|
|
#3091 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)
Cytat:
no to spokojnie nacieszcie się sobą jako narzeczeni![]() ![]() Dasz radę w poniedziałek !
|
|
|
#3092 |
|
Zakorzenienie
|
E tam walentynkami to nie ma co sobie głowy zawracać. Komercyjne hamerykańskie święto i tyle. A swoją drogą wiecie, że firma Indykpol chciała kiedyś wypromować w PL święto dziękczynienia? Wynajęli jakąś agencję PR do tego, zrobili badania rynku i tylko nie wyszło bo Polacy mają za małe piekarniki i nie da rady piec takich dużych indyków.
|
|
|
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny, rozwiałyście moje obawy.
Buty oczywiście będą inne - planuję te czółenka z Ryłko, ale akurat mam je w pracy, te są zimowe, więc jest jak jest. |
|
|
|
#3094 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3095 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobreja niespecjalnie przepadam za amerykańskimi świętami w Polsce typu walentynki czy hallowen. Nie przemawiają do mnie |
|
|
|
|
#3096 |
|
Zakorzenienie
|
OlkaR....
Masakra... Nawet nie wiem co powiedziec... Jakie to chamy chodza po tej twojej uczelni... Chociaż u mnie tak jest z fizycznej, że ludzie 4 raz drugi rok powtarzają i nadal nie chce gościu puszczać ![]() Katarakta Carmi, gdybym była męzczyzną, powiedziałabym na widok twojego zdj... "Będę brał Cię..."
|
|
#3097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja halloween nie lubie, ale uwazam walentynki za fajny pretekst do spedzenia razem czasu moze raz na rok, jak zalewaja tych wszystkich facetow tony czerwonych serduszek, przypomni im sie, ze mozna by sie troche postarac dla swojej kobiety??
|
|
#3098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3099 |
|
Zakorzenienie
|
Polska powinna pielegnowac stare tradycje jak 'Dzien Kobiet" czy 'Dzien Dziecka' zamiast kopiowac jakies miedzynarodowe bzdury. tych swiat np tutaj w Anglii nie ma wiec fajnie ze Polacy maja cos innego.Tylko, ze to wszystko powoli zanika-kiedys pamietam, w Dzien Kobiet to wielkie uroczystoci byly, przedstawienia w szkolach, wierszyki a teraz chyba juz tego nie ma.
Carmi - buty czolenka
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
madeline jesteś boska
katarakta nie masz wyjścia - lud jest żądny pierścionka
|
|
|
|
#3101 |
|
Zakorzenienie
|
tiaaaa..bo inaczej szubienica
![]()
|
|
#3102 |
|
Zakorzenienie
|
gwiazdeczko dziękuję
a jakie są Twoje ulubione chipsy? Ja też jestem fanatyczą, ale odkąd zbeszcześciłam naturalsy wyrzucając je z 11 p. nie tknelam tego smakolyku. Za to w kolejny weekend robię nachos supreme
|
|
|
|
#3103 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie zdałam sobie sprawe, ze po tygodniu nauki nie czuje, zebym cokolwiek wiecej umiała.....
|
#3104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kobieto ,błagam nie mów o tym o tej godzinie ![]() crozee zdasz,zdasz nie ma co się od razu załamywać,trochę czasu Ci zostało
|
|
|
#3105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jakas tam fanatyczka nigdy nie bylam, ale jak sprobowalam ww to nie moge przestac ich jesc na szczescie nie sa ogolnie dostepne, tylko w Polskich sklepach moge je dostac, ale jak juz robie tam zakupy to nie moge sie oprzec. Do tego piwo z sokiem...mhhm, wlasnie konsumuje ten zestaw , bo przeciez napewno pojdzie mi w cyckiCrozee to ja juz zaczne trzymac kciuki i napewno zdasz!!!!
Edytowane przez gwiazdeczka26 Czas edycji: 2010-02-06 o 23:28 |
|
|
|
|
#3107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdasz! nie ma co myśleć negatywnie!poza tym zawsze tak jest że jak się uczysz wszystkiego to wydaje się że się nic nie wie.... ale gdy przyjdzie skupić się na jednym konkretnym pytaniu reszta się wyłącza i zostaje cała wiedza potrzebna z danego działu. nie panikuj
|
|
|
|
|
#3108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Udana w sumie była, chociaż wróciłam sporo wcześniej, niż się spodziewałam... I czuję jakiś taki niedosyt, w sumie niczym się ten dzień nie różnił od zwykłych naszych spotkań. No, może poza tym, że dostałam kwiatki. Gratuluję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Czekamy na zdjęcie pierścionka
|
|
#3109 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie!
planuję właśnie i zamierzam jutro zadzwonić zarezerwować romantyczny wieczór ("walentynkowy" - wiem wiem... niektóe tu są przeciwne temu Świetu w każdym razie cena 300zł która obejmuje: nocleg w pokoju 2- osobowym romantyczną kolację przy świecach dla dwóch osób 2 śniadania sauny parowa i sucha wyjątkowy prysznic z koloroterapią wodny zabieg stóp poprawiający ukrwienie i krążenie kąpiel w beczce i odpoczynek w pokoju relaksu (whatever nie wiem o co tu chodzi) ![]() w każdym razie fajnie wygląda i mam podstawowy problem.... na kiedy to zarezerwować? bo tak: w niedzielę w same walentynki inni też mogą z tego skorzystąć (bo to akcja typowo walentynkowa) i boję się tłoku przy korzystaniu z powyższych atrakcji.... z drugiej strony zastanawiam się nad faktem że dużo osób idzie w poniedziałek do pracy więc albo nie skorzystają albo zrobią to w inny dzień.... i tu mój drugi pomysł czy nie lepiej zrobić to w sobotę 13-tego bo i tak będziemy w krk? tylko że znowu chodzi o powyższe że mogą też brać to osoby pracujące więc wybiorą sobotę.... dodam że cała akcja jest tylko weekendowa... więc albo sobota albo niedziela :/ no jest jeszcze opcja tydzień później w weekend ale to już tak bym nie chciała raczej.... przeraszam za tak długą wypowiedź ale potrzenuję pomocy
Edytowane przez frezyjka85 Czas edycji: 2010-02-07 o 00:06 |
|
|
|
#3110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no następna . Czemuż ja nie mam tych smakołyków przy sobie ![]() frezyjko ja bym brała w sobote bo pewnie będzie mniej osób niż w niedziele. A jeśli nie chcecie AŻ takiego tłoku to myślę,że sobota jest dobrym rozwiązaniem i super pomysł
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-02-06 o 23:38 |
|
|
|
|
#3111 |
|
Zadomowienie
|
Będzie pierścionek, jak się uda zdjęcie odratować to i miejsce zaręczyn pokarze, Tż po wszystkim zrobił mi 3 zdjęcia (przy czym zaznaczę, że przez 6 lat związku mogłabym na palcach policzyć moje zdjęcia w jego wykonaniu) niestety zdjęcia były robione dość óźno w lesie i mało co widać. Mykam spać. Dobranoc
|
|
|
|
#3112 |
|
Zakorzenienie
|
Frezyjko a ja myślę że więcej osób będzie w sobotę
A pokaż co to za miejsce i skąd wytrzasnęłaś? za pomysł, tż pewnie będzie zachwycony
|
|
|
|
#3113 |
|
Zakorzenienie
|
Frezyjko, a nie mozesz tam zadzwonic i dowiedziec sie, czy sa jakies rezerwacje juz na ten czas?? moze wtedy bedzie ci łatwiej zdecydowac...
|
#3114 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zbieram opinie za które gorąco dziękuję ![]() to miejsce to hotel w którym chcemy wesele ![]() czekamy jeszcze na ofertę i mamy wstępną rezerwację ale brak umowy... dlatego chwilowo wolę nie pisać tu na forum które dokładnie a zainteresowanym wyślę priv
Edytowane przez frezyjka85 Czas edycji: 2010-02-06 o 23:49 |
||
|
|
|
#3115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobranoc![]() Cytat:
Ja też uciekam spać. Dobranoc Dziewczynki
|
|
|
#3116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czysto teoretycznie i logistycznie przemyślmy tą sprawę
|
|
|
|
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
Frezyjko - swietny pomysl. . My tez jedziemy do hotelu na romantyczna noc ze sniadaniem (w sobote). Mieszkamy razem, wiec inne miejsce bedzie dla nas mila odmiana od codziennosci. I wlasnie Walentynki byly dla nas takim bodzcem zeby cos zorganizowac, wiec ja sie ciesze ze jest takie swieto, a jak ktos nie chce-to nie musi obchodzic.Proste.
![]() Mysle ze w sobote bedzie sporo ludzi, bo w pn do pracy ale moze z drugiej strony nie bedzie az tak zle.
|
|
#3118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jej to razem podobnie świętujemy ![]() no właśnie obawiam się tej soboty..... a my z TŻtem póki co nie pracujemy na stałe więc poniedziałek będziemy mieć wolny.... mam w planie zapytać do której jest doba hotelowa i ewentualnie jeśli będzie to możliwe to skorzystać z tych atrakcji po śniadaniu w poniedziałek a wtedy to już mi się wydaje że na bank nie będzie tłumów
|
|
|
|
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam do spania
![]() Wogole to pierwszy raz pisze jak Tz jest w domu - siedzi z kolega i piwkuje, i ciagle tylko komentuje co ja tam stukam w ta klawiature ale jakos sie nie dopytuje jeszcze.Dobranoc dziewczyneczki. Milej nocki
|
|
#3120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

no to spokojnie
nacieszcie się sobą jako narzeczeni

Dobre
Masakra... Nawet nie wiem co powiedziec... Jakie to chamy chodza po tej twojej uczelni... Chociaż u mnie tak jest z fizycznej, że ludzie 4 raz drugi rok powtarzają i nadal nie chce gościu puszczać

Kobieto ,błagam nie mów o tym o tej godzinie 
na szczescie nie sa ogolnie dostepne, tylko w Polskich sklepach moge je dostac, ale jak juz robie tam zakupy to nie moge sie oprzec. Do tego piwo z sokiem...mhhm, wlasnie konsumuje ten zestaw
zdasz! nie ma co myśleć negatywnie!

no następna . Czemuż ja nie mam tych smakołyków przy sobie