![]() |
#3361 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() to ja też już zmykam bo mnie TŻ już ciągnie do łóżka ![]() dobranoc laseczki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3362 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3363 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko napisze, że mam mega doła. Po prostu... nie chciałam pewnych słów słyszeć, choć wiedziałam, że jest taka sytuacja jaka jest. Ale nieważne.
Po prostu... Ja chyba nie powinnam zakładac rodziny. Boję się, że powielę wzorzec - brak ojca, praca ponad rodziną, rozsypkę rodziny, brak czułości na codzień ze strony małżonków. Koszmarnie się boję. Więcej szkody przyniosę i nie tylko sobie. Idę was nadrabiać. Nie powinnam wychodzić za mąż ![]()
#3364 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() po pierwsze- jestes teraz zdenerwowana i zdałas nam relacje bardzo chaotycznie, ale cos zrozumiałam z tego;-) moze i zareagowałas impulsywnie- ale co jest ci pisane, to bedzie. masz teraz czas, zeby wszystko przemyslec, moze wrocicie do siebie, moze nie. mysle, ze jestes bardzo wrażliwą dziewczyną i łatwo cie zranic. nie szukasz przygod, tylko stabilizacji. chcesz wiedziec na czym stoisz.. tak to jest, ze jak człowiek nie jest czegos w zyciu pewnien to przeklada sie potem na wszystko, a to wcale nie jest zle, ze chciałas wiedziec, czy wezmie z toba slub czy nie. zszokowało mnie zachowanie babci, mamy tz itd;/ dla mnie to wydaja sie byc bardzo dziwni ludzie;/ takie poglady.... normalnie ogladac jak konia na targu, z kazdej strony, w zeby zajrzec, sprawdzic jaki jest.. dziwna ta jego matka;/ co do noclegow u tz to przeciez mogliscie dojsc do kompromisu, ze raz przyjezdzałby do ciebie, a ty raz do niego (mielibyscie osobne łozka wtedy??). w ogole nie rozumiem sensu przyjezdzania na kilka tyg do obcej rodziny zeby sprawdzili, czy sie nadaje na zone;/ chore dla mnie - gdybym ja miała taka sytuacje z moim tz to powaznie bym sie zastanowiła, czy chce byc w takim zwiazku. sprawdza sie w normalnym zyciu, w codziennych sytuacjach, przeciez skoro byłas z nim 4 lata, to chyba zdazył sobie przemyslec, czy chce byc z toba czy nie?? takie sprawdzanie o ktorym mowiła jego mama wydaje mi sie sztuczne i wcale ci sie nie dziwie,, ze sie nie zgodziłas. mimo wszystko uwazam, ze powinniescie sobie wszystko wyjasnic, moze rozmowa pomoze, moze dojdziecie do kompromisu. generalnie dla mnie, jesli tz w ogole by sie nie zdeklarował, ze planuje ze mna przyszłosc, byłoby niepowaznym traktowaniem mnie. jakbym była taka dziewczyna na teraz, a nie taka, z ktora ma sie plany na przyszłosc...
![]() |
#3365 |
Zakorzenienie
|
Ja uciekam spać dziewuszki.
Dobranoc ![]() Trzymajcie jutro kciuki o 9 ![]()
![]() |
#3366 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3367 |
Zadomowienie
|
Pony, a tż miał może cos robić dziś po południu konkretnego?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3368 |
Zadomowienie
|
Zdjęcie pierścionka, niestety nie na palcu (nie wychodził mi dobrze obraz, wybitnym fotografem to ja nie jestem). Uff męczyłam się z fotkami pierścionka z pól godziny jak nie lepiej
![]() No i sceneria. Tylko trzeba było bardziej w prawo pod górkę wejść, żeby tej drogi nie było widać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3369 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3370 |
Zakorzenienie
|
a ja też powoli będę mówić dobranoc
![]() A Claris - rzeczywiście niebywała ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- a ja też powoli będę mówić dobranoc ![]() A Claris - rzeczywiście niebywała ![]() ![]()
#3371 |
Zadomowienie
|
Katarakta, piękny pierścionek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3372 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Cytat:
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3373 |
Zadomowienie
|
Dobranoc Paniom
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3374 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#3375 |
Raczkowanie
|
Arrakis hm...jakby Ci to napisać...wiem, że każdy jest inny, ale z doświadczenia wiem, że nawet najbardziej nieśmiały facet jak dziewczyna naprawdę bardzo mu się podoba to nie siedzi bezczynnie,w zależności od stopnia nieśmiałości robi większy lub mniejszy krok, ale robi cokolwiek by zbliżyć się do dziewczyny. Mam 2 braci i wielu kolegów w tym również wielu nieśmiałych, więc trochę się nasłuchałam jak to wyglada z ich strony.
Sama zresztą tez chciałam zawrzeć kiedyś bliższe znajomości z bardzo dobrym kumplem z karate..hehe...i nawet myślałam, ze mu się podobam bo odprowadzał mnie na przystanek, trenowal ze mną w parze,był miły itp...to że nie chciał się umówić zwalałam na to że był bardzo nieśmiały...jednak później okazalo sie że jak spotkał dziewczynę w której się zakochał to mimo nieśmiałości pokazywał że jemu na niej zależy i tam chwilę byli razem..i tak się łudziłam ok roku... Zreszta z moim Tż-em było tak samo...w sumie niezbyt śmiały do kobiet i do mnie się czaił dłuższy czas tzn. dawał znaki że mu się podobam aczkolwiek delikatnie, ale w końcu szast prast podszedł, pogadał i jesteśmy razem. W Twojej sytuacji raczej lepiej byłoby mu nie mówić, że Ci się podoba czy coś bo jeśli on rzeczywiście nic, to mogłyby się popsuć wasze stosunki. Mimo to, życzę Ci byś znalazła kogoś kto pokocha się tak bardzo jak Ty jego ![]() Katarakta gratulacje ![]()
#3376 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3377 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję dziewczyny. Tutaj brawa dla Tż, że zapamiętał sobie, że mam ulubiony model i chciał dla mnie ten wymarzony, chociaż każdy był by dobry. No i to właśnie to ten mój wyśniony. A w noc przed zaręczynami śniły mi się oświadczyny i że Tż kupił mi 2 pierścionki do wyboru jeden o którym marzyłam (tylko w śnie wyglądał nieco inaczej i był wybrakowany, bo bez oczka), a drugi był z drutu, taki kształt miał jak kiedyś do gum w stylu donald, albo turbo były dodawane ![]() A no i na feriach o mało co a bym się nadziała na pierścionek, bo chcialam Tża walizki wypakować, na co się zaczął na mnie "złoscić" i mówić, że on nigdy się nie wypakowuje ![]() ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- Dziękuję ![]() Na wyjeździe się uwsteczniłam, ciągle zamiuast shitfa wciskam enter ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3378 |
Raczkowanie
|
witajcie dziewczyny, spałam tylko 4 godziny. Ale nie płaczę
![]() TŻ nawet się ani wieczorem ani rano nie odezwał. Mam wielki żal do niego wielki. O to że nie miłość się liczyła, samo to że mnie kocha, a to że mam spełniać jakieś wymogi. nie chciałam teraz ślubu chciał tylko wiedzieć że jestem ważna, że nie jestem tylko dziewczyną, a ważną osobą w jego życiu. wystarczyło powiedzieć: kochanie na razie nie jestem gotowym ale jesteś ważna i kiedyś weźniemy ślub" - wystarczyło by. Zwiazek na odległość przetrwa ale jeżeli się o niego dba, pielegnuję, jeśli jest jakiś cel na końcu. W roku 2009 się zmienił, tak bylismy cudownym związkiem. a w tym roku ja stale sama siedziałam w pokoju, tylko nauka, czułam się samotna. A on nie miał czasu pisać, dzwonić, co przyjechał to też wiecznie czasu nie ma. ja się starałam z całych sił by czuł się kochany zadbany, a on nic mi nie dawał z siebie, na rocznice nawet kwiatka nie dostałam;( na urodziny sama sobie prazent wybierz. Zaczęłam potem być nieszczęśliwa, patrzałam na zakochane pary, a mój na myśl o ślubie to jakby go ogień poraził. poczułam się jakbym była koleżanką na weekend. nie chciało mu się mnie całować tulić, jakby w ogóle do mnie pociągu nie miał ;( ja już nie wytrzymałam po prostu. nigdy nikomu się nie zwierzałam, dopiero uczę się otwierac przed innymi. Edytowane przez kiwi10 Czas edycji: 2010-02-08 o 07:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#3379 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() OlaR ![]() Jeju tak pada ,że jak przestanie znowu czeka na mnie łopata i odśnieżanie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
![]() Jeśli nie okazywał Ci czułości,nie przytulal to co to za chłopak. Jak nie ma tej chemii ,tego czegoś to związek nie przetrwa. Szkoda tylko,że straciłaś tyle czasu a może byś już była szczęśliwa w innym związku? Tak to w życiu jest,że spotykamy różne osoby,różni ludzie się przewijają jedni zostają drudzy odchodzą. Widocznie czeka na Ciebie ten jedyny ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3380 |
Raczkowanie
|
przez 3 lata czułam się kochana, w rok2009 zmienił się nie do poznania. ;(
ten rok to był koszmar prawdziwy ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- co najdziwniejsze on stale mówi nawet wczoraj że mnie kocha. i tu nie rozumiem, czemu taki jest? mówi że kocha mnie, ze beze mnie będzie nieszczęśliwy a jednocześnie odpycha. to chore jest. |
![]() ![]() |
![]() |
#3381 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3382 |
Raczkowanie
|
dziś dzwonie do jego mamy ma urodziny, życzenia złożyć ciekawe co mi powie? pewnie że to wszystko przez to że nie chce przyjechać do niego i udawać żony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3383 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Jeśli chodzi o brak czułości - to wcale nie musi oznaczać, że facet nie kocha (chyba, że na początku był inny) - przerabiałam to z TZtem grubo ponad rok i też ryczałam, żaliłam sie, chciałam odchodzić
![]() Niektórzy się tak "bronią" po jakiejś traumie z ex dziewczyną... Z tego, co zauważyłam ![]()
#3384 |
Raczkowanie
|
ale on zawsze był czuły, miły, na rękach mnie nosił.dużo rozmawiał, a pół roku temu zmienił się nie do poznania ech.
przepraszam, no ostatnio cały wykład mnie za rękę trzymał i się tulił - ale to był wyjątkowy dzień, humor miał. |
![]() ![]() |
![]() |
#3385 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3386 |
Raczkowanie
|
Daję sobie jakoś radę, myślę o egzaminie.
chciałam bym zdać ;( |
![]() ![]() |
![]() |
#3387 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- zdasz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3388 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Mi dziś nie dali spać, bo wiercą w mieszkaniach obok. To już nie pierwszy raz. Niestety tak musi być, bo u nas w klatce mieszka dopiero jakaś połowa ludzi, a reszta dalej wyposaża.
||
![]() ![]() |
![]() |
#3389 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() ![]() Myślę, że jeśli się zna historię swojego partnera, a jego zachowanie wynika właśnie z jakiś złych doświadczeń, to trzeba nad tym razem pracować i przede wszystkim starać się zrozumieć ![]() To tak samo, jakby mój TŻ codziennie wypijał po dwa piwka przed komputerem i mówił, że to normalne. Prawdopodobnie dla większości to normalne, ale ja po kilkunastu latach z alkoholikami pod jednym dachem - myślę inaczej ![]()
![]() |
#3390 |
Raczkowanie
|
on nie wierzy że odeszłam, wczoraj mówił że on nie powie że to koniec, że to moja decyzja, że to ja chce odejść, i mnie nie trzyma.
a rodzicom o rozstaniu nie ma po co mówić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:41.