|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8041 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
A co do chinszczyzny i lodow, to co taaaam ... zerknij na jadlospis Horo ... tez pojechala po bandzie
|
|
|
|
|
#8042 |
|
Raczkowanie
|
znowu na dobranoc coś Wam puszczę,cudowna Laura Pausini z piosenką z mojego ulubionego filmu z Kevinem Costnerem http://zabek72.wrzuta.pl/audio/0GLR1..._one_more_time
|
|
|
|
#8043 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#8044 |
|
Zakorzenienie
|
|
#8045 |
|
Raczkowanie
|
oj da ,pewnie,ze da,dr Kubasik zrobi mi plastykę powłok brzusznych za 7000 PLN tylko,ze nie mam na razie tej kasy-teraz spłacam kredyt zaciagniety na cycki
znikam,bo mój kręgosłup dzisiaj juz wiecej nie wytrzyma,dobranoc ,pa pa |
|
|
|
#8046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie lepiej wydalić... chociazby jutro???
|
|
#8047 |
|
Zadomowienie
|
kurcze i po co sobie postanowilam, ze od lutego do kwietnia tylko bialko, zdrowe wegle i jeszcze zdrowsze tluszcze bede wciagac...
Wy tu o zarciu gadu, gadu a ja twarogiem sie zapycham ... Powoli brakuje mi na niego weny, ale co tu sie dziwic skoro dwa razy dziennie pojawa sie w mojej misce i raz ze szczypiorkiem, potem papryka, albo z pomidorem, a dla odmiany znowu szczypior, papryka, pomidor ... I nastepna kolejka twarog szczypior, papryka, pomidor ...
|
|
|
|
#8048 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=horo;17010845]Aniu,
strasznie dzisiaj zgrzeszylam ... 4 snickersy i 2 bounty ![]() ... a teraz mnie mdli ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- ![]() ![]() :coj est:
|
#8049 |
|
Zadomowienie
|
ide spac ... mam nadzieje, ze przysni mi sie wielki marcepan w mojej paszczy ...
buzka Sloneczka |
|
|
|
#8050 |
|
Zakorzenienie
|
meduza ja w ciazy przytylam 25 kg
na poczatku mialam na brzuchu taka skore , ze jak sie na boku kladkam to skora na wersalce sie rozlewala, ale z czasem dzieki cw. wszystko wrocilo do normy
|
#8051 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie! od paru dni, a moze i parunastu przeglądam i czytam forum... stram się być z waszymi wpisami na bieżąco, ale zaczełam też od początkowych wątków... Nie nadążam też przez sesje, wiec moge być trochę w tyle. Pierwsze co chciałam to przede wszystkim się przywitać
Nie macie pojecia, jakie to zbawienie natknąć się na to forum... Mam 21 lat, wygląd moich piersi nie zmienił się jak przypuszczam od 15 roku życia... jedynie co mógł troche zmaleć ponieważ udało mi się schudnąć... od 18 liczę się z zamiarem operacji, ale po pierwsze nie miałam dostatecznie dużo kasy, drugie chyba liczyłam na cud... trzecie i nadal aktualne boje się że coś pojdzie nie tak... nie zrozumcie mnie źle... nie boje się bólu, tego całego oczekiwania, tylko faktu że Dr. nie stworzy mi moich wymarzonych piersi... Czytałam forum i stwierdzam ze zdania są różne, i wiele z was, robiło u różnych lekarzy. Prawda jest taka, mieszkam na śląsku ale nie robi mi różnicy gdzie miałabym mieć operacje, na konsultacje zamierzam wybrać się do kliniki do Wawy, Poznania i najprawdopodobniej Wrocławia... Co do operacji jestem już w 100% pewna, pieniądze leżą i oczekują na koncie... teraz największy dylemat... kogo wybrać...
|
|
|
|
#8052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ania moj maz powiedzial , ze to mozna zrozumiec dwuznacznie ![]() ![]() :rot fl:![]()
|
|
#8053 |
|
Zakorzenienie
|
|
#8054 |
|
Zakorzenienie
|
![]() podczytuję Was już od jakiegoś czasu, teraz w końcu piszę myślę o tym, aby powiększyć sobie biust - jeszcze nie zdecydowałam się, bo niby chcę, ale się boję ![]() mój "oryginalny biust" nie jest malutki, ale jakbym mogła mieć więcej, to czemu nie ![]() ale jak Was czytam, to jestem jak dziecko we mgle... pewnie jakbym się zdecydowała to tak na koniec tego roku, więc jeszcze trochę czasu mam na pozastanawianie się z czasem będę miała na pewno milion pytań, więc będę wdzięczna za każdą dobrą radę
|
|
|
|
#8055 |
|
Zakorzenienie
|
... glodnemu chleb na myśli ![]() ![]()
|
#8056 |
|
Zakorzenienie
|
Bethie witamy serdecznie
|
#8057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rzeczywiście najlepiej wybrać się na konsultacje do kilku rożnych doktorkow, ktorych weźmiesz pod uwagę z takich, czy innych wzlędow... opowiedzieć im o swoich oczekiwaniach... zobaczyć co zaproponują i... dopiero wtedy zdecydowac Nie ma sensu dalej czekać... bo prędzej czy później i tak zdecydujesz sie na op... wiec powodzenia witaj Bethie w takim razie pozostaje się glęboko zastanowic i... dzialać
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2010-02-06 o 23:26 |
|
|
|
|
#8058 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Polili Cytat:
A ja to strasznie lubie to, jak tego slucham to az mnie w zaladku sciska... http://www.youtube.com/watch?v=LBmUBMnuU2k http://www.youtube.com/watch?v=7hxZxfRn1PY Cytat:
|
|
#8059 |
|
Raczkowanie
|
tak tak jestem zdecydowana już na 110%. Czekam tylko na ost egzamin, żeby moc poświecić sie czytaniu forum, poczytać gdzie dziewczyny robiłyście...czy jesteście zadowolone i wszystko co z tym zwiazane...
|
|
|
|
#8060 |
|
Zakorzenienie
|
pysia
horo dziękuję za miłe przyjęcie ![]() jestem gdzieś tak w połowie drogi do podjęcia decyzji wiem już jaki kształt piersi mi się podoba, ale nie wiem, czy u mnie będzie można taki zrobić chirurga też jeszcze nie wybrałam ale czytam, czytam i pewnie pierwszym dr, do którę się wybiorę na konsultacje to będzie dr Broma
|
|
|
|
#8061 |
|
Zakorzenienie
|
Bethie, Aleksi -
Pysiu,mam pytanie dziś szukałam dużych majtochów na podróż,tzn.takich wysoko zabudowanych,by mnie nie przewiało znalazłam w Triumphie![]() i przed oczami zobaczyłam-Triaction ,więc pewnie wrócę tam po op.![]() tak orientacyjnie:jaki rozmiar Triumpha nosisz po op.? i jaki masz obw.pod? będę miała podobną wkładkę,więc to mogłoby mi później ułatwić poszukiwania ![]()
|
#8062 |
|
Raczkowanie
|
ja również dziękuje dziewczyny za miłe przyjecie...i witam Cię Bethie . Póki co pewnie narazie w 2 bedziemy troszke zielone, ale wierze że to się niebawem zmieni... Dziewczyny powiedzcie mi... czym tak najbardziej sugerowałyście się przy wyborze lekarza? galerią "jego piersi" czy może opiniami bądz zdjęciami koleżanek z forum? Ja póki co zatanawiam się nad Dr Niemkiewiczem, Kolasińskim, Skwierczem, Skupinem, i rozważałam tez Sankowskiego ale szczerze mówiąc przeraziły mnie zdjęcia które wrzuciła MyaDiva. I teraz raczej bym go już odrzucała....
|
|
|
|
#8063 | ||
|
Rozeznanie
|
Pierwsze podejscie...
Cytat:
Trzecie podejscie... ![]() ...i padlam... Cytat:
, daj im czas, a napewno wypieknieja Witam nowe "twarze" na forum
|
|
#8064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dr Skwierczem jest w rzeczywistości kobietą ( pani dr Skwiercz )
|
|
|
|
|
#8065 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dreszcze przechodzą niby takie proste,stare piosenki,a taką mają moc czasami aż trudno uwierzyć Cytat:
![]() a to,czego dokonała z biustem MyaDiva jest bezsprzecznym dowodem na to,że dr jest świetnym specjalistą, i naprawdę wie co robi.. jeśli wszystko dobrze pójdzie,to za parę dni będę mogła pokazać efekty jej pracy na mojej własnej klacie
|
|
#8066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam L
|
|
#8068 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mnie dzisiaj ominęło picie i taka fajna bibka No to jeszcze raz chlup do dnia ![]() ![]() A zaraz chyba lulu , choć w planach miałam popracować![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Cytat:
![]() P.S. Pani dr nie ma witryny www., ona się nie reklamuje... Najlepszą jej reklamą są zadowolone pacjentki
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-02-07 o 00:04 |
||
|
|
|
#8069 |
|
Raczkowanie
|
źle? hmm ok już zmieniam ;d
|
|
|
|
#8070 |
|
Rozeznanie
|
A mi sie wydaje, ze swego czasu miala go 2sweet...
, a tak w ogole, to dawno sie nie odzywala.
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.

Nie macie pojecia, jakie to zbawienie natknąć się na to forum... Mam 21 lat, wygląd moich piersi nie zmienił się jak przypuszczam od 15 roku życia... jedynie co mógł troche zmaleć ponieważ udało mi się schudnąć... od 18 liczę się z zamiarem operacji, ale po pierwsze nie miałam dostatecznie dużo kasy, drugie chyba liczyłam na cud... trzecie i nadal aktualne boje się że coś pojdzie nie tak... nie zrozumcie mnie źle... nie boje się bólu, tego całego oczekiwania, tylko faktu że Dr. nie stworzy mi moich wymarzonych piersi... Czytałam forum i stwierdzam ze zdania są różne, i wiele z was, robiło u różnych lekarzy. Prawda jest taka, mieszkam na śląsku ale nie robi mi różnicy gdzie miałabym mieć operacje, na konsultacje zamierzam wybrać się do kliniki do Wawy, Poznania i najprawdopodobniej Wrocławia... Co do operacji jestem już w 100% pewna, pieniądze leżą i oczekują na koncie... teraz największy dylemat... kogo wybrać...