|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8491 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
W szczegóły wchodzić nie będę...ale darła japę, że chyba wszyscy sąsiedzi słyszeli... A ten atak z jej strony był tak niespodziewany....Żałuję, że na jej pytanie czy przypadkiem nie powiększyłam piersi odpowiedziałam zgodnie z prawdą ![]() A w ogóle wypluła mi wszystko - że nie może mieć dzieci, że ma mutację w BRCA1- a ja nie... Tragedia... ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#8492 |
|
BAN stały
|
[QUOTE=
Tak...atak ze strony siostry ciotecznej (do tej pory traktowałam ją nie tylko jako kuzynkę, ale i przyjaciółkę...) W szczegóły wchodzić nie będę...ale darła japę, że chyba wszyscy sąsiedzi słyszeli... A ten atak z jej strony był tak niespodziewany....Żałuję, że na jej pytanie czy przypadkiem nie powiększyłam piersi odpowiedziałam zgodnie z prawdą ![]() A w ogóle wypluła mi wszystko - że nie może mieć dzieci, że ma mutację w BRCA1- a ja nie... Tragedia...[/QUOTE] Zawisc Dala ci do zrozumienia ,ze ona ma tyle problemow ,a ty nie mialas innych problemow jak male cycki i bylas az tak pusta by je powiekszyc i zapewne dziewczyna ma duze b skoro nie rozumie |
|
|
|
#8493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nikomu nie powiedzialam i jak patrze na Wasze historie to nawet mysle , ze to byl dobry pomysl . Przed op. staniki wypelnione na maksa poduszkami , zero dekoltow . Po op. zero dekoltow i sportowy stanik .
|
|
#8494 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To jest nasza kasa, nasze zdrowie, nasze gusta i nikomu do tego w jaki sposob inwestujemy w swoje cialo no ale chyba kiedys zaczniesz chodzic w dekoldach? ![]() Ja mam dobrze bo w Uk mieszkam w innym miescie i nikt nie wie,ze mialam op. wiec smigam smialo w dekoldzie a moj facet sie tylko dekoncentruje jak jemy kolacje w restauracji
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2010-02-08 o 13:07 |
|
|
|
|
#8495 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=listopadowa80;17043 829]Tak...atak ze strony siostry ciotecznej (do tej pory traktowałam ją nie tylko jako kuzynkę, ale i przyjaciółkę...)
W szczegóły wchodzić nie będę...ale darła japę, że chyba wszyscy sąsiedzi słyszeli... A ten atak z jej strony był tak niespodziewany....Żałuję, że na jej pytanie czy przypadkiem nie powiększyłam piersi odpowiedziałam zgodnie z prawdą ![]() A w ogóle wypluła mi wszystko - że nie może mieć dzieci, że ma mutację w BRCA1- a ja nie... Tragedia... Bardzo mi przykro bo to musi strasznie bolec. Ja nie zaufalam nawet swojej mamie , balam sie sytuacji , ze w ktoryms momecie ktos obruci moja op. przeciwko mnie .
|
#8496 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
co ja zrobie jak zaczna pytac
|
|
|
|
|
#8497 |
|
Zakorzenienie
|
Listopadowa ja strasznie balam sie wlasnie tej sytuacji , ze czlowiek ktoremu ufam obruci moja op. w kaprys .
Tyle , ze to nawet nie o op chodzi a zszargane zaufanie do 2 czlowieka .
|
#8498 |
|
Raczkowanie
|
Ja wspominając o moich komplikacjach uslyszałam - przecież na własne życzenie zrobiłaś sobie ten zabieg UPIĘKSZAJĄCY . I to mówiła ta co przed moim zabiegiem narzekała , że ma do pasa i gdyby miała kase i odwagę to by też zrobiła. A że nie ma ,to przy najbliższej okazji sobie ulżyła . Zawiść i tyle. Prezes rób cięcia w rodzinie i tyle
|
#8499 | |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=pysia222;17044071]
Cytat:
![]() Pamietacje jak wrocilam do domu i zastalam roze w wazonie a obok napis wydrukowany Agnes welcome ?
|
|
#8500 |
|
Zakorzenienie
|
Tini mow jak listopadowa pisala hormony
|
#8501 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#8502 |
|
BAN stały
|
Ja powiedzialam tuz przed op tacie ,bo to on mnie mial zawiezc do kliniki... Poprosilam o dyskrecje , dzwonil wieczorem jak juz bylam w klinice i cos powiedzial ,ze dal mi do zrozumienia ,ze jego obecna zona wie (plotkara) ... I faktycznie sie okazalo ,ze ona wie... Bylam na niego wsciakla ,ale trudno stalo sie i boje sie ,ze z jej str bedzie przeciek...
|
|
|
|
#8503 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=agnes281;17044143]
Cytat:
agnes juz pisalam nie powiedzialam nikomu wie moj maz no i Wy
|
|
#8504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama nie żyje od prawie 11 lat... hormony, świetny stanik, nawet te magiczne tabletki pow. biust; cokolwiek
|
|
|
|
|
#8505 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
faktycznie szkoda gadać - głowa do góry masz piękny biust i zazdrość zalewa, ale z takich powodów nie bedziesz ich ukrywać jak to mówi mój Połówek gdy zakładam golf - nie po to robiłaś zeby teraz je chować houk |
|
|
|
|
#8506 |
|
Zakorzenienie
|
zmykam pod prysznic zaraz wracam
|
#8507 | ||
|
Kazar Lady
|
Cytat:
Cytat:
strasznie mi przykro Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2010-02-08 o 13:20 |
||
|
|
|
#8508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wiesz, pod skorupą twardej p. Prezes kryje się bardzo wrażliwa osóbka...---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Tyle czasu minęło... Już się pogodziłam ze śmiercią mamy... Najwidoczniej tak miało być... Ale w niektórych poważnych sytuacjach czuję, że mam swojego Anioła Stróża... |
|
|
|
|
#8509 |
|
Kazar Lady
|
wiem..
|
|
|
|
#8510 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tak jak my nie zrozumiemy dziewczyny ktora narzeka na to ,ze ma za duzy biust tak nie zrozumie nas ta z za duzym ,ze mamy za maly
|
|
|
|
|
#8511 |
|
Kazar Lady
|
Listopadowa..a wiesz ze próbowałam kotu zaaplikować czopka..no byś padła..oczywiście sie nie udało..
ale już mam pewnośc ze to moje własne psy je tak przeczołgały.. |
|
|
|
#8512 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny,troche mi dzisiaj zajelo zeby sie pozbierac od rana i chcialam troche poczytac co tam u was
Listopadowa strasznie mi przykro z Twojego powodu,musialo bolec,ale nie przejmuj sie i glowa do gory.Chcialam dokonczyc opowiadanie ale teraz mi glupio o takich bzdurach pisac
|
#8513 |
|
Wtajemniczenie
|
Szefie, to bylo do Pysi -a propo mamy Tini nie naruszylas prawa, to nie wykorczenie zrobic sobie biust Wiec olac cala ta reszte i cieszyc sie tym co zawsze chcialas miec
|
#8514 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#8515 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#8516 |
|
BAN stały
|
Jeszcze nie jedna przejdzie to co Listopadowa wiec jeszcze duzo razy sie z tym tematem spotkamy...
![]() Czekamy teraz na twoja opowiesc ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Znacie jakies str. z sukienkami ,kolezanka potrzebuje na walentynki czerwona i nie wie gdzie kupic ... najlepiej Warszawa |
|
|
|
#8517 |
|
Raczkowanie
|
No to dokanczam,troche mi juz cisnienie zeszlo,ale kobitki z gryfic do mnie dzisiaj dzwonily i mowia,ze chca sie juz ich pozbyc z szpitala bo chyba za duzo uwage zwracaja
A oddzialowa zamknela im drzwi i powiedzila do sistry ze panie potrzebuja duzo odpoczywac i wskazane lezenie![]() no i oczywiscie przyszla nowa pacjentka i spoykaly sie na papierosie i oddzialowa zabronila jej z nimi rozmawiac,po prostu komedia
|
#8518 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A w ogóle duży buziak za odwagę i przełamanie niechęci![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#8519 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
[QUOTE=listopadowa80;17044 255] Cytat:
![]() A propos kuzynki jeszcze- nie rozumiem dlaczego niektórym się wydaje, że inni to mają lepiej, mniej problemów, itp. Każdy jakieś ma - większe, mniejsze, ale ma. I jakie one by nie były to nie powód, by na kimś innym się z tego powodu wyżywać Polili, ja czekam na cd ![]() _________ już sobie obiecałam, że dopiero wieczorem tu zajrzę, ale to silniejsze ode mnie widać i chociaż na chwilkę do Was muszę
|
|
#8520 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=listopadowa80;17044 255]
Cytat:
A ja chyba tez sie "pochwalilam" nieodpowiedniej osobie... zobaczymy co z tego wyjdzie
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.

Nie warto tak się przejmować kimś, kto mówi tak przykre słowa, że nie sposób tego potem odchorować
Dawać ją tu 

Nie pomyliłam się, prawda?

skoro nie rozumie

loviam go prawie tak mocno jak moje melonki-anatomki ( 345 )

Listopadowa strasznie mi przykro z Twojego powodu,musialo bolec,ale nie przejmuj sie i glowa do gory.Chcialam dokonczyc opowiadanie ale teraz mi glupio o takich bzdurach pisac