|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8551 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
, na krotka, ale wystarczy zeby skopiowac i jak ktos je polaczy ze zdjeciami biustu...Brrr nawet nie chce o tym myslec
|
|
#8552 | ||
|
BAN stały
|
[QUOTE=Danni;17045916]
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#8553 |
|
Rozeznanie
|
dr Kolasinski 16.12. 2009mentor Hp 300/350 Edytowane przez agnelka.pl Czas edycji: 2010-02-08 o 14:27 |
|
|
|
#8554 |
|
Zakorzenienie
|
trelek widze , ze wybralysmy podobna taktyke jesli chodzi o zelki
Ja mimo wszystko jakos nie mialam do nikogo zaufania i nie chcialam , zeby nad glowa stala mi mama i mowila jakie to glupie i niebezpieczne , a kase przeciez moglabym wydac na cos innego. Wystarczylo mi , ze sama mialam wyrzuty sumienia . Poli bardzo mi przykro , sytuacja nie do pozazdroszczenia ale Wy wiecie co mam na mysli
|
#8555 | |
|
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
jestem juzprzepraszam, ze sie nie odzywam chociaz jestem zalogowana, obowiazki, obowiazki i obowiazki... ale juz postaram sie odpowiedziec na zadane pytania. Piersi sie oczywiscie zmienily, choc nie jest to bardzo widoczna zmiana, jak stoje wyprostowana piersiatka rowniez stoja ale skora jest duzo luzniejsza niz przed karmieniem, bo to wlasnie wtedy najbardziej rozsadza piersi, gdy sa pelne mleczka i po karmieniu ( ja karmilam do prawie 2lat druga coreczke ) zmienia sie ich wyglad. Moje nie podobaja mi sie juz wizualnie. To ze sa mniejsze niz mialy byc to jeden powod, ale gdy siedze lekko zgarbiona wisza brzydko i suteczki skierowane sa prawie do dolu. Gdy jestem w pozycji hmmm pochylenia do przodu rowniez brzydko wisza, nasuwa mi sie mysl, ze "jak u kozy" ale nie ma zadnych zdrowotych wskazan do wymiany moich silikonkow. Wkladki nigdy mi nie przeszkadzaly w karmieniu, moze nawet pomogly w pewnym stopniu. Przy pierwszym dziecku nie mialam wkladeczek w piersiach i pokarmu rowniez... karmilam dziecko 2 miesiace i okazalo sie ze nie mam juz czym jej karmic, piersi wtedy byly male i nabrzmiale, trudno bylo karmic. Przy drugim dziecku, piersi juz byly od 7 lat zrobione i szczerze mowiac chyba swiadomosc ze sa duze mi pomogla, bo pokarm mialam zawsze i nawet wygodniej bylo przystawic dziecko do piersi, ktora jest nizej bo jest wieksza niz do malej i wyzej podnosic dziecko. Pewnie dziwnie to brzmi, ale wkladki mi pomogly w karmieniu piersia a nie przeszkodzily. Piers po prostu byla wieksza i byla blizej dziecka, mysle ze latwiej jest karmic duza piersia niz mala i dziecku tez jest lepiej przytulic sie do duzej piersi niz do malej... Ja mam milsze wspomnienia z karmienia piersia powiekszona niz naturalna ![]() Przez 10 lat od op nie mialam zadnych komplikacji, mialam robione USG ze 2 razy i nie bylo z zelkami problemow. Czuje ze w lewej piersi jest lekkie pofaldowanie na dole i mozna wyczuc wkladeczke, ale to nie jest wskazanie do wymiany. Chce je powiekszyc, bo sa moim zdaniem male a teraz juz moge wlozyc w nie duzo wiecej niz 10 lat temu Mysle ze wybiore naturalne wkladki i wloze je pod miesien ale o najwyzszej projekcji i oczywiscie najwieksze z dostepnych Nie wiem do kogo sie wybrac na konsultacje ale pewnie odwiedze dr Brome i dr Szczyta w Warszawie, bo mieszkam w okolicy stolicy. Zastanawiam sie dziewczyny... czy ja jestem od was tak duzo starsza ??? Moje pierwsze dziecko i pierwsze piersiatka zrobilam sobie bardzo wczesnie
|
|
#8556 |
|
Zakorzenienie
|
kristelle to ile Ty masz lat
|
#8557 |
|
BAN stały
|
Edytowane przez TiNi87 Czas edycji: 2010-02-08 o 14:46 |
|
|
|
#8558 |
|
Zakorzenienie
|
dobra zmykam do pracki bede wieczorkie
|
#8559 |
|
Raczkowanie
|
TiNi87 nie nie mam wiecej niz 40 a i do tego jeszcze mi duuuuzoooo
|
#8560 |
|
Wtajemniczenie
|
sluchajcie tego, codziennie rano robie mojemu facetowi sniadanie do pracy, min. salata + ogorek + pomidor...
Teraz mi napisal smsa ,ze w salacie byl slimak kurde nie moge jak to mozliwe
|
#8561 | |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki jest gdzies w necie galeria zdjec dr Bromy??
![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
|
|
#8562 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() glodnemu chleb na mysli jak zasluzy to i tez " to " dostaje...
|
|
#8563 |
|
Rozeznanie
|
Nic mi o takiej nie wiadomo.
Przecież dziewczyny wklejały link do załączników, poszperaj w fotkach i znajdziesz też te od niego. Nie rozumiem w czym problem wszyscy tylko zdjęcia i zdjęcia. Nikt Ci nie będzie specjalnie wyszukiwał tych zdjęć, bo dość czasochłonne i przede wszystkim to Tobie powinno zależeć by je znaleźć. Dziewczyny są tu baaardzo pomocne i odpowiadają na najgłupsze pytania, ale bez przesady Poczytaj, poszukaj też sama.
|
#8564 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
a czemu piszesz na fioletowo?? |
|
|
|
|
#8565 |
|
Raczkowanie
|
I kobitki zaczely,sie dziwic o co im chodzi zeby nie rozmawiac ze mna????W koncu pytaja co tak latalm za odzialowa o co chcilam pytac,to delikatnie wytlumaczylam ze mam lekko nie rowne sutki i troche sie roznia wielkoscia,i nikt mi nie chce udzielic normalnej odpowiedzi.Po jakims czasie przszla odzialowa wyprosila mnie z pokoju dziewczyn i kazala wracac do siebie!!dziewczyny sie oburzyly ze jak to tak ze to przeciez ich sprawa z kim siedza i z kim rozmawiaja i wogole,ale poszlam nie bede sie dodkowo stresowac
Przszly po mnie za chwile i poszlysmy zapalic,powiedzialy ze mgr Mlynska potwierdzila ze wiekszy rozmiar przyjdzie jutro wieczorem i tylko jedna bedzie miala op jutro a druga po jutrze.No i oczywiscie dziewczyny zaczely sie zastanawiac jak to mozna tak postapic zeby rozmiaru nie bylo i jeszcze wciskac to co ma,o lekcewazyc mnie itp..Nadszel czas zmiany opatrunku dziewczyn pytaja czy moga zobaczyc,oczywiscie sie zgadzam i ida ze mna do zabiegowego,siostra protestuje,ale to w koncu moje zelki i chyba ja mam prawo decydowac kto moze ogladac Zobaczyly pochwalily troche zdziwione tymi sutkami,ale mowia ze dr pewnie wyjasni i ze pewnie sie wyrowna i musialy juz wyjsc bo czas na masaz bo to juz 1szy dzien po op i pewnie najgorsze mam za soba.no i zaczelo sie odnalazlam dzwonek czekam,przyszla siostra stekam ze musze do lazienki i strasznie boli,podrzucila mnie do gory tak mocno ze myslalam ze zelki mam na ziemi,pomogla dojsc do lazienki i poszla.mysle kurde jak sie nie poloze sama,ide po nia bo boje sie dzwonic stekam o pomoc i cos na bol,(i moze na spanie bo nie bralam wczesniej)Tabletki juz dostalam a nie ma wskazan od dr zeby podac cos na spanie!!!!!Polozylam sie i kwicze z bolu dzwonie czekam i czekam przyszla prosze jeszcze raz o co kolwiek,zasapala sie i poszla wrocila po jakims czasie i dala 50 ketonalu i juz sie troche lepiej zrobilo i zasnelam.Rano bylo dobrze sniadanko przywitanie z dzewczynami relacje z nocki.czekanie na obchod,mysle w koncu dopadne dr i sie wypytam,opatrunek mialam sciagniety bo czekalam i chcialam sie wykapac.Przyszedl doktor spojrzal tak dla z metra wiec sie pytam a dr mowi a widzi panie ze nie rowno,no to ja ze tak i ze jedna jest wieksza a druga mniejsza,i czekam na jakas normalna odp a dr widocznie tak musialo byc my tylko wkladamy wkladki wiec on nie bedzie dyskutowal ze mna!!!To sie jeszcze stralam przypomniec o konsultacji i moich obawach o asymetrie o te sutki a on nic i dyskutowac nie bedzie i poszli!!!!Kolezance z pokoju tez cos tam sie nie podobalo ale z nie umowil sie na pozniej.Wiec po prostu runelam cisnienie mi skoczylo chyba do 200 ide palic.Dziewczyny widza ze ide wolaja opowiadam jak mnie potraktowal podczas obchodu.tylko wyc.....Pozniej mysle zapytam przy opatrunku co i jak.W koncu mgr Mlynska mi robila opatrunek wiec mysle jest szanasa,powiedzial najpierw ze nie widzi roznicy ale za chwile po moim nzrzekaniu mowi to samo co dr no ja jej swoje ze na konsultacji tego nie widzieli no i po potyczce slownej powiedziala jezeli sie nie wyrowna to jak tak bardzo mi te sutki bede przeszkadzac to mozna poprawic,podziekowala i do widzenia.Pozniej przywiezli po op jedna z dziewczyn i tak przegadalam z druga caly dzien byla zmiana i przyszla inna siostra,troche z nami pogadala posmiala sie wytlumaczyla pare rzeczy,myslimy kurde mamy jeszcze jedna fajna siostre takze damy rade do jutra . Wieczorem bardzo ja bolalo,wiec poszlysmy zapytac czy mozna jej cos podac,siostra sprawdzila i mowi ze jeszcze 1,5h musi wytrzymac
|
#8566 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Do wyboru jest co najmniej 38 kolorow czcionki..dlaczego mam pisac czarna???
|
|
#8567 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2010-02-08 o 15:16 |
|
|
|
|
#8568 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- polili to jest gorsze niż moje wyobrażenia o tej całej sytuacji... okropność jak cos takiego mogło sie w ogóle wydarzyć..
|
|
|
|
|
#8569 |
|
Raczkowanie
|
Zlosliwa to jestes ty i to od samego poczatku, kiedy sie pojawilam na tym forum, wiec zadaj to pytanie sobie a nie mnie, bo wydaje mi sie ze nie ma nikt prawa zachowywac sie niegrzecznie w stosunku do nowych forumowiczek a jezeli uwazasz ze to twoj prywatny watek i nikt nie powinien tu wchodzic to zaloze nowy temat lub po prostu zmienie forum, poniewaz nie pozwole sie obrazac zwlaszcza komus kto nie ma do tego prawa.
|
#8570 |
|
Zakorzenienie
|
No pięknie... 15.20 a żadna nawet o mnie nie zapytala
![]() ![]() ![]() ktoś tu musi porzadek zrobić ![]() ![]() ![]() A tak wogóle, to czytałam, cytowałam i... wszystko mi zniknęło jak chciałam odpowiadać ![]() ![]() Polili, szczerze współczuję ![]() Takie podejscie... Listopadowa, tez współczuję ![]() ![]() Czasem az się boję o nadchodząca wiosnę. lato... reakcja otoczenia.... aż mnie wzdryga na samą mysl o tych wszystkich zawistnych babach, które będą "obsmarowywać" mi tyłek... raczej cycki ![]()
|
#8571 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8572 |
|
Rozeznanie
|
polili, w szoku jestem
naprawdę, jak można tak traktować pacjentki zmykam, będę potem
|
#8573 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, to sie wiecej nie powtorzy
dr Kolasinski 16.12. 2009mentor Hp 300/350 Edytowane przez agnelka.pl Czas edycji: 2010-02-08 o 15:30 |
|
|
|
|
#8574 |
|
Zakorzenienie
|
Misiu,
mam coś dla Ciebie... zamiast kawki ![]() ![]()
|
#8575 |
|
Kazar Lady
|
ale myslami Cię w końcu ściągnęłyśmy..chodz na pogaduchy do Klubu
|
|
|
|
#8576 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Skoro juz jestesmy przy temacie na czym komu zalezy i kto komu odpowiada na jakie pytania to prosze przeczytac regulamin forum a pozniej mowic mi czy i na jaki temat prowadzi sie tu rozmowy. Z cala pewnoscia w temacie o operacjach plastycznych zadaje sie pytania i rozmawia ta taki temat a jak ktos nie chce to nie powinien zabierac glosu i psuc innym nastroju, bo ma akurat chec bycia zlosliwym. Te z dziewczyn ktore beda chcialy udzielic mi odpowiedzi zrobia to i prosze nie byc niczyim adwokatem ani posrednikiem.
|
|
#8577 |
|
Zakorzenienie
|
cieszę się , ze chociaż któraś (Agnelka) zareagowała
a reszta... ![]() ![]()
|
#8578 |
|
Kazar Lady
|
|
|
|
|
#8579 |
|
Zakorzenienie
|
trzeba się jednak upomnieć
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- wiem... pamiętałam ja też je lubię... zalatują procentami
|
#8580 |
|
Rozeznanie
|
Cholera przemycilas mojego posta, a tu samo maslo maslane
![]() Edytuj
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

, na krotka, ale wystarczy zeby skopiowac
i jak ktos je polaczy ze zdjeciami biustu...
16.12. 2009
A skonczylam na w pogoni za oddzialowa
Ja mam bardzo dobre wspomnienia . Przykro mi Polili
ale Wy wiecie co mam na mysli
ja bede musiala wynajac na troszke dluzej
pochylenia do przodu rowniez brzydko wisza, nasuwa mi sie mysl, ze "jak u kozy"
Mysle ze wybiore naturalne wkladki i wloze je pod miesien ale o najwyzszej projekcji i oczywiscie najwieksze z dostepnych

, to sie wiecej nie powtorzy