Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :) - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-07, 14:26   #3181
OlkaR
Zakorzenienie

Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
Hmm... ale mam nadzieję, że w jakimś stopniu oboje akceptujecie takie postępowanie. W sumie mi też się zdarzały takie imprezy z facetami. No i właśnie raz poszliśmy z ekipą i moim Tż - w sumie było spoko (bez większych problemów), Tż się tylko delikatnie na mnie wkurzył, że zbyt "miła" jestem do jednego z chłopaków. Może go weź na tą imprezę?
Jakie postępowanie?
Jeśli będzie wtedy u mnie i dostanę hasło "marian" to proszę bardzo, niech idzie ze mną i pozna przynajmniej moich kolegów. Ale jeśli nie... nie mam zamiaru specjalnie go zapraszać, tymbardziej, że on sobie wybiera imprezy na które mnie zabierze a na które nie...
Stary 2010-02-07, 14:27   #3182
aanix
Zadomowienie

Do Zwiesika

Aha Ale i tak zazdroszczę pobytu tam
A co studiujesz, jeśli można spytac?

Edytowane przez aanix
Czas edycji: 2010-02-07 o 14:28
aanix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 14:27   #3183
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanix Pokaż wiadomość
Teraz już jest w domu, odsypia "ciężką" noc :|

Ja też jednak wolę wiedzieć, że już jest i to nie kwestia jakiejs kontroli, czy sprawdzania tylko po prostu, chcę wiedzieć, że wszystko jest ok. Ech, przypomniała mi się sytuacja, jak tż jeszcze nie miał samochodu i jeździł do mnie pociągiem. Wracał kiedyś do domu, koło 23. I na jednej stacji wpadło kilku podpitych kolesi i zaczęli podbijać do tż, bili go i kopali A ludzie siedzieli w wagonie i nic nie zrobili! Jakby go wyciągnęli z pociągu, to ja wolę nie myleć, co by było...

Ale np. mój tż się nie buntuje przeciwko temu, że chcę tego smsa. Nie przypominam mu o tym, sam mi pisze. A jak nie napisze, to dlatego, że on zasypia w błyskawicznym tempie, tylko nie pomyśli, że można napisać przed wejściem do łózka np. Zresztą jakoś jak któreś z nas idzie później spać, nawet jak w domu jesteśmy, to piszemy jeszcze przed snem, nie wiem, tak się utarło...
Nie no, jak gdzieś podróżuje to daje znać. Bo wiadomo, że wypadków teraz dużo, więc dzwoni, że dojechał. Jak jeździł samochodem za granicę to czasem całą noc nie spałam czekając na sms-a, że dojechał. Ale jak idzie do knajpy to nie pisze. Zwłaszcza, że jakby się coś stało to będąc 150 km dalej i tak mu nie pomogę. Poza tym znam miejsca do których chodzi, wiem, że jest tam bezpiecznie. Do domu wraca taksówką więc nie łazi po ciemnych uliczkach. A w razie poważnej sytuacji typu jest w szpital to wiem, ze jego mama dała by mi znać. Nie odczuwam więc potrzeby, żeby meldował się.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 14:35   #3184
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Jakie postępowanie?
Jeśli będzie wtedy u mnie i dostanę hasło "marian" to proszę bardzo, niech idzie ze mną i pozna przynajmniej moich kolegów. Ale jeśli nie... nie mam zamiaru specjalnie go zapraszać, tymbardziej, że on sobie wybiera imprezy na które mnie zabierze a na które nie...
Chodziło mi o podejście, że jeśli on nie zdradza to jest ok.

Cytat:
Do Zwiesika

Aha Ale i tak zazdroszczę pobytu tam
A co studiujesz, jeśli można spytac?
hm - to już jest trudne pytanie.
Na uczelni macierzystej studiuję Metody ilościowe i systemy informacyjne, a na wygnaniu jestem na programie JOSZEF . A jestem na rocznym programie, bo się pomyliłam i niechcący wrzuciłam ten program na 5 miejsce na liście preferencji (byłam zmęczona, bo miałam duże obłożenie w pracy) - a Tż kazał jechać, więc już wyjścia nie było
A ja chciałam jakiegoś normalnego Erasmusa, a tu się uczyć trzeba

Może ja wyjaśnię dla ogółu Nick: "Zwies" - przyjęło się między mną a Tż, że ja do niego mówię Miś, a on do mnie Zwierzak - i stąd Zwies (po ewolucji - Zwierzak, Zwierz, Zwieszak, Zwies ).

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 14:43   #3185
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:

Ech, a mój Tż właśnie dzwonił, że raczej nie za szybko wyjedzie z domu - wczoraj miała być "impreza" z okazji urodzin jego taty, potem została przełożona na dzisiaj na 13, a okazuje się, że do tej pory nie ma i nie wiadomo, kiedy będzie ...
W najgorszym przypadku znów będzie zimno w nocy Bo trzeba będzie spać samemu
a czemu nie wziął Cię na tą impreze wtedy kiedy wyjeżdżal?

Cytat:

Może ja wyjaśnię dla ogółu Nick: "Zwies" - przyjęło się między mną a Tż, że ja do niego mówię Miś, a on do mnie Zwierzak - i stąd Zwies (po ewolucji - Zwierzak, Zwierz, Zwieszak, Zwies ).
teraz zrozumiałam co znaczy Twój nick

Uciekam bo zaraz Tż będzie Miłego dnia !

Edytowane przez madziamacius8786
Czas edycji: 2010-02-07 o 14:52
madziamacius8786 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 14:43   #3186
aanix
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Nie no, jak gdzieś podróżuje to daje znać. Bo wiadomo, że wypadków teraz dużo, więc dzwoni, że dojechał. Jak jeździł samochodem za granicę to czasem całą noc nie spałam czekając na sms-a, że dojechał. Ale jak idzie do knajpy to nie pisze. Zwłaszcza, że jakby się coś stało to będąc 150 km dalej i tak mu nie pomogę. Poza tym znam miejsca do których chodzi, wiem, że jest tam bezpiecznie. Do domu wraca taksówką więc nie łazi po ciemnych uliczkach. A w razie poważnej sytuacji typu jest w szpital to wiem, ze jego mama dała by mi znać. Nie odczuwam więc potrzeby, żeby meldował się.
No ja rozumiem, ale może ja jestem przeczulona Może rzeczywiście przesadzam... W każdym razie co do rodziców. Owszem, rodzice tż daliby mi znac, jakby cos się stalo, jednak tu jest "ale". On nie mówi rodzicom gdzie idzie ani kiedy wróci, ich też to zupełnie nie interesuje... Kiedyś tż wyszedł z domu i nie wracał przez kilka dni, oni wiedzieli, że ma iść do pracy itd, więc wiedzieli tez, że nie jest u mnie, nie odzywał się do nich, nie dał znać. I tata kazał siostrze napisać do niego smsa tylko po to, żeby powiedzieć, że robota jest w domu i ma wrócić... Prawda jest taka, że oni go do tego tylko potrzebują, jak jest robota, to bieda, bo nie ma kto robić, ale jak coś się u niego dzieje, to nie zauważają tego. U mnie w domu np. rodzice się martwią, może to po nich tak mam... Może trochę odeszłam od tematu
Stary 2010-02-07, 14:43   #3187
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Chodziło mi o podejście, że jeśli on nie zdradza to jest ok.
Jakbym to akceptowała to raczej nie próbowałabym go przekonać że to nie do końca jest takie piekne jak jemu się wydaje
Mi się to nie podoba, on uważa, że wszystko jest ok...
Trudno, chyba mamy konflikt interesów

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-07, 14:45   #3188
butterfly20
Zakorzenienie

Zwies to fajnie Myślałam,że tam normalnie studiujesz.Mam wielu znajomych co tam studiują-prawo,medycynę. O wiele łatwiej dostać się tam na studia niż u nas.I też podobno łatwiej jeśli chodzi o zdawanie egzaminów?Jak Ty to widzisz?

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 14:46   #3189
aanix
Zadomowienie

Cytat:

hm - to już jest trudne pytanie.
Na uczelni macierzystej studiuję Metody ilościowe i systemy informacyjne, a na wygnaniu jestem na programie JOSZEF . A jestem na rocznym programie, bo się pomyliłam i niechcący wrzuciłam ten program na 5 miejsce na liście preferencji (byłam zmęczona, bo miałam duże obłożenie w pracy) - a Tż kazał jechać, więc już wyjścia nie było
A ja chciałam jakiegoś normalnego Erasmusa, a tu się uczyć trzeba

Rozumiem

A nick masz słodki
Stary 2010-02-07, 14:51   #3190
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
No ja rozumiem, ale może ja jestem przeczulona Może rzeczywiście przesadzam... W każdym razie co do rodziców. Owszem, rodzice tż daliby mi znac, jakby cos się stalo, jednak tu jest "ale". On nie mówi rodzicom gdzie idzie ani kiedy wróci, ich też to zupełnie nie interesuje... Kiedyś tż wyszedł z domu i nie wracał przez kilka dni, oni wiedzieli, że ma iść do pracy itd, więc wiedzieli tez, że nie jest u mnie, nie odzywał się do nich, nie dał znać. I tata kazał siostrze napisać do niego smsa tylko po to, żeby powiedzieć, że robota jest w domu i ma wrócić... Prawda jest taka, że oni go do tego tylko potrzebują, jak jest robota, to bieda, bo nie ma kto robić, ale jak coś się u niego dzieje, to nie zauważają tego. U mnie w domu np. rodzice się martwią, może to po nich tak mam... Może trochę odeszłam od tematu
Ehhh skąd ja to znam... Mój TŻ też nikomu nie mówi gdzie wychodzi, z kim i po co. Ok, jest dorosły- nie musi, ale... Jak nie miał telefonu przez jakiś czas, to niemiłosiernie denerwowało mnie to, że np dzwonię do niego do domu o 22 a bratowa mówi "Marcin gdzieś wyszedł kolo południa"... No i co, i zastanawiaj się gdzie ten idiota jest jak nikt z nim kontaktu nie ma... Nie wiem, może ja jakaś przeczulona jestem, ale wychodzę z zalożenia, że na wypadek jakby mnie ktoś miał porwać/zgwałcić/zabić to lepiej żeby ktoś w domu wiedział, jaki kierunek obrałam wychodząc wieczorem. I dlatego TŻowi każę się spowiadać jak gdzieś wychodzi, tak na wszelki wypadek... żeby było wiadomo gdzie zacząć szukać.
Stary 2010-02-07, 14:52   #3191
aanix
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Zwies to fajnie Myślałam,że tam normalnie studiujesz.Mam wielu znajomych co tam studiują-prawo,medycynę. O wiele łatwiej dostać się tam na studia niż u nas.I też podobno łatwiej jeśli chodzi o zdawanie egzaminów?Jak Ty to widzisz?
Pytanie co prawda do Zwieska, ale ja słyszałam od znajomych, że jest łatwiej i nie tylko tam, ale w ogóle za granicą. Tylko że poziom u nas jest zdecydowanie wyższy. To tylko, co słyszałam, sama nie mam doświadczeń w tej kwestii
Stary 2010-02-07, 14:52   #3192
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Katarakta, gratuluję serdecznie

U mnie totalna masakra, ale na razie nie będę nic pisać..... wszystko zawisło na włosku
Gwizdaczku
Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Niawidzę czegoś takiego...

Trafić może i trafi, ale ja zawsze śpię spokojniej jeśli wiem że na pewno tam jest.
Zawsze może go ktoś pobić albo okraść po drodze... niemalże w biały dzień jakiś typek go nożem dźgnął... zdecydowanie wolę wiedzieć, że dotarł cały do domu
też tak sądzę.
jak nie mieszkaliśmy razem, sytuacja była jasna: jak on wraca ode mnie (często szedł pieszo te kilka kilometrów) albo ja od niego, to po powrocie był sygnał.
a jak wiedziałam, że się z kimś umówił - lub odwrotnie - to też sygnał po powrocie. Oboje mieszkamy w jednym z najbezpieczniejszych miast na Śląsku, ale jak się wraca wieczorem, przechodzi przez ulicę, nie wiadomo, czy jakiś pirat drogowy nie zaatakuje.
my nawet teraz sobie ślemy sygnały, że w pracy jesteśmy już itp.
ale musiałam go tego nauczyć, bo na początku sądził, że tylko ja powinnam mu dawać znać za to ja raz mu nie dałam znać specjalnie i dzwonił przestraszony, więc dostal nauczkę
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 14:55   #3193
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Gwizdaczku

też tak sądzę.
jak nie mieszkaliśmy razem, sytuacja była jasna: jak on wraca ode mnie (często szedł pieszo te kilka kilometrów) albo ja od niego, to po powrocie był sygnał.
a jak wiedziałam, że się z kimś umówił - lub odwrotnie - to też sygnał po powrocie. Oboje mieszkamy w jednym z najbezpieczniejszych miast na Śląsku, ale jak się wraca wieczorem, przechodzi przez ulicę, nie wiadomo, czy jakiś pirat drogowy nie zaatakuje.
my nawet teraz sobie ślemy sygnały, że w pracy jesteśmy już itp.
ale musiałam go tego nauczyć, bo na początku sądził, że tylko ja powinnam mu dawać znać za to ja raz mu nie dałam znać specjalnie i dzwonił przestraszony, więc dostal nauczkę

Nooo co Ty...najbezpieczniejsze miasto na śląsku to moje miasto

Stary 2010-02-07, 14:57   #3194
najfajniejsza
Zakorzenienie

motyl, nie przeczę napisałam, że moje to "jedno z najbezpieczniejszych"

ej, wiecie może za co same-wiecie-kto dostała bana?
jak coś to możecie pisać na mejlu
Stary 2010-02-07, 15:03   #3195
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
a czemu nie wziął Cię na tą impreze wtedy kiedy wyjeżdżal?
Impreza to za dużo powiedziane - z tego co wiem to spotkanie rodzinne - jego mama, tata, brat z żoną i on - chyba, że ktoś jeszcze, ale o tym już nie wiem.
W sumie pewnie jakbym wyraziła chęć pojechania zabrałby mnie, przy czym chyba sama nie chciałabym zbytnio - jego rodziców poznałam na ślubie jego brata, tam też nie było zbyt dużo możliwości na ich poznanie. Poza tym wiem, że w jego domu nie miałby zbytnich możliwości na przechowanie mnie - i czułby się skrępowany.

OlkaR Mam nadzieję, że mimo wszystko jakoś się wam idealnie ułoży

aanix Chyba Cię rozumiem Mnie przyzwyczajono do dbania o innych w kontekście martwienia się

Motylku To jest ciut bardziej skomplikowana sprawa
Masz rację, że można tam normalnie studiować - wystarczy zdana polska matura. Na większość kierunków nie ma egzaminów wstępnych, ponieważ oni są do tego przyzwyczajeni i raczej nie zanosi się na zmiany. Studia też są bezpłatne.

Co do egzaminów - to jest naprawdę ciężko ocenić. Akurat na tym programie muszę zdać kilka egzaminów takich samych co tubylce - przykładowo Prawo Austryjackie, czy angielski. Do prawa nie podchodziłam jeszcze, ale angielski cieszy się największą ilością osób, która go nie zdaje (jest specyficzny, ale to już dłuższa opowieść). Ciężko mi na nich ocenić poziom. Na pewno są czasami skrupulatni i baaardzo konkretni - co wdało mi się bardzo we znaki na innym przedmiocie -materiał banalny, wręcz śmieszny, a mimo to zabrało mi 5 pkt na 100 do zdania - były pytania otwarte a pani miała bardzo szczegółowe odp - z dokładnością do konkretnych zdań jak powiedziałam o tym promotorowi to się zaczął śmiać

Ogólnie to ludzi nie umieją liczyć i są bardzo ograniczeni myślowo - nie mają wyobraźni, dzięki czemu mnie na przedmiotach informatycznych traktowali jako geniusza i byli pod wielkim wrażeniem (u mnie na uczelni teraz nawet nie dostałam stypendium naukowego, więc geniuszem nie jestem ). A u nich ludzie nie zdawali tych przedmiotów, ale moim zdaniem tylko dlatego, że nie potrafią myśleć

EDIT: a pytania otwarte polegało na obliczeniu czegoś (tak z 10 wierszy ) i na podaniu wyniku - ja policzyłam w myśli i wiedziałam,że nie ma sensu osobno liczyć i opisałam werbalnie i dostałam 0 pkt, mimo, że u nas za taką odp na to pytanie dostałabym maksa A powinnam wypisać konkretne obliczenia

Edytowane przez Zwies
Czas edycji: 2010-02-07 o 15:07
Stary 2010-02-07, 15:10   #3196
crozee
Zakorzenienie

zwies, a w jakim jezyku sie uczysz?? po niemiecku czy anielsku?
Stary 2010-02-07, 15:11   #3197
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
motyl, nie przeczę napisałam, że moje to "jedno z najbezpieczniejszych"

ej, wiecie może za co same-wiecie-kto dostała bana?
jak coś to możecie pisać na mejlu
Toż Ty nie wiesz?

Cytat:
Motylku To jest ciut bardziej skomplikowana sprawa
Masz rację, że można tam normalnie studiować - wystarczy zdana polska matura. Na większość kierunków nie ma egzaminów wstępnych, ponieważ oni są do tego przyzwyczajeni i raczej nie zanosi się na zmiany. Studia też są bezpłatne.

Co do egzaminów - to jest naprawdę ciężko ocenić. Akurat na tym programie muszę zdać kilka egzaminów takich samych co tubylce - przykładowo Prawo Austryjackie, czy angielski. Do prawa nie podchodziłam jeszcze, ale angielski cieszy się największą ilością osób, która go nie zdaje (jest specyficzny, ale to już dłuższa opowieść). Ciężko mi na nich ocenić poziom. Na pewno są czasami skrupulatni i baaardzo konkretni - co wdało mi się bardzo we znaki na innym przedmiocie -materiał banalny, wręcz śmieszny, a mimo to zabrało mi 5 pkt na 100 do zdania - były pytania otwarte a pani miała bardzo szczegółowe odp - z dokładnością do konkretnych zdań jak powiedziałam o tym promotorowi to się zaczął śmiać

Ogólnie to ludzi nie umieją liczyć i są bardzo ograniczeni myślowo - nie mają wyobraźni, dzięki czemu mnie na przedmiotach informatycznych traktowali jako geniusza i byli pod wielkim wrażeniem (u mnie na uczelni teraz nawet nie dostałam stypendium naukowego, więc geniuszem nie jestem ). A u nich ludzie nie zdawali tych przedmiotów, ale moim zdaniem tylko dlatego, że nie potrafią myśleć

EDIT: a pytania otwarte polegało na obliczeniu czegoś (tak z 10 wierszy ) i na podaniu wyniku - ja policzyłam w myśli i wiedziałam,że nie ma sensu osobno liczyć i opisałam werbalnie i dostałam 0 pkt, mimo, że u nas za taką odp na to pytanie dostałabym maksa A powinnam wypisać konkretne obliczenia
Hehe podobno wszędzie na zachodzie jest taki poziom edukacji. Polacy wyprzedzają innych studentów w osiągnięciach,bo na zachodzie to robią samych tłuków.Bardzo chciało mi się śmiać kiedy koleżanka mi opowiadała,jak w Niemczech była kiedyś na lekcji w liceum (klasa maturalna) i nauczyciel tlumaczył im prawo Pitagorasa,a wszyscy siedzieli z wielkimi oczami. Moja koleżanka zgłosila się tam do zrobienia zadań i została uznana za geniusza

Stary 2010-02-07, 15:14   #3198
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
zwies, a w jakim jezyku sie uczysz?? po niemiecku czy anielsku?
W byłym semestrze po niemiecku (był English Business Communication - czyli angielski uczony po niemiecku, choć większość podręczników była w znacznej części po ang)

W kolejnym semestrze będę mieć co najmniej jeden przedmiot po ang.

A poziom też myślałam, że niższy jest - ale mam wątpliwości, bo oni duży nacisk kładą na praktykę a nie na teorię. Są zalety i są wady

Edit:
Motylku ja im tylko udowadniałam, że dodawać nie umieją
A jeden z wykładowców to się nawet dowiadywał jak mi u innych idzie
Ale co jak co - Podstawy Javy oceniam na wysokim poziomie

Edytowane przez Zwies
Czas edycji: 2010-02-07 o 15:17
Stary 2010-02-07, 15:17   #3199
najfajniejsza
Zakorzenienie

motyl, nie wiem, za co ma bana... powiedz mi, powiedz! podziel się tą tajemną wiedzą
Stary 2010-02-07, 15:40   #3200
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:

ojej, właśnie się dowiedziałam co się stało u Gwizdaka kilka dni temu

aha, no i pozdrawiam Ilsę
A co się stało u Gwizdaka?

Dlaczego zablokowali Ilsę?

katarakta, ogromne gratulacje!

Ja mam teraz ferie, jeszcze mi został tydzień. Zaliczyłam sesję, zdałam egzaminy, gramatykę opisową i angielski język biznesu obydwa na +3.
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 15:55   #3201
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

katarakta gratuluje
Stary 2010-02-07, 16:02   #3202
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość
A co się stało u Gwizdaka?

Dlaczego zablokowali Ilsę?

katarakta, ogromne gratulacje!

Ja mam teraz ferie, jeszcze mi został tydzień. Zaliczyłam sesję, zdałam egzaminy, gramatykę opisową i angielski język biznesu obydwa na +3.
informacje są na poczcie.

gratuluję zdanych egzaminów

ja mam już plan na przyszły semestr, jest koszmarny... w dni, w które nie będę chodzić do pracy, będę na uczelni do 19.30, a w pozostałe w pracy do 20-21. jedynie sobota (w którą zazwyczaj robimy z P. sprzątanko i coś gotujemy, a wieczorem spędzamy czas ze sobą lub ze znajomymi) zostaje mi wolna. no i czasem niedziela (ale w niedz. zazwyczaj zapraszają nas rodzice na obiad).
dlatego strasznie się martwię, że nie dam rady się nauczyć na tę poprawkę
Stary 2010-02-07, 16:05   #3203
carmelova
Zakorzenienie

Hajja gratuluję Dawno Cię nie było. Co u Tżta?
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 16:06   #3204
najfajniejsza
Zakorzenienie

ok, idę szykować obiad mej miłości, bo z pracy zaraz wraca

miłego wieczoru
Stary 2010-02-07, 16:39   #3205
carmelova
Zakorzenienie

Ja też idę szykawać obiad Ukochanemu, bo też za jakiś czas powinien być w domu. Co przyrządzasz naj? U mnie spaghetti bolognese, obfocę i wrzuce na Smaczny. Muszę mieć 5 przepisów żeby się załapać do rankingu

A właśnie naj, szef sie odfochał?

Edit: Myślę, że Zwies może już dostać hasło i login na pocztę Kto jest "za"?

Edytowane przez carmelova
Czas edycji: 2010-02-07 o 16:41
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 16:59   #3206
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Ja też idę szykawać obiad Ukochanemu, bo też za jakiś czas powinien być w domu. Co przyrządzasz naj? U mnie spaghetti bolognese, obfocę i wrzuce na Smaczny. Muszę mieć 5 przepisów żeby się załapać do rankingu

A właśnie naj, szef sie odfochał?

Edit: Myślę, że Zwies może już dostać hasło i login na pocztę Kto jest "za"?
Ja jestem za.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 17:21   #3207
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Ja jestem za.
ja też
Stary 2010-02-07, 17:23   #3208
crozee
Zakorzenienie

ja tez

hijja w koncu przylazłaś do nas :P :P

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

naj pisała, ze wiadomosc jest na poczcie, a jest tylko odp sanrioo... nic innego nie ma..
Stary 2010-02-07, 17:25   #3209
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Witam i oczywiście gratuluję katarakta .
Stary 2010-02-07, 18:22   #3210
Kania21
Raczkowanie

Witam
Kania21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości