Zielona Góra i oklice-łączmy się - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-07, 16:37   #3631
mloda14_14
Raczkowanie

Dot.: Zielona Góra i oklice-łączmy się

Wtorek, 16:15, Interwencja, Polsat

Będzie rekonstrukcja zdarzenia ze Świdnicy, rozmowa z ojcem pociętej dziewczyny i jakieś tam inne szczegóły o których nikt jeszcze nie mówił.
mloda14_14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 17:03   #3632
Sag etwas
Zadomowienie

To bedzie o tej Twojej kolezance czy tej dziewczynie drugiej ??
Stary 2010-02-07, 18:11   #3633
kma1982
Wtajemniczenie

Wczoraj mówili też w Teleexpresie..

a wiecie co mnie najbardziej zastanawia? w ZG jest ta sprawa już tak nagłośniona, że jeśli koleś jest stąd, to przecież ma jakąś rodzinę, znajomych, sąsiadów, gdzieś pracuje/uczy się, robi zakupy, mieszka, dlaczego więc nie można go złapac i nadal nie wiadomo kim jest...no chyba, że nie jest z ZG, co mnie bardziej przekonuje...
Stary 2010-02-07, 18:34   #3634
mloda14_14
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sag etwas Pokaż wiadomość
To bedzie o tej Twojej kolezance czy tej dziewczynie drugiej ??
O tej co o niej w gazecie było.
Ta moja koleżanka nie chce zeznawać, mówi że na pewno koleś się dowie że to ona zeznawała i że jej coś zrobi...

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Cytat:
Napisane przez kma1982 Pokaż wiadomość

a wiecie co mnie najbardziej zastanawia? w ZG jest ta sprawa już tak nagłośniona, że jeśli koleś jest stąd, to przecież ma jakąś rodzinę, znajomych, sąsiadów, gdzieś pracuje/uczy się, robi zakupy, mieszka, dlaczego więc nie można go złapac i nadal nie wiadomo kim jest...no chyba, że nie jest z ZG, co mnie bardziej przekonuje...
Być może mieszka na jakiejś melinie gdzie ktoś inny robi zakupy, a menele nie wiedzą o niczym, nie czytają gazet itd. Też się nad tym zastanawiałam, bo ktoś go musi przecież znać jakby facet był z ZG ;/
mloda14_14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 18:49   #3635
Sag etwas
Zadomowienie

Cytat:

Mnie zastanawia dokładnie to samo i sie zastanawiam czy to jedna osoba jest odpowiedzialna za te napady wszystkie czy wiecej, bo moze dziala wiecej osob albo ktos po prostu "robi na jego konto". Tez jest jakims psycholem i napada na kobiety, a jego napady podpinane sa pod te tego kolesia co jest rysopis/ rysopisy. Choc sa 2 rozne, wiec to juz daje cos do myslenia. Troche namieszalam, ale moze wiecie co mialam na mysli

Cytat:
Napisane przez mloda14_14 Pokaż wiadomość
O tej co o niej w gazecie było.
Ta moja koleżanka nie chce zeznawać, mówi że na pewno koleś się dowie że to ona zeznawała i że jej coś zrobi...
Szkoda, ze ta kolezanka nie chce zeznawac. A rodzice nie maja na nia wplywu ? Bylo to w ogole zgloszone na policje? Jesli nie to rodzice powinni chociaz to zglosic bo to bez sensu takie ukrywanie. A nie sadze by on wiedzial, ze to ona. Z tego co wiadomo nie ma "ukierunkowania" na ofiary, po prostu szuka samotnych kobiet ktore sa w odosobnionym miejscu badz mniej uczeszczanym. Sadze, ze nawet nie pamieta jak wygladaja te kobiety/dziewczyny którym zrobił krzywdę.

Ja sobie tak myslalam, moze to glupie troche, ale gdyby mnie napadl i mialabym jakas mozliwosc to chyba bym go tlukla do nieprzytomnosci, taka zlosc i agresja jest we mnie jak o tym mysle, ze to az chore. Wiem, ze to glupie i w ogole, bo pewnie nie mialabym szans,ale..
Stary 2010-02-07, 19:14   #3636
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
Mnie zastanawia dokładnie to samo i sie zastanawiam czy to jedna osoba jest odpowiedzialna za te napady wszystkie czy wiecej, bo moze dziala wiecej osob albo ktos po prostu "robi na jego konto". Tez jest jakims psycholem i napada na kobiety, a jego napady podpinane sa pod te tego kolesia co jest rysopis/ rysopisy. Choc sa 2 rozne, wiec to juz daje cos do myslenia. Troche namieszalam, ale moze wiecie co mialam na mysli
Też o tym myślałam, że może ktoś napadł na 2-3 kobiety, a potem kto inny napadł na następne licząc na to, że wszyscy i tak przypiszą te napaści temu pierwszemu...
Stary 2010-02-07, 19:19   #3637
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

jaaa dziewczyny ale się nakręcacie jak wszyscy w zielonej szukają sensacji bo się coś w końcu wydarzyło widać że jakiś psychopata ale tylko trzeźwe myślenie nam pomoże a nie że każdy widział już gwałciciela i że już nawet grasuje 50 km od zielonej plotka goni plotkę a sensacje się nakręcaja spokój ewenetualnie jakiś pieprz czy gaz i uważajcie na siebie i nie nakręcajciee
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 19:28   #3638
kma1982
Wtajemniczenie

no wiesz, może i się nakręcamy...ale mi przynajmniej, ciężko jest zachowac zdrowy rozsądek i spokój, w sytuaacji, kiedy się zwyczajnie boję i nie wyobrażam sobie wracac z pracy sama...

coś na zmianę tematu i nastroju : http://demotywatory.pl/881405/--Tylko-malego-lyczka

Edytowane przez kma1982
Czas edycji: 2010-02-07 o 19:30
kma1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 19:49   #3639
carolyna86
Zakorzenienie

Ja też boję się okropnie i kiedy tylko mogę, wszędzie zabieram mojego TŻ... mam dość już tych bezskutecznych poszukiwań!!

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 20:01   #3640
chromonikielnia
Wtajemniczenie

Taaa ja już słyszałam, że ten koleś był w Noogrodzie Bobrz. i że przemieszcza się samochodem w kierunku Żar, chodzi po wioskach i zaczepia młode dziewczyny, że był w mojej miejscowości i jakies żule go widziały plotka za plotką, az smieszne
chromonikielnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 20:13   #3641
oliwka__
Zakorzenienie

chromonikielnia byłam w domu to bratowa jest z kargowej to mówi że ponać w kargoqwej też go widzieli

Kma mi właśnie o to chodzi że czytając gadając nakręcacie się i strach bardziej w was narasta no sama bym się nie czuła komfortowo wiadomo ostrożność i czujność ale ciągłe gadanie bardziej nas przeraża a jeszcze te plotki gdzie on nie był a dziewczyny ja widziałam że w lusbuskiej były 3 portrert i nawet facet około 35 lat wiec nie wiadomo a wydaje mi się że czubek teraz się uspokoji ukryje i albo się przeniesie gdzieś indziej albo jak ucichnie wszystko i ludzie zapomną np. za rok może znowu zaatakować jeśli go nie złapią no oby go teraz złapali

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-07, 20:25   #3642
carolyna86
Zakorzenienie

Słyszałam ostatnio taką historię - która za każdym razem jak ją opowiadam wywołuje u mnie dreszcze... otóż, kobieta wracała sobie do domu w nocy (po drugiej zmianie), jechała w stronę Żar. Zobaczyła na drodze kłodę, więc się zatrzymała i zamierzała ją odrzucić na bok. Za nią jechał tir i nagle zaczął trąbić i mrugać światłami. Ona ręką dawała mu znaki, że zaraz ruszy, tylko pozbędzie się przeszkody. Kierowca tira nie przestawał dawać jej sygnałów dźwiękowych i świetlnych. Ona zrobiła swoje i podeszła do samochodu. Kierowca tira podszedł do niej i powiedział, że jak ona wysiadła z auta, to z lasu wybiegł mężczyzna i schował się na tylnym siedzeniu. Dlatego właśnie on tak intensywnie trąbił. Mężczyzna z lasu po kilku sekundach opuścił samochód - zapewne się wystraszył. Kobieta otworzyła drzwi, a na tylnym siedzeniu leżała linka i nóż!!!

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 20:38   #3643
Rider
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość
Słyszałam ostatnio taką historię - która za każdym razem jak ją opowiadam wywołuje u mnie dreszcze... otóż, kobieta wracała sobie do domu w nocy (po drugiej zmianie), jechała w stronę Żar. Zobaczyła na drodze kłodę, więc się zatrzymała i zamierzała ją odrzucić na bok. Za nią jechał tir i nagle zaczął trąbić i mrugać światłami. Ona ręką dawała mu znaki, że zaraz ruszy, tylko pozbędzie się przeszkody. Kierowca tira nie przestawał dawać jej sygnałów dźwiękowych i świetlnych. Ona zrobiła swoje i podeszła do samochodu. Kierowca tira podszedł do niej i powiedział, że jak ona wysiadła z auta, to z lasu wybiegł mężczyzna i schował się na tylnym siedzeniu. Dlatego właśnie on tak intensywnie trąbił. Mężczyzna z lasu po kilku sekundach opuścił samochód - zapewne się wystraszył. Kobieta otworzyła drzwi, a na tylnym siedzeniu leżała linka i nóż!!!
Jeżeli to prawda.. to masakra. Słów brak, ale ja czytalam kiedyś książke, w której była taka sytuacja. Też właśnie z tirem i że tir nawet gonił tą kobiete, ta przed nim uciekała i oczywiście ją uratował przed tym psycholem z tylnego siedzenia. Może to historia z tej książki.Sag ja nie wiem czy miałam skierowanie do niej. To poprostu mój lekarz hematolog, tak jak mam dermatologa i ginekologa, i okuliste. Wydaje mi się, że nie trzeba. A jak trzeba będzie to chyba warto zmienić lekarza rodzinnego (czy jak mu tam).Kma, piesek jest słooooooodki...
Rider jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 20:58   #3644
Sag etwas
Zadomowienie

Z ta historia to wydaje mi sie byc sciema, bo ja czytalam o tym w internecie i to w kilku wersjach i w ksiazce gdzie byly jakies takie "mroczne historyjki", ale autora nie pamietam Jedna byla taka, ze wlasnie babka wysiadla bo cos zobaczyla na drodze a w tym czasie ktos wsiadl na tylne siedzenie jej auta. Ona wsiadla i jechala a za nia ciagle trabil jakis inny samochod, dawal jej znaki swiatlami itp. Ona myslala, ze to jakis psychol ja goni tym samochodem i uciekała. Jak podjechala pod dom to wybiegla, ten samochod za nia podjechal i koles wysiadl i krzyczal do niej, ze do jej samochodu ktos wsiadl. Niby uratowal jej zycie, a ona myslala, ze to on jest psycholem jakims. Mniej wiecej tak bylo, czyli bardzo podobnie jak wyzej opisano wiec to taka "bajka"

A nakrecac sie raczej nie nakrecam, bo nakrecalbym sie wierzac w to co pisza np na forum GL czy cos takiego, a to ze byl widziany tu i tu to szkoda slow. Po prostu w Zg nie zdaza sie na szczescie cos takiego na codzien ( tzn w takiej skali) i dlatego tu takie nasze "przezywanie" . Trzeba byc ostroznym i w razie co sie nie dac !

Rider z tym hematologiem to sie musze dowiedziec co i jak bo myslalam, ze to wylacznie na skierowanie albo prywatnie. A lekarza zmienic musze i tak wszystko w swoim czasie
Stary 2010-02-07, 22:06   #3645
Rider
Rozeznanie

Sag, tą samą książke czytałyśmy! Ta babka do domu znajomych jechała, czy do swojego. Juz nie pamiętam. Dawno ją czytałam. A ona chyba potrącila jakieś zwierze, tak mi sie coś kojarzy. I muzyke miała głośno w samochodzie... ale to naprawde dawno było Bardzo lubie kryminały hihi.

No, dokładnie. Na przykład ta babka co prysnęła kolesiowi w twarz gazem pieprzowym. Pewnie przygotowała go sobie wcześniej, bo podejrzewała, że za nią idzie. I tylko szybka reakcja i ostrożność ją uratowały. Ja tak sobie myśle, że to zostawi ślad na mojej psychice. Już się wszędzie rozglądam czy nikt mi nie chce krzywdy zrobić. Nawet po jego złapaniu długo będe to jeszcze robić.
Stary 2010-02-07, 22:17   #3646
Sag etwas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rider Pokaż wiadomość
Sag, tą samą książke czytałyśmy! Ta babka do domu znajomych jechała, czy do swojego. Juz nie pamiętam. Dawno ją czytałam. A ona chyba potrącila jakieś zwierze, tak mi sie coś kojarzy. I muzyke miała głośno w samochodzie... ale to naprawde dawno było Bardzo lubie kryminały hihi.

No, dokładnie. Na przykład ta babka co prysnęła kolesiowi w twarz gazem pieprzowym. Pewnie przygotowała go sobie wcześniej, bo podejrzewała, że za nią idzie. I tylko szybka reakcja i ostrożność ją uratowały. Ja tak sobie myśle, że to zostawi ślad na mojej psychice. Już się wszędzie rozglądam czy nikt mi nie chce krzywdy zrobić. Nawet po jego złapaniu długo będe to jeszcze robić.
Wydaje mi się, że do znajomych bo oni chyba gdzies tam wyszli jak ona podjechala czy cos takiego Ooo tak muzyke miala ! no to dokładnie to samo Ale tez dawnoo to czytalam, a kryminały tez lubie Kiedys czytalam bardzo duzo, teraz czasu mniej i jakos skupic sie nie moge na tresci albo zaraz zasypiam :P najgorsze, ze sesja i tez zasypiam aa buu ;p

Moje kolezanki tez nosza ze soba gaz pieprzowy Ja w sumie jak wracam wieczorem to mam w reku klucze do domu, raz zeby szybko otworzyc drzwi a dwa bronic sie w razie czego ( ale robie tak do dawna a nie teraz od tych napadów). Dzis siostra mi dala taki maly dezodorant bo ogladala jakis reportaz wlasnie o tym i mowili, ze moze to byc gaz lub dezodorant np. do obrony i mi dala taki maly psikany bo ma 2 Tez sadze, ze bedzie w miescie jeszcze przez dlugi czas taka znieczulica, ale tez nie ma co w paranoje popadac bo zwariujemy
Stary 2010-02-08, 05:07   #3647
Isis23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość
to jest tzw. urban legend słyszałam to juz kilka razy i w roznych wersjach... tylko przedmioty na tylnim siedzeniu sie zmieniały...fakt faktem dreszcze przechodza ale to tylko mit

i moje wypocinki fotograficzne

mama aniołka *28.02.2010- [*] 17.03.2010

Isis23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 08:00   #3648
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Isis23 Pokaż wiadomość
to jest tzw. urban legend słyszałam to juz kilka razy i w roznych wersjach... tylko przedmioty na tylnim siedzeniu sie zmieniały...fakt faktem dreszcze przechodza ale to tylko mit
właśnie chciałam napisać, że to URBAN LEGEND swoją drogą niektóre historyjki są bardzo ciekawe...pamiętam jak to w dzieciństwie rodzice straszyli mnie czarną wołgą

Jak się czujesz Isis?
Stary 2010-02-08, 09:19   #3649
Rider
Rozeznanie

Sag, ja też nie mam teraz zbyt dużo czasu na czytanie książek. Dokładnie-sesja. Jak będziesz miała dobry kryminał to podziel się tytułem

No właśnie zmieńmy temat. Jak się czujesz Isis?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-08, 10:02   #3650
oliwka__
Zakorzenienie

Dziewczyny jak lubicie dobre kryminały to polecam książki, Koontz - Dobry zabójca i Wszystkie książki Tess Gerritsen ja juz pisałam pare razy nie wiem czy tutaj też że jak jej książkę pierwszą wziełam do ręki była to Autopsja po 2 stronach odłozyłam na prawie pół roku po czym przeczytałam w jeden wieczór i od tamtej pory uwielbiam ją a jak czytam jej książki to ciarki przeczochodzą ale nie odkładam bo ciekawa jestem co dalej choć w niektórych momentach są naprawdę drastyczne po paru książkach mogło by się znudzić bo ten sam sposób pisania coć ja polouje jeszcze na jej 3 książki które cieżko dostac bo żadko wznawiaja druki najwięcej można dostać na merilnie albo w empiku więc najbardziel lajtowa książka którą czytałam Tess Gerritsen jest "Grzesznik" następnie "Autopsja", "Ogród kości" - bardzo mi się podobał bardziej niż pozostałe ale wszytkie fajne "Chirurg" i "Skalpel" dla ludzi o mocnych nerwach (facet wycina żywcem kobietą narządy rozrodcze i czeka aż się wykrwawią te dwie książki to jakby 1 i 2 część). "Dawca" smutne lecz prawdziwe sprzedawanie chłopców z rosji i biednych krajow do ameryki gdzie pobieraja im narządy do przeszczepu i między innymi bogacz ratujacy za wszelka cene swoja żone, "Infekcja" badania nad przedłużeniem mlodości połączona z chorobą wściekłych krów i do tego wielkie dochodzenia detektywistyczne, sekcje zwłok.
Polecam tylko nie pomyślcie że cos z głową mam :P bo przy pierwszej książce obrzydzenie mnie naszło po 2 stronach czyli przy "Autopsji" ale jak wróciłam przetrawiłam to po pół roku prawei wszystkie jej książki jestem w stanie przez jeden wieczór przeczytać pomimo że w niektórych momentach są naprawdę drastyczne bo to są bardziej thrillery medyczne

jak zwykle sie rozpisałam ;p

Edytowane przez oliwka__
Czas edycji: 2010-02-08 o 10:04 Powód: gaduła
Stary 2010-02-08, 10:07   #3651
Sag etwas
Zadomowienie

http://pl.wikipedia.org/wiki/Zab%C3%...lnym_siedzeniu nawet znalazlam o tym na wikipedii - tzn o tej historii Widac, ze to popularny motyw bo w tych strasznych historyjkach ktore czytalam tez byla

Rider to moze nie kryminal, ale thiller moim zdaniem swietny - "wspolnicy" P.J. Tracy

Isis dzidzia Cie kopie juz ? wczoraj moja kolezanka dodala zdjecie z synkiem bo pare dni temu urodzila a dlugo sie starala z mezem i jest i tak stwierdzilam, ze to super byc mama ^^

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Koontza cos czytalam kiedys
Ja czytalam jeszcze duzo ksiazek Grahama Mastertona, tez troche drastyczne niektore mega dziwnie, miejscami oblesne i troche zboczone ( bo autor pisze jeszcze poradniki seksualne i watek seksu jest chyba nieodlaczny) Strasznie podobal mi sie "Dżin"
A z głowa na pewno oliwka nic nie masz
Stary 2010-02-08, 10:16   #3652
Ag4
AGA :)

Cytat:
mój Tż od jakiegoś czasu otrzymuje głuche telefony od zastrzeżonego numeru a wczoraj ktoś nam rzucił śnieżką w okno (mieszkamy na 2 piętrze), jak spojrzeliśmy przez okno, tonikogo nie było...
Ojej, Kinga, to niepokojące :/

Cytat:
Też o tym my,slałam ostatnio.

W każdymr azie strach chodzić samemu gdziekolwiek :/

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 13:03   #3653
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Ojej, Kinga, to niepokojące :/
No wiem, wiem...tym bardziej, że ponad rok temu ja też dostawałam anonimowe telefony (od byłej Tżta) sprawa się wyjaśniła i mieliśmy spokój...teraz pierwsze podejrzenia padły na nią, no ale co, po roku sobie przypomniała

A co do książek, to swego czasu bardzo lubiłam Robina Cooka-tzw. thiller medyczny - strasznie wciągające ksiązki miał. Teraz doczytuję ksiązki, które dostaliśmy na ślub (zamiast kwiatów)...m.in "Ogród letni" P. Simons (ponad 800 stron)-wspaniała książka polecam ( jest to ostatnia częśc trylogii powieści miłosnych, dwóch pierwszych nie czytałam, ale zamierzam kupic)
Stary 2010-02-08, 13:10   #3654
oliwka__
Zakorzenienie

no właśnie kma Tess Gerritsen jest lepsza od Coka i Cobena ponać
Stary 2010-02-08, 13:59   #3655
Sag etwas
Zadomowienie

Kinga co do tych gluchych telefonow, to my ( moja rodzina) kiedys tez dostawalismy bardzo duzo na telefon domowy. Jak tylko podnosilam sluchwake to bylo slychac czyjs oddech albo od razu byla odkladana.. do dzis nie wiem kto to, ale telefony sie skonczyly. Glupie to jakies, ktos sobie zabawe znalazl. Wiadomo, ze to niepokojace. A z ta sniezka to moze jakies dzieciaki? Ciezko powiedziec.
A w ogole mi sie podoba bardzo ten pomysl, ze zamiast kwiatów np. ksiazki albo wino. Super jest I jesli kiedys bede brac slub to chcialbym wykorzystac to na zaproszeniach
Stary 2010-02-08, 15:46   #3656
Isis23
Zakorzenienie

Cytat:

Jak się czujesz Isis?
Cytat:
Napisane przez Rider Pokaż wiadomość
No właśnie zmieńmy temat. Jak się czujesz Isis?
a dziękuję czu cczuje sie dosc dobrze... hasam, działam... ostatnio w pokoju zrobiłam taaaaka generalke ze sie wiecej od razu miejsca zrobiło... dzisiaj cos tylko mnie dziwnie głowa boli... jak migrena jakas albo cos... połozyłam sie bo doszło do tego ze platałam zdania i wysłowic sie nie mogłammasakra jakas... ale juz lepiej

Cytat:

Isis dzidzia Cie kopie juz ? wczoraj moja kolezanka dodala zdjecie z synkiem bo pare dni temu urodzila a dlugo sie starala z mezem i jest i tak stwierdzilam, ze to super byc mama ^^

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

ooooj kochana.. kopie juz od pazdziernika i z miesiaca na miesiac coraz bardziej.. a czasem jak mi noge pod zebra wcisniiiieeee... auć

co do ksiazek.. ja tez zapalona czytelniczka kryminałówlubiłam tak jak kma Robina Cooka.. i Mary Higgins Clark, Johna Grishama i Jefferey Deaver

i moje wypocinki fotograficzne

mama aniołka *28.02.2010- [*] 17.03.2010

Isis23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 17:43   #3657
EsTeLL25
Zakorzenienie

Hej
zobaczcie na to.. :O masakra jakas.
http://www.rmf24.pl/news-kolejny-ata...iem,nId,237209

http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbc...AT24/720167186

czyli to juz 7 ofiara :O

EsTeLL25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 17:58   #3658
Sag etwas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Isis23 Pokaż wiadomość

ooooj kochana.. kopie juz od pazdziernika i z miesiaca na miesiac coraz bardziej.. a czasem jak mi noge pod zebra wcisniiiieeee... auć

co do ksiazek.. ja tez zapalona czytelniczka kryminałówlubiłam tak jak kma Robina Cooka.. i Mary Higgins Clark, Johna Grishama i Jefferey Deaver
Kurcze jakos tak sie rozczulilam jak napisalas o tym kopaniu

Cytat:
Napisane przez EsTeLL25 Pokaż wiadomość
Czytalam, byc moze to ten sam byc moze inny ktory atakuje w ten sam sposob by sie podszyc pod tamtego. Dzis mowili w tyn24 w tv o tych napadach w ZG i nawet na onecie natrafilam na artykul.
Stary 2010-02-08, 18:36   #3659
EsTeLL25
Zakorzenienie

[QUOTE=Sag etwas;17053268

Czytalam, byc moze to ten sam byc moze inny ktory atakuje w ten sam sposob by sie podszyc pod tamtego. Dzis mowili w tyn24 w tv o tych napadach w ZG i nawet na onecie natrafilam na artykul.[/QUOTE]

Ja wlasnie ogladalam na tvn w wiadomosciach o tym bylo.. Psychoza jakas... niech oni go wreszcie zlapia.

EsTeLL25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 18:42   #3660
kma1982
Wtajemniczenie

w Faktach na TVNie też mówili ...i na RMFie

a co do tego kopania Isis, to zazdroszczę a widziałaś już rączkę lub nóżkę na brzuszku odciśniętą? ja kiedyś u kuzynki nóżkę jej synka widziałam jak była w ciąży

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

widziałyście kiedyś to zdjęcie?? swego czasu bardzo o nim było głośno.."Zdjęcie zostało wykonane w trakcie operacji: lekarze korygowali bardzociężkĄ zmianę kregosłupa w 23-im tygodniu ciąży. Fotograf chciał tylko udokumentować skomplikowany medyczny zabieg, ale udało mu się także uwiecznić moment, gdy pięciomiesięczny płód (bobasek?)wyciągnął raczkę z macicy, otwartej przez chirurga i...przytrzymał palec operującego chirurga. To niesamowite zdjęcie ukazało sie w wielu czasopismach na świecie, a przy okazji stało się w Irlandii szyldem walczących przeciwko aborcji. Mały bohater zdjęcia to Samuel Aleksander, który ostatecznie urodził się 28-go grudnia 2001 r.
Lekarze byli pewni, że bez tej operacji po porodzie Samuel nie utrzymałby się przy życiu, dlatego zaledwie po pięciu miesiacach w brzuchu mamy zdecydowano się na zabieg. Po zabiegu macicę zaszyto, by mógł się dalej normalnie rozwijać, dzieki czemu wkrótce po urodzeniu już niemal całkowicie zdrowy Samuel mógł ponownie uscisnąć dłoń tego samego chirurga..."

http://aborcja_ug.webpark.pl/reka.jpg

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości