|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8101 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Witam cieplutko
To Wam teraz powiem co w końcu dziś zrobiłam Ja dopiero choinkę rozebrałam Takie miałam wielkie nadzieje jak ją ubierałam w grudniu. I jak wróciłam po zabiegu tak mi dobrze z nią było-bo byłam taka szczęśliwa. Potem minął miesiąc-a u mnie nic na gorsze się nie zmieniło .Choinka rozebrana-szczęście zostało ---------- Dopisano o 02:10 ---------- Poprzedni post napisano o 02:06 ---------- Cytat:
Ty będziesz miała zakaz na pół roku wchodzenia do takich sklepów![]() ---------- Dopisano o 02:15 ---------- Poprzedni post napisano o 02:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:25 ---------- Poprzedni post napisano o 02:15 ---------- Cytat:
![]() i już dziś koszmary będę miała. Jakbyś go raczej nie odrzuciła to będe Cię potem wspierać Witam A tak poważnie, to masz sporo czasu by się pożądnie przygotowac . Każda wiedza Ci się przyda i tylko zaprocentuje trafną decyzjąŻyczę powodzenia i jestm do dyspozycji ![]() ---------- Dopisano o 02:30 ---------- Poprzedni post napisano o 02:25 ---------- Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||||
|
|
|
#8102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Milion pytań - hmmm...podołamyJak widzisz obsługa u nas na dwie zmiany, 24h na dobę Pozdrawiam i trzymam kciuki ---------- Dopisano o 02:45 ---------- Poprzedni post napisano o 02:35 ---------- Przeczytałam gdzieś wypowiedz jednej dziewczyny, która opowiadała o swoim zabiegu. No i czytam , że po zabiegu przyszła do niej taka miła pani by wesprzeć ją w trudnych chwilach. I powiedziała, że ledwo się zmieściły te jej wkładki. Ale lekarz musiał się natrudzić. No i ja od razu -Boże, to ile on jaj zapakował. Czytam ...czytam ...czytam -245 . I ta miła pani powiedziała, że będzie wielkie C nawt D Nie ma to jak motywująca rozmowa po operacji ---------- Dopisano o 04:15 ---------- Poprzedni post napisano o 02:45 ---------- Dobra Skowronki i ja już uciekam Chyba w najbliższym czasie wypróbuje tą melatoninkę o której maceratka wspominała ![]() Nastawię jeszcze kawkę dla Ani, Horo i Pysi
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#8103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet nie wiesz jaka jestem wdzięczna a do kawki mam... snickersa ![]()
|
|
#8104 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wczoraj czytałam ten wątek chyba z 10 godzin i padłam tuż po pólnocy spać, nawet nie wiem kiedy mnie tak zmogło Cytat:
![]() za to dr Skwiercz wpada na nr 1 - obłędnie mi się podoba Twój nowy biust i właśnie o takim marzę ![]() ...wiedziałam, że jak tutaj zacznę pisać, to będę sie coraz bardziej przybliżać do podjęcia decyzji Cytat:
ile się u pani doktor Skwiercz czeka na konsultacje? ![]() Cytat:
ale ja... jestem tuż za Tobą ![]() macerata, trzymam kciuki za zbliżającą się operację, za parę dni będziesz miała już piękny biust Cytat:
|
|||||
|
|
|
#8105 | |
|
Zakorzenienie
|
Mya ranna zmiana dziekuje za kawke
---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- horo, Bethie, magdalenka hejka ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Dobra dziewczyny mykam sniadanie zrobic ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
horo Ty mnie chcesz na zla drobe sprowadzic ![]() ![]() ![]() naszczescie u nas w domu jest tylko jedna osoba ,ktora snicersy lubi i to niejestem ja ![]() Ja mam ciemny chleb, bialy ser, popryke , ogorka ,salate, pomidorki , jajka na twardo wiec beda na sniadanie kanapki ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- dobra mykam
|
|
#8106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja nigdy nie lubilam snickersow ![]() ) ... chyba znudzily mi sie inne slodkościale takie kanapeczki ![]()
|
|
#8107 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() Witajcie z rana ![]() kaffkę widzę sama sobie musze zrobić ![]() Happy ciesze się że wróciłaś do nas Horo, a wiesz ja za snickersami nie bardzo..ale kukułki czekolada i od wczoraj dopiero kinder country
|
|
|
|
|
#8108 | |||||
|
Zadomowienie
|
ekhmmm ... az trudno sie nie zgodzic
Marcepan sie nie przysnil, ale mily wieczorek jakos zrekompensowal ten brak Bethie, Aleksi, fajnie ze do nas dolaczylyscie Cytat:
agnelka, przyznam ze tez bywam nostalgiczna i lubie posluchac starych, klimatycznych utworow Cytat:
![]() Cytat:
Juz na poczatku stycznia zaczela tak sie sypac, ze albo wieczne odkurzanie pokoju albo wrzutka do kontenera ![]() A szczescie i radosc niech Cie nie opuszcza Cytat:
Moze tam jej upchal??? Horo, piekny avek, ale w grzeszeniu to juz recydywa Szkoda, ze blizej nie mieszkam, oj, szkoda ![]() Cytat:
Horo, czytalas??? No! To jest pyszniutkie sniadanko pysia, buziak o poranku Dzien dobry wszystkim |
|||||
|
|
|
#8109 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Skoro zrzuca tak ochoczo ubrania to chyba striptizerka, nie??? Misia, |
|
|
|
|
#8110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja też od niedawna... snickersy... i pewnie nie na dlugo, bo... w takich ilościach zamulają ![]() od jutra przerzucam się na... twarozek
|
|
#8111 |
|
Zadomowienie
|
Horo ... jeszcze raz powtorze ... uwielbiam Anioly ... a te biusciaste to juz calkiem
|
|
|
|
#8112 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu,
nie bij ![]() ... dzisiaj ostatni dzień rozpusty jutro drugie podejście do zdrowego odzywiania... mam nadzieję, ze tym razem skuteczne ![]()
|
#8113 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
Horito, a gdzie Twój avek i dołączone do niego pismo o zdrowym odżywianiu ![]() widac Złotko że jesteś równie stanowcza jak ja z ćwiczeniami |
|
|
|
|
#8114 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... znaczy... mnie ? ![]() ![]() ![]() MIsiu, a dla Ciebie... kawka, cukiereczek i buziaczek ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
|
|
#8115 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#8116 |
|
Zakorzenienie
|
a tak wogóle to... mialam ochotę na avek z nagim Aniolem
ale kaszka manna pewnie trzyma rękę na pulsie ![]() i znowu byloby... "nagości stanowczo mowimy NIE!!!" ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------
|
#8117 |
|
Kazar Lady
|
a moja Olga w avku to tak cudne dziewcze że nie zmieniam
![]() normalnie mam ochote Wam wrzucić zdjęcie mojego rowerka i kolekcji krawatów na nim.. |
|
|
|
#8118 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#8119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekamy na fotki
|
|
#8120 |
|
Zakorzenienie
|
Mam wiadomości od Polili
dzisiaj wychodzi ze szpitala i wieczorkiem wejdzie na forum
|
#8121 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale po wyjeciu az mi ulzylo.. przepraszam ze dopiero teraz ale od 2 dni nie mialam netu... ![]() witajcie kobitki przez 2 dni nie mialam netu....to szyl szok chodzilam jak otumanionadzis wszystkie was wieczorkiem nadrobie... ![]() pozdrawiam i milej niedzieli zycze
|
|
|
#8122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#8123 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu cisza
Nie wiem jeszcze jak to bedzie wygladac mam nadzieje , ze da sie przezyc
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-02-07 o 11:22 |
|
|
|
#8124 |
|
Zakorzenienie
|
zobaczcie
http://www.sportfan.pl/artykul/15248...tki-swiata-fuj ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- http://www.sportfan.pl/artykul/15248...tki-swiata-fuj
|
#8125 | ||
|
Kazar Lady
|
Cytat:
Polili wracaj i opowiadaj.. dziewczynki fotek jednak nie robie - jak sobie uświadomiłam że musze posprzatać pół pokoju zeby Wam pokazać rowerek to wymiękłam ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#8126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- to ja juz zdecydowanie wolę oponki, tluszczyk i zwiotczalą skórkę... oczywiście taką ilość do przyjęcia ![]()
|
|
#8127 |
|
Przyczajenie
|
Witam Panie
![]() Szukam odpowiedzi szukam i szukam.. mam parcie na nowe piersi umowilam sie juz na 5 maja u doktora Kasprzykowskiego, naczytalam sie o nim saaamych pozytywnych opinii.. mam pytanko, skad wiecie jakie rozmiary tych wkladek chcecie, jakiej firmy i u jakiego lekarza? naczytalam sie tego tyle, ze teraz mam metlik w glowie.powiem tylko, ze moje piersi to male B w dodatku sa spiczasto-male, co mi sie strasznie nie podoba poprosze o rady
|
|
|
|
#8128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rożnie jest z tymi piersiami... nie zawsze wychodzą takie, jakie się sobie wymarzy i ma na to wplyw baaardzo wiele czynników Musisz znać swoje oczekiwania co do wyglądu przyszlych pieersi i powoiedzieć to doktorkowi na konsultacji... czy średnie, czy wielkie, jaki ksztalt, czy raczej wyglądające naturalnie, czy też a'la Dolly , itp... doktorek zaproponuje implant odpowiadajacy Twoim oczekiwaniaom i... decydujesz tak albo nie... Dla pewnośći mozesz wybrać się na konsultacje do różnych dr i wtedy wybrać tego, ktory najbardziej Tobie odpowiada A o tym , jakie implanty wybrać... chodzi o producenta... hmmm... tutaj odradza się Eurosilikony i PIP ... podobno najnizsza półka
|
|
#8129 |
|
BAN stały
|
Kasprzykowski?? Czyzby chodzilo o samego Miszcza
No i same najlepsze opiniee....
Edytowane przez TiNi87 Czas edycji: 2010-02-07 o 12:18 |
|
|
|
#8130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to stawiam na mentor anatomiczne pod mięsień ok. 200 -250 cc ( jak dobrze pójdzie )... więc nie będą duze
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:41.

, Mya
.

. Każda wiedza Ci się przyda i tylko zaprocentuje trafną decyzją
na poczatku mialam na brzuchu taka skore , ze jak sie na boku kladkam to skora na wersalce sie rozlewala, ale z czasem dzieki cw. wszystko wrocilo do normy

...czytam
. I ta miła pani powiedziała, że będzie wielkie C nawt D