|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8461 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
, rzeczywsicie sa malei co teraz masz zamiar zrobic? za jakis czas kolejna op?
|
|
#8462 |
|
Przyczajenie
|
mialam u dr. Łonia w linea corporis, teraz tylko myśle kiedy kolejna operacja.
Straszne jest to że tyle o tym marzyłam a tu takie rozczarowanie... ciekawe kiedy kase uzbieram, zastanawiam się nawet czy wsadził mi te 320 |
|
|
|
#8463 |
|
Raczkowanie
|
|
#8464 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W pierwszym watku sa linki odsylajace do zalacznikow z fotkami. Twoje piersi sa raczej z tych mniejszych ale rownie sliczne i dobrze wykonane. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-02-08 o 12:00 |
|
|
|
|
#8465 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#8466 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wychodzi mi z tego kalkulatora 30DD nie wiem, czy by mi się do takiej miski zmieściło pół cycka, bo jednak silikon to nie tłuszczyk i jak pisała Miska nie da rady go zrolować i upchnać Fretch, bardzo ładny biuścik daj im troszkę czasu, aż dojdą do siebie i się ułożą Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-02-08 o 12:01 |
|
|
|
|
#8467 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jakie masz teraz wymiary??Nasze fotki sa zlinkowane w 1 poscie na tym watku
Edytowane przez TiNi87 Czas edycji: 2010-02-08 o 12:29 |
|
|
|
|
#8468 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki za pocieszenie mam tylko nadzieje ze się ułożą... to dopiero 11 dzień po operacji
|
|
|
|
#8469 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jestem 3 mce po op. i dopiero teraz puszczaja mi miesnie, piersi ida do przodu, nabieraja ksztaltow.... Kobitko, piersi nie zawsze musza byc duze nie na tym polega op. nie ma reguly, ze maja byc duze, Twoje sa ladne ,rowne , i pewnie Tobie pasuja do sylwetki Znam kobiety o malych biustach np 300,..325 i powiem Tobie, ze rowniez wyglada to sexi
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2010-02-08 o 12:15 |
|
|
|
|
#8470 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#8471 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
co do bólu to tylko w nocy bolały mnie plecy 3 dni po a teraz to spokojnie śpię na boku, masz racje chyba najważniejsze ,że wszystko ok się goi i równo jest a na zmiane rozmiaru mam jeszcze czas(mam dopiero 20 lat) może jak założe stanik to pod bluzką będze coś widać :pPs. Jeszcze raz dzięki ,że czytacie moje żale |
|
|
|
|
#8472 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Agnes
Cytat:
Powiem tak - Twoje piersi na razie nie wyglądają cud-miód itp. (ale szycie jest the best ), są ewidentne nierówności, brodawki na innych wysokościach; ale pamiętaj o tym, że one są bardzo 'świeżutkie'. Dr Krajewski jest naprawdę dobrym specjalistą, na pewno wszystko będzie ok - tylko daj piersiom trochę czasu, a sama uzbrój się w cierpliwośćPóki co zapraszam Ciebie do mojego albumu "piersi-układ chronologiczny"- zobaczysz jakie moje były paskudne , a jakie są teraz (CZAS, CZAS i ...CIERPLIWOŚĆ)..... Rozkaz z góry!![]() Cytat:
Cytat:
Kurde, ale gdzie fotki "poszły"? Jak to możliwe, skoro album prywatny i dostęp mają jedynie 'zaprzyjaźnieni" i moderatorzy ![]() Cytat:
Chyba rózik i kaszki Mya Cytat:
, a w gwarancji nie masz wpisanego rodzaju i wielk. implantów?Mya - nocka była paskudna i bynajmniej nie przez tłumaczenie . Ja zawsze myślałam, że ataku mogę się spodziewać jedynie od strony zwykłych znajomych....wczoraj doświadczyłam prawdziwego "ataku żmii" od jednej z bliskich mi osób (rodzina )....ni e będę pisać, co się działo, ale cały wieczór i noc miałam w plecy, z nerwów dostałam potwornej migreny (już od kilku ładnych lat nie miałam tak silnego ataku) wraz z wymiotami.... Jak ja żałuję, że byłam szczera odpowiadając na pytanie tej osoby...Cytat:
U mnie piersi zaczęły przypominać piersi po ok. 3,5 -4 m-cach Cytat:
, ale piersi równiutkie, brodawki też ładnie na symetrycznie... Fretch - na razie się nie dołuj, napiszę tak jak Polili - piersi potrzebują czasu, a Ty cierpliwości Zanettt - kuruj się Kochana Agnelka - obiecuję, że dzisiaj z powrotem mój podpis wróci na miejsce A tak w ogóle witam was wszystkie 'zmaltretowana' i 'sponiewierana" Prezes L. Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-02-08 o 12:32 |
|||||||
|
|
|
#8473 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a o staniczkach narazie zapomnij, chodz w tym od kliniki co zapewnie dostalas no i pas nosListopadowa hello cos ci zapomnialam napisac o wlosach...juz skrobie oki?
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2010-02-08 o 12:32 |
|
|
|
|
#8474 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#8475 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie warto tak się przejmować kimś, kto mówi tak przykre słowa, że nie sposób tego potem odchorować
|
|
#8476 |
|
Wtajemniczenie
|
SZEFIE ....chodzi mi o podcinanie wloskow..pewnie o tym wiesz, zeby zachowac ich dobra kondycje nalezy podinac je co 4-6 tygodni nawet jesli je zapuszczamy , chociaz 1 cm
Ja tak tobie,mimo ze je zapuszczam to podnicam regularnie i sa tego efekty
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2010-02-08 o 12:41 |
|
|
|
#8477 |
|
Rozeznanie
|
uciekam na razie
zajrzę potem
|
#8478 |
|
Kazar Lady
|
Listopadowa ..no współczuję, są takie wredoty i nic na to nie poradzimy..
Trzeba w zaparte i tyle - nie ma zrozumienia i to wszystko zazdrość, bo co innego? ja też żałuje że powiedziałam kumpeli - co prawda nie powiedziała mi nic przykrego a wręcz była i jest zachwycona ale już troszkę sie obawiam żeby nie wypaplała komuś.. |
|
|
|
#8479 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=listopadowa80;17043 050]
Kurde, ale gdzie fotki "poszły"? Jak to możliwe, skoro album prywatny i dostęp mają jedynie 'zaprzyjaźnieni" i moderatorzy ![]() Tez mnie to zastanawia
|
#8480 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a rosną jak guuuuupie także to wszystko zależy od włosów |
|
|
|
|
#8481 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dawać ją tu ![]() ![]()
|
|
#8482 | |
|
BAN stały
|
[QUOTE=pysia222;17043416]
Cytat:
|
|
|
|
|
#8483 |
|
Zakorzenienie
|
Listopadowa bardzo mi przykro , ze spotkalo Cie cos takiego i to jeszcze ze strony bliskiej osoby
|
#8484 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#8485 |
|
BAN stały
|
Hmm....To pewnie jakaś zawistna kobieta.
Nie pomyliłam się, prawda?![]() |
|
|
|
#8486 |
|
BAN stały
|
Listopadowa przykro mi,ja sie boje lata szczerze,ze zaczna wszycy pytac ... nie potrafie sobie wyobrazic jak sie zachowam ,czy spale cegle czy w glupim odruchu sie przyznam ... czego sie boje ,bo wiem ,ze ludziom sie nie ufa...
|
|
|
|
#8487 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#8488 |
|
Przyczajenie
|
Jasne ,że chodze w tym staniku z okropnym pasem:/ to wygląda jak jakiś wał hehe. Moja znajoma ma też 320 niski, wyjściówke podobną i po roku ma super (nawet narzekała, że za duże). Mi pasują staniki C co mnie dziwi
Ciekawa jestem jak poznać,żę implant przecieka? |
|
|
|
#8489 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- jak to przecieka
|
|
|
|
|
#8490 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.

, rzeczywsicie sa male

loviam go prawie tak mocno jak moje melonki-anatomki ( 345 )
Jakie masz teraz wymiary??

co do bólu to tylko w nocy bolały mnie plecy 3 dni po a teraz to spokojnie śpię na boku, masz racje chyba najważniejsze ,że wszystko ok się goi i równo jest a na zmiane rozmiaru mam jeszcze czas(mam dopiero 20 lat) może jak założe stanik to pod bluzką będze coś widać :p
), są ewidentne nierówności, brodawki na innych wysokościach; ale pamiętaj o tym, że one są bardzo 'świeżutkie'. Dr Krajewski jest naprawdę dobrym specjalistą, na pewno wszystko będzie ok - tylko daj piersiom trochę czasu, a sama uzbrój się w cierpliwość
, a w gwarancji nie masz wpisanego rodzaju i wielk. implantów?
Nie warto tak się przejmować kimś, kto mówi tak przykre słowa, że nie sposób tego potem odchorować