|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14
Jestem po totalnie zakręconym weekendzie..
...ale żyję pewnie i tak nie teskniłyście Przeleciałam dosłownie chyba ponad 10 stron Waszego gadulstwa Widzę, że ominęła mnie impreza Toski Ale jutro jak wrocę z Mławy to wzniosę zaległy toast za Toskę ![]() A jescze jedno - widziałam fryzurę - Toska - wg mnie super fryzura!!, szkoda, że ja tak sobie nie mogę zrobić.. Mad - pozdrawiam i ja
...od kilku miesięcy ----> Edytowane przez Remmi Czas edycji: 2010-02-07 o 23:47 |
|
|
|
#1772 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
powiedz mi tu już! ![]() Kasik, niestety
|
|
|
#1773 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego jesli wygra opcja krawatowa to pas pojdzie oczywiscie w odstawke ![]() no za taka wtope to musial byc ogromny ![]() Cytat:
ja tez ![]() a mnie wlasnie TZcik opuscil, bo poszedl do kolegi na noc playstation ciekawe kto jutro do pracy wstanie ![]()
|
||
|
|
|
#1774 |
|
Rozeznanie
|
A jadę tam na cmentarz kogoś odwiedzić..
Tak czasami bywa, że się rozstają, ale chyba lepiej przed ślubem niż po....
|
#1775 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
bo byśmy sąsiadkami niejako były ![]() wybacz, że tak się wychyliłam z ciekawością ![]() dobra, szłam spać i jakoś nie mogę się przemóc!
Even if it was there all along Edytowane przez BlackAngel Czas edycji: 2010-02-07 o 23:57 |
|
|
|
|
#1776 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wybaczam ![]() Ja się trochę zdrzemnełam po szkole dzisiaj, więc teraz tak szybko nie zasnę
|
|
#1777 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja pewnie też szybko nie zasnę bo ostatnio znów mam problemy ze spaniem niestety... |
|
|
|
#1778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny! Ufff, ja już po spotkaniu z rodzicami! Nie było tak źle, nawet się nie stresowałam Dostałyśmy z mamą bukiety a tata koniak no i TŻ powiedział coś takiego, ze teraz tak oficjalnie prosi o przychylność naszemu związkowi czy coś podobnegoOgólnie to się uśmialismy, rodzice wspominali dawne lata, bo znają sie od dawna i mówili, że dobrze, ze maja ten luksus, że się znają wcześniej. Ogólnie gadali na rózne tematy i śmiali się ciągle, że tyle gadają, no to może teraz coś o weselu? No ale co jeszcze można szczególnego ustalać na równe pół roku przed?Tylko powiedzieliśmy ile mniej wiecej osób i ze musimy się wybrać niebawem na salę żeby zobaczyli na żywo i dogadali się z właścicielką. nieźle też wypiliśmy % Cytat:
Też myślę, że do takiego welonu absolutnie bez bolerka. Ostatnio oglądaliśmy CV z takiego super Wesela z Łodzi, gdzie grał nasz zespół i tam właśnie Pan Młody miał białą koszulę i biały krawat, tylko chyba bardziej błyszczący i wyglądało to super! Tak nam sie spodobało, ze postanowiliśmy, że też kupimy biały krawat! Tylko bez żadnej kamizelki, bo wydają mi sie one juz obciachowe.. ![]() Muszki wg mnie wyglądają trochę śmiesznie...Chociaż mój wujek na wszelkie wielkie imprezy zakłada właśnie muszkę i wygląda super! na naszym weselu na bank będzie w muszce! Martoolka87 skopiowałam sobie Twoją listę, na pewno bardzo mi się przyda, ja też mam ślub w sierpniu. A w ogóle dzis sie malowałam i przed samym spotkaniem z rodzicami mi się tak ręce trzęsły, że chyba nie dam rady w dzień ślubu sie sama pomalować....a tak planowałam, bo na co dzień wychodzą mi super makijaże (nie chwaląc się) OMG! Toż to czyste k....stwo!Cytat:
|
|
#1779 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak zwykle ostatnia jestem
Albo wsumie pierwsza, bo juz po polnocyOOOOooooooooooo, ale mi sie milo zrobilo Zdaje relacje z zalatwiania slubnych spraw ![]() -rozwiezlismy wiekszosc zaproszen, sporo osob juz teraz nam powiedzialo, ze nie bedzie dzwonic z potwierdzeniem, bo na bank beda. -odebralam welon i...okazalo sie, ze ma taka glupia falbanke, ktorej ja nie chce, bo jak wepne we wlosy to wygladam jak kogut z grzebieniem -ze wzgledow finansowych zdecydowalismy, ze nie bedziemy mieli naszego zabytkowego berlieta, a w zamian pojedziemy do slubu o wiele tanszym chrystlerem, no coz trzeba koszta ciac gdzie tylko mozna... -obraczki zamowione- ja 3mm, J. 5mm, obie zwykle, zaokraglone, z bialego zlota. Pani nam zmierzyla palce i ja mam 6,5 ![]() -autobus dla gosci zalatwiony -menu ustalone -plan dnia slubu i kto zajmie sie kiedy malym- ustalone |
|
|
|
#1780 |
|
Rozeznanie
|
Kochane! witajcie w poniedziałkowy ranek
![]() Nie odzywałam się ostatnio bo sporo sie działo- a mianowicie mamy zamówione obrączki!I wszystko wielkim przypadkiem ![]() Poszliśmy na spotkanie z Panem Dereckim, aby dowiedzieć się o ceny, rozmiary, umówić się na termin wykonania ich jakoś w czerwcu...a on mówi że ma remont pracowni po zalaniu wodą, wyjeżdża na wystawę do Francji i jeszcze na 4 tygodnie gdzieś w poszukiwaniu kolejnych meteorytów, więc może jutro przyjdziemy?? Wiedzieliśmy już wcześniej że on i nikt inny więc...szybka decyzja i następnego dnia byliśmy u niego! Na gumowych odlewach odbijaliśmy w wosku na wzajem swoje odciski palców- ja na obrączce Tżta a on na mojej.Wcześniej smarowaliśmy palec specjalną oliwą, żeby lepiej było widać nasze linie papilarne. Było z tym mnóstwo zabawy, ale i radości że uczestniczymy w całej produkcji. Za ok 3-4 tygodnie, bo tyle trwa wytapianie wosku, robienie odlewu i szlifowanie obrączek, będziemy mieli je w domku! Gdyby w sierpniu okazały się za małe z gorąca, można w ciągu 15 min zwiększyć o 2 rozmiary nawet! Wybraliśmy jasnozielony meteoryt pochodzący z podpowierzchniowej warstwy planetoidy Westa, krążącej wokół Słońca między Marsem a Jowiszem. Wiadomo, że Westa to bogini ogniska domowego. Przełamał jeden kawałek na dwie połowy, a dwa małe kawałeczki które się odkruszyły dostaliśmy w prezencie z przesłaniem aby zrobić z nich naszyjniki dla naszych dzieci jak się urodzą. Coś niesamowitego!Byliśmy u niego ok 1,5h. Opowiedział nam trochę o swojej pracy, prosił abyśmy opowiedzieli o sobie. Wyszliśmy tacy szczęśliwi, szczęki mieliśmy w dole przez całą drogę do domu! I mamy wymarzone obrączki i to niespodziewanie szybko ![]() Przygoda życia, do opowiadania dzieciom i wnukom.
jesteśmy razem-13.02.2008 zaręczyny-1.07.2009 ślub cywilny-1.07.2010 ślub kościelny 7.08.2010 Edytowane przez Ellin_ak Czas edycji: 2010-02-08 o 07:48 |
|
|
|
#1781 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a to dobre kto się kiedy małym zajmuje. śmiesznie zabbrzmialo, chociaż powazna sprawa. a co w planie dnia ślubu? bo ja poza punktem 11.00 robię się na bóstwo i 15.30 wychodzimy to nie mam innych koncpecji
|
|
#1782 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, biorę chyba jako jedyna ślub w marcu
Dokładnie 27.03.2010 Mi jedynie co zostało to umówienie się do fryzjerki oraz na paznokcie
|
|
|
|
#1783 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Fajnie Tak słodko![]() Ale zobaczycie jak będziecie mieli je już w domku to bardzo będziecie chcieli już je nosić . My na szczęście mieliśmy je tylko kilka dni przed cywilnym, ale tż ciągle gadał, że już chciałby ubrać i nosić , a ja mu powtarzałam, że jeszcze tylko x dni , ale te oczekiwanie tez jest fajne![]() Cytat:
HEj Witam![]() A ja myślałam że 14 sierpnia bierzesz ślub
|
|||
|
|
|
#1784 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wczoraj nie było żadnego odzewu i już się martwiłam, że tyle pisania poszło na marne ![]() Cytat:
sporo spraw załatwiliście Cytat:
Gratuluję. A przygota faktycznie niesamowita |
||||
|
|
|
#1785 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1786 |
|
Adwokat diabła
|
hellow
|
|
#1787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cześć
|
|
|
|
|
#1788 | |
|
Raczkowanie
|
Nadążyć za Wami jest prawie nie możliwe, ale dałam rade
![]() Cytat:
Wiecie co, miałam mały problem z TŻ, nie mogłam go przekonać, żeby miał butonierkę zgodną z moim bukietem, a mianowicie w moim bukiecie jest storczyk, więc aby ładnie wszystko współgrało podobnie powinna wyglądać butonierka a on uparcie nieee...ale zrobiłam taki myk mojemu TŻcikowi marzyła się lustrzanka, zgodziłam sie na jej zakup, nawet będę płacić raty, ale oczywiście był haczyk |
|
|
|
|
#1789 |
|
Zakorzenienie
|
joł
|
#1790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spryciaro ![]() To mi wygląda na mały szantażyk, ale w miłości, na wojnie i w trakcie przygotowań do ślubu wszystkie chwyty dozwolone |
|
|
|
|
#1791 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
Black sliczna sukienka ![]() 83mika czy Ty tez jesteś storczykowym maniakiem???? ![]() ![]()
|
#1792 |
|
Zakorzenienie
|
Hej |
|
|
|
#1793 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ble taka posepna dzis pogoda, akurat jak mam troche spraw na miescie do pozalatwiania zadam slonca![]() Cytat:
![]() ja jem kolacje czasem nawet o 21 (bo akurat tak czesto koncze fitness i uzupelnialam bialko zeby miesni nie spalic w koncu nauczylam sie jesc po wysilku fizycznym, bo na poczatku mnie mdlilo ) i nie przeszkodzilo mi to w zgubieniu 10kg (teraz probuje to zatrzymac grunt to ostatni posilek zjesc te 3h przed pojsciem spac zeby zdazyc przetrawic ![]() no chyba, ze chodzisz spac o 21 wtedy ta kolacja o 18 bylaby uzasadniona ![]() Cytat:
moze napisze do pani je wykonujacej czy mozna sobie przyjsc pomacac na zywo ![]() oo my tez bez kamizelki a wlasnie krawat taki bardziej polyskujacy od koszuli (na jednym jest kamizelka to sobie trzeba ja usunac oczami wyobrazni muszki to wg mnie wlasnie dla starszych powazniejszych panow, a jak dla mlodych to takich raczej specyficznych mlodych ktorym by to pasowalo no i jak czytalam - facet musi byc do muszki wysoki i szczuply ![]() Cytat:
jak metafizycznie ![]() gratuluje obraczek ![]() Cytat:
ja tez chce przyczepic mojemu TZow butonierke ze storczykiem - pod storczyki w moim bukiecie i we wlosach mam nadzieje, ze nie bedzie bardzo protestowal Edytowane przez lain Czas edycji: 2010-02-08 o 09:32 |
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1794 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no cóż napewno coś jeszcze wymyśle![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
uwielbiam, storczyki |
||
|
|
|
#1795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę iść dziś do lekarza, bo ta paskudna wysypka już od tygodnia nie chce mi zejść A do tego mi się ósemeczka wyżyna i strasznie cierpię ![]() Przyłączam się do klubu antykamizelkowego Nawet niegłupio wygląda taki biały krawat ![]() A co do butonierki, to mój TŻcik się cieszy, że będzie mieć cantadeskę przypiętą I to różową |
|
|
|
|
#1796 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
|
#1797 |
|
Wtajemniczenie
|
u nas kamizelka jets niestety nieodłącznym elementem stroju pana młodego. Wiecie taka jasna . i co najlepsze takie coś 250 zł kosztuje
no ale do musznika kamizelka musi być
|
|
#1798 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
taki e "kobiece" sztyczki![]() Ja będę miała w bukiecie 2 cymbidium, taki sam we włosach no i w butonierce TŻ
|
|
|
|
|
#1799 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc PMki, znalazlam fajna stronke z bizuteria, tyle rzeczy mi sie tu podoba i ceny tez nienajorsze, popatrzcie http://www.galeriabizuterii.com.pl/p...ia-slubna.html
Wlasnie, widze ze Mad zablokowali Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2010-02-08 o 09:55 |
|
|
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc kobitki
![]() przepraszam że nie będę nadrabiać ale jakoś nie mam humoru... niby weekend spoko ale sytuacja w rodzinie tżta nie najciekawsza zauważyłam tylko że naszego wątkowego diabełka zablokowali
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.

...ale żyję
Ale jutro jak wrocę z Mławy to wzniosę zaległy toast za Toskę 

powiedz mi tu już! 

Toż to czyste k....stwo!
Wybraliśmy jasnozielony meteoryt pochodzący z podpowierzchniowej warstwy planetoidy Westa, krążącej wokół Słońca między Marsem a Jowiszem. Wiadomo, że Westa to bogini ogniska domowego. Przełamał jeden kawałek na dwie połowy, a dwa małe kawałeczki które się odkruszyły dostaliśmy w prezencie z przesłaniem aby zrobić z nich naszyjniki dla naszych dzieci jak się urodzą. Coś niesamowitego!

) i nie przeszkodzilo mi to w zgubieniu 10kg (teraz probuje to zatrzymac
A do tego mi się ósemeczka wyżyna i strasznie cierpię