Dot.: Powiększanie piersi cz.4 - Strona 286 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-08, 14:19   #8551
agnelka.pl
Rozeznanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.4

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
To znaczy, że ktoś skopiował fotki z wątku i dalej puścił w świat
Tutaj faktycznie odwiedzają nas, czytają i oglądają nasze zdjęcia osoby, które mają zero postów na koncie, często mężczyźni...
Ja już tu nigdy nie wkleję, żadnej takiej fotki i aż się boję pomyśleć czy przypadkiem nie krążą jakieś starsze po necie...
A my tu tez wstawialysmy nasze zdjecia z twarza , na krotka, ale wystarczy zeby skopiowac i jak ktos je polaczy ze zdjeciami biustu...
Brrr nawet nie chce o tym myslec
Stary 2010-02-08, 14:23   #8552
TiNi87
BAN stały

[QUOTE=Danni;17045916]
Cytat:
Napisane przez polili Pokaż wiadomość
Bede sie streszczacA skonczylam na w pogoni za oddzialowa........

Jestem w szoku . Jadę do nich w czwartek to oblukam co się dzieje Ja mam bardzo dobre wspomnienia . Przykro mi Polili
Powiedz koniecznie,szkoda zeby wiecej dziewczyn przez to przechodzilo,a klinika napewno sie nie wzbogaci na tym ,ze tansze wkladki beda wciskac podstepem skoro wystarczy ,ze pare dziewczyn wejdzie nawet tutaj na forum przeczyta i wykresli z listy Krajewskiego

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
Napisane przez agnelka.pl Pokaż wiadomość
A my tu tez wstawialysmy nasze zdjecia z twarza , na krotka, ale wystarczy zeby skopiowac i jak ktos je polaczy ze zdjeciami biustu...
Brrr nawet nie chce o tym myslec
Heheh to samo pomyslalam
TiNi87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 14:25   #8553
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez TiNi87 Pokaż wiadomość

Heheh to samo pomyslalam
Widzialam w klubie

Edytowane przez agnelka.pl
Czas edycji: 2010-02-08 o 14:27
agnelka.pl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 14:30   #8554
pysia222
Zakorzenienie

trelek widze , ze wybralysmy podobna taktyke jesli chodzi o zelki
Ja mimo wszystko jakos nie mialam do nikogo zaufania i nie chcialam , zeby nad glowa stala mi mama i mowila jakie to glupie i niebezpieczne , a kase przeciez moglabym wydac na cos innego.
Wystarczylo mi , ze sama mialam wyrzuty sumienia .

Poli bardzo mi przykro , sytuacja nie do pozazdroszczenia daleko wybiegajaca od nrmalnosci ( zaraz mi sie dostanie za ten wyraz ale Wy wiecie co mam na mysli)
Stary 2010-02-08, 14:31   #8555
kristelle
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
no to czekam na wiesci ja bede musiala wynajac na troszke dluzej

wlasnie ostatnio rozmawialysmy ze nie mamy tutaj nikogo kto juz jest kilak lat po opeacji, teraz bedziemy cie bombardowac pytaniami wiec uwaa uwaga, ja zaczne jesli moge to chcialaby cie zapytac o:
1) jak sie piersi zmienily po ciazy? poza miekkoscia? opadly? czy przeszkadzal ci w czymkolwiek? jak bylo z karmieniem?
2) z jakiego powodu wymieniasz wkladke? dla samej siebie czy moze cos sie z zelkiem stalo?
pozdrawiam

maceratko lece do pracy i pewnie jak wroce juz cie nie bedzie ale mam nadzieje ze pochwalisz sie nam w trybie ekspresowym kolejnym pieknym biustem na forum!

jestem juz
przepraszam, ze sie nie odzywam chociaz jestem zalogowana, obowiazki, obowiazki i obowiazki... ale juz postaram sie odpowiedziec na zadane pytania.

Piersi sie oczywiscie zmienily, choc nie jest to bardzo widoczna zmiana, jak stoje wyprostowana piersiatka rowniez stoja ale skora jest duzo luzniejsza niz przed karmieniem, bo to wlasnie wtedy najbardziej rozsadza piersi, gdy sa pelne mleczka i po karmieniu ( ja karmilam do prawie 2lat druga coreczke ) zmienia sie ich wyglad. Moje nie podobaja mi sie juz wizualnie. To ze sa mniejsze niz mialy byc to jeden powod, ale gdy siedze lekko zgarbiona wisza brzydko i suteczki skierowane sa prawie do dolu. Gdy jestem w pozycji hmmm pochylenia do przodu rowniez brzydko wisza, nasuwa mi sie mysl, ze "jak u kozy" ale nie ma zadnych zdrowotych wskazan do wymiany moich silikonkow.
Wkladki nigdy mi nie przeszkadzaly w karmieniu, moze nawet pomogly w pewnym stopniu. Przy pierwszym dziecku nie mialam wkladeczek w piersiach i pokarmu rowniez... karmilam dziecko 2 miesiace i okazalo sie ze nie mam juz czym jej karmic, piersi wtedy byly male i nabrzmiale, trudno bylo karmic. Przy drugim dziecku, piersi juz byly od 7 lat zrobione i szczerze mowiac chyba swiadomosc ze sa duze mi pomogla, bo pokarm mialam zawsze i nawet wygodniej bylo przystawic dziecko do piersi, ktora jest nizej bo jest wieksza niz do malej i wyzej podnosic dziecko. Pewnie dziwnie to brzmi, ale wkladki mi pomogly w karmieniu piersia a nie przeszkodzily. Piers po prostu byla wieksza i byla blizej dziecka, mysle ze latwiej jest karmic duza piersia niz mala i dziecku tez jest lepiej przytulic sie do duzej piersi niz do malej... Ja mam milsze wspomnienia z karmienia piersia powiekszona niz naturalna
Przez 10 lat od op nie mialam zadnych komplikacji, mialam robione USG ze 2 razy i nie bylo z zelkami problemow. Czuje ze w lewej piersi jest lekkie pofaldowanie na dole i mozna wyczuc wkladeczke, ale to nie jest wskazanie do wymiany. Chce je powiekszyc, bo sa moim zdaniem male a teraz juz moge wlozyc w nie duzo wiecej niz 10 lat temu Mysle ze wybiore naturalne wkladki i wloze je pod miesien ale o najwyzszej projekcji i oczywiscie najwieksze z dostepnych
Nie wiem do kogo sie wybrac na konsultacje ale pewnie odwiedze dr Brome i dr Szczyta w Warszawie, bo mieszkam w okolicy stolicy.
Zastanawiam sie dziewczyny... czy ja jestem od was tak duzo starsza ??? Moje pierwsze dziecko i pierwsze piersiatka zrobilam sobie bardzo wczesnie

kristelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 14:42   #8556
pysia222
Zakorzenienie

kristelle to ile Ty masz lat
Stary 2010-02-08, 14:43   #8557
TiNi87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
kristelle to ile Ty masz lat
Jesli wiecej jak 40 to najstarsza

Edytowane przez TiNi87
Czas edycji: 2010-02-08 o 14:46
TiNi87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 14:48   #8558
pysia222
Zakorzenienie

dobra zmykam do pracki bede wieczorkie
Stary 2010-02-08, 14:52   #8559
kristelle
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez TiNi87 Pokaż wiadomość
Jesli wiecej jak 40 to najstarsza
TiNi87 nie nie mam wiecej niz 40 a i do tego jeszcze mi duuuuzoooo

Stary 2010-02-08, 14:53   #8560
agnes281
Wtajemniczenie

sluchajcie tego, codziennie rano robie mojemu facetowi sniadanie do pracy, min. salata + ogorek + pomidor...
Teraz mi napisal smsa ,ze w salacie byl slimak
kurde nie moge jak to mozliwe az mam obrzydzenie teraz, trzeba bedzie sprawdzac w sklepie czy nie ma slimakow w salacie...

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 14:56   #8561
kristelle
Raczkowanie

Dziewczynki jest gdzies w necie galeria zdjec dr Bromy??

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
sluchajcie tego, codziennie rano robie mojemu facetowi sniadanie do pracy, min. salata + ogorek + pomidor...
kurde nie moge jak to mozliwe az mam obrzydzenie teraz, trzeba bedzie sprawdzac w sklepie czy nie ma slimakow w salacie...
agnes281 jak napisalas "codziennie rano robie mojemu facetowi" to pomyslalam tylko o jednym

Stary 2010-02-08, 14:59   #8562
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kristelle Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

agnes281 jak napisalas "codziennie rano robie mojemu facetowi" to pomyslalam tylko o jednym
glodnemu chleb na mysli
jak zasluzy to i tez " to " dostaje...

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
Stary 2010-02-08, 15:03   #8563
trelek_
Rozeznanie

Cytat:
Nic mi o takiej nie wiadomo.
Przecież dziewczyny wklejały link do załączników, poszperaj w fotkach i znajdziesz też te od niego.
Nie rozumiem w czym problem wszyscy tylko zdjęcia i zdjęcia. Nikt Ci nie będzie specjalnie wyszukiwał tych zdjęć, bo dość czasochłonne i przede wszystkim to Tobie powinno zależeć by je znaleźć.
Dziewczyny są tu baaardzo pomocne i odpowiadają na najgłupsze pytania, ale bez przesady Poczytaj, poszukaj też sama.

moje 360cc
trelek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 15:05   #8564
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
ślimak ślimak pokaż rogi...:h ahaha:

Cytat:
TiNi87 nie nie mam wiecej niz 40 a i do tego jeszcze mi duuuuzoooo
a czemu piszesz na fioletowo??

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 15:05   #8565
polili
Raczkowanie

I kobitki zaczely,sie dziwic o co im chodzi zeby nie rozmawiac ze mna????W koncu pytaja co tak latalm za odzialowa o co chcilam pytac,to delikatnie wytlumaczylam ze mam lekko nie rowne sutki i troche sie roznia wielkoscia,i nikt mi nie chce udzielic normalnej odpowiedzi.Po jakims czasie przszla odzialowa wyprosila mnie z pokoju dziewczyn i kazala wracac do siebie!!dziewczyny sie oburzyly ze jak to tak ze to przeciez ich sprawa z kim siedza i z kim rozmawiaja i wogole,ale poszlam nie bede sie dodkowo stresowacPrzszly po mnie za chwile i poszlysmy zapalic,powiedzialy ze mgr Mlynska potwierdzila ze wiekszy rozmiar przyjdzie jutro wieczorem i tylko jedna bedzie miala op jutro a druga po jutrze.No i oczywiscie dziewczyny zaczely sie zastanawiac jak to mozna tak postapic zeby rozmiaru nie bylo i jeszcze wciskac to co ma,o lekcewazyc mnie itp..Nadszel czas zmiany opatrunku dziewczyn pytaja czy moga zobaczyc,oczywiscie sie zgadzam i ida ze mna do zabiegowego,siostra protestuje,ale to w koncu moje zelki i chyba ja mam prawo decydowac kto moze ogladacZobaczyly pochwalily troche zdziwione tymi sutkami,ale mowia ze dr pewnie wyjasni i ze pewnie sie wyrowna i musialy juz wyjsc bo czas na masazPozniej jeszcze pogadalysmy chwilke i poszylsmy spac.Caly dzien sie dobrze czulam i nie spodziewalam sie ze w nocy przyjdzie kryzysbo to juz 1szy dzien po op i pewnie najgorsze mam za soba.no i zaczelo sie odnalazlam dzwonek czekam,przyszla siostra stekam ze musze do lazienki i strasznie boli,podrzucila mnie do gory tak mocno ze myslalam ze zelki mam na ziemi,pomogla dojsc do lazienki i poszla.mysle kurde jak sie nie poloze sama,ide po nia bo boje sie dzwonicstekam o pomoc i cos na bol,(i moze na spanie bo nie bralam wczesniej)Tabletki juz dostalam a nie ma wskazan od dr zeby podac cos na spanie!!!!!Polozylam sie i kwicze z bolu dzwonie czekam i czekam przyszla prosze jeszcze raz o co kolwiek,zasapala sie i poszla wrocila po jakims czasie i dala 50 ketonalu i juz sie troche lepiej zrobilo i zasnelam.Rano bylo dobrze sniadanko przywitanie z dzewczynami relacje z nocki.czekanie na obchod,mysle w koncu dopadne dr i sie wypytam,opatrunek mialam sciagniety bo czekalam i chcialam sie wykapac.Przyszedl doktor spojrzal tak dla z metra wiec sie pytam a dr mowi a widzi panie ze nie rowno,no to ja ze tak i ze jedna jest wieksza a druga mniejsza,i czekam na jakas normalna odp a dr widocznie tak musialo byc my tylko wkladamy wkladki wiec on nie bedzie dyskutowal ze mna!!!To sie jeszcze stralam przypomniec o konsultacji i moich obawach o asymetrie o te sutki a on nic i dyskutowac nie bedzie i poszli!!!!Kolezance z pokoju tez cos tam sie nie podobalo ale z nie umowil sie na pozniej.Wiec po prostu runelam cisnienie mi skoczylo chyba do 200 ide palic.Dziewczyny widza ze ide wolaja opowiadam jak mnie potraktowal podczas obchodu.tylko wyc.....Pozniej mysle zapytam przy opatrunku co i jak.W koncu mgr Mlynska mi robila opatrunek wiec mysle jest szanasa,powiedzial najpierw ze nie widzi roznicy ale za chwile po moim nzrzekaniu mowi to samo co dr no ja jej swoje ze na konsultacji tego nie widzieli no i po potyczce slownej powiedziala jezeli sie nie wyrowna to jak tak bardzo mi te sutki bede przeszkadzac to mozna poprawic,podziekowala i do widzenia.Pozniej przywiezli po op jedna z dziewczyn i tak przegadalam z druga caly dzien byla zmiana i przyszla inna siostra,troche z nami pogadala posmiala sie wytlumaczyla pare rzeczy,myslimy kurde mamy jeszcze jedna fajna siostre takze damy rade do jutra. Wieczorem bardzo ja bolalo,wiec poszlysmy zapytac czy mozna jej cos podac,siostra sprawdzila i mowi ze jeszcze 1,5h musi wytrzymac,wracamy do naszej cycolinki dodac jej sil i wytrfalosci.Minela godzina wiec myslimy idziemy bo nam biedna placze ze tak boli.Prosimy ze to tylko pare minut roznicy itp A tak z geba ze co my tu wyprawiamy ze chcemy calym odzialem rzadzic i takie tam,zamurowalo mnie kolezanka mowi tak my tylko grzecznie prosimy jestesmy tu prywatnie placimy duzo pieniazkow za wszystko i ona jest tu po to zeby nam pomoc itp A ta do niej KOBIETO A TY MI PLACISZ,NIE WIEC DAM KIEDY BEDZIE TRZEBA!!!!Cdn
Stary 2010-02-08, 15:10   #8566
kristelle
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez trelek_ Pokaż wiadomość
Przecież dziewczyny wklejały link do załączników, poszperaj w fotkach i znajdziesz też te od niego.
Nie rozumiem w czym problem wszyscy tylko zdjęcia i zdjęcia. Nikt Ci nie będzie specjalnie wyszukiwał tych zdjęć, bo dość czasochłonne i przede wszystkim to Tobie powinno zależeć by je znaleźć.
Dziewczyny są tu baaardzo pomocne i odpowiadają na najgłupsze pytania, ale bez przesady Poczytaj, poszukaj też sama.
niesamowite, sama bym na to nie wpadla

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
ślimak ślimak pokaż rogi...:h ahaha:

a czemu piszesz na fioletowo??
Do wyboru jest co najmniej 38 kolorow czcionki..dlaczego mam pisac czarna???

Stary 2010-02-08, 15:14   #8567
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez polili Pokaż wiadomość
I kobitki zaczely,sie dziwic o co im chodzi zeby nie rozmawiac ze mna????W koncu pytaja co tak latalm za odzialowa o co chcilam pytac,to delikatnie wytlumaczylam ze mam lekko nie rowne sutki i troche sie roznia wielkoscia,i nikt mi nie chce udzielic normalnej odpowiedzi.Po jakims czasie przszla odzialowa wyprosila mnie z pokoju dziewczyn i kazala wracac do siebie!!dziewczyny sie oburzyly ze jak to tak ze to przeciez ich sprawa z kim siedza i z kim rozmawiaja i wogole,ale poszlam nie bede sie dodkowo stresowacPrzszly po mnie za chwile i poszlysmy zapalic,powiedzialy ze mgr Mlynska potwierdzila ze wiekszy rozmiar przyjdzie jutro wieczorem i tylko jedna bedzie miala op jutro a druga po jutrze.No i oczywiscie dziewczyny zaczely sie zastanawiac jak to mozna tak postapic zeby rozmiaru nie bylo i jeszcze wciskac to co ma,o lekcewazyc mnie itp..Nadszel czas zmiany opatrunku dziewczyn pytaja czy moga zobaczyc,oczywiscie sie zgadzam i ida ze mna do zabiegowego,siostra protestuje,ale to w koncu moje zelki i chyba ja mam prawo decydowac kto moze ogladacZobaczyly pochwalily troche zdziwione tymi sutkami,ale mowia ze dr pewnie wyjasni i ze pewnie sie wyrowna i musialy juz wyjsc bo czas na masazPozniej jeszcze pogadalysmy chwilke i poszylsmy spac.Caly dzien sie dobrze czulam i nie spodziewalam sie ze w nocy przyjdzie kryzysbo to juz 1szy dzien po op i pewnie najgorsze mam za soba.no i zaczelo sie odnalazlam dzwonek czekam,przyszla siostra stekam ze musze do lazienki i strasznie boli,podrzucila mnie do gory tak mocno ze myslalam ze zelki mam na ziemi,pomogla dojsc do lazienki i poszla.mysle kurde jak sie nie poloze sama,ide po nia bo boje sie dzwonicstekam o pomoc i cos na bol,(i moze na spanie bo nie bralam wczesniej)Tabletki juz dostalam a nie ma wskazan od dr zeby podac cos na spanie!!!!!Polozylam sie i kwicze z bolu dzwonie czekam i czekam przyszla prosze jeszcze raz o co kolwiek,zasapala sie i poszla wrocila po jakims czasie i dala 50 ketonalu i juz sie troche lepiej zrobilo i zasnelam.Rano bylo dobrze sniadanko przywitanie z dzewczynami relacje z nocki.czekanie na obchod,mysle w koncu dopadne dr i sie wypytam,opatrunek mialam sciagniety bo czekalam i chcialam sie wykapac.Przyszedl doktor spojrzal tak dla z metra wiec sie pytam a dr mowi a widzi panie ze nie rowno,no to ja ze tak i ze jedna jest wieksza a druga mniejsza,i czekam na jakas normalna odp a dr widocznie tak musialo byc my tylko wkladamy wkladki wiec on nie bedzie dyskutowal ze mna!!!To sie jeszcze stralam przypomniec o konsultacji i moich obawach o asymetrie o te sutki a on nic i dyskutowac nie bedzie i poszli!!!!Kolezance z pokoju tez cos tam sie nie podobalo ale z nie umowil sie na pozniej.Wiec po prostu runelam cisnienie mi skoczylo chyba do 200 ide palic.Dziewczyny widza ze ide wolaja opowiadam jak mnie potraktowal podczas obchodu.tylko wyc.....Pozniej mysle zapytam przy opatrunku co i jak.W koncu mgr Mlynska mi robila opatrunek wiec mysle jest szanasa,powiedzial najpierw ze nie widzi roznicy ale za chwile po moim nzrzekaniu mowi to samo co dr no ja jej swoje ze na konsultacji tego nie widzieli no i po potyczce slownej powiedziala jezeli sie nie wyrowna to jak tak bardzo mi te sutki bede przeszkadzac to mozna poprawic,podziekowala i do widzenia.Pozniej przywiezli po op jedna z dziewczyn i tak przegadalam z druga caly dzien byla zmiana i przyszla inna siostra,troche z nami pogadala posmiala sie wytlumaczyla pare rzeczy,myslimy kurde mamy jeszcze jedna fajna siostre takze damy rade do jutra. Wieczorem bardzo ja bolalo,wiec poszlysmy zapytac czy mozna jej cos podac,siostra sprawdzila i mowi ze jeszcze 1,5h musi wytrzymac,wracamy do naszej cycolinki dodac jej sil i wytrfalosci.Minela godzina wiec myslimy idziemy bo nam biedna placze ze tak boli.Prosimy ze to tylko pare minut roznicy itp A tak z geba ze co my tu wyprawiamy ze chcemy calym odzialem rzadzic i takie tam,zamurowalo mnie kolezanka mowi tak my tylko grzecznie prosimy jestesmy tu prywatnie placimy duzo pieniazkow za wszystko i ona jest tu po to zeby nam pomoc itp A ta do niej KOBIETO A TY MI PLACISZ,NIE WIEC DAM KIEDY BEDZIE TRZEBA!!!!Cdn
I'm in Big shock

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2010-02-08 o 15:16
Stary 2010-02-08, 15:20   #8568
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
niesamowite, sama bym na to nie wpadla

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Do wyboru jest co najmniej 38 kolorow czcionki..dlaczego mam pisac czarna???
a myslisz ze złosliwośćią coś więcej zwojujesz?

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

polili to jest gorsze niż moje wyobrażenia o tej całej sytuacji...
okropność jak cos takiego mogło sie w ogóle wydarzyć..

Stary 2010-02-08, 15:22   #8569
kristelle
Raczkowanie

Cytat:
a myslisz ze złosliwośćią coś więcej zwojujesz?
Zlosliwa to jestes ty i to od samego poczatku, kiedy sie pojawilam na tym forum, wiec zadaj to pytanie sobie a nie mnie, bo wydaje mi sie ze nie ma nikt prawa zachowywac sie niegrzecznie w stosunku do nowych forumowiczek a jezeli uwazasz ze to twoj prywatny watek i nikt nie powinien tu wchodzic to zaloze nowy temat lub po prostu zmienie forum, poniewaz nie pozwole sie obrazac zwlaszcza komus kto nie ma do tego prawa.

Stary 2010-02-08, 15:26   #8570
horo
Zakorzenienie

GG do horo

No pięknie... 15.20 a żadna nawet o mnie nie zapytala
ktoś tu musi porzadek zrobić

A tak wogóle, to czytałam, cytowałam i... wszystko mi zniknęło jak chciałam odpowiadać ... a ze starość nie radość, to pamięć też już nie ta
Polili,
szczerze współczuję i gratuluję wytrwałosci
Takie podejscie...
Listopadowa,
tez współczuję i... rozumiem ... doświadczyłam bardzo podobnej sytuacji. I musze przyznać, ze po takiej "jechance" (krzyki, wyzwiska, wypluwanie swoich problemów, rozliczanie mnie z własnej kasy, krytyka, ... dużo tego jeszcze było ) przez moment nawet żałowałam, ze wogóle zrobiłam piersi
Czasem az się boję o nadchodząca wiosnę. lato... reakcja otoczenia.... aż mnie wzdryga na samą mysl o tych wszystkich zawistnych babach, które będą "obsmarowywać" mi tyłek... raczej cycki

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 15:27   #8571
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Zlosliwa to jestes ty i to od samego poczatku, kiedy sie pojawilam na tym forum, wiec zadaj to pytanie sobie a nie mnie, bo wydaje mi sie ze nie ma nikt prawa zachowywac sie niegrzecznie w stosunku do nowych forumowiczek a jezeli uwazasz ze to twoj prywatny watek i nikt nie powinien tu wchodzic to zaloze nowy temat lub po prostu zmienie forum, poniewaz nie pozwole sie obrazac zwlaszcza komus kto nie ma do tego prawa.
tak, załóz sobie swój wątek. To bedzie najlepsze rozwiązanie

Stary 2010-02-08, 15:27   #8572
trelek_
Rozeznanie

polili, w szoku jestem naprawdę, jak można tak traktować pacjentki

zmykam, będę potem

moje 360cc
trelek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 15:29   #8573
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Horo wybacz , to sie wiecej nie powtorzy

Edytowane przez agnelka.pl
Czas edycji: 2010-02-08 o 15:30
agnelka.pl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 15:29   #8574
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Misiu,
mam coś dla Ciebie... zamiast kawki

Stary 2010-02-08, 15:29   #8575
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
ale myslami Cię w końcu ściągnęłyśmy..chodz na pogaduchy do Klubu

Stary 2010-02-08, 15:30   #8576
kristelle
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez trelek_ Pokaż wiadomość

Skoro juz jestesmy przy temacie na czym komu zalezy i kto komu odpowiada na jakie pytania to prosze przeczytac regulamin forum a pozniej mowic mi czy i na jaki temat prowadzi sie tu rozmowy. Z cala pewnoscia w temacie o operacjach plastycznych zadaje sie pytania i rozmawia ta taki temat a jak ktos nie chce to nie powinien zabierac glosu i psuc innym nastroju, bo ma akurat chec bycia zlosliwym. Te z dziewczyn ktore beda chcialy udzielic mi odpowiedzi zrobia to i prosze nie byc niczyim adwokatem ani posrednikiem.

Stary 2010-02-08, 15:30   #8577
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez agnelka.pl Pokaż wiadomość
Horo wybacz , to jest poprostu niewybaczalne
cieszę się , ze chociaż któraś (Agnelka) zareagowała

a reszta...

Stary 2010-02-08, 15:30   #8578
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Misiu,
mam coś dla Ciebie... zamiast kawki
ojjj moje ulubione

Stary 2010-02-08, 15:31   #8579
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
ale myslami Cię w końcu ściągnęłyśmy..chodz na pogaduchy do Klubu
trzeba się jednak upomnieć

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Cytat:
ojjj moje ulubione
wiem... pamiętałam
ja też je lubię... zalatują procentami

Stary 2010-02-08, 15:33   #8580
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
cieszę się , ze chociaż któraś (Agnelka) zareagowała

a reszta...
Cholera przemycilas mojego posta, a tu samo maslo maslane
Edytuj
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości