Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :) - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-07, 14:50   #1051
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ona jest od linii bioder prosta a nie zwężana tylko na focie tak wyszła, bo ją na targach widziałam
To jeśli jest prosta to fajna.Ja bym chciała własnie taką podkreślającą pupę,ale rozszerzającą się delikatnie zaraz od pupą. Z moich obserwacji wynika,ze takie są świetne na nasze figury

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
oby, bo w mailu Pan Redaktor napisał do mnie Pani Agnieszko...a mam na imie Karolina...ehhh wiec cos czuje, ze beda musieli pewne sprostowania dac hehhee bo ja sobie nie pozwole

psiapsiółki mnie nią zaraziły i tak powoli sobie od czasu do czasu poczytuje
Jeju ja mam w domu 60 jej kryminałów. Każdy inny,bo zbieram. Teraz w pracy właśnie podczytuję "Uśpione morderstwo". Fajnie się zapowiada A moje ulubione to "Morderstwo odbędzie się..." i " 5 małych świnek ". Chociaż właściwie i tak wszystkie mi się podobają

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 14:51   #1052
Aniusia1984
Rozeznanie

Dobra, ja uciekam, bo zaraz idę do mojego Ł.

Bardzo Was proszę, 3majcie jutro o 9:00 kciuki, bo Ł. ma kluczową rozmowę w sprawie pracy - 1 etap już przeszedł. Teraz zależy tylko co mu zaproponują...
Jak sobie o tym myślę, to już się stresuję
Ale może będzie dobrze i będzie żyło nam się lepiej Obyyy...
Aniusia1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 14:53   #1053
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
To jeśli jest prosta to fajna.Ja bym chciała własnie taką podkreślającą pupę,ale rozszerzającą się delikatnie zaraz od pupą. Z moich obserwacji wynika,ze takie są świetne na nasze figury
tak mierzyłam i w takich mi najlepiej z tym, że muszą być obcisłe do końca pupy

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 15:02   #1054
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:

Jeju ja mam w domu 60 jej kryminałów. Każdy inny,bo zbieram. Teraz w pracy właśnie podczytuję "Uśpione morderstwo". Fajnie się zapowiada A moje ulubione to "Morderstwo odbędzie się..." i " 5 małych świnek ". Chociaż właściwie i tak wszystkie mi się podobają
ja wlasnie pochlaniam 4.50 z paddington Uśpione morderstwo czytalam bodajze jako pierwsza ksiażke A.Christie a mam jeszcze dom przestępców
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 15:09   #1055
87_meg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aniusia1984 Pokaż wiadomość

Bardzo Was proszę, 3majcie jutro o 9:00 kciuki, bo Ł. ma kluczową rozmowę w sprawie pracy - 1 etap już przeszedł. Teraz zależy tylko co mu zaproponują...

a ja zrobiłam juz wołowinke na jutro bo dyzurek cały dzien
teraz porobie notatki tż do egz..
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
87_meg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 15:20   #1056
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
ja wlasnie pochlaniam 4.50 z paddington Uśpione morderstwo czytalam bodajze jako pierwsza ksiażke A.Christie a mam jeszcze dom przestępców

Mi "Dom przestępców" niezbyt się podobał. 4.50 z Paddington fajna Ja w ogóle lubię też te seriale o Poirocie z Davidem Suchettem w roli tytułowej

Stary 2010-02-07, 15:21   #1057
isabele
Wtajemniczenie

Hej Dziewczyny
Piszę do Was mając jeszcze zmarzniete paluszki

Byliśmy na spacerze nad Wisłą karmić łabędzie Było super

A teraz szykujemy obiadek

Buziaki i miłęgo popołudnia

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 15:26   #1058
jolkajp
Rozeznanie

hejka. jestem na chwilkę.
Widz eetmat co z włosami i ozdobami-ja jakoś nie jestem za diademem ale może jak bedzie pasował to czemu nie. ale ogółem chce kwiatka raczej i welon-wcal etego nie bedzie za dużo. mam zdjecia przykadowe z kwiatkami i welonem i innymi ozdobnikami z welonem
Stary 2010-02-07, 15:26   #1059
karolinusienka
Zakorzenienie

ide poczytac bo P niebawem sie zjawi bedziemy robic sobie kolacyjke ale niestety mama za sciana ehhh
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 15:29   #1060
kaska87
Zakorzenienie

ja tez czekam na P. i się doczekać nie mogę a najgorsze jest to, że zamiast odpoczywać to będę kisić się przy projekcie, ale tak to jest być leniem i zostawić projekt na ostatnią chwilę po sesji, gdy się już nic nie chce

Stary 2010-02-07, 15:30   #1061
jolkajp
Rozeznanie

Stary 2010-02-07, 15:31   #1062
isabele
Wtajemniczenie

Wklejam zdjęcie łabądka potwora

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2010-02-07, 17:47   #1063
lula177
Zakorzenienie

no goscie juz pojechali wiec mam chwile na nadrabinie

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
ja bym chciala na glowie diadem miec zeby po oczepinach glowa taka goła nie była :P wiem wiem, ze Wam sie nie podoba ale ja lubie blyszczec nieno moze zmienie zdanie jak zobacze ze mi nie pasuje ale na dzien dzisiejszy bym chciala. Ale taki delikatny a nie jak korona
ja chyba tez bede miec jakis delikatny diadem

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
ooo dobry pomysl
ja bede miec szpilki 8cm albo 6 cm

ja tez takie ale chyba bardziej takie 6 cm bo moj Tz cik jest wyzszy tylko o 11

Cytat:
Napisane przez hania207 Pokaż wiadomość
Micia nie jestes sama ja też bede miała diadem
i ja

Cytat:
a ja nie myślałam nad kawalerskim/panieńskim jeszcze
P. kiedyś coś o tych quadach właśnie wspomniał, ale to jest taka sierota, że wolę by tego nie robił bo na ślubie w gipsie wyskoczy
ja ekipę mam: 2 przyjaciółki, sis P i może kogoś jeszcze przygarniemy ale co robić będziemy to nie wiem

ale uważam, że te wieczory powinny być spędzone osobno w końcu o to w tym chodzi, a taka łączona impreza to po prostu kolejna z wielu
my tez bedziemy miec oddzielnie ja panienski a on kawalerski

Cytat:
Kaśka osobno powinno spędzić się wieczór przed ślubem. A co do wieczorów panieńskich/kawalerskich to jest to kolejna moda z Hameryki. Nie widzę sensu wprowadzać ją w życie w każdym detalu
W każdym razie w Pl na szczęście nie robi się takich imprez w wieczór poprzedzający dzień ślubu,a tydzień lub nawet jeszcze więcej przed.

Co do welonów i kwiatków to ja chcę to i to.Zadnych diademów,opasek świecących,sztucznych kwiatków i spineczek

aa czemu wieczor przed slubem osobni???

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
butterfly tez bym chciala i welon i kwiata...ale wszyscy mi mowia,ze to za duzoze albo welon,albo kwiat...i nie wiem...

ide pakowac prezenty dla mikolajka
moja kuzynka miala welon i kwaitka i fajnie to wygladalio

Cytat:
Napisane przez Madzik08 Pokaż wiadomość
Jakby się dokładał to nie miałabym nic przeciwko, bo mieszka tam więc to oczywiste, no ale że jest jak jest to się złoszcze, ale już nawet nie mam ochoty mu tego wypominać co miesiąc, jak się wkurze to przełoże ten ślub, może to na niego podziała.

Aniusia teraz młodzi zwykle wynajmują transport dla gości, załatwiają nocleg więc dziwne dlaczego ta Twoja kuzyka tego nie robi, może jednak się na to zdecydują jak goście zaprotestują.
no my bedziemy wynajmowac autobus a pozniej bedziemy miec jednego kierowce wynajetego ktory bedzie rozwozli gosci do domu albo do hotelu kiedy tylko beda chcieli a no i nocleg tez my placimyi zaltwiamy

Cytat:

butterfly ja niewiedzialam ze Ty masz dziecko ale fajnie masz

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

chyba tylko ja spedzam samotnie wieczor

lula177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 17:57   #1064
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość

ja tez takie ale chyba bardziej takie 6 cm bo moj Tz cik jest wyzszy tylko o 11

i ja

my tez bedziemy miec oddzielnie ja panienski a on kawalerski

aa czemu wieczor przed slubem osobni???

moja kuzynka miala welon i kwaitka i fajnie to wygladalio

no my bedziemy wynajmowac autobus a pozniej bedziemy miec jednego kierowce wynajetego ktory bedzie rozwozli gosci do domu albo do hotelu kiedy tylko beda chcieli a no i nocleg tez my placimyi zaltwiamy

butterfly ja niewiedzialam ze Ty masz dziecko ale fajnie masz

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

chyba tylko ja spedzam samotnie wieczor
Taka jest tradycja i moim zdaniem fajna,żeby tak czekali z niecierpliwością jak się zobaczą w dzień slubu

Będziecie rzucać welonami?Ja chyba nie,bo chciałabym koronkowy i szkoda mi będzie.Moja bratowa rzucała podwiązką

Tak,mam dziecko,ale nie moje-brata Tak czy siak fajnie mam

Stary 2010-02-07, 17:57   #1065
karola19
Raczkowanie

Cześć dziewczyny

Jej widzę, że wy się już zastanawiacie nad fryzurami, wieczorami panieńskimi/kawalerskimi.... Ja jeszcze o tym nie myslałam.

Na razie udało nam się zorganizować salę na wesele, zespół, kamerzystę i fotografa i policzyć wstępną ilość gości ... Jak dobrze pójdzie to się w 150 osobach zamniemy - trochę mnie to przeraża ..

Biorę ślub 3 września 2011 roku .. czy te z was, które mają datę na lato/jesień były może już u księdza zamawiać datę i godzinę ?

Pewnie oglądałyście już sukienku ?) Ja ostatnio widziałam taka piękną.... no ale to chyba jednak jeszcze trochę za szybko na taki zakup
28.07.2010 - Kisiel
karola19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 18:03   #1066
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
Taka jest tradycja i moim zdaniem fajna,żeby tak czekali z niecierpliwością jak się zobaczą w dzień slubu

Będziecie rzucać welonami?Ja chyba nie,bo chciałabym koronkowy i szkoda mi będzie.Moja bratowa rzucała podwiązką

Tak,mam dziecko,ale nie moje-brata Tak czy siak fajnie mam

ahaa no to my chyba nie spedzimy tego wieczoru oddzienie hehe bo Tzcik bedzie u mnie w rodzinnym domku a co do dziecka to tak czy siak nie wiedzialm w kazdym razie troche Ci zazdroszcze:0 ale tak pozytywnie

Cytat:
Napisane przez karola19 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Jej widzę, że wy się już zastanawiacie nad fryzurami, wieczorami panieńskimi/kawalerskimi.... Ja jeszcze o tym nie myslałam.

Na razie udało nam się zorganizować salę na wesele, zespół, kamerzystę i fotografa i policzyć wstępną ilość gości ... Jak dobrze pójdzie to się w 150 osobach zamniemy - trochę mnie to przeraża ..

Biorę ślub 3 września 2011 roku .. czy te z was, które mają datę na lato/jesień były może już u księdza zamawiać datę i godzinę ?

Pewnie oglądałyście już sukienku ?) Ja ostatnio widziałam taka piękną.... no ale to chyba jednak jeszcze trochę za szybko na taki zakup
my mamy w czerwcu slub ale do ksiedza pojdziemy dopeiro gdzies w grudniu albo styczniu bo z malej parafi ejstem ale niektore dziewczyny juz chyba byly:0 a na patrzenie na sukienki wcale nie za wczensie tutaj niektore dziewczyny juz maja kupione

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

aha ha ja chyba bede rzucac welonem no chyba ze nam sie uda z dzieckiem to wtedy chyba nei bede miec welonu no ale w kazydm razie gdybym miala to bede rzucac i bede miec wtedy dwa jednym bede rzucac i zostawie go "drugiej" pannie mlodej

Stary 2010-02-07, 18:31   #1067
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
ahaa no to my chyba nie spedzimy tego wieczoru oddzienie hehe bo Tzcik bedzie u mnie w rodzinnym domku a co do dziecka to tak czy siak nie wiedzialm w kazdym razie troche Ci zazdroszcze:0 ale tak pozytywnie

my mamy w czerwcu slub ale do ksiedza pojdziemy dopeiro gdzies w grudniu albo styczniu bo z malej parafi ejstem ale niektore dziewczyny juz chyba byly:0 a na patrzenie na sukienki wcale nie za wczensie tutaj niektore dziewczyny juz maja kupione

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

aha ha ja chyba bede rzucac welonem no chyba ze nam sie uda z dzieckiem to wtedy chyba nei bede miec welonu no ale w kazydm razie gdybym miala to bede rzucac i bede miec wtedy dwa jednym bede rzucac i zostawie go "drugiej" pannie mlodej

Nooo pewnie Dziecko to skarbik.Wprawdzie nie mój,ale kocham go ogromnie,nie lubię się z nim rozstawać. A za tydzień ma chrzciny i będę Matką Chrzestną

My mamy ślub w sierpniu i też raczej pójdę za rok.Tż mnie uświadomił,że to nie jest tak jak w mojej parafii KK. Oni w KEA mają śluby raz lub dwa razy w miesiącu W sumie mi się to podoba,że nie muszę się tak spieszyć. Poza tym nikt Nas nie będzie wyganiał z Kościoła z powodu olejnego po Nas ślubu

Hmm jeszcze można rzucać bukietem,ale moja Bratowa chyba chciała go sobie zostawić. A na weselu przed oczepinami była taka zabawa,że mój Brat musiał jej zębami ściągać podwiązkę i dlatego potem nią rzucała Ale ja nie wiem czy chciałabym,żeby TŻ mi coś takeigo robił

Stary 2010-02-07, 18:36   #1068
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
u nas 23 cm różnicy
tylko teraz żeby trafić wygodne
te co kupiłam na Sylwestra, tańczyłam do 3 i ani jednego obtarcia (pierwszy raz chyba!)
U nas 40 cm, ale mam to w nosie i kupię takie w jakich mi będzie wygodnie czyli max. 6 cm
Te co kupiłam na zeszłoroczne wesele są super

Cytat:
No to racja. Ciekawe, czy to jego dobra wola, czy wymysł rodziców

Opowiem Wam coś.
Wczoraj była u nas kuzynka z narzeczonym prosić nas na wesele. Pomijam fakt, że przyszli ponad godzinę wcześniej i nie zdążyłam z mamą nic przyszykować
Zaproszenia dla młodych nawet fajne, coś podobnego jak pokazywała kiedyś Tai, ale rodzice dostali okropne!! :/ Takie wiecie, jak za dawnych czasów białe z gołąbkami i takimi tam..
No nic. Jak sobie już poszli, to mama mi opowiada, że jak byłam w kuchni kończyć karpatkę, to tż kuzynki zapytał mojego ojca, czy będziemy mieć czym dojechać spod kościoła na salę, a potem z wesela do domu, bo słyszał, że mój Ł, ma samochód, bo oni NIC nie organizują
Ojciec mój zmieszany powiedział, że jakoś sobie damy radę..
A mnie zamurowało.. To mój Ł. ma jechać autem i siedzieć jak ten kołek, bo oni nie organizują transportu??
A przepraszam, a co z naszymi dziadkami??
A zaznaczam, że nie opcji, żeby z Kościoła móc pójść na salę na nogach..Hehh...
Wzburzona jestem jak nie wiem.. Ten ślub ma córka siostry mojej mamy, więc może jej jeszcze jakoś zwróci uwagę jak ona sobie to wyobraża, ale nie wiem czy będzie chciała się wtrącać.
Jak powiem to babci, to padnie Niech z prezentu, co miała dać wnusi odłoży sobie na dwa kursy taxi
Nie rozumiem takiej sytuacji Skoro tak, to niech dla tych osób bez dojazdu zorganizują np. znajomych do pomocy...
Jak byłam na ostatnim weselu, to pod Kościół były podstawione taksówki, które zabierały po 4 osoby. Super to wyglądało
A spowrotem ktoś zawsze był w pogotowiu...

Cytat:
Trzymam

Cytat:
Napisane przez karola19 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Ja będę kwietniowa i nie byliśmy jeszcze w sprawie Mszy

Transort gości: u nas jest kilkaset m. na salę, a do domu to chyba każdy zatroszczy się o siebie, ew. taxi zapłacimy. W sensie wszyscy miejscowi A ew. osobom dojezdnym nocleg zapewnimy
_________________________ __________
Byłam na łyżwach i było super Nawet nic sobie nie zrobiłam

A od jutra intensywny tydzień - co wieczór jakaś imprezka lub aktywność sportowa
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 18:50   #1069
kaska87
Zakorzenienie

uwaga! a ja biorę ślub w lecie jeszcze

Stary 2010-02-07, 18:58   #1070
anoola
Zadomowienie

Cześć dziewczynki Mam nadzieję że znajdzie się tu dla mnie trochę miejsca. Wprawdzie miałam być panną młodą 2010 i właściwie wszystko miałam juz powybierane (ogromny plik w kompie) ale komp padł więc muszę zbierać wszystko od nowa... w sumie może i dobrze wyszło że przełożyliśmy slub. Będę miała więcej czasu żeby wszystko sobie odtworzyć, a na pewno jeszcze ulepszyć (bo ja z tych perfekcjonistek heh)
anoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 19:01   #1071
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
Nooo pewnie Dziecko to skarbik.Wprawdzie nie mój,ale kocham go ogromnie,nie lubię się z nim rozstawać. A za tydzień ma chrzciny i będę Matką Chrzestną

My mamy ślub w sierpniu i też raczej pójdę za rok.Tż mnie uświadomił,że to nie jest tak jak w mojej parafii KK. Oni w KEA mają śluby raz lub dwa razy w miesiącu W sumie mi się to podoba,że nie muszę się tak spieszyć. Poza tym nikt Nas nie będzie wyganiał z Kościoła z powodu olejnego po Nas ślubu

Hmm jeszcze można rzucać bukietem,ale moja Bratowa chyba chciała go sobie zostawić. A na weselu przed oczepinami była taka zabawa,że mój Brat musiał jej zębami ściągać podwiązkę i dlatego potem nią rzucała Ale ja nie wiem czy chciałabym,żeby TŻ mi coś takeigo robił

no skarb skarb u nas prawie na kazdym weseleu pan mlody sciaga pannie mlodej podwiqazke ale nie wiem czy u nas na weselu tak bedzie

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Cytat:
Napisane przez anoola Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki Mam nadzieję że znajdzie się tu dla mnie trochę miejsca. Wprawdzie miałam być panną młodą 2010 i właściwie wszystko miałam juz powybierane (ogromny plik w kompie) ale komp padł więc muszę zbierać wszystko od nowa... w sumie może i dobrze wyszło że przełożyliśmy slub. Będę miała więcej czasu żeby wszystko sobie odtworzyć, a na pewno jeszcze ulepszyć (bo ja z tych perfekcjonistek heh)
czesc opowiadaj o sobie o Was

Stary 2010-02-07, 19:04   #1072
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczynki Mam nadzieję że znajdzie się tu dla mnie trochę miejsca. Wprawdzie miałam być panną młodą 2010 i właściwie wszystko miałam juz powybierane
mam to samo, też miałam być PM 2010
ale jest 2011

Stary 2010-02-07, 19:08   #1073
lusesita23
Zakorzenienie

Wrocilam

obzarta jak nigdy...ale super bylo

witam nowe PMki
Stary 2010-02-07, 19:08   #1074
lula177
Zakorzenienie

kaska a dlaczego

Stary 2010-02-07, 19:10   #1075
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Cytat:
kaska a dlaczego
No właśnie Dla nas to TEN WYJĄTKOWY rok...
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 19:10   #1076
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
kaska a dlaczego
pisałam już kiedyś, że ta data pod względem wizualnym do mnie nie przemawia jest okropna

2010 jest ładny 2012 itd, ale ten 2011

no dla mnie to też wyjątkowy rok, ale ja skupiam się na 17.09 bez roku

Witam nowe PM napiszcie kilka zdań o sobie

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2010-02-07 o 19:12
Stary 2010-02-07, 19:15   #1077
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
pisałam już kiedyś, że ta data pod względem wizualnym do mnie nie przemawia jest okropna

2010 jest ładny 2012 itd, ale ten 2011

no dla mnie to też wyjątkowy rok, ale ja skupiam się na 17.09 bez roku

Witam nowe PM napiszcie kilka zdań o sobie
aha no to jak juz uwazasz dla mnie wyglad roku 2011 a 2012 jest taki sam jak i 2009 i 2015 zadnej roznicy nie ma ale to tylko moje zdanie:P w kazdym razie dla mnie ten rok bedzie bardzo wyjatkowy miejmy nadzieje ze z dwoch powodow

Stary 2010-02-07, 19:18   #1078
lusesita23
Zakorzenienie

kaska nie obraz sieale nie rozmiem kwestii dat ladnych i brzydkich...skoro to Wasz slub to jak data moze byc brzydka???;p a poza tym:mi sie podoba rok 2020,ale przeciez nie bede czekac tak dlugo do slubu

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

lula dokladnieale moze tej kwestia jakis indywidualnuch odczuc i poczucia estetyli...cos jak ulubiony kolor.a my tego nie posiadamy?
tak czy siak dla mnie to tez nie ma znaczenia
Stary 2010-02-07, 19:18   #1079
isabele
Wtajemniczenie

chyba dziś przemarzłam - prawie cała niedziele na dworze, obym sie tylko nierozchorowała

Dziewczyny ale z Wam strasznie zazdroszczę tego, że mieszkacie tak blisko swoich rodzin i że zawsze możecie odwiedzać tak siebie A my tak tu jakby na obczyźnie

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2010-02-07, 19:19   #1080
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
kaska nie obraz sieale nie rozmiem kwestii dat ladnych i brzydkich...skoro to Wasz slub to jak data moze byc brzydka???;p a poza tym:mi sie podoba rok 2020,ale przeciez nie bede czekac tak dlugo do slubu
spoko ja się nie obrażam cenię szczerość, a nie tylko słodzenie
no i ja też nie chcę czekać dlatego ślub w przyszłym roku bez względu na to jak wizualnie wygląda ta 11

o właśnie chodzi mi o estetykę, jakoś tak mam dziwnie

Lula to za 2 wspaniałe daty

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2010-02-07 o 19:21
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości