|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8191 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
A jeden z tych Polakow mnie nawet na koncu do domu przywiozl. I mowil, ze fajny klimat byl dzieki mnie. Ale obciach dzisiaj. No coz. Dluga przerwa od alkoholu to teraz szybko mnie wzielo. Za szybko. Ale w d...e to mam . Jak ja sie ciesze dziewczynki,ze sie ten Jarlinski urodzil. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-02-07 o 15:30 |
|
|
|
|
#8192 |
|
Raczkowanie
|
Mam od razu pytanie do forumowiczki o loginie "Zaga" bo ma ten san profil czyli wysoki jak ja oraz ten sam rozmiar 325 ml , czy mogłabyś jakoś przesłąc zdjęcie , linka czy jak się to robi... bardzo mi zależy bo to jest mój nawiększy dylemat. Ja chciałam na początku 280 ml a lekarz do mnie ze najlepiej bedzie 350a nawet 375 .... to troche roznicy . wkoncu zdecydowalam sie na 325 i ani ml wiecej, a moze nawet mniej tylko najpierw chcialabym zobaczy jakies zdjecia jak towyglada, jesli jeszcze jakas dziewczyna miała dokaldnie ten sam profil i rozmiar czy mogłaby pokazac zdjecia? ? ? Aktualnie mam znikome A
|
|
|
|
#8193 |
|
Rozeznanie
|
macerata, a Ty sie nie boisz, ze kaszka po glowie dostaniesz
|
#8194 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja sama chce sie poddac operacji i wiem jedno , ze ponizej 375 cc nie chce schodzic , bo nie warto ciac sie dla za malego efektu i pozniej zalowac no chyba , ze marzy ci sie miseczka B
|
|
|
|
|
#8195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepiej skonsultuj u jakiegoś jeszcze innego dr,ale jeśli rzeczywiście wskazane jest więcej by osiągnąć optymalny efekt,to może to potem mizernie wyglądać ze zbyt małą wkładką,i możesz żałować wydanej kaski ![]() u Zagi więcej się nie dało/nie było wskazane,po prostu,więc prawdopodobnie miała trochę inną wyjściówkę ![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- ..trochę tak,ale może takie małe to niegroźne ![]() ..mam nadzieję
|
|
#8196 |
|
Rozeznanie
|
Macerata
avek super hehe , nie wiem tylko co na to kaszka
|
|
|
|
#8197 |
|
Zakorzenienie
|
..bo z tego,co zrozumiałam,to dyskusja była,ale nic z tego nie wynikło
![]() ..podobno regulamin nie zabrania,i bodaj moderator zamknął dyskusję, ale nie wprowadził żadnych zakazów w związku z tym ..no i to jest jednak promowanie naturalności.. czy się mylę? bo jeśli oficjalnie nie wolno,to wolałabym wiedzieć ![]() ..już jakiś czas miałam ochotę na odrobinkę golizny,bo przecież jak wstawię ubrane,to cienko to się będzie prezentowało
######################### Edytowane przez macerata Czas edycji: 2010-02-07 o 16:05 |
|
|
|
#8198 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tak na marginesie to moja znajoma mowi i pewnie cos w tym jest: pij pij bedziesz latwiejsza, pij pij nie bedziesz mogl ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- macerata oj igrasz, igrasz i sie doigrasz |
|
|
|
|
#8199 |
|
Zakorzenienie
|
już raz o tym myślałam, i się powstrzymałam,
ale znów mnie podkusiło ![]() no to jak to jest,wolno,czy nie wolno ![]() ..pewnie znów usunę a taki mi się podoba najbardziej
|
#8200 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Horo!! ale się zniesmaczyłam, co można z siebie zrobić FUUU |
|
|
|
|
#8201 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() podejrzewam , ze tutaj chodzi bardziej o to , ze niektore wizazanki sa bardzo znudzone swoim zyciem i szukaja powodu do sensacji i klotni zreszta wiekszosc dziewczyn z tego forum udziela sie tylko na chirurgii wiec nie obnosza sie z avkiem po calym wiazazu ... a jak ktos wchodzi na ten temat to chyba powinien sie liczyc z golizna piersi zreszta bardzo ladna |
|
|
|
|
#8202 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=anna_ivy;17024403]z Twoich piersi to sie bardzo cieszymy, ale masz racje ... obciach na calego ... no chyba ze zartowalas, bo mam nadzieje ze to byl zart Lobuzie, prawda?
![]() A tak na marginesie to moja znajoma mowi i pewnie cos w tym jest: pij pij bedziesz latwiejsza, pij pij nie bedziesz mogl ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Ach tam zaraz latwiejsza Tylko patrzyli. Tu inny klimat niz w Polsce. Operacje plastyczne nie sa tematen tabu. Wiec tyle tylko ze luz bluz byl. Nawet moj mezus sie smial jak mu to opowiadalam. Pewnie,ze mi alkohol zacmil rozumowanie, ale nic zlego sie przeciez nie stalo. ( wedlug mnie oczywiscie ) I niedlugo zaczne chodzic do sauny. Czy to nie cudowne uczucie znowu lubic swoje cialo ? Ale mam przezywke. Kawalek sylikonu a tyle zmienia
|
|
|
|
#8203 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tez nie doczytalam, ze nie wolno ale dyskusja byla goraca
|
|
|
|
|
#8204 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- wiecie podoba mi sie to forum...przez pomyłke napisałam capsem i mi zmieniło..samo..takich rzeczy nawet w Erze nie ma
|
|
|
|
|
#8205 |
|
Kazar Lady
|
dziewczyny, teraz na poważnie która na dziś?
Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2010-02-13 o 15:11 |
|
|
|
#8206 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#8207 |
|
Raczkowanie
|
Boję się że będą za duże ,a ja całezycie mialam maluchy i zebym nie miala problemu z akceptacja... Cięzka decyzja, a taka wazna. Mam jeszcze pytanie bo ciagle nie mogę znalesc tych waszych zdjec , te linki są w postach pod waszymi wiadomosciami czy jak bo jestem chyba jakas ograniczona i ni w ząb nie umiem znalesc . Hn
|
|
|
|
#8208 | |
|
Kazar Lady
|
juz chyba nigdzie wykupiłam całą kolekcję Melrose
a poważnie to OTTO ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2010-02-07 o 16:38 |
|
|
|
|
#8209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... no dobra... wybaczam ![]()
|
|
#8210 |
|
Raczkowanie
|
Kawalek sylikonu a tyle zmienia
[/QUOTE]O jak ja chciałabym mieć to już za sobą!!! podziwiam was za odwagę
|
|
|
|
#8211 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#8212 |
|
Zakorzenienie
|
O jak ja chciałabym mieć to już za sobą!!! [/QUOTE] ja też już nie mogę,z tym czekaniem zwariować można czas ucieka,a człowiek w miejscu stoi i tylko o jednym myśli miesiąc od konsulkacji do operacji to zdecydowanie o jeden miesiąc za dużo
######################### Edytowane przez macerata Czas edycji: 2010-02-07 o 16:50 |
|
|
|
#8213 |
|
Raczkowanie
|
ja też
już nie mogę,z tym czekaniem zwariować można czas ucieka,a człowiek w miejscu stoi i tylko o jednym myśli miesiąc od konsulkacji do operacji to w moim wypadku o jeden miesiąc za dużo [/QUOTE]ale u Ciebie tylko 2 dni jeszcze. trzymam kciuki. |
|
|
|
#8214 |
|
Kazar Lady
|
no ale którą na dziś to już nie łaska??
wybieram te z turkusem |
|
|
|
#8215 |
|
Raczkowanie
|
Powiedzcie mi dziewczynki czemu są takie różnice w cenach, np KuBuś zapłaciła u dr Krajewskiego 16 tyś za powiększenie i podniesienie a mi napisał 13.400. implanty okrągłe, Kubuś też.
---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- chyba że coś źle zrozumiałam ![]() :conf used:
|
|
|
|
#8216 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#8217 |
|
Rozeznanie
|
wszystkie sa super
do mnie najbardziej przemawia 2 , ale to dlatego , ze mam ostatnio mala obsesje na punkcie filetu ![]() dzieki Misia Edytowane przez asionek31 Czas edycji: 2010-02-07 o 17:06 |
|
|
|
#8218 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=anna_ivy;17022039]Rany Horo ... i to przy jedzeniu
![]() O tym nawet wczoraj tu pisalam ... na samej kurze, serze i silowce to chocby sie skichac, to tak oszpecic sie nie mozna Te babo-chlopy w szafkach trzymaja cala tablice Mendelejewa z testosteronem wlacznie![]() /QUOTE] Aniu, ja to sobie zapisuję w ulubionych zawsze jak silna wola w zdrowym odżywianiu będzie próbowała mnie opuścić ... a gdzieś w sąsiedztwie będą puszczaly do mnie oko jakieś batony czy fasty, to... otwieram, oglądaM I... NIC NIE PRZELKNĘ
|
#8219 |
|
BAN stały
|
Edytowane przez TiNi87 Czas edycji: 2010-02-08 o 15:56 |
|
|
|
#8220 |
|
Rozeznanie
|
ania dziekuje za przepis
![]() Aaaa i znalazlam grzanke samii, tylko nie wiem jaki alkohol do tego ![]() wodka, czy spirytus...
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.

dobrze , ze maz w domu zostal 
16.12. 2009

... a gdzieś w sąsiedztwie będą puszczaly do mnie oko jakieś batony czy fasty, to... otwieram, oglądaM I... NIC NIE PRZELKNĘ