|
|
#1891 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 cz. XIII :) wątek bossów!
Cytat:
![]() z przyzwyczajenia chciałam napisać "w feriee " Cytat:
pianie;dCytat:
jak ja w kosciele nie byłam nawet na świetaCytat:
![]() Cytat:
to pamietam jak ja mandat za picie w miejscu publicznym dostałam, a upiłam dopiero szyjke on do mnie rzebym wylała do śmietnika- a tak pomyślałam ze jak i tak już dostane ten mandat za picie to jak szłam do śmietnika to jeszcze sie napiłam siema;d poka cyce (.)(.) ![]() Cytat:
widzisz ;dd dobrze Ci idzie;d ![]() Cytat:
i mozesz obojętnie gdzie;pwczoraj pierw byłam na bilku, potem babski wieczorek popiwkowałysmy , potem poszlismy na altankę do kolegi i jaranko ładną fazkę wczoraj miałam
|
|
|
#1892 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Yeska- powinnas zakupic ten stroj ktokodyla, do twarzy Ci w nim, ale nogawki troche za krotkie ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Jem zupke Borowikowa z Knora, dziewuchy z mojej klasy dostaly zajoba na punkcie zupek ze sklepiku, zwlaszcza pomidorowej i u nas do klasy kolega czajnik przyniosl i teraz bedziemy robić sobie amu amu ta zupka miala byc na jutro ale mialam na nia chcice, zjadalam tez liznaka "Moomin" pycha ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Tato wrócił z misji... ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- JAKI ZASTÓJ!!! Ale wstyyyyd! |
||
|
|
|
#1893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idę w tym kierunku, właśnie zastanawiam się kim dokładnie chcę być, ale na sttówe medycyna;d Yes- super :yes: pokazuj go nanm aligatorku ![]() ahh idę dziś na taką "sesyjkę" z koniem ;D wieczorkiem wam cosik podrzucę.
|
|
#1894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w tym Żninie, dziewuchy, jaka speluna |
|
|
|
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
Toria, ja jakbym miala isc na medycyne wybrałabym ginekolog/ położnik albo właśnie dentystke/ ortodonte. Ostatnio tak sobie liczyłam, że moja pani ginekolożka średnio zarabia miesiecznie 8 tys. złotych, a że ma gabinet na społke z inna lekarka to wcale jej te oplaty, materialy, wywozka smieci wcale duzo nie kosztuja... A dentysta to już wiadomo, o ortodoncie nie mówie, bo widze jak wyglada moja, jakim autem jezdzi i jak sie ubiera. Wiec kasy jak lodu, zegnaj bezrobocie, bo po takim czyms na bank bedziesz miala prace!
---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Ide sie uczyć, może zgłosze sie jutro z chemii... |
|
|
|
#1896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak on za kazda wizyte po 100 - 15o zł, a ludzi ma fuul, jeden gabinet u mnie w miescie i jeden we Wro. Masakra Ginekolog to samo. |
|
|
|
|
#1897 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem co bym zrobiła, ale chyba bym 'zainteresowała' się jakimś jego kolegą, tzn nie ze zarywać, ale cześciej rozmawić czy nawet na imprezie z jakimś chłopakiem. Pisałaś, ze on jest chyba o Ciebie bardzo zazdrosny. A raczej bym nie rozmawiała z nim o tym, bo to tak troche na siłe 'nie zdradzaj mnie, bo to mnie mnie rani' a powiniem przestać tak sie zachowywać sam z siebie a nie dopiero jak mu uwage zwrócisz Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-02-07 o 13:52 |
|
|
|
|
#1900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do gine, to tak jak pisałam wyżej, wizyta 70 zł, srednio 10 pacjentek dwa razy w tyg. (nie wiem jak jest z tymi pacjentkami, jak raz bylam to bylo 12, na feriach- az sie boje co bedzie jak bede chciala isc za dwa tyg!!!- na wakacjach z 15, a raz jak bylam po recepte to było z 8, innym razem tylko 5 (moze pozniej doszlo wiecej). Ale biznes sie kreci, nie ma co... Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-02-07 o 14:00 |
|
|
|
|
#1901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pewnie twierdzi, że w rozmowie nie ma nic złego.. no bo w końcu nie ma ![]() ja bym pewnie zahaczyła w trakcie jakiejś rozmowy temat tej A. echh.. sama bym się pewnie cholernie czuła
|
|
|
|
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
Mov, u mnie bylo podobnie, tyle, że tż krecil sie kolo tej P. ciagle ja "rozbawial", sypał dowipami, ona sie cieszyla, spotykali sie niby w celach cwiczen do olimpiady po lekcjach rzekomo dyktowali sobie jakies opisy lektur, raz nawet mi powiedziala, ze mój tż niby w zartach zapytal sie w szatni, ktory boks wybiera, ze niby na ruchansko, wpadlam wtedy w szał NIENAWIDZE TAKICH ZARTOW, jak ja bym tak powiedziala koledze to tż by mnie chyba zjadł! raz doszlo do tego, ze objela go na moich oczach!!! Tż zobaczyl, ze ja to widze i ja odtracił! W tym mailu, co mi ostatnio odpisał wytknal, ze P. jest przeze mnie obrazona na niego, bo jestem zazdrosna i nie mowi juz jej "czesc", bo sie boi, zebym awantury nie zrobiła
Ja powiedzialam tż co mysle, oczywiscie odwrocil kota ogonem, ze przesadzam, ale widzialam jak go obejmowała, wiec niech nie wmawia mi... Tż zapewnia, że ona mu sie nie podoba, yhy! |
|
|
|
#1903 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Kredzia_ Czas edycji: 2010-02-07 o 14:07 |
||
|
|
|
#1904 |
|
Zakorzenienie
|
Kredzia, nie ryzykuj, sporobuj oddac, wymienic. Ja mam tenisówki za małe, tak bardzo mi sie podobaja, zamawialam przez internet i 1 cm różnicy, a czułabym sie lepiej, a tak sie mecze, bo sa ladne, a niewygodne!
|
|
|
|
#1905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo ortodontą, albo stomatologiem, albo dermatologiem. do w.w chodzę/chodziłam więc wiem ile zarabiają kasy.
|
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
Emdz, w jakich sklepach Ty widziałaś te marmurkowe rurki? I nie orientujesz sie ile kosztowały? Bo musze wiedziec ile funduszy zabrac, a musze zostawic troche, zeby mieć na ginekologa jak wróce!
Pisze tż maila, w ktorym opowiadam mu o moim erotycznym śnie z jego udziałem. |
|
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
Lily nie pamiętam, ale jest bardzo dużo skleów gdzie teraz są marmurki ;D +/- stówka.
|
|
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, dzieki.
Ide sie uczyc. narazie
|
|
|
|
#1909 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozmawiam z tz na gadu, nasza rozmowa wyglada tak jakbysmy sie nie znali. Ja: Czy my sie znamy? Tz: Widuje Cie w swoich snach. Ja: Tak wiec wiesz jak wygladam? Tz: Zgada sie. Ja: Yhy. W czym moge Ci pomoc? W jakim celu napisales? Tz: Kiedy moje marzenia senne nie beda tylko snem? Jeeest sloodki Eeeej powiedzcie mi ile trwa kurs prawa jazdy. Chodzi mi o lekcje zwiazane z teoria ? Mam nadzieje, ze mnie rozumiecie ;D |
|
|
|
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
no w ile zrobisz tyle będzie trwało ;d moja kol teorie w 2 tyg zrobiła, inna w 2 miechy ;d
|
|
|
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
musze to ogarnac jeszcze :P
Pojade jutro do nike do siebie na wsi i zapytam sie czy mi wymienia ;p jak nie to lipka bede musiala zapieprzac do waw. Leceeem sie szykowac, bo tz zaraz po mnie przyjedzie cu
|
|
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
takie se
|
|
|
|
#1915 |
|
Wtajemniczenie
|
fajne, ale mi osobiście nie podobają mi się te wszystkie wysokie.
W ogóle jaki zaskok. Wchodzę dzisiaj na nk i patrzę nowa wiadomość. Tak otwieram i tam zaproszenie do znajomych od kuzyna, którego nie widziałam już masę czasu. W ogóle żadnych wiadomości od nich. Mieszkają w południowej Polsce, więc nie można było od tak skoczyć na kawę ;/ No i normalnie zaskok. Siedzę i się wpatruję w jego zdjęcie. Boże jak się zmienił od ostatniego razu.
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
spadajcie od krokodylka!
![]() ![]() kurde ale mi głupio będzie jak oni mu powiedzą a sie okaze że ja dla niego jestem niefajna![]() mniejsza o to ;p
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
yes ty dałnie na pewno jesteś dla niego fajna ładna i w ogóle soł słit
|
|
|
|
#1918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodzi o tego dresa.. jeszcze mi sie wtedy nie podobal za bardzo, ale go lubilam.. to bylo na grillu.. zegnalam sie ze wszystkimi troche po % i do niego: ale Ty jestes fajny!! na caly glos..;d a moja kolezanka zza mnie: ona ma racje!!:P a on tylko: no milo mi bardzo.. potem normalnie bylo, gadalismy i w ogole..;d chyba tego nie pamieta..;P albo na polmetku, wyprowadzaja mnie, on pod lokalem, a moja kol na caly glos: Ogarnij sie bo x tu jest!! chwile wczesniej sie do niej usmiechał..;]
|
|
|
#1919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczerość po % emdztka- no nie wiem... straciłam ostatnio swoją pewnosć siebie bo nikogo dawno nie wyrwałam i teraz mi ciężko uwierzyć że mogę komus się podobac < załamka > ;(
|
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
to twojej kol on też się podoba?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:25.

"
pewnie nie
jak ja w kosciele nie byłam nawet na świeta

w sensie, że była wóda, on mi mówił, żebym sie napiła z gwinta, ja mówie- jak Ty sie napijesz. On ze 'ok, ale ty pierwsza', ja że 'nie, ty pierwszy'. No i dobra wypiłam w koncu pierwsza po jakims czasie droczenia sie 
(@)