PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14 - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-07, 23:46   #1771
Remmi
Rozeznanie

Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14

Jestem po totalnie zakręconym weekendzie.. ...ale żyję
pewnie i tak nie teskniłyście ale za to mi Was brakowało, ale nie miałam kiedy do Was usiąść

Przeleciałam dosłownie chyba ponad 10 stron Waszego gadulstwa

Widzę, że ominęła mnie impreza Toski Ale jutro jak wrocę z Mławy to wzniosę zaległy toast za Toskę
A jescze jedno - widziałam fryzurę - Toska - wg mnie super fryzura!!, szkoda, że ja tak sobie nie mogę zrobić..

Mad - pozdrawiam i ja

Edytowane przez Remmi
Czas edycji: 2010-02-07 o 23:47
Remmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 23:48   #1772
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Jestem po totalnie zakręconym weekendzie.. ...ale żyję
pewnie i tak nie teskniłyście ale za to mi Was brakowało, ale nie miałam kiedy do Was usiąść

Przeleciałam dosłownie chyba ponad 10 stron Waszego gadulstwa

Widzę, że ominęła mnie impreza Toski Ale jutro jak wrocę z Mławy to wzniosę zaległy toast za Toskę
A jescze jedno - widziałam fryzurę - Toska - wg mnie super fryzura!!, szkoda, że ja tak sobie nie mogę zrobić..

Mad - pozdrawiam i ja
gdzie Ty się po Mławie szlajasz powiedz mi tu już!

Kasik, niestety

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 23:50   #1773
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
no a ja widziałam taki zestaw na żywo ale przemyślisz to jak zobaczysz na tż, zwłaszcz, że o ile pamietam ona ma miec pas a do pasa absolutnie nie pasuje krawat.

Dobra uciekam zając sie tżWłaśnie dostałam od niego wielki bukiet różMój kochany
do pasa nie tyle krawat nie pasuje ile z zasady sie go poprostu do pasa nie nosi do pasa nosi sie obowiazkowo muche w tym samym kolorze to tak jak z zasady do muchy nosi sie odpowiednia koszule, a smoking ubiera sie po 19.
dlatego jesli wygra opcja krawatowa to pas pojdzie oczywiscie w odstawke

no za taka wtope to musial byc ogromny

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
To i tak nie jest jeszcze tak źle Mąż koleżanki mojej mamy chciał jej zrobić niespodziankę i zrobił rosół. Chciał go przecedzić, robił to nad zlewem tylko pod sitko zapomniał podstawić garnek

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
umieram
ja tez

a mnie wlasnie TZcik opuscil, bo poszedl do kolegi na noc playstation ciekawe kto jutro do pracy wstanie
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 23:51   #1774
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
gdzie Ty się po Mławie szlajasz powiedz mi tu już!

Kasik, niestety
A jadę tam na cmentarz kogoś odwiedzić..

Tak czasami bywa, że się rozstają, ale chyba lepiej przed ślubem niż po....
Stary 2010-02-07, 23:54   #1775
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
A jadę tam na cmentarz kogoś odwiedzić..

Tak czasami bywa, że się rozstają, ale chyba lepiej przed ślubem niż po....
a sądziłam że Ty z Mławy jesteś bo byśmy sąsiadkami niejako były
wybacz, że tak się wychyliłam z ciekawością

dobra, szłam spać i jakoś nie mogę się przemóc!

Edytowane przez BlackAngel
Czas edycji: 2010-02-07 o 23:57
Stary 2010-02-08, 00:03   #1776
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
a sądziłam że Ty z Mławy jesteś bo byśmy sąsiadkami niejako były
wybacz, że tak się wychyliłam z ciekawością

dobra, szłam spać i jakoś nie mogę się przemóc!
Ja to generalnie ze stolicy pochodzę, ale mieszkam za stolicą..
Wybaczam

Ja się trochę zdrzemnełam po szkole dzisiaj, więc teraz tak szybko nie zasnę
Stary 2010-02-08, 00:09   #1777
gosica502
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny

Ja pewnie też szybko nie zasnę bo ostatnio znów mam problemy ze spaniem niestety...
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-08, 00:55   #1778
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Hej dziewczyny! Ufff, ja już po spotkaniu z rodzicami! Nie było tak źle, nawet się nie stresowałam Dostałyśmy z mamą bukiety a tata koniak no i TŻ powiedział coś takiego, ze teraz tak oficjalnie prosi o przychylność naszemu związkowi czy coś podobnego
Ogólnie to się uśmialismy, rodzice wspominali dawne lata, bo znają sie od dawna i mówili, że dobrze, ze maja ten luksus, że się znają wcześniej. Ogólnie gadali na rózne tematy i śmiali się ciągle, że tyle gadają, no to może teraz coś o weselu?
No ale co jeszcze można szczególnego ustalać na równe pół roku przed?Tylko powiedzieliśmy ile mniej wiecej osób i ze musimy się wybrać niebawem na salę żeby zobaczyli na żywo i dogadali się z właścicielką. nieźle też wypiliśmy %

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
no wlasnie nam z TZem tez jakos te pierwsze kolczyki bardziej odpowiadaja (z reszta nomen omen ich model tez nazywa sie India ). ale jestem ciekawa postronnych opinii, ktore nam moze przetra oczy
ja ide bez bolerka, bo mi sie nie podobalo z reszta z 3-metrowym hiszpanskim welonem z koronka to juz by bylo za duzo do przykrycia ramion (zeby w kosciele nie bylo zbyt obscesowo ) bedzie wlasnie welon

ja uwazam, ze bialy krawat super pasuje do bialej koszuli. z reszta na tej stronie http://www.projectwedding.com/real_wedding/home ogladalam zdjecia z roznych slubow i w sumie sporo panow mlodych tak sie nosi i wg mnie wyglada to bardzo fajnie
muszki mi sie nie podobaja no ale co kto lubi
Mi sie podobają bardziej te drugie kolczyki, no ale skoro nie będzie innej biżuterii a pierwsze skrzypce graja kolczyki, to jak najbardziej pierwsze
Też myślę, że do takiego welonu absolutnie bez bolerka.
Ostatnio oglądaliśmy CV z takiego super Wesela z Łodzi, gdzie grał nasz zespół i tam właśnie Pan Młody miał białą koszulę i biały krawat, tylko chyba bardziej błyszczący i wyglądało to super! Tak nam sie spodobało, ze postanowiliśmy, że też kupimy biały krawat! Tylko bez żadnej kamizelki, bo wydają mi sie one juz obciachowe..
Muszki wg mnie wyglądają trochę śmiesznie...Chociaż mój wujek na wszelkie wielkie imprezy zakłada właśnie muszkę i wygląda super! na naszym weselu na bank będzie w muszce!
Martoolka87 skopiowałam sobie Twoją listę, na pewno bardzo mi się przyda, ja też mam ślub w sierpniu.
A w ogóle dzis sie malowałam i przed samym spotkaniem z rodzicami mi się tak ręce trzęsły, że chyba nie dam rady w dzień ślubu sie sama pomalować....a tak planowałam, bo na co dzień wychodzą mi super makijaże (nie chwaląc się)

Cytat:
umieram
OMG! Toż to czyste k....stwo!
Cytat:
odkupiłam ją za 500,- od dziewczyny która miała w niej brać ślub, lecz niestety nie wyszło...
kupiłam ją tu naa miejscu w Warszawie..
a dokładnie suknia jest z salonu Lisa Ferrera..
piękna suknia a jaka okazja! niesamowite, ze tak tanio ją dorwałaś!Też bym tak chciała. To duzo ta dziewczyna na niej straciła...
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 00:56   #1779
woda sodowa
Wtajemniczenie

Jak zwykle ostatnia jestemAlbo wsumie pierwsza, bo juz po polnocy

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
woda sodowa jakos mi Ciebie brak było
OOOOooooooooooo, ale mi sie milo zrobilo

Zdaje relacje z zalatwiania slubnych spraw
-rozwiezlismy wiekszosc zaproszen, sporo osob juz teraz nam powiedzialo, ze nie bedzie dzwonic z potwierdzeniem, bo na bank beda.
-odebralam welon i...okazalo sie, ze ma taka glupia falbanke, ktorej ja nie chce, bo jak wepne we wlosy to wygladam jak kogut z grzebieniemMama sobie na szczescie juz z tym poradzila, nozyczki poszly w ruch i wyglada to teraz slicznie
-ze wzgledow finansowych zdecydowalismy, ze nie bedziemy mieli naszego zabytkowego berlieta, a w zamian pojedziemy do slubu o wiele tanszym chrystlerem, no coz trzeba koszta ciac gdzie tylko mozna...
-obraczki zamowione- ja 3mm, J. 5mm, obie zwykle, zaokraglone, z bialego zlota. Pani nam zmierzyla palce i ja mam 6,5 Podobniez takiego malego rozmiaru jeszcze nie zdazylo im sie robic
-autobus dla gosci zalatwiony
-menu ustalone
-plan dnia slubu i kto zajmie sie kiedy malym- ustalone
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 07:40   #1780
Ellin_ak
Rozeznanie

Kochane! witajcie w poniedziałkowy ranek
Nie odzywałam się ostatnio bo sporo sie działo- a mianowicie mamy zamówione obrączki!I wszystko wielkim przypadkiem
Poszliśmy na spotkanie z Panem Dereckim, aby dowiedzieć się o ceny, rozmiary, umówić się na termin wykonania ich jakoś w czerwcu...a on mówi że ma remont pracowni po zalaniu wodą, wyjeżdża na wystawę do Francji i jeszcze na 4 tygodnie gdzieś w poszukiwaniu kolejnych meteorytów, więc może jutro przyjdziemy??
Wiedzieliśmy już wcześniej że on i nikt inny więc...szybka decyzja i następnego dnia byliśmy u niego! Na gumowych odlewach odbijaliśmy w wosku na wzajem swoje odciski palców- ja na obrączce Tżta a on na mojej.Wcześniej smarowaliśmy palec specjalną oliwą, żeby lepiej było widać nasze linie papilarne. Było z tym mnóstwo zabawy, ale i radości że uczestniczymy w całej produkcji. Za ok 3-4 tygodnie, bo tyle trwa wytapianie wosku, robienie odlewu i szlifowanie obrączek, będziemy mieli je w domku! Gdyby w sierpniu okazały się za małe z gorąca, można w ciągu 15 min zwiększyć o 2 rozmiary nawet! Wybraliśmy jasnozielony meteoryt pochodzący z podpowierzchniowej warstwy planetoidy Westa, krążącej wokół Słońca między Marsem a Jowiszem. Wiadomo, że Westa to bogini ogniska domowego. Przełamał jeden kawałek na dwie połowy, a dwa małe kawałeczki które się odkruszyły dostaliśmy w prezencie z przesłaniem aby zrobić z nich naszyjniki dla naszych dzieci jak się urodzą. Coś niesamowitego!
Byliśmy u niego ok 1,5h. Opowiedział nam trochę o swojej pracy, prosił abyśmy opowiedzieli o sobie.
Wyszliśmy tacy szczęśliwi, szczęki mieliśmy w dole przez całą drogę do domu!
I mamy wymarzone obrączki i to niespodziewanie szybko
Przygoda życia, do opowiadania dzieciom i wnukom.

Edytowane przez Ellin_ak
Czas edycji: 2010-02-08 o 07:48
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 07:41   #1781
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Jak zwykle ostatnia jestemAlbo wsumie pierwsza, bo juz po polnocy

OOOOooooooooooo, ale mi sie milo zrobilo

-rozwiezlismy wiekszosc zaproszen, sporo osob juz teraz nam powiedzialo, ze nie bedzie dzwonic z potwierdzeniem, bo na bank beda.
-odebralam welon i...okazalo sie, ze ma taka glupia falbanke, ktorej ja nie chce, bo jak wepne we wlosy to wygladam jak kogut z grzebieniemMama sobie na szczescie juz z tym poradzila, nozyczki poszly w ruch i wyglada to teraz slicznie
-ze wzgledow finansowych zdecydowalismy, ze nie bedziemy mieli naszego zabytkowego berlieta, a w zamian pojedziemy do slubu o wiele tanszym chrystlerem, no coz trzeba koszta ciac gdzie tylko mozna...
-obraczki zamowione- ja 3mm, J. 5mm, obie zwykle, zaokraglone, z bialego zlota. Pani nam zmierzyla palce i ja mam 6,5 Podobniez takiego malego rozmiaru jeszcze nie zdazylo im sie robic
-menu ustalone
proszę bardzo

a to dobre kto się kiedy małym zajmuje. śmiesznie zabbrzmialo, chociaż powazna sprawa.
a co w planie dnia ślubu? bo ja poza punktem 11.00 robię się na bóstwo i 15.30 wychodzimy to nie mam innych koncpecji
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-08, 07:55   #1782
pm1408
Raczkowanie

Hej dziewczyny, biorę chyba jako jedyna ślub w marcuDokładnie 27.03.2010Mi jedynie co zostało to umówienie się do fryzjerki oraz na paznokcie
pm1408 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 08:36   #1783
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość

Hej dziewczyny! Ufff, ja już po spotkaniu z rodzicami! Nie było tak źle, nawet się nie stresowałam Dostałyśmy z mamą bukiety a tata koniak no i TŻ powiedział coś takiego, ze teraz tak oficjalnie prosi o przychylność naszemu związkowi czy coś podobnego
Ogólnie to się uśmialismy, rodzice wspominali dawne lata, bo znają sie od dawna i mówili, że dobrze, ze maja ten luksus, że się znają wcześniej. Ogólnie gadali na rózne tematy i śmiali się ciągle, że tyle gadają, no to może teraz coś o weselu?
No ale co jeszcze można szczególnego ustalać na równe pół roku przed?Tylko powiedzieliśmy ile mniej wiecej osób i ze musimy się wybrać niebawem na salę żeby zobaczyli na żywo i dogadali się z właścicielką. nieźle też wypiliśmy %
Gratuluję

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
Kochane! witajcie w poniedziałkowy ranek
Nie odzywałam się ostatnio bo sporo sie działo- a mianowicie mamy zamówione obrączki!I wszystko wielkim przypadkiem
Poszliśmy na spotkanie z Panem Dereckim, aby dowiedzieć się o ceny, rozmiary, umówić się na termin wykonania ich jakoś w czerwcu...a on mówi że ma remont pracowni po zalaniu wodą, wyjeżdża na wystawę do Francji i jeszcze na 4 tygodnie gdzieś w poszukiwaniu kolejnych meteorytów, więc może jutro przyjdziemy??
Wiedzieliśmy już wcześniej że on i nikt inny więc...szybka decyzja i następnego dnia byliśmy u niego! Na gumowych odlewach odbijaliśmy w wosku na wzajem swoje odciski palców- ja na obrączce Tżta a on na mojej.Wcześniej smarowaliśmy palec specjalną oliwą, żeby lepiej było widać nasze linie papilarne. Było z tym mnóstwo zabawy, ale i radości że uczestniczymy w całej produkcji. Za ok 3-4 tygodnie, bo tyle trwa wytapianie wosku, robienie odlewu i szlifowanie obrączek, będziemy mieli je w domku! Gdyby w sierpniu okazały się za małe z gorąca, można w ciągu 15 min zwiększyć o 2 rozmiary nawet! Wybraliśmy jasnozielony meteoryt pochodzący z podpowierzchniowej warstwy planetoidy Westa, krążącej wokół Słońca między Marsem a Jowiszem. Wiadomo, że Westa to bogini ogniska domowego. Przełamał jeden kawałek na dwie połowy, a dwa małe kawałeczki które się odkruszyły dostaliśmy w prezencie z przesłaniem aby zrobić z nich naszyjniki dla naszych dzieci jak się urodzą. Coś niesamowitego!
Byliśmy u niego ok 1,5h. Opowiedział nam trochę o swojej pracy, prosił abyśmy opowiedzieli o sobie.

Fajnie Tak słodko
Ale zobaczycie jak będziecie mieli je już w domku to bardzo będziecie chcieli już je nosić. My na szczęście mieliśmy je tylko kilka dni przed cywilnym, ale tż ciągle gadał, że już chciałby ubrać i nosić, a ja mu powtarzałam, że jeszcze tylko x dni , ale te oczekiwanie tez jest fajne

Cytat:
Napisane przez pm1408 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, biorę chyba jako jedyna ślub w marcuDokładnie 27.03.2010Mi jedynie co zostało to umówienie się do fryzjerki oraz na paznokcie

HEj Witam
A ja myślałam że 14 sierpnia bierzesz ślub
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 08:37   #1784
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
A tak w ogóle... mam postanowienie "półroczno - przedślubne" - od jtr. nie jem słodyczy i kolacji po 18, albo nie.... po 19.
U mnie by coś takiego nie wypaliło, bo TŻ zawsze je kolację o 19. Nawet jak mu się pytam czy już jest głodny i chce kolację, to patrzy na zegarek zanim mi odpowie

Cytat:

Martoolka87 skopiowałam sobie Twoją listę, na pewno bardzo mi się przyda, ja też mam ślub w sierpniu.
Ciszę się, że Ci się przyda Wczoraj nie było żadnego odzewu i już się martwiłam, że tyle pisania poszło na marne

Cytat:
-menu ustalone
sporo spraw załatwiliście

Cytat:
Gratuluję. A przygota faktycznie niesamowita
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 08:40   #1785
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

Ciszę się, że Ci się przyda Wczoraj nie było żadnego odzewu i już się martwiłam, że tyle pisania poszło na marne

Ja też skopiowałam i czekam na listę pierwszych dni sierpnia
Bo ja mam tę samą datę
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-08, 09:04   #1786
BlackAngel
Adwokat diabła

hellow

Stary 2010-02-08, 09:13   #1787
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też skopiowałam i czekam na listę pierwszych dni sierpnia
Bo ja mam tę samą datę
Dokładną listę zrobię pewnie dopiero w lipcu, bo wtedy np. dowiem się na sali kiedy możemy wszystko poprzywozić, umówię się na manicure i takie tam pierdołki. Chociaż jak mnie najdzie wena to może zrobię orientacyjną listę co jest do zrobienia w tym ostatnim tygodniu, a w lipcu ją rozpiszę na konkretne dni

Cytat:
hellow
Cześć
Stary 2010-02-08, 09:14   #1788
83mika
Raczkowanie

Nadążyć za Wami jest prawie nie możliwe, ale dałam rade

Cytat:
To taki rozmiar istnieje?Musisz mieć naprawdę drobne paluszki, ja mam 12 a mój TŻ 25, w tym tyg. odbieramy nasze obrączki
Wiecie co, miałam mały problem z TŻ, nie mogłam go przekonać, żeby miał butonierkę zgodną z moim bukietem, a mianowicie w moim bukiecie jest storczyk, więc aby ładnie wszystko współgrało podobnie powinna wyglądać butonierka a on uparcie nieee...ale zrobiłam taki mykmojemu TŻcikowi marzyła się lustrzanka, zgodziłam sie na jej zakup, nawet będę płacić raty, ale oczywiście był haczyki już po problemi, będzie butonierka ze storczykiem
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 09:26   #1789
kaska87
Zakorzenienie

joł

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-08, 09:27   #1790
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
Wiecie co, miałam mały problem z TŻ, nie mogłam go przekonać, żeby miał butonierkę zgodną z moim bukietem, a mianowicie w moim bukiecie jest storczyk, więc aby ładnie wszystko współgrało podobnie powinna wyglądać butonierka a on uparcie nieee...ale zrobiłam taki mykmojemu TŻcikowi marzyła się lustrzanka, zgodziłam sie na jej zakup, nawet będę płacić raty, ale oczywiście był haczyki już po problemi, będzie butonierka ze storczykiem
Spryciaro
To mi wygląda na mały szantażyk, ale w miłości, na wojnie i w trakcie przygotowań do ślubu wszystkie chwyty dozwolone
Stary 2010-02-08, 09:29   #1791
obca7
Wtajemniczenie

Hello

Black sliczna sukienka

83mika czy Ty tez jesteś storczykowym maniakiem????
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 09:30   #1792
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
hellow
Cytat:

Cześć
Cytat:
joł

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Hello
Hej
Stary 2010-02-08, 09:30   #1793
lain
Zakorzenienie

Dzien dobry
ble taka posepna dzis pogoda, akurat jak mam troche spraw na miescie do pozalatwiania zadam slonca

Cytat:
A tak w ogóle... mam postanowienie "półroczno - przedślubne" - od jtr. nie jem słodyczy i kolacji po 18, albo nie.... po 19.
a po co sie tak katowac ta kolacja?
ja jem kolacje czasem nawet o 21 (bo akurat tak czesto koncze fitness i uzupelnialam bialko zeby miesni nie spalic w koncu nauczylam sie jesc po wysilku fizycznym, bo na poczatku mnie mdlilo ) i nie przeszkodzilo mi to w zgubieniu 10kg (teraz probuje to zatrzymac ).
grunt to ostatni posilek zjesc te 3h przed pojsciem spac zeby zdazyc przetrawic
no chyba, ze chodzisz spac o 21 wtedy ta kolacja o 18 bylaby uzasadniona

Cytat:
Mi sie podobają bardziej te drugie kolczyki, no ale skoro nie będzie innej biżuterii a pierwsze skrzypce graja kolczyki, to jak najbardziej pierwsze
Też myślę, że do takiego welonu absolutnie bez bolerka.
Ostatnio oglądaliśmy CV z takiego super Wesela z Łodzi, gdzie grał nasz zespół i tam właśnie Pan Młody miał białą koszulę i biały krawat, tylko chyba bardziej błyszczący i wyglądało to super! Tak nam sie spodobało, ze postanowiliśmy, że też kupimy biały krawat! Tylko bez żadnej kamizelki, bo wydają mi sie one juz obciachowe..
Muszki wg mnie wyglądają trochę śmiesznie...Chociaż mój wujek na wszelkie wielkie imprezy zakłada właśnie muszkę i wygląda super! na naszym weselu na bank będzie w muszce!
dziekuje za opinie tylko jeszcze mna miotaja pewne watpliwosci, bo te pierwsze kolczyki kosztuja 190zl a ja jednak mam jakies hamulce przed kupowaniem w necie czegos takiego za tyle., bez przymierzenia itp. wolalabym pomacac, zobaczyc jak wygladaja przy moich uszach moze napisze do pani je wykonujacej czy mozna sobie przyjsc pomacac na zywo

oo my tez bez kamizelki straszne sa a wlasnie krawat taki bardziej polyskujacy od koszuli super to wyglada wkleje ci pare fot takich zestawow wynalezionych dla mojego TZa zeby mu unaocznic jak to moze wygladac (na jednym jest kamizelka to sobie trzeba ja usunac oczami wyobrazni )

muszki to wg mnie wlasnie dla starszych powazniejszych panow, a jak dla mlodych to takich raczej specyficznych mlodych ktorym by to pasowalo no i jak czytalam - facet musi byc do muszki wysoki i szczuply ja tam wole krawaty

Cytat:
Wybraliśmy jasnozielony meteoryt pochodzący z podpowierzchniowej warstwy planetoidy Westa, krążącej wokół Słońca między Marsem a Jowiszem. Wiadomo, że Westa to bogini ogniska domowego. Przełamał jeden kawałek na dwie połowy, a dwa małe kawałeczki które się odkruszyły dostaliśmy w prezencie z przesłaniem aby zrobić z nich naszyjniki dla naszych dzieci jak się urodzą. Coś niesamowitego!
o jaa jak metafizycznie
gratuluje obraczek

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
jakie jawne przekupstwo
ja tez chce przyczepic mojemu TZow butonierke ze storczykiem - pod storczyki w moim bukiecie i we wlosach mam nadzieje, ze nie bedzie bardzo protestowal

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2010-02-08 o 09:32
lain jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2010-02-08, 09:35   #1794
83mika
Raczkowanie

Cytat:
Spryciaro
To mi wygląda na mały szantażyk, ale w miłości, na wojnie i w trakcie przygotowań do ślubu wszystkie chwyty dozwolone
Tak tak, ale on dalej twierdzi, że na butonierce sie nie skończyno cóż napewno coś jeszcze wymyśle

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Hello

Black sliczna sukienka

83mika czy Ty tez jesteś storczykowym maniakiem????
Taaakuwielbiam, storczyki
Stary 2010-02-08, 09:36   #1795
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Dzien dobry
ble taka posepna dzis pogoda, akurat jak mam troche spraw na miescie do pozalatwiania zadam slonca

oo my tez bez kamizelki straszne sa a wlasnie krawat taki bardziej polyskujacy od koszuli super to wyglada wkleje ci pare fot takich zestawow wynalezionych dla mojego TZa zeby mu unaocznic jak to moze wygladac (na jednym jest kamizelka to sobie trzeba ja usunac oczami wyobrazni )
Ja też chcę słoneczko Muszę iść dziś do lekarza, bo ta paskudna wysypka już od tygodnia nie chce mi zejść A do tego mi się ósemeczka wyżyna i strasznie cierpię

Przyłączam się do klubu antykamizelkowego Nawet niegłupio wygląda taki biały krawat

A co do butonierki, to mój TŻcik się cieszy, że będzie mieć cantadeskę przypiętą I to różową
Stary 2010-02-08, 09:42   #1796
ultraradiola
Wtajemniczenie

Hejka

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 09:42   #1797
obca7
Wtajemniczenie

u nas kamizelka jets niestety nieodłącznym elementem stroju pana młodego. Wiecie taka jasna . i co najlepsze takie coś 250 zł kosztuje no ale do musznika kamizelka musi być
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2010-02-08, 09:42   #1798
83mika
Raczkowanie

Cytat:
jakie jawne przekupstwo
ja tez chce przyczepic mojemu TZow butonierke ze storczykiem - pod storczyki w moim bukiecie i we wlosach mam nadzieje, ze nie bedzie bardzo protestowal
ojj tam przekupstwotaki e "kobiece" sztyczki
Ja będę miała w bukiecie 2 cymbidium, taki sam we włosach no i w butonierce TŻ Sam bukiet mu sie podoba, opcia kwiata we włosach też, ale czemu nie chciał w butonierce to nie wiem, ale już po problemie
Stary 2010-02-08, 09:45   #1799
caprica6
Wtajemniczenie

Czesc PMki, znalazlam fajna stronke z bizuteria, tyle rzeczy mi sie tu podoba i ceny tez nienajorsze, popatrzcie http://www.galeriabizuterii.com.pl/p...ia-slubna.html

Wlasnie, widze ze Mad zablokowali

Edytowane przez caprica6
Czas edycji: 2010-02-08 o 09:55
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 09:49   #1800
Aaś
Zakorzenienie

Cześc kobitki

przepraszam że nie będę nadrabiać ale jakoś nie mam humoru... niby weekend spoko ale sytuacja w rodzinie tżta nie najciekawsza

zauważyłam tylko że naszego wątkowego diabełka zablokowali
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości