|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D
BordAna widzę, ze sie zdecydowaliście na własne M, gratuluję
![]() Gratuluje tez 5 na uczelni i trzymam za reszte zaliczeńElcia gratulacje Wstałam w sumie dość wcześnie, bo po 1 wcześnie chodzę spać to rano jestem wyspana, a po 2 musiałam zajrzeć kiedy elcia urodziła. Mąż śpi, a obiecał na śniadanie bułki, więc zjadłam banana i czekam aż w końcu pójdzie po te bułki.
|
#1292 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Miłego dnia ja penie wieczorem wpadnę
|
#1293 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
wczoraj weszłam na chwilkę tylko no i dowiedziałam się ,że elcia już urodziła. ELCIA I TŻ ELCI GRATULACJE ![]() P.Spiękne dziecko ![]() abz doczekałaś się bułek już ? ![]() tity to kiedy staranka zaczynacie ?
|
#1295 |
|
BAN stały
|
hejciak
![]() widze ze forum sie rozkreca... Unas dobrze...mala marudzi czasem i miewa kolki.... dzis konczymy Miesiac pozdrawiam i buziaki |
|
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny
Elcia gratulacje synek śliczny, i taki słodki... gimikis widzę że brałyśmy ślub tego samego dnia, bardzo romantyczny plener ![]() przede mną wielkie sprzątanie bo nie mogę patrzeć na to mieszkanie, ale tak mam przed @, wkurza mnie wszystko i muszę się wyładować |
|
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ja tylko wpadłam się przywitać przed obiadkiem potem sprzatam a wieczorem kumpele wpadają na ploty babski wieczór - mężuś ewakuuje się do taty, heheElcia -- gratulacje jeszcze raz Szymek śliczny, poza tym strasznie mi się podoba to imię
|
|
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie wiem dokładnie, ale to pewnie kwestia paru miesięcy(3-4). Zobaczymy.
|
|
|
|
#1300 |
|
Rozeznanie
|
Zakupki zrobione,
a oprócz tego kupiłam sobie dwa prześliczne golfiki na wyprzeaży zapłaciłam za nie 47 zeta i ciagle je przymierzam
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
Tak bułki przyszły, krótko po tym jak skończyłam pisać posta
![]() miałam chęc dzis zaprosić koleżankę na herbatkę, ale jak sie wzięłam za kluski ziemniaczane na obiad to padłam i stwierdziłam, ze nie chce mi sie z nikim gadać i poszłam się położyć, nadal jestem senna...
|
#1302 |
|
Rozeznanie
|
melduje sie
dzisiaj miałam kolejną wene i .......... zrobiłam porządki w szafie - worek ciuchów do wydania,szafa pełna no ale przynajmniej poukładane została mi jeszcze szafa z kurtkami ale musze kupic worki próżniowe aby ciut więcej miejsca sie zrobiło w niej byliśmy na spacerku - cudowna pogoda i mam nadzieje,że tak juz bedzie cały czas weszłam dzisiaj do sklepu z ciuchami ,bo okazało się,że nie mam spodni ale za to widziałam śliczny sweterek w kolorze śłiwki |
|
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
tez melduję sie
jutro mam egzamin a dopiero co TŻ wyszedł ode mnie , ostatnio to wszystko robię na wczoraj , chcę sie pouczyć za trochę.. W ogóle mam średni nastrój bo mieliśmy mieć przyjęcie weselne - obiad i do 55 osób max a dzisiaj uaktualniamy liste gości i jest 67 nie wiem co my zrobimy, chcemy póki do restauracji i pogadać.. No a do tego brzuch napiernicza ![]() awenturyn raz dwa zrzucisz kilogram i będzie dobrze
|
#1304 |
|
Zadomowienie
|
Bordana, gratki
No i superowo, że mieszkanie tuż, tuż. Też będziemy pewnie brali kredyt na 100 lat kieydś://Tity, no właśnie widzę, że trozkę cię mniej... Ale fajnie, że staranka już niedługo a na jaką imprezkę idziecie?Kretencja, tak, tak, to prawda, gdzie ja wyląduje, nie wiem:/ ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Oliwka, ale problem z kasą czy takie dużego wesela z założenia nie chcecie robić? Awenturyn, razem możemy zrcucać Ja co dwa miesiace tyje 2 kilo, a potem 2 kilo chudne:/ I tak ciagle.Wczoraj na imprezei było tak sobie, ale przezylam, tylko na takse tyle wydalismy , że szok! A dzis mielismy miec luźną sobotae, alemusielismy pojechac tacie pomagac... A jutro musze sie przygotowac do zajec w przyszlym tygodniu... |
|
|
|
#1305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uczyć się idę
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny, jak niigdy pierwsza jestem hehhee
jade za chwilkę na narty |
|
|
|
#1308 |
|
Rozeznanie
|
Trzymam
![]() ![]() Mój Tż wkońcu kupił mi obiecaną gre a znajac siebie jak zacznę to sie nie oderwę
16.08.2008r. połaczenie dwóch serc Edytowane przez weronia83 Czas edycji: 2010-02-07 o 08:55 |
|
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
U mnie piękna pogoda, słoneczko Miłej niedzieli!
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
ale mam kacora
|
|
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
Malga
Ollliwko ![]() Scio jak to zrobic, zeby bylo tak jak u Ciebie, ze klikam sobie na My i tam jest link ? Bo u mnie sie link wyswietla, a w olalabym wlasnie tak jak u Ciebie.Ale zakrecilam, mam nadzieje, ze wiesz o co mi chodzi ![]() Weekend i jaka cisza My mialysmy wczoraj straszna noc - praktycznie bezsenna.Malutka mecza wzdecia i budzila sie co godzine Dzis juz bylo lepiej.Nawet pospalam zauwazylam ostatnio taka zaleznosc, ze co druga noc jest do Edytowane przez aldii Czas edycji: 2010-02-07 o 12:21 |
|
|
|
#1312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1313 |
|
Zadomowienie
|
hej hej dziewczynki! Ja dziś cały zdień przygotowuje zajęcia. tż zrobił pyszny obiadek: bifteczki
mniam, mniam. Virginia, zazdroszcze tego nordic walkingu, ile dałąś za kijki? A w ogóle w nocy wstałam z tŻtem na adamka
|
|
|
|
#1314 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie w niedzielne popołudnie
weruczek - mój mąż też dzisiaj zrobił mi pyszny obiadek ![]() Malga fajnie, że tu zaglądasz, napisz , jeśli masz czas, jak Wam się żyje teraz, z maleństwem
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
Scio robie to wstaw link, ale nadal nie wiem jak zrobi zeby byl napis widoczny zamiast linka
nawet jak zrobie to wstawianie linka, to w okienku dalej mam link i jak go zamienic w napis ? hehe. A w ogole jak klikniesz na moj link, to on dziala? bo czasami mi wyskakuje, ze uszkodzony
|
|
|
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
Aldii postaram się to wytłumaczyć najprościej, bo może zamotałam.
1. otwierasz ten edytor 2. wpisujesz jakieś słowo np. Lukrecja 3. Zaznaczasz 4. Klikasz na tą ikonkę z planetką 5. W okienko, które wyskoczyło kopiujesz link http://www.suwaczki.com/tickers/kjmnzbmhwqq1kglz.png (najlepiej jak wykasujesz to co jest w okienku, bo tam z automatu wyskakuje http:// i jak skopiujesz link to Ci się http powtórzy i nie będzie działać) 6. Akceptujesz i wsio I u mnie link działa Lu już ma 2 tygodnie, jak to szybciutko leci
Edytowane przez Scio Czas edycji: 2010-02-07 o 15:53 |
|
|
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
Scio teraz zrozumialam
Nom, Lu juz jutro konczy 3 tyg. No i mam link, trudno widocznie podpisu sie nie da
Edytowane przez aldii Czas edycji: 2010-02-07 o 16:12 |
|
|
|
#1318 |
|
Zadomowienie
|
hehe, ja mam taki sam problem.
![]() Starlett, a co jadłaś?
|
|
|
|
#1319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No kurcze nie wiem jak Ci pomóc
|
|
|
|
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

za reszte zaliczeń
Miłego dnia ja penie wieczorem wpadnę

za 5

babski wieczór - mężuś ewakuuje się do taty, hehe
a oprócz tego kupiłam sobie dwa prześliczne golfiki na wyprzeaży zapłaciłam za nie 47 zeta i ciagle je przymierzam

Dzis juz bylo lepiej.Nawet pospalam