Etorebka- część V - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-07, 20:58   #4291
Danula
Zakorzenienie

Dot.: Etorebka- część V

Cytat:
Napisane przez anah Pokaż wiadomość

trochę bija mi po oczach złote metalowe elementy...

trzymam kciuki
No mi też to złoto trochę trąci, w etorebkowych tylko zamek jest taki błyszczący reszta elementów jest matowa.

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 20:58   #4292
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Jaki piękny kolorek tej szminki nie wazy się na ustach?? Kurcze bede musiala w cos takiego zainwestować

Dziewczyny TŻ kupi mi weżową z kokardą A przy okazji musze kupić koleżance na urodziny torebke i nie mam kompletnie pomysłu którą?? Może coś doradzicie? Młoda mama, 30-tka na karku
Super Fajny prezent od Tż-ta się szykuje - a my czekamy na zdjęcia

A co do koleżanki - mi się Cesi kojarzy z torebkę dla młodej mamy - jest pojemna, ma dużo kieszonek no i pasek na ramię, przez ramię a przy tym jest oryginalna i ładna
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 21:00   #4293
Galilea
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ..::Rimini::.. Pokaż wiadomość
a do dziewczyn z warszawy i okolic: w centrum maximus widzialam prawie-emilki w kolorach: ciemnozielonym, ciemnobrązowym i takim różobeżu bardzo podobnym jak ten nowy pudrowy róż na etorebce, ale bardziej kakaowym niz na moim monitorze. jedyne co to te kokardy trzeba sobie samemu ukształtować (przeszyc czy cos) bo w ich miejscu wisza takie wstegi z ekoskory, wyglada to jak rozwiazana kokarda. ekoskóra z której są zrobione wydawała mi sie dosyc cienka ale calkiem porzadna.
no i niestety nie zapytalam o cene
Myślę, że widziałaś te torebki w typie "Solarowych", o których tu już kiedyś rozmawiałyśmy. Właśnie te cieńsze ze wstęgami po bokach. Sabi nawet kupiła i wstawiała zdjęcia granatowej. Może szyją je i wstawiają pod różnymi markami.
Galilea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 21:00   #4294
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny no więc koleżanka ma mniej więcej ok. 170 cm wzrostu, szczupła, ładna. Wiem ze lubi niebieski kolor. Myslalam o jakieś szarej bo taka do niebieskiego pasuje (typu niebieski płaszczyk.kurteczka)
Jasna szara Cesi - pasuje
Stary 2010-02-07, 21:04   #4295
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
Tez mam nadzieje, ze wszystko sie jakos ulozy Z nim czy bez niego...
Dzis moje mysli wedruja gdzie indziej - jutro drugie podejscie do prawka. Wiem, ze znow nie zdam, bo od ostatniego egzaminu nie siedzialam za samochodem I jestem wsciekla, ze sie w ogole zapisalam na ten egzamin No ale trzymajcie kciuki, zebym sobie chociaz troche po miescie pojezdzila... Ide sobie poczytac, bo juz nie pamietam gdzie jakie swiatla sa
Podejrzewam, ze nawet jutrzejsza Emilka mnie nie ucieszy po niezdanym egzaminie...
Będziemy trzymać coś czuję że zdasz
Stary 2010-02-07, 21:08   #4296
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny Cesi jednak odpada, przypomniałam sobie jakie miałam problemy z odpadajacymi klapkami w mojej i wole żeby sie to nie potwóżyło Dla mnie to nie problem zajść do szewca ale jak torebka ma byc prezentem to musi byc super od początku.

Hmm Ana jest ladniutka no to muszę się nad nią zastanowić. I ma dlugi pasek wiec mozna ja nosic dwojako.

Elvie jest piękna tylko ta cena ...

A mi chodzi po glowie Saphire, widzę ją oczym wyobra tą torebką i fajnie ze na ramie mozna włozyc. Hmm jestem ciekawa którą TZ wybierze Zrobimy mu test :D

W sumie masz rację - głupio by było gdyby klapki odpadły od kieszonek - w końcu prezent to prezent - ma być porządny i ładny

I przepraszam za opóźnienie w pisaniu ale czytam właśnie posty z rana bo nadrabiam zaległości weekendowe na Wizażu Ale powinnam dziś dać radę narazie jestem na godzinie 11
Stary 2010-02-07, 21:09   #4297
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anah Pokaż wiadomość
trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
oj, na pewno zdasz jutro tylko pozytywnie się nastaw a my będziemy trzymać kciuki
tak dla pocieszenia Ci napiszę, że podobną sytuację miała moja siostra...
też długa nie siedziała za kierownicą (od poprzedniego egzaminu) i była tak zestresowana, że nie chciała podchodzić do egzaminu... w dzień egzaminu pojechała przełożyć termin na inny dzień - ale się nie dało... więc skoro kasa i tak miała przepaść, podeszła na luzie do egzaminu i zdała
więc dobrze będzie
Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Będziemy trzymać coś czuję że zdasz
Dzieki dziewczyny
Nie no Kali jak ty czujesz, ze zdam to zdam na pewno Hihi...
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 21:11   #4298
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Szary jak najbardziej boję się tylko, by nie padło na Emily. Ale to by było zbyt proste.
Zdecydowanie głosuję za Elvie!!

Czarna Simon w promocji!!! 69zł. Szkoda, że nie ta jaśniutka
Szara Ana 89zł.
Fajnie Wreszcie jakieś ładniejsze torebki w promocji Ale ja wolałabym jasną Simon ! Gdyby była w tej cenie to
Stary 2010-02-07, 21:12   #4299
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
Jaki piękny kolorek tej szminki nie wazy się na ustach?? Kurcze bede musiala w cos takiego zainwestować

Dziewczyny TŻ kupi mi weżową z kokardą A przy okazji musze kupić koleżance na urodziny torebke i nie mam kompletnie pomysłu którą?? Może coś doradzicie? Młoda mama, 30-tka na karku
Zazdroszcze, tez sie na nia czaje, tylko ze w czarnej wersji

widzialam wczoraj czerwona haddi w galerii krakowskiej, czyzby to ktoras z Was?
Stary 2010-02-07, 21:14   #4300
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Dzis moje mysli wedruja gdzie indziej - jutro drugie podejscie do prawka. Wiem, ze znow nie zdam, bo od ostatniego egzaminu nie siedzialam za samochodem I jestem wsciekla, ze sie w ogole zapisalam na ten egzamin No ale trzymajcie kciuki, zebym sobie chociaz troche po miescie pojezdzila... Ide sobie poczytac, bo juz nie pamietam gdzie jakie swiatla sa
Podejrzewam, ze nawet jutrzejsza Emilka mnie nie ucieszy po niezdanym egzaminie...
a ja mam wielką nadzieję, że zdasz ... mój TŻ też dlugo nie siedział za kółkiem bo mieliśmy wtedy matury, poszedl na egzamin właściwie z takim samym nastawieniem jak Ty i Pan mu powiedział " witam w gronie kierowców - zdal Pan " ... życzę Ci tego z całego serca

Cytat:
Napisane przez Czerwona_Sukienka Pokaż wiadomość
nie wiem czy mogę tutaj wklejać jakieś linki, ale są dostępne na ebayu w wielu kolorach.
http://img.auctiva.com/imgdata/1/2/6...90890606_o.jpg
http://img.auctiva.com/imgdata/1/2/6...2203087_tp.jpg
http://img.auctiva.com/imgdata/1/2/6...90890531_o.jpg

mogę Ci wysłać linka na PW
fajne

Cytat:
gratuluję
i kolejny egzamin masz już z głowy
Dziękuję

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Edytowane przez Iduś
Czas edycji: 2010-02-07 o 21:25
Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 21:17   #4301
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Tu nie ma co się zastanawiać oni specjalnie dla Ciebie ją przecenili więc musisz kupić
dobrze powiedziane
Stary 2010-02-07, 21:19   #4302
Iduś
Zakorzenienie

poprzeglądałam aukcje tego użytkownika na ebayu i nie podobają mi się te zlote elementy :
http://s720.photobucket.com/albums/w...ent=MIU007.jpg

strasznie tanio to wygląda

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-02-07, 21:22   #4303
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki dziewczyny
Nie no Kali jak ty czujesz, ze zdam to zdam na pewno Hihi...
I tak sobie jutro powtarzaj "Kali czuję że zdam to zdam innej opcji nie ma" a po za tym : Wizażanki to zdolne kobiety (np. Iduś) a Ty jesteś jedną z nas więc inaczej być nie może
Stary 2010-02-07, 21:33   #4304
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
I tak sobie jutro powtarzaj "Kali czuję że zdam to zdam innej opcji nie ma" a po za tym : Wizażanki to zdolne kobiety (np. Iduś) a Ty jesteś jedną z nas więc inaczej być nie może

Wiem, ze zdolne Ale ja jakos talentu do jazdy samochodem u siebie nie widze
Stary 2010-02-07, 21:35   #4305
kali765
Zakorzenienie

Cytat:

Wiem, ze zdolne Ale ja jakos talentu do jazdy samochodem u siebie nie widze
A ja już się nie mogę doczekać kiedy Ja pójdę na prawko
Stary 2010-02-07, 21:44   #4306
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
trzymamy, trzymamy !

Cytat:
Napisane przez Galilea Pokaż wiadomość
Myślę, że widziałaś te torebki w typie "Solarowych", o których tu już kiedyś rozmawiałyśmy. Właśnie te cieńsze ze wstęgami po bokach. Sabi nawet kupiła i wstawiała zdjęcia granatowej. Może szyją je i wstawiają pod różnymi markami.

A propos Solarowych Emilek - byłam w piątek w Galerii Malta i .... zapomniałam wejść do Solara No cóż - widocznie tak miało być
Ale mimo ładnego granatowego kolorku - jakoś narazie przeszła mi ochota na jej zakup - chyba ta cena mnie zniechęca - 99 zł ... Na etorebce jakiś rabat się znajdzie i będzie taniej ... No i nowa kolekcja niedługo ... Więc staram się jakoś wytrzymać bez torebkowych zakupów przez ten miesiąc

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
poprzeglądałam aukcje tego użytkownika na ebayu i nie podobają mi się te zlote elementy :
http://s720.photobucket.com/albums/w...ent=MIU007.jpg

strasznie tanio to wygląda
okropne to złoto ... takie tandetne się wydaje ... W ogóle mi się te Emilki nie podobają szkoda kasy i czasu bo przesyłka pewnie z miesiąc będzie szła ... No a jakość niepewna

No i przebrnęłam wreszcie przez wszystkie posty dzisiejsze ale było ciężko Dużo piszecie ostatnio i zaraz część VI się nam szykuje

Edytowane przez maggie82
Czas edycji: 2010-02-07 o 21:46
Stary 2010-02-07, 21:52   #4307
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
No i przebrnęłam wreszcie przez wszystkie posty dzisiejsze ale było ciężko Dużo piszecie ostatnio i zaraz część VI się nam szykuje
A nawet bardzo dużo, mi się nazbierały zaległości z 4 dni to chyba nie do nadrobienia

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 21:59   #4308
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
okropne to złoto ... takie tandetne się wydaje ... W ogóle mi się te Emilki nie podobają szkoda kasy i czasu bo przesyłka pewnie z miesiąc będzie szła ... No a jakość niepewna
Mi się jeden kolorek podoba, ale ze wzgledu na to złoto nie kupię

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-02-07, 22:07   #4309
aniolusiek_
Zakorzenienie

karolag22,nie ma się co martwić cały wątek będzie jutro trzymał kciuki więc na pewno się uda najważniejsze jest pozytywne myślenie, bo jak już teraz uważasz że nie zdasz to marne szanse, więc od teraz pomyśl że jutro się szczęście na pewno uśmiechnie i zdasz egzamin a za zaoszczędzoną kasę kupisz sobie coś z nowości

aniolusiek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 22:13   #4310
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
A nawet bardzo dużo, mi się nazbierały zaległości z 4 dni to chyba nie do nadrobienia
dasz radę ja 2 dni nadrabiałam i wreszcie wyszłam na "prostą"
Stary 2010-02-07, 22:13   #4311
pronunciation
Zakorzenienie

ja bym chciała taką emilkę

http://cgi.ebay.co.uk/New-Brown-PU-L...item3ca9df7fc6

i taką

http://cgi.ebay.co.uk/NEW-Red-Leathe...item3ca92280b8

Edytowane przez pronunciation
Czas edycji: 2010-02-07 o 22:15
pronunciation jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 22:15   #4312
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Mi się jeden kolorek podoba, ale ze wzgledu na to złoto nie kupię
no tak - nie wiadomo jak na żywo to złoto wygląda i cała torebka oczywiście ale kolory torebek mają super

Cytat:
Napisane przez aniolusiek_ Pokaż wiadomość
karolag22,nie ma się co martwić cały wątek będzie jutro trzymał kciuki więc na pewno się uda najważniejsze jest pozytywne myślenie, bo jak już teraz uważasz że nie zdasz to marne szanse, więc od teraz pomyśl że jutro się szczęście na pewno uśmiechnie i zdasz egzamin a za zaoszczędzoną kasę kupisz sobie coś z nowości
mam to samo zdanie - pozytywne myślenie jest najważniejsze
więc od teraz powtarzaj sobie 'zdałam egzamin' i tak w kółko
Stary 2010-02-07, 22:26   #4313
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
mam to samo zdanie - pozytywne myślenie jest najważniejsze
więc od teraz powtarzaj sobie 'zdałam egzamin' i tak w kółko
Ja trochę karolag rozumiem z tym negatywnym myśleniem bo pamiętam jak probowałam mojego TŻ-ta przestawić na bardziej pozytywne myślenie, ale jak już dwa razy mu się nie udało to nawet ja zaczęłam wątpić bo egzaminatorzy w WORD-dzie są koszmarni. Tak naprawdę trzeba mieć wielkiego farta, żeby na fajnego trafić. Mój kolega za drugim razem walnął w słupek na placu , a mimo to zdal tak więc wszystko zależy wedlug mnie od egzaminatora .

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-02-07, 22:32   #4314
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
A ja już się nie mogę doczekać kiedy Ja pójdę na prawko

Cytat:
trzymamy, trzymamy !

Cytat:
Napisane przez aniolusiek_ Pokaż wiadomość

No tak teraz jak nie zdam, to na watek nie wejde, bo bedzie obciach
A tak powaznie - nie potrafie myslec pozytywnie, bo wiem, ze nie potrafie dobrze jezdzic I gdybym zdala to bylby cud Ech...

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Cytat:
Ja trochę karolag rozumiem z tym negatywnym myśleniem bo pamiętam jak probowałam mojego TŻ-ta przestawić na bardziej pozytywne myślenie, ale jak już dwa razy mu się nie udało to nawet ja zaczęłam wątpić bo egzaminatorzy w WORD-dzie są koszmarni. Tak naprawdę trzeba mieć wielkiego farta, żeby na fajnego trafić. Mój kolega za drugim razem walnął w słupek na placu , a mimo to zdal tak więc wszystko zależy wedlug mnie od egzaminatora .
To tez... Ja do tej pory nie pojmuje, czemu nie zdalam za pierwszym razem... Ale nie chcialam sie klocic, bo wiedzialam, ze jak zaczne, to nigdy nie zdam
Stary 2010-02-07, 22:34   #4315
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
W sumie masz rację - głupio by było gdyby klapki odpadły od kieszonek - w końcu prezent to prezent - ma być porządny i ładny

I przepraszam za opóźnienie w pisaniu ale czytam właśnie posty z rana bo nadrabiam zaległości weekendowe na Wizażu Ale powinnam dziś dać radę narazie jestem na godzinie 11
Maggie spoko, wiem jak to jest nadrabiac zaleglosci i wiem ze jutro rano jak klikne na wizaz to znów bede miała spore zaległosci ;crazy: i tak w kółko i w nieskończoność

Cytat:
Ja też ja rozumiem bo jak wspomne sobie mój egzamin na prawko to mnie jeszcze dreszcze przechodza a było toblisko 10 lat temu ogólnie jedna wielka niewiadoma.

Cytat:

A tak powaznie - nie potrafie myslec pozytywnie, bo wiem, ze nie potrafie dobrze jezdzic I gdybym zdala to bylby cud Ech...
Trzymamy kciuki i nie daj się kobieto! Nikt na kursie nie potrafi dobrze jeździc, ot co któremuś udaje sie zdać najczęściej fuksem, jeździc nauczysz się po zdaniu prawka - to jest dopiero corrida.
Śmiac mi sie chce z tych idiotów egzaminatorów, którzy chodza z linijka i mierza odległosc auta od słupka przy parkowaniu. Chorzy ludzie. A potem chłowiek wyjedzie do sklepu zima i będzie parkował miedzy zaspami albo innymi autami tylko na tyle zeby wyslizgnać się z auta

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 22:36   #4316
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:

Trzymam kciuki! po znajomych widzę jak stresujący jest ten egzamin... będzie dobrze!
Sama już wkrótce (prawdopodobnie w wakacje) będę próbowała zdać . Biorąc pod uwagę mój brak koncentracji, roztrzepanie i milion fobii, to życzę sobie powodzenia

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 22:44   #4317
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Ja też ja rozumiem bo jak wspomne sobie mój egzamin na prawko to mnie jeszcze dreszcze przechodza a było toblisko 10 lat temu ogólnie jedna wielka niewiadoma.

Trzymamy kciuki i nie daj się kobieto! Nikt na kursie nie potrafi dobrze jeździc, ot co któremuś udaje sie zdać najczęściej fuksem, jeździc nauczysz się po zdaniu prawka - to jest dopiero corrida.
Śmiac mi sie chce z tych idiotów egzaminatorów, którzy chodza z linijka i mierza odległosc auta od słupka przy parkowaniu. Chorzy ludzie. A potem chłowiek wyjedzie do sklepu zima i będzie parkował miedzy zaspami albo innymi autami tylko na tyle zeby wyslizgnać się z auta

Tak, nie dam sie - pojde i pokaze jak sie jezdzi

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki! po znajomych widzę jak stresujący jest ten egzamin... będzie dobrze!
Sama już wkrótce (prawdopodobnie w wakacje) będę próbowała zdać . Biorąc pod uwagę mój brak koncentracji, roztrzepanie i milion fobii, to życzę sobie powodzenia
Ja sie balam do samochodu wejsc...Nigdy nie jezdzilam na przednim siedzeniu...Dlatego ciesze sie, ze przezwyciezylam ten strach i na jazdach jakos mi sie jezdzilo po tych ulicach A nawet to polubilam Skoro ja dalam rade - dasz i ty
Stary 2010-02-08, 07:31   #4318
Susanna
Zakorzenienie

Dowiedziałam się, że koleżanka ma czarny i granatowy płaszczyk oraz czarną kurtkę coś w tym stylu w każdym razie To musiałaby być szara torebka... choć w sumie granatowa pasowałaby do czarnego.

M&M

Staś

Stary 2010-02-08, 07:35   #4319
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Dowiedziałam się, że koleżanka ma czarny i granatowy płaszczyk oraz czarną kurtkę coś w tym stylu w każdym razie To musiałaby być szara torebka... choć w sumie granatowa pasowałaby do czarnego.
ja tz masz czarny i granatowy plaszczyk i szara moim zdaniem wyglada idealnie tylko jeszcze szaliczek a takim kolorze niech kolezanka kupi jesli nie ma granatowa bedzie za smutna zwlaszcza ze idzie wiosna

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 07:46   #4320
Susanna
Zakorzenienie

Blondyneczko ogladałam katalog real foto i przyznam, ze zauroczyła mnie karmelowa Saphire TŻ wpadła w oko ANA ale w sumie czytajac opinie właścicielek sa różne...

M&M

Staś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości