|
|
#1231 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część II
a ja się zastanawiałam o co chodzi z tym zapachem
|
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też, ale po chwili przypomniałam sobie, że sama ostatnio dostałam wiadomość z takim samym pytanie od jednej wizażanki, które odkupiła ode mnie narzutkę z H&M
![]() Dziewczyny, trzymajcie kciuki, bo idę właśnie na egzamin.. a czuje się nadal kiepsko i strasznie się boję, jak go napiszę ![]() Jak pójdzie dobrze, to może znajdę jeszcze trochę sił, żeby wstąpić do Zary w drodze powrotnej ![]()
|
#1233 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i czekamy na relację z Zary
|
|
#1234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już na szczęście mam sesję za sobą Teraz przydałoby się sprawić sobie jakąś małą nagrodę z Zary za trud i wysiłek ![]() Btw. będąc ostatnio przelotem w Zarze zauważyłam śliczną, pudrową sukienkę z takiego lejącego materiału... Może ją kojarzycie dziewczyny? Jaka cena? Jaka to kolekcja? Kusi mnie, żeby się po nią wybrać w tym tygodniu, bo widzę ją jako moją walentynkową kreację Obadałam za to dokładnie pudrową marynarkę...Ma świetny fason i kolor, troszkę gorzej z materiałem, nie mam pojęcia jak się bedzie układał. Niestety nie przymierzyłam i teraz nie daje mi to spokoju...
|
|
#1235 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kupowałam je jakoś w połowie stycznia- zapłaciłam 99
|
|
#1236 |
|
Rozeznanie
|
Powiem szczerze, że raczej nie warto. Mam blisko do tego tesco i często zaglądam na F&F ale nic sczególnego tam nie ma. Często przeglądam zakupowy i jeszcze nie spotkałam się z żadną rzeczą, które akurat były popularne, jak np. pewne marynarki, czy torebki. Ogólnie jest kiepski wybór i butów i ciuchów. Z torebkami może trochę lepiej ale żadne nie zachwycają. Są duże czarne , pikowane na łańcuchu ale okropnie się świecą, są też małe ,,chanelki'' ale nie wyglądają rewelacyjnie. Ostało się kilka sakiewek z nitami.Twojego kuferka nigdy tam nie widziałam.
|
|
|
|
#1237 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() on jest dosyć sztywny i z przodu na dole może trochę odstawać, bo materiał niestety nie chce "opływać" sylwetki nie jest z tych lejących mam nadzieję, że jakoś to opisałam i wiesz o co mi chodziło
|
|
#1238 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale wtedy może... chodzi o drugie w Gdyni Ciekawe...
|
|
#1240 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1241 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Czy możecie mi wkleić jakieś ciekawe linki ze stylizacjami ubrań gdzie występują pudrowe torby, torebki???Ładnie proszę
"...Ludzie z twojej planety - powiedział Mały Książę- hodują pięć tysięcy róż w jednym ogrodzie... i nie znajdują w nich tego, czego szukają.A tymczasem to, czego szukają, może być ukryte w jednej róży lub w odrobinie wody. Lecz oczy są ślepe. Szukać należy sercem..." |
|
|
|
|
#1242 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1243 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ile kosztuje ta siwa marynarka?U siebie jej nie widzialam jeszcze... Znalazlam bardzo podona w Only za 39,90 € i teraz nie wiem gdzie sie bardziej oplaca kupic
(zdj. ze strony only )
Edytowane przez *majka* Czas edycji: 2010-02-08 o 14:25 |
|
|
|
#1244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeanne wklejam spoznione fotki. Hmm, czy kolor nude mozna podciagnac pod pudrowy? Wklejam tez zakiet z Oasis w podobnym odcieniu.Dziekuje za odpowiedzi odnosnie welurowej kiecki. Nie planuje szorowac nia o krzesla, wiec zgodnie z tym co pisalyscie, powinno byc dobrze.
|
|
#1245 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Agus już za chwilkę będe jej posiadaczką,za chwile idzie do mnie sobie pocztą ???---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
To gratuluję udanych łowów!!!A gdzie tak tanio udało Ci się dorwać tę marynarkę?
"...Ludzie z twojej planety - powiedział Mały Książę- hodują pięć tysięcy róż w jednym ogrodzie... i nie znajdują w nich tego, czego szukają.A tymczasem to, czego szukają, może być ukryte w jednej róży lub w odrobinie wody. Lecz oczy są ślepe. Szukać należy sercem..." |
||
|
|
|
#1246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymamy kciuki bardzo mocno
|
|
#1247 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jesli chodzi o ta marynarke to zupelnie mi sie ten material nie podoba, jest taki troche sztywny w dotyku. |
|
|
|
|
#1248 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Sama czekam na swój pudrowy żakiet z H&Mu (ten z kolekcji Party) i jeśli spełni moje wymagania, to zapominam o tym z Zary ![]() Cytat:
|
|
#1249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przez te zdjecia zapragnełam tej torebki..
|
|
|
#1250 |
|
Wtajemniczenie
|
o, a o jakim z H&M mówisz?
|
#1251 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strasznie się na nią napaliłam, bo szukam właśnie czegoś w tym kolorze na walentynkową imprezkę. I jeszcze jedno...mogłabyś wkleić zdjęcie tej szarej? ![]() Ojjjj Fixi zabiłaś mnie tymi zdjęciami A już byłam negatywnie nastawiona do tej torebki... Teraz znowu będę o niej myśleć
|
|
#1253 |
|
Zakorzenienie
|
O tej
dorwałam ją ostatnio na all i teraz leci do mnie z PL ![]() Jestem trasznie ciekawa, bo nie widziałam jej jeszcze na żywo, a opinie o niej są bardzo podzielone ![]() Załącznik 2852757
|
#1254 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardzo ją lubię, fajna długość, ładnie układa się na sylwetce, niektórym zalatywała koszulą nocną, osobiście nie lubię satyny, ale tutaj odwrotnie
|
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane powiedzcie mi czy ta marynarka to jest wlasnie ta slynna siwa? ta co ma blogerka comeoverthedarkside? Bo poczatkowo tak myslalam, a teraz zaczelam watpic
![]() Asiu, trzymam kciuki!
|
|
|
|
#1256 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nad ta pudrowa torebka tez sie zastanawialam ale na szczescie jej u mnie w zarze nie ma wiec mnie mniej korci |
|
|
|
|
#1257 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1258 |
|
Zakorzenienie
|
Kilka tygodni temu pojechałam po tę torebkę, właśnie przez te zdjęcia
, ale nie kupiłam, bo nie układała się tak ładnie, jak u tej dziewczyny, może dlatego, że była pusta. Poza tym rodzaj eko skóry nie do końca przemawia do mnie...co nie zmienia faktu, że torebka wciąż podoba mi się ... ciągle borykam się z myślami: kupić, nie kupić . Póki co, problem z głowy, bo nie mam środków, ale kto wie...stypendium powinno nadejść niebawem .
|
#1259 |
|
Zakorzenienie
|
Mirell zdecydowanie bardziej polecam to Tesco na Dabrowie
nawet jakis autobus z oliwy dojezdza, 171 bodajze?
|
|
|
|
#1260 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję za trzymanie kciuków, mam nadzieję, że będzie dobrze A póki nie poznam wyników, to i tak nie mam się czym martwić ![]() Niestety nie udało mi się wstąpić do Tesco, bo TŻ musiał przełożyć sobie zajęcia z parami na wieczór, ale obiecał mi, że pojedziemy jutro koło południa A póki co zbieram się zaraz do Arkadii zobaczyć co nowego w Zarze ![]() Olivcia, ja w prawdzie w tej chwili nie mam pod ręką żadnych zdjęć, ale co do zestawów, to moim zdaniem do pudrowych torebek wyglądają dobrze wszystkie jasne kolory typu biały/ecru/beżowy/cielisty/szary ale też zestawy z jakimś mocniejszym akcentem (np. chabrową spódnicą), gdzie torebka + inny element stroju neutralizuje ten kolor ![]() Na pewno nie ma jednego sprawdzonego sposobu na noszenie PUDROWYCH dodatków, każda z nas może mieć troszkę inną wizję w zależności od tego, w czym się dobrze czuje U mnie pierwsza myśl jest taka, że nie wybrałabym pudrowej torebki do całego czarnego stroju, ale np. do tuniki w zeberkę i legginsów już tak, bo wzór łączony z białym przełamywał by ten ciemny kolor ![]() Gosiu, ja na 99% jestem pewna, że to ta sama marynarka ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że będzie u nas w ogóle dostępna
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.

nie jest z tych lejących 

Ciekawe...

Mam nadzieję, że będzie u nas w ogóle dostępna