|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć V
Hej kobietki jestem i ja
![]() Cytat:
Fajne zawieszki a te które Ty zrobisz na pewno będą ładniejsze więc jak zrobisz to nam sie pochwal ![]() Powiem Wam że jak Qdlatka dziś zobaczyłam to nie poznałam.Wygląda świetnie ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Beatrice to jedźz koleżanką a z mamą pojedziesz już jak się na jakąś zdecydujesz i wtedy już w ostateczności wybierzesz. A ja dziś byłam na zjeździe, jeszcze jutro i koniec studiów ![]() ![]() Byłam dziś na Plantach i jak wyszłam z tej galerii to wprost na salon ślubny Emmi Mariage (nie wiedziałam że tam jest) i powiem Wam, że fajne na wystawie sukieneczki widziałam. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4382 |
Rozeznanie
|
Elsi tak zrobię
![]() No wiec chleb już wyciągnęłam i juz próbuję, jest pyszny tylko trochę za bardzo sie spiekł, a z zewnątrz w ogóle nie chciał sie zarumienic, no ale najwazniejsze ze w smaku dobry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4383 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny,
ja ostatnio tylko podpatruję, bo mam dużo pracy. Podjęłam się korekty, redakcji i składu książki za jednym zamachem i padam z wycieńczenia. Pracuję po kilkanaście godzin na dobę, bo ja dość powolna jestem w swej zwariowanej dokładności. Mam nadzieję, że jak się wykaraskam z tej pracy, to znajdę więcej czasu na forum. Zwróciłam uwagę na post Justyś o zmarłych. U nas w rodzinie zmarli śnią się często. Nie wiem, czy to szczególna specyfika nas śniących czy silnych duchowych zdolności przenoszonych z pokolenia na pokolenie. W każdym razie u nas zawsze jest tak, że wiemy, o co chodzi, bo sny są czytelne. - Brat babci wracał z Wielkanocy u rodziców, zasnął w pociągu. Przed Warszawą przyszedł do niego we śnie ojciec i budził go. Wujek się ocknął, zmienił w Warszawie pociąg na powrotny i dojechał do domu rodzinnego, w którym ojciec już nie żył. Został do pogrzebu. - Mojej babci śnili się zawsze umierający bracia. Ona jest 3 w kolejności z siedmiorga rodzeństwa. Gdy umierali młodsi bracia, to przychodzili do niej ojciec ze starszymi braćmi i zabierali jednego z młodszych, dając babci do zrozumienia, że jej czas jeszcze nie nadszedł. - Mojej mamie śnił się ojciec mojego taty, mówiący, żeby wyszła za mojego tatę. - Mnie przyśnił się kolega, za którego wcześniej się modliłam. W moim śnie unosił się nad ziemią, a jego brat powiedział, żebym nie świeciła zniczy na jego grobie, bo on żyje (życiem wiecznym). Zdarzały się jednak również sny, w których zmarli mówili, że są głodni lub spragnieni. Wówczas zawsze otrzymywali modlitwę. Ale się rozpisałam.
WB(R) ![]() Edytowane przez veroeve Czas edycji: 2010-02-05 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4384 |
Wtajemniczenie
|
Jestem....zmarznieta.ale cala
ELSI jak to mnie nie poznalas ![]() Przeciez rozmawialysmy ![]() Dziekuje za mile słowa. mi tez sie podobaja. a dziewczyny w szkole zdjecia robily moim wlosom( kolorowi) bo 2 chca sie tak przefarbowac ![]() taki ze mnie rudzielec ![]() ja dzis mialam ok dzien. Bylam na szkoleniu dla nauczycieli j. angielskiego. Takie szkolenie odbylo sie w hotelu Łysogory w ck. Pwoeiem wam ze to swietna sprawa. Ale maja niektorzy zdolnosci w nawijaniu po angielsku. ale po 2 godzinach słuchania udziela sie ![]()
#4385 |
Zadomowienie
|
veroeve ojej, az ciarki przechodzą jak czytam o twoich zmarłych.
Justys aha, no to faktycznie nie masz za wiele czasu przed zajęciami. Ja będę jutor w kielcach ale na niedługo. Wyciągnęłam mojego Tzta i samochodzikiem pojedziemy. Myślę,że tak ok 14 będziemy wracać do domu. A bylismy w poradni na Piaskach.
#4386 |
Rozeznanie
|
Hmm, wbrew pozorom to nie jest wcale straszne. Ja czułam niesamowity spokój, gdy mi się kolega przyśnił.
#4387 |
Zakorzenienie
|
Qdlatek, ja też byłam
![]() Elsi, moja "upatrzona" suknia stoi w Emi Mariage jak się wejdzie to po prawej na dole w środku, taka ze świecącą koronką na dole. Ciekawe czy pamiętasz ![]()
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2010-02-06 o 08:55 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4388 |
Rozeznanie
|
Hej Dziewczynki ja już wstałam. Imprezka się udała. Było nas razem w sumie 5 osób. JAk już wszystko było przygotowane to zadzwonił znajomy do mojego Tż żeby zszedł na dół im pomóc. Ja kończyłam przygotowania stołu i weszli.... Tż niósł tort jagodowo czekoladowy z 30stoma świeczkami zapalonymi i wszyscy śpiewali sto lat. Ale mi zrobił niespodziankę. Dostałam od niego ulubione perfumy na które zawsze mi było szkoda pieniedzy - Gorgio Armani " MANIA". A od znajomych:
http://www.etam.com/products/love-me...rt-rose-bonbon http://www.etam.com/products/coeur-c...ns-rose-bonbon Cudne. I było miło. I jeszcze mocniej kocham mojego Tż za to że lubi mi sprawiać radość ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- A i zaraz jedziemy do mojej mamy na kawkę i zawieziemy jej trochę tortu ![]()
#4390 |
Zakorzenienie
|
Hej, jestem i ja
![]() coś tu cicho dzisiaj ![]() my wywieźliśmy malucha do tesciów i mamy chwilę spokoju ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4391 |
Rozeznanie
|
Witam i ja
![]() Szukam własnie fryzury dla siebie ale nic mi sie nie podoba, i nie wiem co z tymi moimi piorami zrobie ![]() Animo fajnie ze imprezka sie udała, a i prezenty fajne dostałaś, i jeszcze tort, mniam mniam wszamałabym cos słodkiego dzis |
![]() ![]() |
![]() |
#4392 |
Rozeznanie
|
Hej dziewuszki
![]() Ja pije kawke i przeglądam allegro ![]() Podobają mi się na allegro takie podziękowania dla rodziców http://moda.allegro.pl/item897659879...icow_2010.html http://moda.allegro.pl/item905842078..._rodzicow.html Co o nich myślicie??? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4393 |
Zakorzenienie
|
Mi się nie podobają. Kolejny dodatek do regału, który tylko obrasta kurzem.
#4394 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny z moim Tż zastanawiamy się nad takimi zaproszeniami bardzo nam się podobają
![]() ![]() http://moda.allegro.pl/ item905710540_magnolia_za proszenia_slubne_perla_sl ub_promocja.htm http://moda.allegro.pl/item905682769...a5_probki_deja A te drugie zwijane w rolon się bardzo mojej mamie podobają ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Zle wam coś wkleiłam zaraz poprawie i wkleje poprawnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4395 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się te pierwsze. Te drugie - trzeba zwrócić uwagę, że to nie jet kartka A4 tylko A5
![]() |
#4396 |
Rozeznanie
|
http://moda.allegro.pl/item905710540..._promocja.html
http://moda.allegro.pl/item905682769...ki_deja_v.html http://moda.allegro.pl/item907329333...a_ekspres.html Mojej mamie się bardzo podobają te drugie zwijane w rulon ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- azakowana no wiesz kazdy ma swoje zdanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Co tutaj taka cisza dziś ![]() My chyba w ostateczności się zdecydujemy na te: http://moda.allegro.pl/item910518719...c_gratisy.html Wszystkie mi się podobją ale chyba te najbardziej tylko,że bardzo drogie są ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4397 |
Zakorzenienie
|
Agusia pewnie że tak. Ja wyraziłam swoje zdanie na ten temat. Uważam, że o wiele lepiej dać im coś co się przyda. Po za tym to jest plexa, która po pewnym czasie matowieje i robi się po prostu brzydka.
#4398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem, że naszym rodzicom też dlatego nie kupowaliśmy takich "ozdób" Agusia te pierwsze zaproszenia- magnolia sa piękne ![]() Ciąg dalszy zdjęć na NK ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4399 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A te zaproszenia super! Anima, super ze imprezka sie udala. Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2010-02-06 o 14:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4400 |
Rozeznanie
|
Hej, hej. Kwiaty w czasie wesela daję wiele radości rodzicom, a potem zdjęcie ślubne dzieci to najlepsza moi zdaniem pamiątka. Tu nie chodzi o prześcigiwanie się w oryginalności, lecz w funkcjonalności. Nic lepiej nie przywoła wspomnień niż zdjęcie młodej uśmiechniętej córki bądź eleganckiego i dumnego syna
![]()
#4401 |
Zakorzenienie
|
Veroeve mi nigdy nie snili sie zmarli tzn.nie pamietam by cos takiego miało miejsce. Tztowi natomiast tata sie sni, ale czasami nawet nie pamieta snu, tylko ze wie ze sie snił.
Popisałabym wiecej, ale Tz juz idzie:/ Dopiero co weszłam do domu i nawet nie zdarzyłam ogranac sie i pokoju, a On juz idzie nie zapytawszy sie czy mam czas. Ach te chłopy..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4402 |
Zakorzenienie
|
Justys zdąrzyłaś suknie jakieś przymierzyć?
Miłego wieczorka Dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4403 |
Wtajemniczenie
|
Robilam porzadki i znalazlam trzy zaproszenia slubne (takie do wypisania samemu), kupilam kilka takich zaproszen, gdy nam sie skonczyly a zapraszalismy jeszcze kilka osob.
Wiec jezeli ktoras z Was jest chetna to moge oddac te zaproszenia (oczewiscie za koperte mala piankowa ze znaczkiem do zwrotu) |
![]() ![]() |
![]() |
#4404 |
Zakorzenienie
|
Jaka tu cisza
![]() Gdzieście się wszystkie podziały? Ja jestem po 3 kieliszkach wina i wzięłam się za kolejny album walentynkowy ![]()
#4405 |
Zadomowienie
|
Jestem kobietki
![]() ![]() Dziewczyny pamiętacie,że pisałam wam kiedyś o maluszku,który urodził się w rodzinie mojego Tżta bez rączki? Zbieramy dla niego pieniążki m. in. 1% przy wypełnianiu PITa. I mam do was gorącą proźbę- jesli nie macie jeszcze żadnej fundacji czy osoby- podarujcie naszemu maluszkowi ten właśnie wasz 1 %. To jest stronka naszego Tomcia http://www.dzieciom.pl/7932 Dziękuję wszystkim,którzy się dorzucą ![]()
#4406 | ||||
Zakorzenienie
|
Hello witam
![]() Ja już po obronie mam 5 ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2010-02-06 o 20:42 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do 1% ja już obiecałam jakąś godzinę temu mojej znajomej z innego forum. Fajnie, że można przekazać kwotę na konkretne dziecko a nie na fundację. Ja jakoś do fundacji nie mam niestety zaufania.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4408 |
Wtajemniczenie
|
jej...jestem i ja.
ELSI gratuluje. AGUSIA zaraz zerkne cos ty tam wynalazła ![]() jestem kobietki padnieta. jutro sobie odpuszczam... Milego wieczoru. ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- AGUSIA a mi sie podobaja takie podziekowania. jeszcze takich nie widzialam. ja jestem hjak najbardziej za ![]()
#4409 |
Zakorzenienie
|
Właśnie Elsi zapomniałam pogratulować
![]() Nie ma to jak wolność prawda? ![]()
#4410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zobaczcie co znalazłam na innym forum bez komentarza ![]() Mehja a gdzie Ty takie obrazki wynajdujesz? i to wszystko jest z nk? Dzięki AGA ![]() Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2010-02-06 o 21:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.