizm w duszy. siedzę sobie w dresach. w okropnym podkoszulku w paski. słucham jakiś zamulających piosenek. i myślę o Tobie, wiesz? uśmiechając się do telefonu, z nadzieją, że niedługo dostanę odpowiedź. -Opowiedz mi bajkę o Czerwonym Kapturku -Nie. -To o królowej śniegu , o kopciuszku -Nie. Opowiem ci bajkę o miłości . Chcesz ? -Nie.
![]() |
#2198 |
Raczkowanie
|
Wydaje ci się, że nie możesz bez Niego żyć ?
Pomyśl ile kobiet żyje bez Niego i jakoś sobie radzi. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2199 |
Zakorzenienie
|
waham się, jestem w rozterce. krótko mówiąc jestem kobietą.
papierowa marionetka? szukasz jej ? dobrze trafiłeś. to właśnie ja. a ja chcę być poza zasięgiem.
![]() |
#2200 |
Raczkowanie
|
przy Tobie to nawet kałuże są kolorowe
![]()
#2201 |
Wtajemniczenie
|
Papieros ma smak życia..
I nie smakuje mi... Papieros ma smak życia.. I nie ma smaku wcale... Miasto śpi... Znów ten stan, że nie wiem co mam robić ![]() Niby wszystko ,gra i niby o to chodzi.... Ja jestem tragiczna? czy życie jest tragiczne? Nie mam nic,nie mam nawet pomysłu Jestem sam, ale walczę jak trzystu
![]() |
#2202 |
Przyczajenie
|
Ludzie UDAJĄ twardych, silnych
Ukrywając że są LUDZCY … Mam swoje zdanie- Umiem tupnąć nogą ! ![]() Wmawiamy sobie że cień nie istnieje.. Ale jak mawia przysłowie- przed cieniem nie uciekniesz …
#2203 |
Zakorzenienie
|
Seks, narkotyki i rock and roll. ****a, Wszystko to ściema. Seks odpada gdy zaczynasz brać herę, bo ci nie staje. Narkotyki obecnie to gówno kiepskiej jakości. A muzyka to istne bagno a nie rock and roll. Dobrze, że chociaż Lou Reed jeszcze żyje.
#2204 |
Rozeznanie
|
Missi_16 -moje słoneczko.
![]() TajemniczaPanna- ![]() ![]() Nensie- genialne! ![]() ![]() marikab- te opisy są boskie.! po prostu ![]() `teraz jedynie marzę o tym,by znów poczuć dotyk twych dłoni... `podążam drogą usłaną różami...tak różami- tymi kwiatami miłości .. z miękkimi płatkami.. i niestety kolcami .
#2205 |
Raczkowanie
|
Kochać, lubić i całować - o tym marzy moja głowa. Nie mogłam tak po prostu odejść, zostawić go samego. Całował mnie, czułam jego oddech na całym ciele. Pragnęłam go tak bardzo jak kogoś, kto mnie absolutnie dopełniał, ale jednocześnie wcale nie chciałam go poczuć. Rozsądek blokował moje emocje. Gdy tak na mnie patrzysz, to nie wiem czy mnie widzisz. Poznałam kogoś. Skreśliłam po drugim spotkaniu. Nie, nie dlatego, że było z nim coś nie tak. Po prostu nie był Tobą. Wódka była tej nocy jak tlen. Znowu można było oddychać.
nie jestem pewna. nie wiem czy jestem, czy mnie nie ma. może stoję obok Ciebie... [caroline060 ![]() Edytowane przez CookieCrisp Czas edycji: 2010-02-06 o 16:46 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2206 |
Wtajemniczenie
|
Kochane moje, ja zawieszam na razie moją działalność na wizażu. Mam dość. Kiedyś wrócę, jak to wszystko się uspokoi.
Kocham te moje "stare" krowy : amozefrytkidotego, cookie crisp, paulishia, kamisha, guzikixd, blondi69, together93, keeendy i całą reszte <3 --- Już nie chcę być tylko dla Ciebie.
A ja bezczelnie uwielbiam za nic , a zarazem za wszystko. Moja obojętność Cię zabije. Już nigdy więcej kołysanek. Dzielić się ciszą, choćby chwilowym spojrzeniem. Rozkoszuję się bujając w obłokach i wyjadając chmurkowy krem wolności niebu. Moje racjonalne myślenie gdzieś wyparowuje, później skrapla się i opada z deszczem, którego mam już powoli dosyć. A smutek który gdzieś tam w sercu na dnie pomieszkiwał zepchnę głębiej jeszcze - dziś nie pora na zamglone oczy. Witamy w piekle, gdzie telefon traci zasięg. Chyba potrzebuję męskiego towarzystwa, czy nie mam racji?
Blada cera, kontrastuje z czerwonym kolorem szminki. Mój zimny wyraz twarzy kontrastuje z ogniem w sercu. Edytowane przez CaMa Czas edycji: 2010-02-06 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2207 |
Raczkowanie
|
CookieCrisp , minimum4znaki - Dziękuje
![]() _____________ Może pomilczysz dziś ze mną o samotności? Uśmiechnął się do niej los. Potem okazało się, że był to uśmiech ironiczny. Wszystko do przeżycia jest. Czas przesypuje mi się przez palce. |
![]() ![]() |
![]() |
#2208 |
Zakorzenienie
|
dresowa - ;** <3
__ 'Popełniłam największy błąd w moim życiu ,zgubiłam torebkę ...
Pewnie spytasz czemu rozpaczam po torebce ?! To Ci wytłumaczę: Miałam tam szczęście ,które chodziło ze mną wszędzie ... Miałam uśmiech który codziennie przyklejałam .. Miałam dużo miłości z którą się dzieliłam ... Miałam podręczne Słońce ,gdy już zapadała noc. Miałam to wszystko ,ale to głupia wypuściłam ! Teraz już wiesz?!
#2209 |
Rozeznanie
|
dziękuję.
Nienawidzę Cię i kocham. Przy Tobie śmieję się i szlocham. To tylko miała być zabawa. Niby nie ma się co bać. Lecz ja poddaję się – wysiadam. Nie dam rady wytrwać do końca. [ Reni Jusis - Dwoje na huśtawce ]
![]() |
#2210 |
Zakorzenienie
|
_Panna_Migotka_ - kochanie
![]() dresowa- dziękuję, lustereczko <3 Z4koch4na- Miło mi bardzo, dziękuję perełko ![]() ![]() CaMa- Pierwszy raz ktoś nazwał mnie starą krową ![]() ![]() PortugaL17- idealny dla mnie. ![]() ![]() _______ ... bo na miłość nie ma znieczulenia.
Nie chcę być bez Ciebie. Bez Ciebie "ja" brzmi tak pusto.
#2211 |
Rozeznanie
|
minimum4znaki
![]() kotecek8187 - miło mi ![]() ____ Kiedy ktoś nie kocha, jest mu zimno Jestem tylko małym okruszkiem, którym miota wiatr przez życie nie mam sił się postawić temu co wszystko zaplanował Wiesz jak to jest, zasypiać i budzić się ze łzami w oczach każdego dnia ? I po co to wszystko? Te spacery w deszczu, te długi rozmowy, te wspólne godziny spędzane na rozmowach? Po co? Gdy teraz Cię nie ma... Otworzyłam dzisiaj skrzynię, w której schowałam niegdyś moje marzenia. Teraz jestem gotowa, aby je zrealizować. A czy Ty jesteś gotów spełnić swoje? Dzieli nas ocean kłamstw. i przyszła Panna śmierć wyrywając z moich ramion Ciebie . Nie przypuszczałeś, iż łamiąc mi serce, sprawisz, że pokocham Cię ze zdwojoną siłą. Słowa: Jesteś ładna, fajna. Nie ruszają tak jak.. Słowa: Jesteś piękna. |
![]() ![]() |
![]() |
#2212 |
Rozeznanie
|
<3
-Co to jest? -Serce. -Aa, a do czego służy ? -Nie pamiętam...
#2213 |
Raczkowanie
|
Jestem całkiem, jestem prawie
Jestem w środku,jestem z boku Jestem wojna,albo pokój... |
![]() ![]() |
![]() |
#2214 |
Raczkowanie
|
z4koch4na - bardzo mi miło.
![]() mój 300. ![]() i właśnie z tej i oto okazji chcę wymienić moje miłości. ![]() kolejność przypadkowa (pisane z pamięci) możliwe, że zapomniałam o kimś. -.- stonka12,kamisha,CookieCrisp,nydee,suve,choocapic,dontgivemenames,ciiri, blondi69,xxgroszek07xx,agattee,inquiiring,minimum4znaki,siatkarka18,MamCieGdzies, Primadonna,always be yourself,ruda wiewiora,Drift, peculiarity (i proszę mi już nie znikać na niewiadomo ile.!) _mandarynka,abunee,grise,TiS,lall,kochanaaa,issue,3martyna,midight, styrana,dresowa,lolja,m4dziara. _________ każda obecność przy Tobie jest jak wycieczka do nieba. i niedostępny dla nikogo wampir. <3 kocham Cię, tak to postanowione. - ja i ty. - a co? - a wszystko.! <3
#2215 |
Przyczajenie
|
` To Ty jesteś przyszłością swoich marzeń !
![]() `Marzenia to nasze indywidualne skrzydła, którymi tylko my umiemy sterować ... ![]() ![]() ____ Czasem ludzie chcą by ich zostawić w spokoju.. Ale z was talentyy ![]()
#2216 |
Raczkowanie
|
Ciebie już nie ma. na górze potrzebowali Cię bardziej..
z dnia na dzień. i wszystko jest bez sensu.. Emocje. Gdy serce bije mocniej a pierwsze co zrobiłam to usiadłam na schodach i zaczęłam płakać..! i odchodzisz na zawsze.. z góry widzisz jak płacze.. bardzo proszę o opisy o śmierci przyjaciela.. ;(
#2217 |
Raczkowanie
|
Najlepszym sposobem elektryzowania ciał jest oddziaływanie na nie piorunującym spojrzeniem ! Szczęście Cię płoszy, a i tak za nim gonisz. Nasza miłość jest jak niedoczytana książka Termometr uczuć zamknięty w duszy miłości. Tutaj gorączka nie jest chorobą. Zniszczyło mnie Twoje milczenie... a podobno to słowa ranią. Zrobię piękny witraż- nieszczęścia błękitne, a chwile szczęśliwe białe... i wyszło piękne bezchmurne niebo. Tak, kłamię... kłamię codziennie, oszukując sama siebie, oszukując cały świat, kłamię Ci prosto w oczy mówiąc, że mi już na tobie nie zależy...ale inaczej,inaczej nie potrafię... *** Edytowane przez Kofeina w RedBullach Czas edycji: 2010-02-06 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2218 |
Zakorzenienie
|
dziesięć pociągnięć dotyku. tego chcę na zakończenie.
żart się kończy, gdy dotykasz moich ud. pieścisz słowa wykłamane z nut, po których zrzucam wszystko co mam. gubię sny. nad ranem zbieram resztki nas samych. |
![]() ![]() |
![]() |
#2219 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() -------------------------------- może i nie jesteś doskonały, i pomimo Twych wad, jesteś najwspanialszym człowiekiem jakiego kiedykolwiek spotkałam. Kocham Cię. Tak po prostu. Bo to co proste jest piękne. Bez udziwnień, niepotrzebnych dodatków i tych wszystkich pierdół, których nie potrzebujemy, bo mamy przecież siebie! już nic na to nie poradzę,że nie potrafię Cię zapomnieć! To raczej Twoja wina. To Ty sprawiłeś, że się w Tobie zakochałam.Więc nie oczekuj ode mnie, że Cie wyrzucę tak po prostu z mego życia, a co najgorsze z mego serca. tak łatwo jest kogoś zranić. a tak trudno naprawić swój błąd. czas ucieka nieubłaganie. a ja co? dalej taka sama.SAMA!
![]() |
#2220 |
BAN stały
|
PortugaL17
keeendy łał ![]() ![]() . . . złamałeś serce . podeptałeś je i myślisz, że zwykłe przepraszam wystarczy i ona Ci przebaczy ? kocham . niekocham . kocham . niekocham . no co ? przecież kobieta jest zazwyczaj niezdecydowana. - dziecko zamknij oczy a problem sam zniknie. - proszę Pana zamykałam już je z dobre 1000 razy a on nie zniknął . więc czemu Pan kłamie ? przerośnięta ambicja . za duże nadzieje znalezione gdzieś w koszu i nie potrzebna liczba zbędnych adoratorów . Tak to właśnie cała Ja. . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.