|
|
#1081 |
|
BAN stały
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
|
|
|
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
No patrz Kasiu ja to (nie) dobrą koleżanką jestem
Mam nadzieję, że Ci się będzie zapach podobał Ewentualnie mogę jakąś odlewkę Ci zrobić, ale najmniejszy atomek to mam 5 ml (chyba, że masz jakieś mniejsze fioleczki), ale i 5 ml może być.Moja lista marzeń od wczoraj taka sama (na razie).
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
mam tylko 1 marzenie:
Obcy
|
|
#1084 |
|
Zadomowienie
|
Ja też pożądam Obcego coraz mocniej
![]() I pałam jeszcze chciejstwem na następujące zapachy: -Mulled Cider Demeter (większa flacha!) -Pistachio Geneche (!!!) -Ginestet Borytis (na szczęście w realizacji) -Belle de minuit (!!!) -Flowerbomb -Black Cashmere (na szczęście w realizacji) -La Perla Dark Extacy -Versace Crystal Noir (!!!) -CSP Vanille&Apricot (!!!) -Coze -Magie Noire -Addict (!!!) -Poison -Lancome Hypnose -Lolita Lempicka (czuję się skuszona niesamowitą reklamą tegoż zapachu). *(!!!) - Oznaczam tak zapachy, które aż śnią mi się po nocach
Edytowane przez Immaginary Czas edycji: 2010-02-06 o 18:35 |
|
|
|
|
#1085 |
|
Rozeznanie
|
A ja się zastanawiam, czy tylko ja tak mam, że w momencie, kiedy wypatrzę coś ciekawego, zaraz okazuje się, że kilka czy kilkanaście innych osób na forum też wypatruje ten sam zapach, kupuje, rozlewa, i w rezultacie kilkadziesiąt ma go w swojej szufladzie. I jakoś przestają mnie te zapachy cieszyć, i w końcu ich nie kupuję
Więc mam nadzieję, że jutro z rana nie zobaczę wspólnych zakupów Boucheron Jaipur, bo akurat zbieram na niego fundusze Poza tym lista marzeń tak się zmienia, że nawet szkoda mi teraz wypisywać, bo za tydzień już pewnie będzie to co innego.
|
|
#1087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ja już miałam nic nie chcieć, o niczym nie marzyć, ale tak się kurde nie da.... Teraz marzę o Miss Dior Cherie Pritntemps i L'eau, Five o'clock Lutensa chociaż żadnego z tych zapachów nie znam, ot tak mi się wzięły i zamarzyły .
|
|
|
|
|
|
#1088 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Asiu doszły Diamenty? jakie wrażenia?
|
|
|
|
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
hmhm..mi się marzy, żeby pozbyć ie połowy perfum i odlewek, bo mam przesyt maksymalny
![]() ale w kolejce stoją też te, które chciałabym mieć.. nowe BC Organza Indecence kadzidlaki CdG i z Lutków Five o'clock i panią szpilkową. ech
|
|
#1091 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Si Lolitę oraz J'adore posiadam już w swoim maluteńkim początkującym zbiorku ![]() leci do mnie odlewka Coco Mademoiselle ![]() obecnie must-have: Gucci Rush2 Gucci Eau de Parfum II must-wąchnąć: Gucci Rush Gucci Envy me Gucci Flora must-have-miniaturka: L de Lolita Lempicka |
|
|
|
|
|
#1092 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
1. Versace Medusa
2. Winter Delice 3. Scent Intense 4. Emotion 5. Avignon 6. Tumulte pH i mnóstwo probek do testów ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
I chyba o jeszcze innym jaśminie wspominałaś
![]() Mój wpis daaawno był, ale cudem znalazłam ![]() A tam: Wenge (jakoś ostatnio rzadko używam moją odlewkę) Antiheros Poison (najlepiej wersja Esprit de Parfum) więcej J'Ose (chyba minęło mi) więcej New Haarlem (wolę sobie o nim nie przypominać, ale boję się że i tak wróci jak bumerang) mała odleweczka Dzongkha (mam i na razie stoi) A teraz: Poison EdT nieduża flaszka lub używka (Esprit de Parfum mam mały zapasik na jakiś czas )Kingdom (muszmieć absolutny, czekam na objawienie się jego na alle) Antiheros (chwilowo na trzecim planie) Molecule 01 (jak już upoluję powyższe, to będę zbierać kasiorę, bo TŻ kończy odlewkę i chciałby ciągu dalszego będzie prezent jak znalazł)Chciejstwa do przemyślenia: Cabaret (nieduża ilość, do 30 ml) może nieco Stelli lub którejś Sheer Joop Femme 30 ml starczy Kashmina Touch do 30 ml Antidote jakaś nieprzytłaczająca ilość
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2010-02-08 o 12:05 |
|
|
|
|
#1094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1095 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1097 |
|
Zadomowienie
|
Paco Rabanne Black XS for her
YSL Baby doll Lancome Hypnose Dior Miss Dior Cherie 5 ml CK In2u Vera Wang Rock princess Nina Ricci Pretty Nina Moschino I love love 10ml Givenchy Organza Ralph Lauren Ralph Hot Dior J'adore Serendipity 3 Serendipitious Salvatore Ferragamo Incanto Heaven Sexy 212 Carolina Herrera CSP Amour de cacao Brown Sephora YSL Elle Dior Dune Aguolina - Chocolovers, Pink Sugar Edytowane przez anonyme Czas edycji: 2010-02-13 o 12:44 |
|
|
|
|
#1098 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Wątek działa
Chciałam Incense Rose, i mam I Musc Ravageur też trochę mililitrów przybyło ![]() To jeszcze, kochany wątku, poproszę Patchouli 24 Le Labo w jakiejś okazyjnej cenie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1099 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
Aktualizacja mała
![]() - Cacharel Amor Amor Tentation - Guess by Marciano rozbieram - Joop Muse - Joop All about Eve - Jennifer Lopez Live Luxe - Chopard Happy Spirit - Escada Moon Sparkle - Dior Dolce Vita mam - V&R Flowerbomb edt - Calvin Klein Euphoria - muszę zadowolić się odlewką... - Lancome Magnifique - Avril Lavigne Black Star - Naf Naf EDT - DKNY Delicious Night - muszę zadowolić się odlewką.. - Hugo Boss Pure Purple - J.del Pozo Halloween Kiss Sexy - jednak nie mój.. i całe szczęście! - Jennifer Lopez Miami Glow - Gucci Rush 2 - Dior Addict - mam odlewkę, muszę narazie się nią zadowolić.. Doszło jeszcze do chciejstw i muszmieciów: Nina Ricci Belle de Minuit (to przez Wizaż ![]() ) tego chociaż kropelkę, żeby wiedzieć nad czym taki zachwyt
|
|
#1101 |
|
Szef ds. Wymianek
|
hmm, juz od dawna nie mam ja zadnego muszmiecia, aczkolwiek za jakis czas chetnie bym sobie sprawila:
- w koncu Coco Mademoiselle edp (rany, to jedyna niezrealizowana pozycja z mojej pierwotnej listy must have ) - najlepiej pelny flachon, przy czym i uzywke bym przygarnela,- Si Lolita - swiezutkie zauroczenie, ale czekam, az ceny spadna i ludziom sie zapach znudzi, zebym mogla nabyc smaczna uzywke ,- Dune - zdecydowanie uzywka - ot, zeby miec ,- Midnight Poison Elixir - bo lubie MP, nadto, bedzie to osttani Truciciel do mej kolekcyi.
|
|
|
#1102 |
|
Zadomowienie
|
Obecnie poluję na "pieprz idealny" ( mam nadzieję!):Le Labo Poivre 23
|
|
|
|
|
#1103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1104 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- Burberry Brit - Princess Vera Wang - Ange Ou Demon Givenchy - Flowerbomb Victor & Rolf - Kelly Caleche
|
|
|
#1105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1106 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
O, bardzo chętnie, a co chciałabyś w zamian?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1107 |
|
Zadomowienie
|
Kazali mi koniecznie powąchać Zmechaconego Wilka... no to dorzucam do chciejstwa
---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Kamena przeprosiła się z maścią? Czarowniczko - błeeee paczulka????
|
|
#1108 |
|
Nindżopesz
|
Kurczaki, właśnie wymieniłam ją za Hinoki
![]() Bo ani ona paczulka ani wędzona Męczę i męczę odlewkę.
|
|
|
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
To teraz ja, napisze z cenami, zeby miec to wszystko czarno na bialym, jaki to straszny majątek
![]() Santa Maria Novella Fresia 355 zł Diptyque Jardin clos 370 zł Parfumerie Generale no 15 - Ilang ivohibe 430 zł Byredo Bal d'Afrique 500 zł Carthusia Io capri 260 zł Carthusia Aria di Capri 260 zł Razem to tylko 2175 zł I najgorsze jest to, ze leca do mnie probki Phylosikos, Eau lente oraz Tam dao. I moga sie z tego zrobic ponad 3000 małżonek mnie ZA-BI-JE
|
|
|
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
muszmiecie mam, za to lista zachciewajek wydłuża się bez przerwy
Aktualnie Czarny Serż, Dziewucha na szpilkach, Shalimar edp, Smok edp i Pure Poison
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:43.

a przekonały mnie recenzje na KWC

Ewentualnie mogę jakąś odlewkę Ci zrobić, ale najmniejszy atomek to mam 5 ml (chyba, że masz jakieś mniejsze fioleczki), ale i 5 ml może być.
)

jakie wrażenia?
.
.