![]() |
#4831 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - cześć IV :)
Meana ja mysle ze kazdy naszyjnik ktory bedzie przy samej szyi bedzie pasowal
![]() ![]() ![]()
Oświadczył się 1.1.2009 o godz 0:00 Nasz ślub 22.05.2010 |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
srubka87 zaproszenia bardzo ładne ![]() identyczny tekst wybraliśmy do naszych zaproszeń,taki wesoły,dość oryginalny ![]() zaręczęni 23.01.2010r. ten najważniejszy moment 03.07.2010r. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Zadomowienie
|
Beaciunia-musiało mi gdzieś to umknąć,że pokazywałaś takie same. mam nadzieję, ze podzielisz się opinią jak już dostaniesz próbkę
![]()
#4835 |
Raczkowanie
|
Próbkę już dostałam i pokazywałam też. To zaproszenie, które akurat pokazałaś (bo zamawiałam jeszcze próbkę innego wzoru) było bardzo ładnie wykonane i ogólnie pozytywne wrażenie. Wstawiam zdjęcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Zadomowienie
|
O ja głupia
![]() ![]() ![]()
#4837 |
Raczkowanie
|
Nie bądź dla siebie taka surowa
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4838 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a takj a propo Kubusewa Ty mówiłaś,że chciałabys miez fryzurkę na slubie coś z warkoczem i ja akurat zastanawiam się nad pania Anią Tusień i na jej stronce ma w galerii kilka fryzur i są tam jakieś warkocze,tak więc może jest w stanie zrobic Ci fryzurke jaką sobie wymarzyłas. Podaje linka http://salonblanche.pl/index.php?cGFnZSxjb250YWN0 zakładka fryzury po lewej stronie, moze Ci cos to pomoże ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Raczkowanie
|
jak zauwazylyscie pewnie jestem nowa i wlasnie dzisiaj od kilku godzin czytam wczesniejsze wpisy z forum i musze przyznac ze jeszcze duuuuzo mi tego czytania zostalo
![]() ale za to sama tez sie pochwale co juz zalatwione i o dziwo wszystko w miesiac czasu.... 1.kosciol - sw.Jadwiga godz.15 (tylko ta byla wolna ![]() 2.sala weselna - hotel miedziana gora - ten na miejscu dawnej stodolki, w trakcie wykanczania ![]() 3.kamerzysta - www.3dfotovideo.com 4.fotograf - www.biernatfoto.pl 5.orkiestra - piotrek ziolkowski zespol combo dance 6.zaproszenia - sklep mega na sienkiewicza 7.obraczki 8.dekoracje na samochod (ubieramy sami) 9.suknia slubna - ms moda w katarzynie (szyta bedzie w czerwcu) ![]() 10.wodka -palacowa zakupiona w makro 11.fryzjer - exclusive ul.bodzentynska ![]() juz nie moge sie doczekac tego szczesliwgo dnia zaręczeni 23.01.2010 ten szczególny dzień 03.07.2010 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Rozeznanie
|
Castia my rozmawialiśmy z tymi właścicielami i jakoś nie odebraliśmy ich że są problemowi...mam nadzieje że jakoś to będzie ale za to np bardzo problemowa była kobitka z sali w masłowie z tym widokiem na okolicę nie wiem jaka tam jest ulica...dlatego właśnie z niej zrezygnowaliśmy i wzięliśmy tą w niwkach...
Ech no nic z czasem zobaczymy...oby było ok |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4842 |
Rozeznanie
|
Jeśli mowa o zaproszeniach to ja ostatnio znalazła takie http://fontanessi.abc24.pl/default.asp?kat=70090Jak Wam się podobają? Ja myślę o ecri.
Ja co tydzień zmieniam zdanie co do wyboru zaproszeń ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4843 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Raczkowanie
|
hej jak mówimy o zaproszeniach to ja bym chciała takie Jeszce nie wiem co na to mój TŻ ale postaram się go namówić
![]() ![]()
#4845 |
Raczkowanie
|
ewela03 mam pytanie do Ciebie odnośnie twojej ssali weselnej, kiedyś szukałam namiarów na nich i nie mogłam nigdzie znaleść, jaka cena i co jest w cenie???
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki a jak macie zaproszenia w rulonie to w jaki sposób będziecie wiedziały przy zapraszaniu, które zaproszenie jest dla kogo? Doczepiacie jakieś karteczki czy jest Wam to obojętne?
Pytam, bo sama się zastanawiam nad rulonami i nam się bardzo podobają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez beaciunia Czas edycji: 2010-02-08 o 12:01 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Zakorzenienie
|
Nie zastanawialam sie jeszcze nad tym powiemCi szcvzerze, ale jak bede jechala do kogos zxapraszac to raczej nie bede brala 10 zaproszen tylko jedno gora dwa a takie latwo rozdysponowac np do osobnych torebek a jak nie to sobie dokleje do kazdego fiszke żółtą i tyle.. w samochodzie bede patrzec ktory jest ktory, zdejme fiszke i dam
|
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Zakorzenienie
|
Kubusewa dzięki
![]() Ja myślałam o tym, ale leń się we mnie obudził. A poza tym TŻ mówi, że ja się namęczę a potem zaproszenia w koszu wyladują ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4853 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4854 |
Zadomowienie
|
dzięki dziewczynki za zwrócenie uwagi na to że są formatu A5
![]() Jak dla mnie 5,4 za zaproszenie to również za dużo....My szukamy tak do 2 zł. Mi podobają się rulony,ale Tż-owi nie...Raczej zdecydujemy się właśnie na te, mówiłam Tż-owi że ponoć są ładnie wykonane i ucieszył się ![]() Alamig czekam jeszcze na twoją opinię. A wy na jaki kolor kokardki byście się decydowali? My jescze zastanawiamy się nad papierem, ale chyba wybierzemy biały... ![]()
#4855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mialam dosc prostą robotą.. jako, że wesele w sobkowie no to od razu styl staropolski wiec wierszyk taką zaciąganą staropolszczyzną --> nie przeglądałam wielu stron z wyszukiwarki tylko pierwsze kilka bo w wiekszosci sie powtarzały.. Był jeden wierszyk. NA all kupilam papier czerpany 1,25 za sztuke Przez ![]() Teraz robota w corelu (trialu) poukladalm wszystko .. dobralam rozmiar kolor rozmieszczenie na stronie , potem dosuzkalam sie takiego pieknego inicjałku (zeby bylo tak jak w starodawnych ksiazkach pierwsza litera na stronie taka strojna) zamiscilam wszystko i wydrukowalam na kartce zwyklego papieru.. teraz dostalam papier pryzszedl mi lak .. i jest gotowe .. czeka na marzec do personalizacji druku i lakowania ![]() ![]() Wg mnie najważniejszy jest projekt.. Bo jeśli się sobie zaplanuje chcę to tak i taki na prawdę się zrobi cokolwiek, żeby to zrobić to się zrobi.. Mój TZ też nie wierzył, że będize mi się chciało zrobić samej zaproszenia.. na all patrzyłam 3,60 - 4,50 za jedno. Ja swoich nie liczyłam ile mi wyszły ale tak 80 (na wszeelki wypadek) kartek po 1,25 i 5 lasek laku po 1,9 jedna.. No chyba ze mam jeszcze policzyc wklady do drukarki i prąd no i za przesyłke pocztową(papier i lak) Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2010-02-08 o 12:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Zakorzenienie
|
Kubusewa dobrze, że miałaś sama swoją wizję zaproszeń, bo ja jej kompletnie nie mam i tu problem jest. Ale ślub za rok, więc jeszcze mam na wszystko czas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4858 |
Raczkowanie
|
Podziwiam ja w życiu nie zabrałabym się za własnoręczne zaproszenia dla mnie to jakaś czarna magia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Raczkowanie
|
Kubusewa jako wzorek do laku możesz poszukać jakiegoś ozdobnego guzika np. z motywem serca, sama podobny miałam i nim robiłam wzory na laku
![]() co do rulonów: sama będę je miała, a żeby się nie pomyliły na zewnątrz po prawej będzie napis zaproszenie a po lewej inicjaly zapraszanych np. J.M.Kowalscy. Gdy wykonywałam wcześniej zaproszenia to wielu osobom to proponowałam i większość stwierdziła ze to bardzo dobre rozwiązanie, a wyglądać też ładnie wygląda ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:58.