Wysokie kobiety na obcasach ? - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-25, 11:57   #91
framebasics
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez MSN do framebasics
Dot.: Wysokie kobiety na obcasach ?

Cytat:
Napisane przez Cyska Pokaż wiadomość
nooo... nikt tak sie domyślam

nie no ja nie wierze w takie farmozony. Durne dorabianie ideologi żeby poczuć sie lepiej

Sama mam ok 175/6 cm wzrostu i chcialabym miec prawdziwe, w miare jakieś obiektywne argumenty za tym by lubić swój wzrost
Moze zle sie wyrazilam, mialam na mysli, ze gdyby ludzie z zewnatrz nie dawali komenatzry ´typu laaa ale ty wysoka oO to takie kompleksy by nas nie dotyczyly, a przynajmniej nie w tak duzej mierze .
I jesli ktos ma z tym problem niech spojrzy wlansie na modelki ktore same nieraz maja ponad 180cm, buty na wysokim obcasie i kazdy je raczej podziwia
framebasics jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 12:08   #92
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

Cytat:
Napisane przez framebasics Pokaż wiadomość
Moze zle sie wyrazilam, mialam na mysli, ze gdyby ludzie z zewnatrz nie dawali komenatzry ´typu laaa ale ty wysoka oO to takie kompleksy by nas nie dotyczyly, a przynajmniej nie w tak duzej mierze .
I jesli ktos ma z tym problem niech spojrzy wlansie na modelki ktore same nieraz maja ponad 180cm, buty na wysokim obcasie i kazdy je raczej podziwia
No z tym się zgadzam
Stary 2010-01-25, 18:19   #93
Effervescing Elephant
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cyska Pokaż wiadomość
No z tym się zgadzam

ja także się z tym zgadzam
takie komentarze naprawdę jakoś odbierają wiarę w siebie..
Effervescing Elephant jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 18:37   #94
oriane
Rozeznanie

Mam 177cm wzrostu i czasami tez mam jazdy z tego powodu. Lubie czasami ubrac obcasy ok 5-6cm czy tzw kaczuszki. Dopoki nie stoje obok niskich osob to dobrze sie czuje w swojej skorze, ale jak przewyzszam wszystkich o glowe to czuje sie jak olbrzym. Bardzo wysokich obcasow nie nosze bo bola mnie od nich stopy i nie umiem w nich ladnie chodzic. Nogi mam bardzo dlugie i dosc krotki tulow wiec w obcasach i np rurkach wygladam jak na szczudlach, ale mnie sie podoba zazwyczaj. Moj chlopak lubi jak nosze obcasy. Ale czasami sie glupio czuje jak sie ludzie patrza na ulicy. Denerwuje mnie tylko, ze np podoba mi sie jakis fason buta, a sa tylko na 10cm szpilce, a te nizsze sa brzydkie i pokraczne czesto. Nie mysla o nas producenci obuwia
oriane jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 19:17   #95
sabbatha
Zakorzenienie

a ja lubię patrzyć na innych z góry

sabbatha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-06, 17:17   #96
KredytHipoteczny
Raczkowanie

A ja mam bierzmowanie w marcu, 175 wzrostu, idę w botkach 7 cm, mój świadek ma 165 wzrostu i uderzę głową we framugę drzwi Kościoła )
KredytHipoteczny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-06, 18:28   #97
Mini007
Zakorzenienie

To, że ja jestem wzrostu siedzącego psa nie znaczy, że Ty masz nosić płaskie buty. Jeśli czujesz się świetnie na obcasach, to je noś, nie przejmując się czymś w rodzaju kompleksów niższych.
Mini007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-06, 21:27   #98
anormalnagabriela
Raczkowanie

GG do anormalnagabriela

Też jestem wysoka, 174 cm i wydaje mi się, że nie ma nic przeciwko obcasów dla wysokich pań. Ja nie noszę obcasów bo nie lubię ale kupuję buty które wysmuklają stopę i łydkę, i to mi w zupełności wystarcza.

A więc odgryzaj się na takie komentarze! Małe jest piękne i wszędzie się zmieści ale duże jest jeszcze piękniejsze

DIETA CEL: -10 kg

Wzrost: 174 cm
Waga: 61 kg
67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61

Walka z trądzikiem

START 18.08.2010r.
anormalnagabriela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-07, 01:50   #99
nogulka
Raczkowanie

A co jeśli Wasz meżczyzna jest tego samego wzrostu co Wy albo niewiele wyższy ? Bo ja zawsze miałam z tym problem...szukałam wyższego, ale przyturlał się taki o kilka cm wyższy Nie no kocham to moje brzydactwo nad życie, ale faktycznie na co dzień mam z tym mały problem chyba w podświadomości bo wybieram buty na płaskim.... Nawet na wyjścia z Nim zakładam takie obcasiki do max. 7 cm... No boję się i nie lubię, kiedy jest widoczna różnica wzrostu między Nami....Kiedy znów idę z przyjaciółmi gdzieś na imprezę, zakładam takie powyżej 9,10 cm i dopiero w Nich czuję się wystrzałowo i seksownie... Butów na obcasach powyżej 8cm mam sporo w szafie...w niektórych nawet nigdy nie wyszłam na zewnątrz.... Często przywożę je nawet z zagranicy,a One światła dziennego nie ujrzały dotychczas...
Zapomniałam dodać, że mam 1.72 , a mój narzeczony 1.79....
Jemu w sumie nie przeszkadzają obcasy, chociaż zawsze się dziwi jak ludzie mogli wymyślić i zaakceptować coś w czym można wybić sobie wszystkie zęby przy pierwszej lepszej okazji
Jak pozbyć się tego mojego problemu z głowy...?
nogulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-07, 14:15   #100
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nogulka Pokaż wiadomość
A co jeśli Wasz meżczyzna jest tego samego wzrostu co Wy albo niewiele wyższy ? Bo ja zawsze miałam z tym problem...szukałam wyższego, ale przyturlał się taki o kilka cm wyższy Nie no kocham to moje brzydactwo nad życie, ale faktycznie na co dzień mam z tym mały problem chyba w podświadomości bo wybieram buty na płaskim.... Nawet na wyjścia z Nim zakładam takie obcasiki do max. 7 cm... No boję się i nie lubię, kiedy jest widoczna różnica wzrostu między Nami....Kiedy znów idę z przyjaciółmi gdzieś na imprezę, zakładam takie powyżej 9,10 cm i dopiero w Nich czuję się wystrzałowo i seksownie... Butów na obcasach powyżej 8cm mam sporo w szafie...w niektórych nawet nigdy nie wyszłam na zewnątrz.... Często przywożę je nawet z zagranicy,a One światła dziennego nie ujrzały dotychczas...
Jemu w sumie nie przeszkadzają obcasy, chociaż zawsze się dziwi jak ludzie mogli wymyślić i zaakceptować coś w czym można wybić sobie wszystkie zęby przy pierwszej lepszej okazji

wg. mnie możesz śmiało nosić obcasy, to dla mnie dosc czesty widok, ze dziewczyna na obcasach jest wyzsza od faceta. wydaje mi sie, ze facetom sie to podoba, wygladasz wtedy mega seksowanie i kobieco a nie chodzi przeciez o te kilka cm. a Twoj TZ co o tym mysli?przeszkadzaloby mu to, ze bylabys wyzsza na obcasach?
69love69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-07, 15:01   #101
vanity__
Raczkowanie

Ja mam 172 cm wzrostu i jakoś nie widzę przeciwskazań by nie nosić obcasów..
vanity__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-07, 15:15   #102
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

Cytat:
Napisane przez nogulka Pokaż wiadomość
Miedzy mną a tż była taka sama róznica (176-183) i nosilam buty na 9 - 10 cm obcasie. A on mimo to zawsze mi mowil ze jestesmy tego samego wzrostu A ja nie chcialam sprawdzać czy jest inaczej

Edytowane przez Cyska
Czas edycji: 2010-02-08 o 10:29
Cyska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-07, 16:25   #103
KredytHipoteczny
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anormalnagabriela Pokaż wiadomość
A więc odgryzaj się na takie komentarze! Małe jest piękne i wszędzie się zmieści ale duże jest jeszcze piękniejsze
Małe jest piękne, ale duże może więcej
Mieszkam na wsi, a tu same niskie osoby i jak tu się pokazać na obcasie?
Stary 2010-02-07, 16:32   #104
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KredytHipoteczny Pokaż wiadomość
Małe jest piękne, ale duże może więcej
Mieszkam na wsi, a tu same niskie osoby i jak tu się pokazać na obcasie?
normalnie, zakładasz idziesz i pokazujesz się a złośliwymi komentarzami się nie przejmuj, to tylko zlosliwosc i zazdrosc, a na to nie warto zwracac uwagi. szkoda nerwow
69love69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-07, 16:40   #105
KredytHipoteczny
Raczkowanie

Hmm i juz?
A z tym bierzmowaniem, to jak mi radzicie?
Najwyższy chłopak ma 180!!
A ja 175, na obcasie będzie jakieś 182, będę się czuła jak jakaś wieża!
Stary 2010-02-07, 19:10   #106
nogulka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 69love69 Pokaż wiadomość
wg. mnie możesz śmiało nosić obcasy, to dla mnie dosc czesty widok, ze dziewczyna na obcasach jest wyzsza od faceta. wydaje mi sie, ze facetom sie to podoba, wygladasz wtedy mega seksowanie i kobieco a nie chodzi przeciez o te kilka cm. a Twoj TZ co o tym mysli?przeszkadzaloby mu to, ze bylabys wyzsza na obcasach?
Czasem przymierzałam takie 11cm szpilki i stawaliśmy razem przed lustrem. Różnica nie jest zbyt widoczna, ale jednak czuję się dziwnie...Trochę jak jego starsza siostra...chociaż On ma już 30-stke na karku
Myślę, że może to być wynik tego, że w mojej rodzinie wszyscy mężczyzni są wysocy...tata - 1.89, brat 1.85, kuzyni powyżej 1.90 i wujkowie też sporo powyżej 1.80. Mężowie moich kuzynek też mają powyżej 1.90....
A ja mam takiego chłopczyka 1.79...to nawet nie jest 1.80 tylko 1.79...
Zauważyłam jednak, że z wiekiem patrzę bardziej z dystansu na pewne rzeczy i może nawet przemogę się i założę kiedyś przy Nim te 11cm obcasy
Stary 2010-02-08, 10:23   #107
hihi
Zakorzenienie

Nogulka, ja mam 174, mój facet ma 179 i ja noszę bez żadnego sprępowania szpilki i 12cm. Owszem, jestem w nich trochę wyższa niż mój TŻ, ale ani mi ani jemu nigdy to nie przeszkadzało, tym bardziej, że tak wysokich butów przecież codziennie nie wkładam

cowięcej, znam jednego niewysokiego faceta (no 172), który uwielbia wysokie dziewczyny na wysokich obcasach i praktycznie tylkko z takimi sie umawia, a one nigdy nie robią problemu z tego, że on niższy, tylko wkładają te szpile. On mówi, że mu się to podoba, bo daje takie poczucie - "no mam laskę jak modelkę, ha, widzicie!" I zamiast miec z tym problem... przekłada to na swój plus

Zresztą... wystarczy popatrzeć na sławne pary, ile wśród nich znajdzie się takich, gdzie kobieta jest wyższa!
Stary 2010-02-08, 12:11   #108
La Cannelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez vanity__ Pokaż wiadomość
Ja mam 172 cm wzrostu i jakoś nie widzę przeciwskazań by nie nosić obcasów..
Dokładnie. Sama jestem średniego wzrostu (~170 cm), ale gdybym była wyższa, w żadnym wypadku nie odmówiłabym sobie noszenia obcasów. Są bardzo kobiece i wysmuklają sylwetkę, coś jeszcze?

Edytowane przez La Cannelle
Czas edycji: 2010-03-07 o 15:53
La Cannelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-08, 14:26   #109
nogulka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Nogulka, ja mam 174, mój facet ma 179 i ja noszę bez żadnego sprępowania szpilki i 12cm. Owszem, jestem w nich trochę wyższa niż mój TŻ, ale ani mi ani jemu nigdy to nie przeszkadzało, tym bardziej, że tak wysokich butów przecież codziennie nie wkładam

cowięcej, znam jednego niewysokiego faceta (no 172), który uwielbia wysokie dziewczyny na wysokich obcasach i praktycznie tylkko z takimi sie umawia, a one nigdy nie robią problemu z tego, że on niższy, tylko wkładają te szpile. On mówi, że mu się to podoba, bo daje takie poczucie - "no mam laskę jak modelkę, ha, widzicie!" I zamiast miec z tym problem... przekłada to na swój plus

Zresztą... wystarczy popatrzeć na sławne pary, ile wśród nich znajdzie się takich, gdzie kobieta jest wyższa!
Kurcze Wizaż to jednak dobra sprawa Podniosłyście mnie na duchu dziewczyny Jak się zrobi trochę cieplej lub nadarzy się okazja to wskoczę przy moim TŻ w wysokie szpile
Stary 2010-03-05, 23:17   #110
beautygeek
Przyczajenie

ja mam 17 lat i 178 cm wzrostu. na poczatku wrecz nienawidzilam swojego wzrostu. jak kupowalam buty to nak najbardziej plaskie - najlepiej, zeby w ogole nie mialy podeszwy ! haha w zeszlym roku na wiosne 'zaszalalam' i kupilam sobie butki na 3 cm obcasiku. potem poszlo jak burza. na jesien juz botki 7 cm ( na zime co prawda kupilam plaskie, ale to dlatego, ze mnie zauroczyl supermodny model z szerokimi holewami), teraz na wiosne kupilam sobie czarne szpilki - obcas 9 cm ! ') juz nie moge sie doczekac kiedy je ubiore ! jestem 100% pewna, ze ludzie beda sie gapic ale mam to gdzies! wygladam w nich rewelacyjnie (ach ta moja skromnosc! haha), zgrabnie, zwiewnie, a nogi mam do nieba DZIEWCZYNY PRZESTANCIE SIE BAC SWOJEGO WZROSTU! JESTESCIE PIEKNE! wszystkie modelki i wysokie aktorki chodza w szpilkach ( tak BTW - Tyra Banks - 178 cm, Blake Lively 178, Taylor Swift 180);-)prawda. czasem chcialabym byc filigranowa dziewczynka - latwiej byloby mi znalezc faceta ale pogodzilam sie ze swoim wzrostem i uczynilam z niego swoj atut zapusccie wlosy, wlozcie szpilki, zadbajcie o siebie, a wasza pewnosc siebie wzrosnie o 200 %! pozdrawiam i caluje

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/...78_468x695.jpg

http://4.bp.blogspot.com/_8mBxt1gK6h...-3.preview.jpg

http://cdn.buzznet.com/media/jj1//20...-london-04.jpg

http://www.osoblog.tv/blake-lively-heels2.jpg
Stary 2010-03-06, 00:41   #111
kselokss
Rozeznanie

Mam 172cm wzrostu, chcialabym umiec chodzic na obcasach ale nie umiem sie nauczyc lepiej sie cieszcie ze wy potraficie a nie martwcie o to czy jestescie zbyt wysokie. Jesli mozecie miec jakies dylematy to tylko ze wzgledu na kregoslup
kselokss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-06, 07:24   #112
kasienkaw
Zadomowienie

Ja mam 178cm, kiedys jak bylam jeszcze w podstawowce to denerwowal mnie ten wzrost,bylam najwyzsza w klasie
A teraz? w zyciu bym go nie oddala - za nic w swiecie Podobaja mi sie kobiety wysokie, nie chcialabym byc niska...
A co do obcasow, to sie nie przejmuje, moj TZ jest bardzo wysoki takze nie mam z tym problemow, nosze szpilki 10cm,12cm...

kasienkaw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-06, 07:50   #113
dodek89
Zadomowienie

Też nie należę do najniższych - 176cm. Też miałam problem z obcasami. Też rozmyślałam na ten temat dłuuugo. I w moim przypadku faceta mam może ze 2 cm wyższego. Ale... chyba nie przeszkadza już mi to co ludzie mówią. Nie wiemy czy słysząc szepty za plecami paplają: "O jaki olbrzym, ja przy jej wzroście nie zakładałabym takich butów, wygląda okropnie" itp. czy "Popatrz jaka wysoka. Świetnie wygląda w takich butach! Sama bym chciała mieć z 10 cm więcej "

Nie przejmujmy się tym! To jest Nasz atut A co inni myślą to ich. Wyobraźcie sobie starszą babkę, w supermodnych butach na 10cm szpili, za dużym nie dopasowanym płaszczu i masą reklamówek z zakupami... i co? Ja mam ochotę korzystać teraz z życia, a nie za 20 lat

Dorota !

dodek89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-06, 09:41   #114
beautygeek
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez dodek89 Pokaż wiadomość
Też nie należę do najniższych - 176cm. Też miałam problem z obcasami. Też rozmyślałam na ten temat dłuuugo. I w moim przypadku faceta mam może ze 2 cm wyższego. Ale... chyba nie przeszkadza już mi to co ludzie mówią. Nie wiemy czy słysząc szepty za plecami paplają: "O jaki olbrzym, ja przy jej wzroście nie zakładałabym takich butów, wygląda okropnie" itp. czy "Popatrz jaka wysoka. Świetnie wygląda w takich butach! Sama bym chciała mieć z 10 cm więcej "

Nie przejmujmy się tym! To jest Nasz atut A co inni myślą to ich. Wyobraźcie sobie starszą babkę, w supermodnych butach na 10cm szpili, za dużym nie dopasowanym płaszczu i masą reklamówek z zakupami... i co? Ja mam ochotę korzystać teraz z życia, a nie za 20 lat

zgadzam sie w 100% musimy przestac przjmowac sie tym co mowia ludzie, bo oni beda mowic zawsze! nie mozesz dogodzic wszystkim! a jak nie mozesz dogodzic wszystkim, to dogadzaj przynajmniej sobie! haha
tak BTW to zauwazylam, ze (nie tylko ja ale i inne) wysokie dziewczyny w bardzo plaskich balerinkach albo adidasach, czy trampkach (wszystkie jeszcze sprawiaja ze stopa wyglada na wieksza, a wysokie zazwyczaj maja spora stope od 39 w gore), wygladaja poprostu przyciezko. WYSOKI OBCAS TO JEST TO! doda wam gracji, szyku i kobiecosci

Edytowane przez beautygeek
Czas edycji: 2010-03-06 o 09:42
beautygeek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-06, 11:22   #115
9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez beautygeek Pokaż wiadomość
ja mam 17 lat i 178 cm wzrostu. na poczatku wrecz nienawidzilam swojego wzrostu. jak kupowalam buty to nak najbardziej plaskie - najlepiej, zeby w ogole nie mialy podeszwy ! haha w zeszlym roku na wiosne 'zaszalalam' i kupilam sobie butki na 3 cm obcasiku. potem poszlo jak burza. na jesien juz botki 7 cm ( na zime co prawda kupilam plaskie, ale to dlatego, ze mnie zauroczyl supermodny model z szerokimi holewami), teraz na wiosne kupilam sobie czarne szpilki - obcas 9 cm ! ') juz nie moge sie doczekac kiedy je ubiore ! jestem 100% pewna, ze ludzie beda sie gapic ale mam to gdzies! wygladam w nich rewelacyjnie (ach ta moja skromnosc! haha), zgrabnie, zwiewnie, a nogi mam do nieba DZIEWCZYNY PRZESTANCIE SIE BAC SWOJEGO WZROSTU! JESTESCIE PIEKNE! wszystkie modelki i wysokie aktorki chodza w szpilkach ( tak BTW - Tyra Banks - 178 cm, Blake Lively 178, Taylor Swift 180);-)prawda. czasem chcialabym byc filigranowa dziewczynka - latwiej byloby mi znalezc faceta ale pogodzilam sie ze swoim wzrostem i uczynilam z niego swoj atut zapusccie wlosy, wlozcie szpilki, zadbajcie o siebie, a wasza pewnosc siebie wzrosnie o 200 %! pozdrawiam i caluje

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/...78_468x695.jpg

http://4.bp.blogspot.com/_8mBxt1gK6h...-3.preview.jpg

http://cdn.buzznet.com/media/jj1//20...-london-04.jpg

http://www.osoblog.tv/blake-lively-heels2.jpg

zgadzam sie tu ze wszystkim i kiedy ostatnio kolezanka namowila mnie do przymierzenie takich na 10cm to nie chcialam ich zdjac ale i tak ichj nie kuipie niestety ani zadnych innych butow na obcasie bo nie chce wygladac juz calkiem jak anorektyczka...
9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-06, 15:06   #116
dodek89
Zadomowienie

Cytat:
zgadzam sie w 100% musimy przestac przjmowac sie tym co mowia ludzie, bo oni beda mowic zawsze! nie mozesz dogodzic wszystkim! a jak nie mozesz dogodzic wszystkim, to dogadzaj przynajmniej sobie! haha
tak BTW to zauwazylam, ze (nie tylko ja ale i inne) wysokie dziewczyny w bardzo plaskich balerinkach albo adidasach, czy trampkach (wszystkie jeszcze sprawiaja ze stopa wyglada na wieksza, a wysokie zazwyczaj maja spora stope od 39 w gore), wygladaja poprostu przyciezko. WYSOKI OBCAS TO JEST TO! doda wam gracji, szyku i kobiecosci

Dorota !

Edytowane przez dodek89
Czas edycji: 2010-03-06 o 15:07
dodek89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-06, 16:34   #117
crippled
Wtajemniczenie

Victoria secret na wyleczenie kompleksów.

http://www.youtube.com/watch?v=d5M-7...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=qb5UI...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=xNDkQ...eature=related

Edytowane przez crippled
Czas edycji: 2010-03-06 o 16:44
crippled jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-06, 19:40   #118
Konto usunięte

chyba na wieksze wpedzenie w kompleksy
9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-06, 19:59   #119
beautygeek
Przyczajenie

te dziewczyny sa przesliczne !
i patrzcie wszystkie sa wysokie i maja obasy haha
Stary 2010-03-06, 21:03   #120
Konto usunięte

Cytat:
te dziewczyny sa przesliczne !
i patrzcie wszystkie sa wysokie i maja obasy haha
ok ale umowmy sie ze wybieg rzadzi sie innymi prawami niz ulica
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości