Miłośniczki Zary - część II - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-07, 13:46   #1171
gabi1234
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary - część II

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Tak, z nowej. Fasonem podobne są np. do tych aksamitnych, które były w kolorze chabrowym i fioletowym w kolekcji jesień/zima też za 99 zł z metką 'special price' Mają malutką kokardkę na czubku w tym samym kolorze co buciki i są wykonane z cieniutkiej skórki
hmmmm, to ja chyba ślepa jestem, bo w piątek ich nie widziałam :/
gabi1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 13:49   #1172
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olunia1989 Pokaż wiadomość
przekopałam kilkanaście stron wstecz, ale chyba zbyt pobieżnie, bo nie znalazłam odp na moje pytanie. zatem przepraszam, że się powtarza.
Mirell jak dawno kupowałaś ten kuferek i za jaką cenę jeśli mogę wiedzieć?? Jest naprawdę śliczny!! Nie mogę się napatrzeć jakie czasem cuda można znaleźć w tesco
Kupiłam go wczoraj wieczorem, chciałam go kupić za 49zł, ale przy kasie czekała na mnie niespodzianka w postaci 34zł

Co do tych "skarbów" w marketach, to powiem Wam, że często można przeoczyć masę ciekawych rzeczy, jak sie widzi je leżące na stosach tego (że tak to nzawę) "chińskiego szajsu", bo naprawdę, to na pierwszy rzut oka nie ma tam nic ciekawego
Ja zajrzałam tam wczoraj tylko dlatego, że też właśnie tutaj na wizażu widziałam wielokrotnie ciekawe rzeczy, a że w Tesco bywam rzadko (mam daleko i naprawdę bardzo nie jest mi po drodze) to się przyjżałam I mało co bym nie wzięła tego kuferka, bo jak mówie, wyglądał w tej gromadzie jak reszta, ale coś mnie na koniec skusiło by podejsć z nim do lustra i wtedy mnie zaczarował

Poza nim to zauważyłam z F&F jeszcze dwa duże "sakiewki - jedna czarna w różnego kształtu złote nity (69zł) i dużo szarnych pikowanych (na skórzanym pasku, zaciągane na skórzany sznureczek z złotymi wykończeniami (39zł), moze jeszcze się kiedys wrócę po ten drugi bo był spory a całkiem tami
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 13:53   #1173
Olunia1989
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Kupiłam go wczoraj wieczorem, chciałam go kupić za 49zł, ale przy kasie czekała na mnie niespodzianka w postaci 34zł

Co do tych "skarbów" w marketach, to powiem Wam, że często można przeoczyć masę ciekawych rzeczy, jak sie widzi je leżące na stosach tego (że tak to nzawę) "chińskiego szajsu", bo naprawdę, to na pierwszy rzut oka nie ma tam nic ciekawego
Ja zajrzałam tam wczoraj tylko dlatego, że też właśnie tutaj na wizażu widziałam wielokrotnie ciekawe rzeczy, a że w Tesco bywam rzadko (mam daleko i naprawdę bardzo nie jest mi po drodze) to się przyjżałam I mało co bym nie wzięła tego kuferka, bo jak mówie, wyglądał w tej gromadzie jak reszta, ale coś mnie na koniec skusiło by podejsć z nim do lustra i wtedy mnie zaczarował

Poza nim to zauważyłam z F&F jeszcze dwa duże "sakiewki - jedna czarna w różnego kształtu złote nity (69zł) i dużo szarnych pikowanych (na skórzanym pasku, zaciągane na skórzany sznureczek z złotymi wykończeniami (39zł), moze jeszcze się kiedys wrócę po ten drugi bo był spory a całkiem tami
właśnie dojrzałam cenę na zakupowym
ale dziękuję za odp
Ile razy się przewijałam przez spożywkę w tesco, to zahaczyłam o F&F, ale zawsze mi coś nie pasowało.. a teraz żałuję, że nie wzięłam paru rzeczy, bo były piękne tuniki z przyozdobioną cekinowo górą.... rzeczywiście, czasem trzeba się przyjrzeć dokładniej NA MIEJSCU

ekhm..

.no !
Olunia1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 14:01   #1174
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olunia1989 Pokaż wiadomość
właśnie dojrzałam cenę na zakupowym
ale dziękuję za odp
Ile razy się przewijałam przez spożywkę w tesco, to zahaczyłam o F&F, ale zawsze mi coś nie pasowało.. a teraz żałuję, że nie wzięłam paru rzeczy, bo były piękne tuniki z przyozdobioną cekinowo górą.... rzeczywiście, czasem trzeba się przyjrzeć dokładniej NA MIEJSCU
Takie czarne z cekinami srebrnymi na ramionach? Jeśłi tak, to widziałąm wczoraj ale same wielkie rozmiary juz były
Dokładnie, a najbardziej demotywuje świadomosć "przecież to jest ciuch z marketu, gorzej niż bazar, na pewno się rozleci" - i odrazu zapala sie czerwona lampka i zamiast zalet na wierzch wychodzą wady danej rzeczy Ja sobie wczoraj spojrzałam na ten kuferek i zastanowiłam sie "wyobraź sobie że jesteś w H&M, czy ten kuferek jest czegos wart" - i odrazu miałam że TAK TAK TAK. Ogólnie zaskoczyła mnie jakość ciuchów z F&F i Cheerokee, śmiem nawet rzec, że jakościa przewyższają H&M Tylko że trzeba umieć znaleźć coś ciekawego
No i w ogóle to F&F to podobno normalna sieciówka w UK, a Cherokee w USA
Stary 2010-02-07, 14:03   #1175
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
Dokladnie, takie w sumie zwykle sa, ale kolor boski orientujesz sie, czy to skora, czy eko?
Wydaje mi się, że eko, ale nie jestem pewna..

Cytat:

Przez Ciebie moja droga właśnie męczę TŻ-ta, żeby pojechał ze mną jutro do Tesco a on nie chce mi uwierzyć, że mówię na serio
Jak mnie jeszcze wieczorem Eggnogg dobije zdjęciami pudrowej marynarki to chyba od razu zaliczę wszystkie cztery w Warszawie Swoją drogę czemu Tesco zawsze musi być bardziej za miastem niż w mieście?

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 14:09   #1176
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Ogólnie zaskoczyła mnie jakość ciuchów z F&F i Cheerokee, śmiem nawet rzec, że jakościa przewyższają H&M Tylko że trzeba umieć znaleźć coś ciekawego
No i w ogóle to F&F to podobno normalna sieciówka w UK, a Cherokee w USA
F&F jest jedną z kilku najpopularniejszych marek odzieżowych w Wielkiej Brytanii - większą niż H&M, GAP czy ZARA
U nas w kraju akurat Tesco wykupiło prawa do sprzedaży, co jest trochę dziwne, bo sama myśl, że to market trochę odstrasza
Zakupy odzieżowe w tym samym czasie co żywnościowe
Ciuchy tych marek w UK pojawiają się na łamach m.in. Elle
Poza tym marka jest ogólnodostepna i tania
Cytat:
Przez Ciebie moja droga właśnie męczę TŻ-ta, żeby pojechał ze mną jutro do Tesco a on nie chce mi uwierzyć, że mówię na serio
Jak mnie jeszcze wieczorem Eggnogg dobije zdjęciami pudrowej marynarki to chyba od razu zaliczę wszystkie cztery w Warszawie Swoją drogę czemu Tesco zawsze musi być bardziej za miastem niż w mieście?
jak Ci się spodoba to uprzedź go, że częściej będzie musiał z Tobą odbywać takie wyprawy

dlaczego za miastem?
bo to zazwyczaj duże markety i mają taką tendencję w każdym mieście do otwierania trochę na uboczu

Edytowane przez pronunciation
Czas edycji: 2010-02-07 o 14:11
pronunciation jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 14:14   #1177
vanity__
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
zapewne o tych mowa
mierzyłaś je? wygodne są?
One są świetne, sama mam na nie chrapkę. jak będę w najbliższym czasie w Zarze to je przymierzę, mam nadzieję że będą dobrze wyglądać bo jak nie to będę zla
vanity__ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-07, 14:15   #1178
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
F&F jest jedną z kilku najpopularniejszych marek odzieżowych w Wielkiej Brytanii - większą niż H&M, GAP czy ZARA
U nas w kraju akurat Tesco wykupiło prawa do sprzedaży, co jest trochę dziwne, bo sama myśl, że to market trochę odstrasza
Zakupy odzieżowe w tym samym czasie co żywnościowe
Ciuchy tych marek w UK pojawiają się na łamach m.in. Elle
Poza tym marka jest ogólnodostepna i tania
Właśnie poszperałam trochę w internecie, żeby dowiedzieć się o niej coś więcej, bo przyznam, że zawsze kojarzyło mi się, że F&F to po prostu ubrania robione dla Tesco, a nie przyszło mi na myśl, że może być odwrotnie A tu taka niespodzianka
Dla mnie najdziwniejsze jest to, że ich ubrania trafiają akurat do Tesco, które skądinąd chyba nie niesie za sobą jakiś dobrych skojarzeń, a przynajmniej w moim mniemaniu jest na jednej półce z Biedronką czy Lidlem

Stary 2010-02-07, 14:22   #1179
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vanity__ Pokaż wiadomość
One są świetne, sama mam na nie chrapkę. jak będę w najbliższym czasie w Zarze to je przymierzę, mam nadzieję że będą dobrze wyglądać bo jak nie to będę zla
mi też się spodobały na foto, ale na żywo jeszcze ich nie widziałam
na pewno jak będą nie omieszkam ich obmacać
a są dostępne tylko w kolorze czarnym?

Cytat:
Właśnie poszperałam trochę w internecie, żeby dowiedzieć się o niej coś więcej, bo przyznam, że zawsze kojarzyło mi się, że F&F to po prostu ubrania robione dla Tesco, a nie przyszło mi na myśl, że może być odwrotnie A tu taka niespodzianka
Dla mnie najdziwniejsze jest to, że ich ubrania trafiają akurat do Tesco, które skądinąd chyba nie niesie za sobą jakiś dobrych skojarzeń, a przynajmniej w moim mniemaniu jest na jednej półce z Biedronką czy Lidlem
no może bardziej Realem czy Carrefourem, bo wielkość podobna
Lidl czy Biedronka zazwyczaj nie są aż tak duże
No ale z tymi pozostałymi marketami wygrywa tym, że ma kolekcję ubrań, w porówanu do nich w miarę "markową"

F&F czy Cherokee trudno by było sie przebić otwierając własne sklepy a tak tanim, dla nich, kosztem są dostępni w każdym większym mieście, na dodatek w marketach, gdzie prawie każdy zagląda
Stary 2010-02-07, 14:22   #1180
vanity__
Raczkowanie

Cytat:
mi też się spodobały na foto, ale na żywo jeszcze ich nie widziałam
na pewno jak będą nie omieszkam ich obmacać
a są dostępne tylko w kolorze czarnym?
taak, tylko czarne. jak mi się uda, to zrobię zdjęcie jak wyglądają na nodze
Stary 2010-02-07, 14:28   #1181
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Wydaje mi się, że eko, ale nie jestem pewna..

He he, to będzie jutro nalot na Tesco? Tylko mówię Ci, z góry się przygotuj że po drodze bedzie też masa nieciekawych rzeczy, ale to chyba w niczym nie przeszkadza, by brać te ciekawsze, hm? I np. te kuferki mogą wydawać sie troszkę nieforemne (toż to market, oni bardziej dbają o ekspozycję bułki niż o to zeby ciuchy jakoś ładniej były rozłożone), trzeba łapką lekko go ruszyć i odrazu będzie jak ma byc . Poza tym, to widziałam tam też pełno pasiaków na Cheerokee za grosze (ale trzeba brać wiekszy rozmiar niż piszą, no chyba że ktos lubi jka bluzka mocno przylega) i widziałam też szare swetry z dłuższym przodem (podobne do tych z H&M) za 59zł
A pudrowe marynarki z F&F??? Niestety tu nie widziałam, ale weź nic nie mów, to mój must-have tego sezonu, żeby jeszcze znaleźć tą idealną w rozsądnej cenie to

pro, widziałam całkiem niedawno też w jakimś polskim piśie o modzie (ELLE, InStyle lub Glamour) rzeczy z F&F I na koniec bez ceregieli pisali, że "do dostania w wybranych sklepach sieci hipermarketów Tesco"

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-07, 14:34   #1182
Papiszynka
Zakorzenienie

Cytat:
a przynajmniej w moim mniemaniu jest na jednej półce z Biedronką czy Lidlem
Alez skad, Lidl i Biedronka to sa tzw. sieci dyskontowe, a Tesco to jest najzwyklejszy hipermarket dla mnie to jakbys porownala stoisko na bazarze do H&M

Cytat:
F&F czy Cherokee trudno by było sie przebić otwierając własne sklepy
Nie moge sie zgodzic akurat F&F ma swietne wzronictwo i jako osobny sklep spokojnie by sie wybil, a tak jest kojarzony z marketowym badziewiem, jakie np. prezentuje Real a dzialow odziezowych to nawet nie ma co porownywac w tych sklepach. Z Cheerokie tez mozna znalezc perelki ale jesli ma to wplyw na cene, to zdecydowanie bardzie wole, zeby ten dzial znajdowal sie w tesco
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 14:39   #1183
noisekitten
Raczkowanie

buty
źródło: http://www.nitrolicious.com/blog/201...1;-01-30-2010/
noisekitten jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 14:40   #1184
noisekitten
Raczkowanie

... i buty
noisekitten jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 15:04   #1185
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:

He he, to będzie jutro nalot na Tesco? Tylko mówię Ci, z góry się przygotuj że po drodze bedzie też masa nieciekawych rzeczy, ale to chyba w niczym nie przeszkadza, by brać te ciekawsze, hm? I np. te kuferki mogą wydawać sie troszkę nieforemne (toż to market, oni bardziej dbają o ekspozycję bułki niż o to zeby ciuchy jakoś ładniej były rozłożone), trzeba łapką lekko go ruszyć i odrazu będzie jak ma byc . Poza tym, to widziałam tam też pełno pasiaków na Cheerokee za grosze (ale trzeba brać wiekszy rozmiar niż piszą, no chyba że ktos lubi jka bluzka mocno przylega) i widziałam też szare swetry z dłuższym przodem (podobne do tych z H&M) za 59zł
A pudrowe marynarki z F&F??? Niestety tu nie widziałam, ale weź nic nie mów, to mój must-have tego sezonu, żeby jeszcze znaleźć tą idealną w rozsądnej cenie to
Taki mam zamiar, w prawdzie nie jestem jeszcze całkiem zdrowa ale i tak muszę jutro jechać na egzamin więc w drodze powrotnej planuje wpaść do Tesco Mam nadzieję, że będą jeszcze te kuferki Poza tym dokładnie przyjrzę się, co jeszcze mają ciekawego Mimo iż na ogół wolę robić zakupy w miejscach gdzie rzeczy są ładnie wyeksponowane i panuje względny porządek, to jakoś się poświęcę

Tak, pisałyśmy o pudrowych marynarkach i Eggnogg wspominała, że widziała zdjęcie jakiejś ciekawej w brytyjskich Glamour i obiecała zamieścić zdjęcie

Cytat:
Alez skad, Lidl i Biedronka to sa tzw. sieci dyskontowe, a Tesco to jest najzwyklejszy hipermarket dla mnie to jakbys porownala stoisko na bazarze do H&M
Tak jak napisałam wcześniej - sama w Tesco nigdy nie była, a jeśli byłam to na tyle dawno, że tego nie pamiętam Na temat tego sklepu wiem tyle, co ze słyszenia. Moja ciocia jeździła tam kilka lat temu i pamiętam, że mówiła, że nie wszystkie produkty można tam dostać i pod tym względem wolała jeździć chociażby do Geanta czy późniejszego Reala Swoją drogą czy Tesco nie ma przypadkiem szerokiej gamy produktów wypuszczanych pod własną marką tak jak Lidl i Biedronka? Bo wówczas miały by jednak ze sobą coś wspólnego tzn. znaczną część produktów tańszych wypuszczanych pod własnym szyldem + niektóre produkty ogólnodostępne Nie kwestionuje natomiast wielkości Tesco jako tego większego, zresztą sama się jutro przekonam

Stary 2010-02-07, 15:11   #1186
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noisekitten Pokaż wiadomość
To wszystko, to z nowej kolekcji Zary?
Jesli tak, to... mam nadzieję, że jednak pojawia się jakieś ciekawsze modele
Stary 2010-02-07, 15:45   #1187
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
To wszystko, to z nowej kolekcji Zary?
Jesli tak, to... mam nadzieję, że jednak pojawia się jakieś ciekawsze modele
te wszystkie buty to nowa kolekcja
cześć z nich widziałam na żywo i rzeczywiście średnio zachwycają...

Cytat:
Nie moge sie zgodzic akurat F&F ma swietne wzronictwo i jako osobny sklep spokojnie by sie wybil, a tak jest kojarzony z marketowym badziewiem, jakie np. prezentuje Real a dzialow odziezowych to nawet nie ma co porownywac w tych sklepach. Z Cheerokie tez mozna znalezc perelki ale jesli ma to wplyw na cene, to zdecydowanie bardzie wole, zeby ten dzial znajdowal sie w tesco
tylko widzisz, gdyby otworzyli własne sklepy ceny nie byłyby już takie fajne i tym samym ludzie woleliby chodzić do "osławionego" wszędzie H&M niż do sklepu, którego to odzież była wcześniej dostępna w marketach..
coś kosztem czegoś...

Edytowane przez pronunciation
Czas edycji: 2010-02-07 o 15:50
pronunciation jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 15:50   #1188
Gonia
Zakorzenienie

Mirell - a w którym Tesco byłaś ?

co do kolekcji butów ze zdjęć - to nie podoba mi się

Edytowane przez Gonia
Czas edycji: 2010-02-07 o 15:57
Gonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 15:57   #1189
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gonia Pokaż wiadomość
Mirell - a w którym Tesco byłaś ?
Na Chełmie.
A jest w Gdańsku jeszcze jakieś? Bo szczerze to nawet nie wiem (jako spożywczak wystarcza mi najbliższy Real), ale wiem że w Gdyni są jeszcze dwa
Stary 2010-02-07, 15:59   #1190
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
co do kolekcji butów ze zdjęć - to nie podoba mi się
najgorzej, że na tej stronie jest sporo butów i myślę, że zbyt dużo fajnych to już nie będzie ..
Stary 2010-02-07, 16:16   #1191
Gonia
Zakorzenienie

Cytat:
najgorzej, że na tej stronie jest sporo butów i myślę, że zbyt dużo fajnych to już nie będzie ..
głównym problemem w kolekcji a może u mnie jest efekt odrzucenia, gdy widzę, kozaki czy botki bez palców...... jakoś nie moge tego łyknąć.... może z czasem .... nie wiem....

Stary 2010-02-07, 16:30   #1192
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
głównym problemem w kolekcji a może u mnie jest efekt odrzucenia, gdy widzę, kozaki czy botki bez palców...... jakoś nie moge tego łyknąć.... może z czasem .... nie wiem....
niektóre tego typu botki są fajne
pod warunkiem, że nie są zbyt ciężkie i toporne...
w końcu mają to być buty na wiosnę/ lato
Stary 2010-02-07, 16:33   #1193
Kica.
Zakorzenienie

Odnośnie kuferka z Tesco, to też go mam, ale kupowałam go na Tescowej wyprzedaży, u mnie był w poprzedniej kolekcji, a teraz już sladu po nim nie ma, hmm, ciekawe czy w różnych miastach mają różny towar...

Czasami kupuje coś z F&F i cieszy mnie że to nie jest oddzielny sklep, bo wtedy pewnie byłby bardziej popularny, a tak to wiele kobiet nie zagląda w hipermarketach na dział ubraniowy, więc łatwiej można coś dorwać, zwłaszcza na wyprzedażach, które robią naprawdę duże (-70% jest właściewie na wszystko).
Stary 2010-02-07, 16:44   #1194
dronkabie
Raczkowanie

ojej, jak patrze na te buty to sie dziwie ze zara wypusila cos takiego...mam nadzieje ze pojawia sie jeszcze jakies inne modele, np. balerinki albo sandalki
dronkabie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 16:50   #1195
vanity__
Raczkowanie

W lookbooku na wiosnę i lato są 2 modele sandalów których jeszcze nie ma(a przynajmniej nie widzialam) w Zarze, więc pewnie jakoś dolożą je..
Stary 2010-02-07, 16:58   #1196
blueania
Zakorzenienie

Odwiedziłam dziś Zare i wpadly mi w oko dwa wiosenne płaczcze,ktorych fotki wrzucamBardziej przemawia do mnie raczej ten pierwszy,choc cena jest niemala(529 zl),drugi kosztuje chyba 289 zł.
Macalam pudrową marynarkę i szczerze mówiąc nie zachwycił mnie ten materialWidziałam tez pudrowe balerinki za 99 zł,sa nawet fajne ale chyba nie zbyt wytrzymałe
Dla zainteresowanych były trzy ostatnie pary botków z łańcuszkami w rozm 40.
Jednak postanowiłam,ze zostawie sobie te botki
blueania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 17:02   #1197
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blueania Pokaż wiadomość
Odwiedziłam dziś Zare i wpadly mi w oko dwa wiosenne płaczcze,ktorych fotki wrzucamBardziej przemawia do mnie raczej ten pierwszy,choc cena jest niemala(529 zl),drugi kosztuje chyba 289 zł.
Macalam pudrową marynarkę i szczerze mówiąc nie zachwycił mnie ten materialWidziałam tez pudrowe balerinki za 99 zł,sa nawet fajne ale chyba nie zbyt wytrzymałe
W tym 1 nie podoba mi się ta "patka" na górze po lewej stronie.
Generalnie przeciętny,nie zachwyca,za to cena chora.
Ja bym poczekała, zacznie się wiosna to i wysyp płaszczy będzie (sama szukam czegoś fajnego

justysia171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 17:04   #1198
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vanity__ Pokaż wiadomość
W lookbooku na wiosnę i lato są 2 modele sandalów których jeszcze nie ma(a przynajmniej nie widzialam) w Zarze, więc pewnie jakoś dolożą je..
ta koturna w tych butach z 2 zdjęcia to mi wygląda na drewno ..

Cytat:
Napisane przez blueania Pokaż wiadomość
z 2 zaprezentowanych, gdybym miała wybierać to ten 2...

a cena botków z łańcuchami bez zmian?
Stary 2010-02-07, 17:07   #1199
Gonia
Zakorzenienie

Cytat:
Na Chełmie.
A jest w Gdańsku jeszcze jakieś? Bo szczerze to nawet nie wiem (jako spożywczak wystarcza mi najbliższy Real), ale wiem że w Gdyni są jeszcze dwa
pytam się, bo dziewczyny pisały, że w Tesco na Chełmie jest kiepski wybór i włalsnie w Gdyni sa fajnie rzeczy .....

Tak naprawdę mam niedaleko na Chełm - ale jakoś w części spożywczej w Tesco nigdy nie byłam..... będę musiała kiedyś to nadrobić

a torebka wyszła fajnie po liftingu

Stary 2010-02-07, 17:10   #1200
blueania
Zakorzenienie

Cytat:
ta koturna w tych butach z 2 zdjęcia to mi wygląda na drewno ..

z 2 zaprezentowanych, gdybym miała wybierać to ten 2...

a cena botków z łańcuchami bez zmian?
Cena bez zmian-229 zł
Zamierzam poczekac az pojawi sie cos ciekawszego,poprostu te 2 rzeczy rzucily mi sie w oczy
blueania jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości