|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...
Esti-ja też znikam-miłego weekendu
![]() SPAdam Edytowane przez Tygrysek_aa Czas edycji: 2010-02-05 o 14:01 |
|
|
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki ja spadam bede wieczorkiem, jak kogos nie bedzie to zycze milego weekendu
narka
|
#1653 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiesz, czym jest dyskusja, a nie, że nie masz z kim dyskutować W Twoim mniemaniu dyskusją nazywa się przytakiwanie we wszystkim, a na to z mojej strony liczyć nie możesz Mam swoje zdanie i nie widzę powodu, zeby je wypowiedzieć Przykro mi, że się zawiodłaś W każdym razie pozdrawiam Cię i życzę szcześcia w poszukiwaniu wątku, gdzie wszyscy będą się kochali i zgadzali się z Twoim zdaniem Cytat:
Muszę jechać do tego Urzędu, bo nie złożę tych dokumentów tam dzisiaj Będę za jakiś czas
|
|
#1654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panie w urzędzie były tak milutkie, że brak słów!!! Oby częściej trafiać na taki cudowny personel!!! Z uzupełnieniem niektórych punktów z pisma miałam problem, jednak od razu mi pomogły i naprawdę jestem bardzo zadowolona ![]() W ogóle mam dzisiaj bardzo dobry dzień Odwołałam jedną kosmetyczkę (tą od makijażu ślubnego), bo jednak stwierdziłam, że pójdę do tej, do której chodzę na co dzień. Przynajmniej jest ona sprawdzona. Na wtorek jestem z nią umówiona i będziemy uzgadniać co z tą moją blizną ![]() Poza tym siostra zrobiła mi super niespodziankę tym kuponem na sushi A jutro jadę za bucikami ślubnymi Ciekawe, czy cosik uda mi się znaleźć ![]() W ogóle siostra była w Tesco po raz kolejny i teraz jej powiedzieli, że 150 butelek wódki nie sprzedadzą, bo nie prowadzą sprzedaży takiej ilości towaru ![]() :conf used: Nie bardzo rozumiem, o co chodzi, ale cóż.. Szukamy dalej zatem Miejmy nadzieję, że w końcu uda się nam znaleźć cosik odpowiedniego bo poszukiwania tej wódki już mnie zaczynają denerwować ![]() Tygrysku, jak ja Ci zazdroszczę Właśnie sobie pewnie lezysz z jakąs super maseczką, albo może Cię masują, a ja mam się zabrać za sprzątanie pokoju Bo SPA mnie też korci
|
|
#1655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie wrocilam ze sklepow kupilam sobie 2 bluzeczki to fajnie ze sa jescze tacy mili ludzie na swiecie a w szczegolnosci w urzedzie pewnie lepiej isc do sprawdzonej skoro taka juz masz co do wodki to ja nie bede potrzebowac takiej ilosci wiec i tak nie liczymy na jakies znizki fajnie masz z tym kuponem zazdroszcze
|
|
#1656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Ci zazdroszczę Ja jutro też zamierzam odwiedzić sklepik, ten, o którym pisałam, gdzie mają ciuchy z Orsay'a, ale nie mają one metek i przez to są dwa razy tańsze Ostatnio kupiłam tam sobie też dwie bluzki i super pasek Taki ze skórzanym kwiatkiem szary ![]() Może jutro będzie jakaś nowa dostawa, zawsze tam mają raz w tygodniu. A potem z mamą jedziemy do Poznania i mam zamiar odwiedzić Zarę i Mango Potem za butkami będziemy chodzić i wjedziemy chyba do Auchan żeby sprawdzić jak tam wódka stoi. My potrzebujemy 150 butelek więc sama rozumiesz, sprawdzamy gdzie jest najtaniej i gdzie mają najlepszą ofertę. Przy takiej ilości alkoholu (nie mówię już o winach i pozostałych alkoholach) powinni sami dawać jakieś rabaty Z tym kuponem na sushi naprawdę się nam super trafiło!!! Do teraz nie mogę w to uwierzyć Ale pójdziemy dopiero, jak się nieco ociepli, bo teraz to naprawdę nie chce się wystawiać nosa z domu!!! Dzisiaj byłam na zakupach i już chciałam kupić jakieś owoce morza, ale ja mam jeszcze tą dietę i nie mogłabym ich z niczym zjeść, jedynie same, więc stwierdziłam, że poczekam jeszcze troszkę aż Piotrek będzie miał wolny weekend i wtedy napewno jakieś kupię i w Poznaniu zrobimy sobie taki nasz romantyczny weekendzik Z winkiem i owocami morza Chociaż mam ochote jeszcze wyskoczyć na miasto, bo w Poznaniu na rynku jest taka knajpa, gdzie podają super smaczne piwo!!! I super drinki na bazie piwa!!! Są tak smaczne, że moge pić jedno za drugim A Ty dzisiaj jednak w domku zostałaś? Biedulko, sama siedzisz ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Esti, uciekam bo zaraz moje seriale się zaczynają ![]() Będę jutro, trzymaj kciuki żebyśmy cosik załatwiły z butami, bielizną i wódką ![]() Buziaki
|
|
#1657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powodzenia i milego ogladania buziaczki papa
|
|
#1658 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam. Wczoraj zamówiłam buty z akcesu a w przyszłym tygodniu mam je odebrać. Jestem w szoku a zarazem strasznie się cieszę, że je kupiłam. W szoku jestem dla tego, że pani odkryła różnicę między stopami i tak też mam jedną stopę rozmiaru 35 a drugą 36
. Będe miała idealnie dopasowane buty na 7cm obcasie a oto one http://www.akces2.com/melanie-obuwie...-standard.html. Pewnie zapytacie o cenę więc tak wszystko zalezy z czego i jakie buty ja mam satynę ze sprzączką z cyrkoniami i podeszwę z mozliwością chodzenia na zewnątrz a nie tylko do tańca i wyszło mnie 228zł. Jak przyjdą i cos będzie z nimi nie tak to poprawiaja gratis do skutku . POLECAM.---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1659 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mówicie tu o dyskusji, a dla mnie to zwykłe obrzucanie się błotem. Mówicie o respektowaniu wypowiedzi innych, a same obrażacie osoby, które mają inne poglądy. Można owszem wypowiedzieć swoje zdanie na jakiś temat, powiedzieć, że osobiście się czegoś nie lubi, ale po co zaraz wyśmiewać się z kogoś? Drwić z jego sposobu postępowania lub decyzji życiowych. Można się powyżywać w Internecie, co?
|
|
#1660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
Edytowane przez fistaszek24 Czas edycji: 2010-02-07 o 08:38 |
|
|
|
|
#1661 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wczorajszy dzień uważam za baaaardzo udany!!!
![]() ![]() ![]() Spędziłam w Poznaniu prawie cały dzień, choć miałyśmy jechać tylko rozejrzeć się za butkami Ogolnie bucików nie kupiłam, jednak znalazłam dwie nawet fajne pary, jedne u mnie w mieście, a drugie w Aldo Kupić jeszcze nie kupiłam, bo niby za dwa tygodnie ma być jakaś kolejna dostawa, więc jeszcze się wstrzymam ![]() Poza tym wróciłam z trzema super cudownymi bluzeczkami ![]() Wieczorkiem pojechaliśmy na imieniny do Piotrka wujka i powiem Wam, ze się wytańczyłam nawet Impreza naprawdę była super, choć na początku się na taką nie zapowiadała, bo Piotrka ciotka, która siedziała obok mnie non stop mi się darła do ucha i zmuszała do alkoholu Troszkę tego nie rozumiem, bo nie cierpię wódki, a co jestem na imprezie u Piotrka rodziny, to mnie do niej zmuszają Wczoraj powiedziałam, że biorę antybiotyki i nie mogę, więc dali mi spokój W szoku jestem, jak Piotrka rodzina potrafi się super bawić!!! Oni potrafią zawsze znaleźć okazję, żeby sobie potanczyć JUż widzę, co się będzie działo na ślubie Chociaż przeraża mnie ilość alkoholu, jaką potrafią wypić Cytat:
Moja teściowa też ma takie maleńkie, noci rozmiar 35 I cały czas uważa, że ja mam wielkie kajaki, bo noszę 37-38 Butki fajne i jak widać, będą chyba super wygodne, skoro profilują je do Twojej stopy Obcas też jest super, noga się nie będzie tak męczyć. Fajnie, że masz już butki kupione, ja niestety cały czas poszukuję tych idealnych ![]() Z tym Tesco też nie rozumiem o co chodzi!!! Chociaż moja siostra zabrała sie za załatwianie od dupy strony, bo zamiast isć pogadać z jakimś managerem działu alkoholi, to ona rozmawiała na ten temat z jakimś ochroniarzem z Tesco!!!! Wczoraj byłam jeszcze w Auchan i dostalam numer do jakiegoś managera i ma on zadecydować, czy dostaniemy jakiś ewentualny rabacik Zobaczymy, co mi się uda załatwić ![]() Cytat:
|
|
#1662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. My wczoraj też na imieninach byliśmy i przez moją niewyparzoną buzię mamy jednego goscia mniej na weselu no cóż nie moja wina, że z jej tekstów można sie miać nawet jak kogoś obrażają a z moich nie.
|
|
|
|
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez mysle ze poczekaj sobie na nowa dostawe skoro zadne buciki cie nie powalily na kolanano ja samej wodki wogole nie pijam i juz to wiedza takze mnie nie zmuszaja jak idziemy w gosci i zawsze jest jakis inny alkohol to mozna jakies drinki porobic ja bylam wczoraj wybierac kolor materialu na moja kokardke wysylalam tez zaproszenia i pare tez juz rozdalismy
|
|
#1664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta wódka to chyba za załatwienie tego telefonu!!! A najbardziej mnie rozwala moja siostra która od razu się obraża, jak sie jej mówi, że z jakiej racji ten koleś ma dostać wódkę od nas??? Od razu rzuca tekstem, ze mogliśmy sobie sami zalatwiać!!! Mogliśmy, ale mogła ona od razu powiedzieć, że wódkę załatwiać będzie z ochroną Tesco Dziewczyny powiem Wam jaki numer Pisałam Wam, że tydzień temu odbyły się zaręczyny Piotrka brata i wczoraj Piotrek do mnie przyjechał i mówi, że już jest niezła akcja, bo ta laska w ogóle nic nie konsultuje z Piotrka bratem, tylko sama sobie wszystko załatwia!!! Ja byłam w szoku, bo w ciągu tygodnia zaklepała termin na jakiejś sali, poza tym kamerzystę, fotografa,zespół i jakiegoś skrzypka, co to ma im grać podczas błogosławieństwa w domu Musiałaś nieźle cioci powiedzieć, skoro się tak obraziła!!! Nie lubię takich osób, które myślą, że mają monopol na obrażanie, a jak im się powie do słuchu, to od razu strzelają focha Zaraz zadzwonię do Auchan zapytać, co z ewentualną promocją
|
|
#1665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj pojechaliśmy do kina na "Stare wygi" i usmiałam się tak, że aż mnie brzuch bolał po wyjściu z kina Ostatnio tak super się bawiłam na "Kac Vegas" Do tego kupiliśmy sobie popcorn i nachosy i nie mogliśmy tego przejeść ![]() Ja wódki samej też nie pijam, ale Piotrka rodzina tego nie rozumie i non stop mi wmuszają ![]() Jaki kolor kokardki ostatecznie wybrałaś? Bordowy, tak jak chciałaś? Idziesz Esti jak burza normalnie Już z zaproszeniami ruszyłaś My planujemy w tym tygodniu może kilka wysłać, a z rozwożeniemy ruszamy w przyszły weekend Wczoraj zabraliśmy sie za szukanie albumów dla rodziców i ksiąg gości. Kilka fajnych znaleźliśmy, teraz tylko musimy sie na jakieś ostatecznie zdecydować i zamawiamy Bo na końcu się nie wyrobimy, musimy jeszcze przecież przejrzeć nasze wspólne fotki, wywołać je i stworzyc album dla rodziców Wczoraj powstały kolejne cztery aniołki, muszę sie zabrać za malowanie ich, ale mi się nie bardzo chce
|
|
#1666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Co do Twojej siostry to na handlowca się nie nadaje więc wczoraj zabrałam się już do pracy umieszczając na końcach perełki bo jakoś mi tam pasują .
|
|
|
|
|
#1667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, jak można ludzi oceniać na podstawie zawartości portfela, ale coż...są ludzie i ludziska ![]() Ogólnie sie już zdążyłam przyzwyczaić do tej zazdrości Na szczęście ciotka wie tylko tyle, ile się sama dowiedziała oraz ile na siłę wyciągnęła ze mnie lub z Piotrka A że Piotrek jest małomówny do kwadratu, to ciociunia zbyt dużo nie wie Ale i tak wiem, że będzie pierwszą, która będzie krytykować nasz ślub, bo szlag ją trafia, że my po 1,5 roku znajomości się zaręczyliśmy i że będzie ślub, a jej córka spotyka się z tym kolesiem już chyba 9 lat i nadal nic o ślubie się nie mówi Koleś w ogóle jak się zaczynaten temat to odpowiada, że on do 30 napewno żenić się nie będzie W Biedronie nie byliśmy się pytać, dzisiaj może po pracy wjadę bo muszę jechać do księgowej z dokumentami Po 14:00 mam zadzwonić do faceta z Auchan, bo dopiero wtedy będzie w pracy. Zobaczymy, co on mi powie. No i cały czas czekam za informacją od siostry. Ciekawe, co załatwiła ![]() Dostałaś już te kwiatki na kotyliony tak? Muszę też przysiąść z mamą i kupić jakieś kwiatki do wystroju klatki. Zastanawiałam się czy nie kupić do tego żywych, ale obawiam się, że mogą paść, bo klatka ubierana będzie rano, a ślub jest na 16:00. A kwiatki wyglądają tak jak na zdjęciach? Czy jeszcze lepiej? ![]() ![]()
|
|
#1668 |
|
Zadomowienie
|
Witam po przerwie!
Zdaję relację jak było ![]() Pojechałyśmy z kumpelą w sobotę rano (mam tylko ok.40km tam,więc się bardzo nie spieszyłyśy, bo doba się zaczynała o14,a oj ok 12 można się było dostać do pokoju).Na 14 kumpela miała zabieg, ja na 15:10. Spotkałyśmy się z moimi kumpelami, które były już od piątku-umówić się wstępnie co i jak. Poszłyśmy na basen-kumpela na zabieg. Potem ja na zabieg (wzięłam sobie taki pakiecik "zabieg detoksykująco-relaksacyjny + zabieg na twarz): najpierw całe ciałko zostało wypeelingowane preparatem z soli morskiej i olejkiem, po zmyciu nałożono algi zielone z 3 herbatami (starałam się zapamiętać co mówiła babaeczka,ale było taaak błogo) i zawinięto mnie w folię i przykruto ręczniczkiem. W międzyczasie natąpił demakijaż i peeling enzymatyczny na twarz, nałożenie alogwej maski n atwarz i tak leżałam z 20minut. Po zdjęciu maski i opłukania ciała z zielonego błotka wmasowano mi w ciałko sorbet pomarańczowy (nawilżająco-antycellulitowy) leżałam sobie pod prześcieradełkiem i kobitka masowała mi twarz jakimiś olekami.Relaksik taki,że przysnęłam w tych błotkach algowych...hihi Leżałysmy z kumpelami na dwóch stanowsikach i co chwilę się brechałyśmy z siebie. Mój zabieg trwał ok.1,5 godzinki.Potem poszłysmy zjeść obiadek i padłyśmy spać ![]() Cały osrodek ogromny! baseny, sauny, groty solne, lodowe, zabiegów dużo do wyboru, dział rehabilitacji-można wydać szmaaalu. Ale ja rozsądnie,więc wydałam tyle, ile założyłam (450zł z paliwem)-wejdźcie sobie na stronkę sandra spa, jak chcecie zobaczyć co i jak... Na drugi dzień po śniadanku (o 8 w weekend bo kumpela miała zabieg na 9:30,a chciałyśmy jeszcze skoczyć na basen) popluskałysmy się i największy hardcore-poszłyśmy na gorące jacuzi na zewnątrz ( klapeczkach i stroju kąpielowym na śnieg)BOMBA-polecam resztę napisze później,bo muszę zniknąć na czas jakś PAPA |
|
|
|
#1669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1670 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiem ci ze z tym materialem to byl koszmar wiekszosc wpadala w odcien czerwieni no i wyobraz sobie ze byl taki kolorek ktory mi odpowiadal nie jest to taki strasznie ciemny bordo ale ladnie wyglada w polaczeniu z moja sukienka bo jednak nie chcemy bordowych dodatkow wiesz ta twoja kumpela miala jasne kwiaty a ja chce bordowe wiec sobie wyobraz moja kokarda jego dodatki i jeszcze bordowe kwiatki nie widzi mi sie to a tak to bedzie mial butonierke z rozyczki i bedzie slicznieco do zaproszen to jakos tak wyszlo bo jak Ci pisalam Lukasz mial wolny weekend wiec pomyslalam, ze warto to wykorzystac bo w tygodniu nie kazdy ma czas a ze moja Ciocia miala wlasnie wolna sobote to poszlismy no to cos sie ruszylo z ta ksiega i albumem juz jestem ciekawa jaka wybierzecie i jak ten album wyjdzie dzisiaj jedziemy na zakupy tzn takie domowe zawsze raz w miesiacu takie duze sobie robimy zeby nie latac co chwile na zakupy ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
ale ci bylo dobrze, zazdroszcze tez bym chciala taki weekndzik spedzic fajnie ze tak milo go spedzilas i wyjazd sie udal
|
|
#1671 |
|
wkręcona :)
|
Ja Was tak na bieżąco czytam, ale nie zawszd niestety mam czas pisać. Czytając Wasze posty mam ubaw po pachy, zwłaszcza kiedy forget opisuje swoją teściową i np jej pomysł na prezent ślubny od ciotki... popłakałam się wtedy ze śmiechu
![]() Widzę, że dużo rzeczy już załatwiacie. Forget nie widziałam nigdzie napisanych Twoich wrażeń po pierwszej przymiarce... Hm.... przeoczyłam??? |
|
|
|
#1672 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie przed chwilką zakupiłam na All. płytkę z nauką tańca Nie rozumiem, jak można oceniać ludzi na podstawie portfela. Przecież to o niczym nie świadczy Wiesz, my chcemy zobaczyć w tym Tesco, bo w Poznaniu ma być remont czy będą je przenosić i chcą się pozbyć towarów z pólek, więc może uda się nam z jakimś rabacikiem Ogólnie to nie myślałam, że z wódką będzie tyle problemu Cytat:
Nie pamiętam, jaki kolor bukieciku miala kumpela, ale bardzo podobało mi się to dopasowanie, ona ta kokarda, a jej facet te bordowe dodatki Mi się wydaje, że nawet z bordowym bukiecikiem nie wyglądało by to źle. W końcu bukiecik na sali i tak odłożysz, bo z nim tańczyć nie będziesz i wtedy zostanie tylko ta kokarda Bordowe dodatki u faceta byłyby fajnym dopełnieniem Ale to tylko moje skromne zdanie ![]() ![]() ![]() My większość rodziny mamy na miejscu, więc w jakiś dzień się tylko musimy zmobilizować i je porozwozić Pierwsze napewno zawieziemy do rodziców, potem już reszta z górki Te które mamy do wysłania też bym chciała załatwić jak najszybciej, ale Piotrek nie może się zmobilizować i zabrać od mamy adresów Zaraz jeszcze muszę zadzwonić do takiej hurtownii papierniczej i zapytać czy mają papier marmurkowy na te winietki. Jak nie mają, to od razu kupuję go na All. i Piotrek będzie tworzył winietki ![]() Zaczynam się obawiać, że się nie wyrobimy
|
|
#1673 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś chciałam namówić Piotrka i nawet by sie dał, ale teraz slub i są niestety inne wydatki Ale napewno się wybiorę Niezły hardcore z tym jacuzi na dworze Raz w Niemczech byłam na takim basenie, ale to było w marcu i najważniejsze wtedy było nie wychylać się z wody, bo wtedy zimno było jak cholera ![]() Czyli już przedślubne przygotowania skóry masz za sobą Zazdroszczę, och jak zazdroszczę Cytat:
![]() Wrażenia po pierwszej przymiarce niesamowite Bo na razie to sama podszewka była, więc szału nie robiła, ale i tak jak mi zaczęła tą podszewkę przypinać to....Ustaliłam z krawcową, ze do czerwca sukienka będzie wisiała u niej. Chyba lepiej będzie, że u niej, bo jakby była u mnie to chyba bym nie wytrzymała i non stop ją mierzyła
|
|
#1674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co ty wyrobicie sie ze wszystkim nie ma innej opcji Aniu taki ksztalt kokardki bede chciala, twoja kumpela miala troche wieksza ja chce taka delikatna
Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 Edytowane przez Esti10 Czas edycji: 2010-02-08 o 11:59 |
|
|
|
|
#1675 |
|
Zadomowienie
|
Ja też trochę zgredziłam,ze dużo wydatków przedślubnych i tak dalej,ale doszłam do wniosku,że nie wiem czy wogóle się wybiorę-a nie chcę żałować,że mogłam, a nie pojechałam.
Poza tym dawno (od września?) swoich kumpel (ze studiów) nie widziałam i ucieszyłam się,że mogę się z nimi spotkać w tak miłych okolicznościach. A pojechałam ze swoją wkrótce świadkową i super się bawiłyśmy! W tym jacuzi też siedziałam po czybek brody, bo zimno... Ale ogólnie POLECAM.jedzonko pyszne, obsługa miła-zabiegów wybór duży (oprócz kosmetycznych-lecznicze i rehabilitacyjne), baseny fajne, duże czysto. żal,że tak krótko (od soboty rana, do niedzieli przedpołudniem-1nocleg) Przed ślubem wybiorę się na oczyszczenie buźki, manicure (żel) i pedicure. No i jakieś solarium,żeby nie świecic białą skórą. Oczywiscie fryzjer i makijaż w dniu slubu ![]() Cieszę się,że miałyście udane weekendy! Ja za 2 tygodnie idę na tatoo (poprawka-a raczej przeróbka po 10 latach "znudził mi się" i już nie jest adekwatny do mojego życia (ubolewam). Do kościoła po papiery i trzeba się z naszym księdzem dogadać co do uroczystości i kursu przedmałżeńskiego.Mam nadzieję,że będzie luz. Zaproszenia w marcu,obrączki też. Poza tym dalej się zastanawiam czy mieć welon czy nie ![]() mam dość krótkie włosy,więc kupiłam welon przed łopatki,ale nie wiem juz czy chcę wogóle czy tylko do kościoła, ewenetulanie założę jeszcze raz przed oczepinami,żeby było czym rzucić w jakąś bogu-duch-winną pannę ))nie chcę żeby mi się cos majtało po plecach-więc jakieś kwiatki do fryzurki czy ozdobna wpinka-spinka.Tak chyba zrobię. Miałam tez czas na wyjeździe pogadać troszkę ze świadkową o różnych pierdołach dotyczących ślubu. i potrzebowałam chyba tego wyjazdu-przestałam się denerwować ślubem, odpoczęłam i skórę mam gładziutką i delikatną tylko teraz trzeba się ładnie w domku pielęgnować,żeby nie stracić efektów
Edytowane przez Tygrysek_aa Czas edycji: 2010-02-08 o 12:17 |
|
|
|
#1676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja napewno będę szła z Piotrkiem i mam zamiar mu baaaardzo pomagać w wyborze Nie wiem tylko, czy nie bedzie szła z nami jeszcze teściowa, a ta pewnie mnie będzie wkurzać, bo przecież garnitur ma byc czarny ![]() Właśnie, muszę Piotrka pogonić żeby się umówił z krawcem bo miał z początkiem lutego przywieźć materiały brązowe i mieliśmy przyjśc cosik wybrać Jak ja sie za to nie zabiorę, to Piotrek napewno zapomni ![]() Nie mogę się doczekać żeby zobaczyć Twoją sukienkę z kokardką Ciekawe, jaki będzie efekt końcowy ![]() Podzwoniłam po hurtowniach papierowych i jest taki papier, o jaki nam chodzi Po pracy podjadę do domu po zaproszenie, zeby kolor papieru był taki sam jak ten ze zaproszeń ![]() Dziewczyny super wiadomość!!!! Obrączki są do odbioru!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! Właśnie dzwoniła kobietka ze salonu i powiedziała, że już są I co najważniejsze grawer jest taki jaki chcieliśmy!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() Już zadzwoniłam do Piotrka i jutro po nie idziemy Cudowna wiadomość
|
|
#1677 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Namów kumpelę, trochę kasy (nie jest aż tak tragicznie-drogo,ale da się przeżyć raz na jakiś czas)i jedziesz ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
![]() j kupiłam zestaw bordowy taki trochę maziaty,ale zrezygnowaliśy i będzie pas smokingowy i muszka uszyta z tego, co dodatki do sukni- przez moja krawcową ![]() Kokardka śliczna-jakbyś miała niebieską,to wiesz-coś nowego, starego, pożyczonego... Edytowane przez Tygrysek_aa Czas edycji: 2010-02-08 o 12:26 |
||
|
|
|
#1678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn co tesciowa jeszcze nie odpuscila i jednak dalej chce isc mimo ze Piotrek jej tak dogadal z tym czarnym garniturem? no ja tez nie moge sie doczekac a to dopiero bedzie w maju mam nadzieje, ze bedzie slicznie o to super
|
|
#1679 |
|
wkręcona :)
|
Forget uważam , że obrączki tanie, nasze też mniej więcej tyle kosztowały. A jaki chcieliście grawer?
|
|
|
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

a tak to zachodzi mniejsze prawdopodobieństwo popełnienia grzechu
Prowadzimy dyskusje a dyskusja polega na wymianie poglądów a nie na przytakiwaniu i zgadzaniu się we wszystkim chyba
A jutro jadę za bucikami ślubnymi 
Potem za butkami będziemy chodzić i wjedziemy chyba do Auchan żeby sprawdzić jak tam wódka stoi.
Chociaż mam ochote jeszcze wyskoczyć na miasto, bo w Poznaniu na rynku jest taka knajpa, gdzie podają super smaczne piwo!!! I super drinki na bazie piwa!!! Są tak smaczne, że moge pić jedno za drugim 

Troszkę tego nie rozumiem, bo nie cierpię wódki, a co jestem na imprezie u Piotrka rodziny, to mnie do niej zmuszają