|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D
Cytat:
kusisz tymi pączkami
|
|
|
|
|
#1352 |
|
Rozeznanie
|
Cześć wszystkim!!!
Olliwka - i się nie przejmujElcia- przecudny Szymuś.... Egzamin zaliczony na 5 i czekam na wiadomość co z reszta Chyba mnie łapie przeziębienie...
|
#1353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nie z powodu przeziębienia ![]() elcia masz ślicznego synka no i w ogóle co przeżyłaś to Twoje.. ehhh no ale jakie szczęście teraz masz przy sobie a czy Wy to tylko po angielsku rozmawialiscie w szpitalu czy jak? kakusia to tylko suchy przepis a ile pokus miałam nie robić już pączków , ale jednak jeszcze jedne będą chyba albo faworki same.. a może trochę tego i tego
Edytowane przez Ollliwka Czas edycji: 2010-02-08 o 12:39 |
|
|
|
|
#1354 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Oliwko a jak masz w regulaminie studiów. U nas czarno na białym jest wypisane, 1 termin, poprawka i potem albo 1 komis, albo 2 podejścia na warunku. Więc spraw co jest w regulaminie, jeżeli masz tak napisane jak u mnie, to nie może nie zrobić poprawki. |
||
|
|
|
#1355 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
Kakusia ja mam podczas miesiączki przeokropne bóle krzyżowe i jak w porę nie zaaplikuję odpowiedniego leku to jest masakra, tracę przytomność, wymiotuję, biegunka, płacz, lament, mój Tz jest przerażony jak dostanę niespodziewanie okres a nie mam nic na ból...... byłam u lekarza a on mówi że nic się z tym nie da zrobić poza lekami ewentualnie hormony- a tego nie chcę..... podobno jak ktoś ma bolesne miesiączki to łatwiej znosi poród... tyle pocieszenia
Dziewczyny ja na robienie pączków się nie pokuszę, pojadę do teściowej i będę mieć bez robienia
|
|
|
|
#1357 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czasami kilka dni przed okresem biorę regularnie po jednej tabletce przeciwbólowej i powiem, że pomaga To straszne że musimy się tak męczyć...
|
|
|
|
|
#1358 | ||
|
Zadomowienie
|
Elcia, synuś cudny
Cytat:
I mam 2 na starcie za NIC...Cytat:
|
|
#1359 | |
|
Zakorzenienie
|
witaj ewurka
Cytat:
Ollliwka dzięki za przepis, tylko chyba zmodyfikuje go w ilosci żółtek, strasznie dużo chyba.....Ale pewnie dzięki temu są dobre
|
|
#1360 | |
|
Zakorzenienie
|
Olliwka faworki robi moja teściowa więc pewnie będę miała okazję trochę się najeść
ale zdecydowanie wolę pączki ale przy pączkach trochę roboty jest i to zależy czy mamcia akurat weźmie sobie urlop czy nie ![]() Cytat:
![]() Nie umiem tego nawet opisać (i dlatego nigdy żadnemu lekarzowi o tym nie mówiłam) - ale okropny paraliżujący nagły ból, który co chwilę łapał i puszczał.... w momencie bólu nie mogłam się w ogóle ruszyć i aż łzy się cisły do oczu... Też przy tym występowały bolesne biegunki. I ten ból czułam od kości ogonowej promieniujący do góry.... (jak byłam młodsza zawsze tłumaczyłam mamie, że od odbytu aż po kręgosłup jakby mi ktoś tam kija na siłę wpychał ).Czy po moim opisie można stwierdzić, że to właśnie bóle krzyżowe? ![]() Pytam dlatego, że właśnie zastanawiam się że jeśli to były bóle krzyżowe to jak ja je zniosę podczas porodu Ale piszesz, że wtedy kobiety łatwiej znoszą poród
|
|
|
|
|
#1361 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciekawa jestem jak będzie w rzeczywistości oby, oby...
|
|
|
|
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
o kurna
to ja mam niebolesne @ może kilka h pierwszego dnia , ale ból niezbyt silny.. więc niby dobrze , ale jak teraz zniose poród to nawet nie chce myśleć póki co ![]() abz prosze bardzo ![]() Byłam u promotorki i chciała mi 3 postawić żebym tylko miała wpis bo myślała ,że aż tak mi zależy a ja wolę coś napisać i mieć 5.. i jeszcze mi poleciła swoją książkę do pisania pracy uff przeżyłam jakoś.. a teraz piję herbatę Irving hili z wisnią i jest niedobra jak pieprz smakuje.scio nie przeglądałam regulaminu i nie wiem gdzie moge go znalezc? na stronie wydzialu? lenka a bo to tak jest ,że jak ćw nie zaliczysz to do egzaminu podejść nie mozna? lipa..a ile osob moglo podejsc? mam z regulaminu : "3. Dla ka żdego egzaminu ustalane są dwa terminy: termin pierwszy i termin poprawkowy, odległe od siebie o co najmniej 7 dni."
Edytowane przez Ollliwka Czas edycji: 2010-02-08 o 16:00 |
|
|
|
#1363 |
|
Raczkowanie
|
melduje sie po dluuuuuuuugiej nieobecnosci
szok dziewczyny, ale dałyście czadu na forum - ile wpisów szok
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
oliwko nom tylko po angielsku niby sa tu polscy lekarze i polozne ale ja na ich zmiane nie trafilam jak lezalam w szpitalu,
dziekujemy za komplementy
|
|
|
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() mozna dolaczyc? my powazne starania zaczelismy w styczniu i mamy nadzieje ze szybko nam sie uda
|
|
|
|
#1366 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- elcia0787 śliczny bobo a jak dużo włosków ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- ewurka Witaj ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- kotekk81 Witaj
|
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
hej Laseczki
![]() Oliwka, Lenka -- współczuję, że musicie jeszcze z tymi wykładowcami się użerać...ale dobrze będzie ![]() Gimiks -- gratulejszons a na przeziębienie u mnie chyba najlepiej podziałał chlebek z masłem i mnóstwem czosnku, śmierdziałam potem z kilometra, ale jakos po tym mi sie poprawiło.Ewurka -- witaj moja imienniczko i owocnych staranek życzękotekk81 -- tobie też ![]() Też w tym roku jakos nie wybrałam się na narty, sprzedałam buty i miałam kupić nowe...ale oczywiście kasa sie rozeszła i zaraz bedzie wiosna a butów niet ![]() U mnie chyba masakryczna @ sie zbliża, bo jakoś od paru dni sie czuje jakby walec mnie przejechał i codziennie łeb mnie boli - w skrócie PMS Buziak for all ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Weronia -- juz kiedys miałam zapytać, czy ta anielica na twoim avatarze to twój portret? bo strasznie podobne ma rysy do mojej kumpeli normalnie jakby z jej zdjecia narysowana
|
|
|
|
#1368 |
|
Rozeznanie
|
danika mówią że jestem podobna do tej anielicy ale to nie jest mój portret
|
#1369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to taki przeokropny ból, że promieniuje wszędzie, nawet tam.Więc jak to są bóle krzyżowe, to już sobie współczuję jak mnie chwycą podczas porodu ![]() Do tego od rana boli mnie brzuszek - jest twardy i spięty co jakiś czas coś zakłuje że człowiek chce się skulić.... zażyłam właśnie nospę i idę się położyć...Do tego poszłam na chwilę na miasto i chciałam iść na targ (rozmawiałam przez komórkę) a głupia nie spostrzegłam się że targ już jest pusty....to trzech jakiś gości chciało zrobić sobie ze mnie tani łup adrenalina mi tak podsoczyła, że uciekałam aż się kurzyło za mną
Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2010-02-08 o 17:52 |
|
|
|
|
#1370 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1371 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!
dzisiaj mam chumor zdechłego karpia ![]() ( głównie przez pracę, co to ze mną będzie ![]() )
|
|
|
|
#1372 |
|
Rozeznanie
|
Ja czytałam taką śmieszną ksiązkę i wizulaizacji musisz sobie wyobraźic że Cie zatrudnili i jak wygladałby Twój dzień pracy w niej piszę w tej książce, że w ten sposób zmuszasz rzeczywistość by spełniła Twe pragnienia
|
#1373 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie nowe staraczki
![]()
|
#1374 |
|
Rozeznanie
|
witajcie
właśnie wróciłam z ploteczek no i czas usiąść przy kompiku abz to fakt można spodnie skrócić ale znajdz takie co przy długich nogawkach będą dobre w dupci ja takich nigdy nie moge znaleśćelcia ale słodziak z twojego synusia ![]() Sloneczko to fakt mam daleko ale zawsze moge pozjeżdżac z wejścia na plaże - ciut krótkie no ale spadziste wejście a jak masz do mnie blisko to wpadnij w wakacje ![]() Ollliwka ewurka kotekk81 witajcie Kakusia uwież mi na słowo,że bóle krzyżowe przy okresie to "pikuś" w porównaniu z tymi przy porodzie - mnie bolało zawsze ale od kiedy zaczęłam brac tabsy przeszło
|
|
|
|
#1375 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny proszę dane do listy - imię i wiek |
|||
|
|
|
#1376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Justyna 29 lat
|
|
|
|
|
#1377 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- ogladam na Discovery travel&living "RODZINA 2+8" HEHE ci to maja wesolo w domu ... tak sześcioro za jednym razem hmmm
|
|
#1378 |
|
Rozeznanie
|
A mnie na liście nie ma
Jowita 26 lat miało być i sie zgubiło
|
#1379 |
|
Zakorzenienie
|
Weronia przepraszam
musiałam się zamotać, ale już ponaprawiałam co trzeba |
|
|
|
#1380 |
|
Wtajemniczenie
|
Scio - zmień mi proszę na liście staranka z "luty" na "przesunięte"
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:58.

kusisz tymi pączkami

i się nie przejmuj

a dzisiejszy egzamin to jakaś porażka , testów rzekoma zapomniała i dała nam 3 pytania otwarte 
).

jak pieprz smakuje.

a na przeziębienie u mnie chyba najlepiej podziałał chlebek z masłem i mnóstwem czosnku, śmierdziałam potem z kilometra, ale jakos po tym mi sie poprawiło.