|
|
#4321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Etorebka- część V
Cytat:
W sumie szara pasowałaby idealnie Cytat:
|
|
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie karmelowa pasuje i do granatu i do czerni i z szarym płaszczykiem (moze kiedyś kupi) też spoko. Poza tym jest dość poręczna i wydaje mi się że pasowałaby jej.
|
|
|
|
#4323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do samej Saphire, to siostra ma granatową i jest bardzo zadowolona... ekoskórka jest gruba, porządna, torebka jet pojemna (nawet bardzo )i można nosić na ramieniu - więc myślę że dla młodej mamy nadaje się jak najbardziej
|
|
|
#4324 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny tak jak czulam - nie zdalam
Ale na tych egzaminach to normalnie ze mnie robia jakiegos pirata drogowego: za pierwszym razem (rzekomo - gybym mogla to bym sie klociala ) wymusilam pierwszenstwo, a teraz w miejscu o ograniczonej predkosci do 20 "zasuwalam" prawie 30- stka Jak trzeci raz sie nie uda to chyba dam sobie spokoj... A kuriera ani widu, ani slychu... |
|
|
|
#4325 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Współczuję, nie poddawaj się tak szybko. Mi udało sie zdać za 3 razem. Zdałam ledwo ledwo (byłam pewna ze nie zdałam ale facet z miną typu "pocałuj mnie babo w tyłek" łaskawie oznajmił, że zdałam) a uwielbiam jeździć, ja i corollka to jedność ![]() Prawko naprawdę ułatwia życie...nie trzeba być zależnym od np. faceta. |
||
|
|
|
#4326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to szalałaś ta 30stką ![]() nie poddawaj się. Mój szwagier to chyba z 8 razy podchodził, bo po prostu on tak powoli się uczył jeździć i tyle mu to czasu zajęło, zeby dobrze panowac nad samochodem. Od kilku lat prowadzi świetnie samochód i nie ma problemu. On po prostu powoli sie rozkręcał. a ogólnie to bardzo mądry facet ![]() Moje siostry tez zdawaly po kilka razy. Jedna za trzecim druga za czwartym. ja nie mam prawka i bede pewnie robic na emeryturze![]() kurier pewnie niedługo się zjawi. jeszcze młoda godzina ![]() Dostałam odpowiedź od Pana Krzysztofa z etorebki, bo pytałam sie o obniżke cen starej kolekcji, bo zamierzam kupić Anori. Nic na temat obniżek nie wie ![]() Nowa kolekcja pojawi sie w połowie marca! nie czekam więc na nowości, tylko klikam dziś Anori Edytowane przez anah Czas edycji: 2010-02-08 o 10:22 |
|
|
|
|
#4327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz zamawiam wężową i karmelową Saphire. Może do konca tygodnia torebki dojda
|
|
|
|
|
#4328 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Odechcialo mi sie juz zdawania Cytat:
Przed chwila dostalam Emily I wiecie co - mylilam sie - Emilka mi poprawila humor Juz nie pamietam jak ten dzien sie zaczal Pan K. to potrafi budowac napiecie
|
||
|
|
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem czy kiedykolwiek będę robić
Po prostu nie czuję do tego 'drygu' i wydaje mi się,że bezpieczniej dla wszystkich będzie jak od samodzielnego prowadzenia samochodu będę się trzymała z daleka Ja miałam wczoraj małą traumę w pracy Jak nie widziałam u nikogo torebek z etorebki to jak moja kolekcja powiększyła się o czarną Emilkę od razu w pracy widziałam 3 klientki z nimi
|
|
|
|
#4330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bidulka Nie wiem jak jest u Ciebie w mieście, ale tak coś pamiętam, że u Nas w Warszawie najlepiej zdaje się w soboty ... mały ruch. Mój TŻ zdał właśnie w sobotę w mega brzydką pogodę, nawet nie chciało mu się tam jechać bo miał nastawienie " i tak nie zdam", ale pojechał i zdał ... więc uszy do góry i nie poddajemy się
|
|
#4331 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli Cię to pocieszy to ja oblałam 5 razy :P I na razie się poddałam bo brak kasy. Mam nadzieję że wiosną mi się uda A ulewali mnie za takie pierdołki..
|
|
#4332 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Torebka umie poprawić humor jak nic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4333 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuje Ci za pomoc próbowałam wszystkiego i tylko w ten sposób pomogło próbowałam nawet rozpuszczalnikiem ale nie tarłam mocno bo bałam się że się odbarwi a w takim miejscu wyglądało by to nieestetycznie
|
|
#4334 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Pechowo by było zniszczyć sobie nową torbę.
|
|
|
|
|
#4335 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=karolag22;17040117]
Odechcialo mi sie juz zdawania Przerwanie kursu i tego wszystkiego to najgorsze co możesz teraz zrobić. Pomyśl ile kasy już poszło na to wszystko :/ ja też przeżyłam załamanie jak nie zdałam za drugim razem , za 3 ryczałam jak głupia i powiedziałam że nie pójdę dopiero w domu natłukli mi do głowy i poszłam . Zdałam za 4 razem. A teraz mam chyba prawko tylko żeby mieć , zaczęłam bać się jeździć i za nic w świecie nie wsiądę za kierownice. ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- ona już taka nowa nie jest: p od września minęło już trochę czasu
|
#4336 |
|
Zakorzenienie
|
ja prawko zdałam za 4 razem, ale między 3 a 4 miałam pół roku przerwy bo już mi się nie chciało, ale jak pomyślałam ile kasy już straciłam to zdecydowałam się i za 4 zdałam
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kobietki, miałam pochwalić się moim nowym nabytkiem, ale sama nie wiem czy jest czym się chwalić
![]() bo... 1. na torebce jest kilka małych plamek (najprawdopodobniej to długopis). Z przodu są 3, z tyłu 1. Boję się użyć zmywacza, ale chyba innego wyjścia nie mam. 2. zdjęcia strasznie przekłamują kolor torebki. Na żywo jest baaaardzo turkusowa, a na zdjęciach wychodzi ładny odcień niebieskiego (czary jakieś chyba )3. otwór jest maleńki i kiepsko skonstruowany, ledwie wciskam tam rękę. To chyba tyle marudzenia.. Podsumowując... chyba pozostanę przy ciemniejszych odcieniach torebek, no i przede wszystkim - przy rozmiarze torebki tzw. "mieszczący A4". Poniżej fotki (które i tak nie przedstawiają autentycznego koloru) ale widać na nich te plamki ![]() Załącznik 2852011Załącznik 2852012Załącznik 2852013 |
|
|
|
#4338 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4339 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ech... Wiem, ze jak juz zaczelam to trzeba to skonczyc... Tylko czemu to nie jest prostsze... A na egzaminatora trafilam okropnego...Dobrze, ze nie sluchalam tych strasznych historii przed egzaminem tylko weszlam od razu jako pierwsza do samochodu - dopiero teraz sie dowiedzialam, ze to jeden z tych najgorszych I potwierdzam: straszny gbur, bardzo nieprzyjemny, glupie komentarze, jak zagladalm pod maske... Ogolnie chamski i drwiacy ze wszystkiego... Jego styl bycia mnie tak zestresowal, ze mi noga zaczela sama latac Cytat:
![]() Pewnie ciezko sie za to zabrac po tylu razach...Mi juz sie odechcialo... Ale probowac trzeba... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
Co sie z nimi ostatnio dzieje... Edytowane przez karolag22 Czas edycji: 2010-02-08 o 11:44 |
|||||||
|
|
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie do nich zadzwoniłam, przedstawiłam problem. Mam zamówić kuriera DHL na ich koszt i odesłać torebkę. Mam nadzieję, że rozpatrzą to pozytywnie, a nie że uznają że ja sama zrobiłam te plamy (może głupio myślę, ale nigdy w takiej sytuacji nie byłam).
|
|
|
|
#4341 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ten 1 marca to był zbyt podejrzany termin
ale dobrze, że wiemy teraz to na 100% Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4342 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Raz wyjechałam poza łuk a za drugim razem pojechałam pod prąd ![]() Później taki wredny egzaminator oblał mnie bo mu się WYDAWAŁO, że uderzę w samochód zaparkowany na ulicy, innym razem oblał mi parkowanie równoległe, chociaż moim zdaniem było dobrze wykonane ![]() Byłam tak zła, że zamiast się kłócić o swoje racje to wychodziłam tłumiąc płacz Ty się nie poddawaj, tylko próbuj do skutku. Ja zrezygnowałam bo nie miałam już siły, a teraz wiem że to był błąd bo ciężko będzie mi się za to znowu zabrać. W dodatku tyle kasy na dodatkowe jazdy.. Za te pieniądze które wydałam na doszkalanie miałabym już zaoszczędzone na autko. Więc próbuj do skutku, a w końcu się uda Madziarka.n możesz im jeszcze wysłać te zdjęcia które tu wstawiłaś. Na pewno rozpatrzą pozytywnie
„Szczęście, którego wyczekujemy, potrafi zburzyć to, które właśnie przeżywamy.” Edytowane przez Monster Czas edycji: 2010-02-08 o 11:54 |
|
|
|
|
#4343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4344 | |
|
Zadomowienie
|
Sprobowaliby...
Cytat:
Co ten stres robi z czlowiekiem... Dobrze, ze sie nie klocilas - z nimi nie warto Mam nadzieje, ze tobie tez sie wkoncu uda zdac |
|
|
|
|
#4345 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Współczuję. Człowiek zamawia, czeka a tu felerny egzemplarz no ten otwór faktycznie maleńki. Cytat:
choc mi nawet odpowiada środek marca, bo nie wiem czy wcześniej bedę miała czas na oglądanie torebek.
|
||||
|
|
|
#4346 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, chcecie zdjecia Emilki?
|
|
|
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też! A jeśli Ci się nie podoba to masz 10 dni na zwrot towaru bez podania przyczyny i po kłopocie
![]() Po co w ogóle pytasz?? Dobra chyba czas zamówić torebki
|
|
|
|
#4348 | |||
|
Zakorzenienie
|
wstawiaj, a co tam
zahartowane już jesteśmy ![]() Cytat:
|
|
#4349 |
|
Zakorzenienie
|
Racja, w tym wypadku reklamacja. Chociaż z drugiej strony gdybym bardzo nie chciała tej torebki to bym nie odpuściła.
|
|
|
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
aj dziewczyny byłam jedynie weekend na uczelni a tu tyle stron do czytania
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

coś w tym stylu w każdym razie
To musiałaby być szara torebka... choć w sumie granatowa pasowałaby do czarnego.

Współczuję, nie poddawaj się tak szybko. Mi udało sie zdać za 3 razem. Zdałam ledwo ledwo (byłam pewna ze nie zdałam ale facet z miną typu "pocałuj mnie babo w tyłek" łaskawie oznajmił, że zdałam) a uwielbiam jeździć, ja i corollka to jedność
i bede pewnie robic na emeryturze

Po prostu nie czuję do tego 'drygu' i wydaje mi się,że bezpieczniej dla wszystkich będzie jak od samodzielnego prowadzenia samochodu będę się trzymała z daleka