|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Najlepsze farby BLOND
Cytat:
![]() ![]() Właśnie wróciłam ze sklepu i ręce mi opadły, bo na odcień 111 chyba wszyscy się rzucili, nawet z belle color... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2343 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2344 |
Raczkowanie
|
napiszcie co sądzicie o tym palette (str 78)
![]()
![]() |
#2345 |
Zakorzenienie
|
Ja powiem tylko tyle ,ze jak kiedys mnie tez krecil bo mam wlosy ktore sie bardzo ciezko rozjasniaja.I bedac w rossmanie wpadla mi w rece ta wlasnie niby ta farba.Sama nie wiem co mam o niej myslec -czytaja informacjie doczytalam sie ,ze rozjasnia od 4-6 tonow i odrazu skojazylo mi sie to razej z typowym rozjaniaczem.Wiedz pytam pani ktora wlasnie tam pracowala i wylkadala towar.Czy to farba czy rozjasniacz.A ona na to cos w stylu rozjasniacza.Wiedz juz mialam dosyc zwazajac na to ze jak dla mnie wszelkiego rodzaju rozjasniacze umarly.Dalam sobie spokuj z takimi farbami ,bo to dla mnie az nie naturalne zeby tz.farby rozjasnialy do 6 tonow.Wiedz to tyle co o niej sadze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2346 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A po tym co mi wyjdzie oczywiście wkleję fotki i wtedy się zacznie kombinowanie ![]()
![]() |
#2347 |
Zakorzenienie
|
Akurat XXL nawet chyba Superedzia odradzała. Podobno bardzo mocna, aż za bardzo. Jeżeli już to bierz pod uwagę blondy z serii COOL BLONDS C10, c12, c9 : http://www.palette.pl/nasze-produkty...ienie-palette/
Już nie raz dziewczyny opisywały i pokazywały super efekty. Wpisz sobie w "przeszukaj w wątku" c10 czy c12 i sama przeczytaj. Np strona 56 zmieszane c9 i c10, tu masz efekt c12: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380880 Pamiętaj że możesz kupic mocniejszą wodę i farbki mogą jeszcze lepiej złapać. I tak ode mnie, ja po 219 palette miałam miękkie i gładkie włosy, wcale nie są takie niszczycielskie. Ale to może zależy od włosów. ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Emdz to mnie teraz nastraszyłaś... Dopiero sprawdziłam swojego sprzedawcę i tych negatywów i neutrali ma i to sporo. Ale biorąc pod uwagę pozytywy nie jest tak źle. Chce się przefarbować przed Walentynkami i teraz nie wiem czy dojdą te farby... Edytowane przez Kachula82 Czas edycji: 2010-02-07 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2348 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() Gubię kilogramy: ![]() ![]() Edytowane przez Jowitka061987 Czas edycji: 2010-02-07 o 18:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Adzi07 Czas edycji: 2010-02-07 o 18:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2350 |
Rozeznanie
|
aiwlys88 , wcale się nie dziwię, że tak wykupują te farby 111
![]() ![]() Już miałam wyjść z pustymi rękami, ale w końcu zdecydowałam się na Nutrisse 111 ![]() ![]() Z tym, że kupiłam za mało farby (1 opakowanie) i nie zdołała pokryć całych włosów. Na pasma, na które nie starczyło farby nałozyłam Palette C12 mroźny blond (zaryzykowałam, pomimo, że do tej farby jest dołączona woda utleniona 12% ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Pusta Miska - akcja charytatywna dla zwierząt. Każdy może pomóc, wystarczy codziennie klikać w miskę by ją napełnić! Odwiedź www.pustamiska.pl by pomóc zwierzętom cierpiącym w schronisku. Edytowane przez Lola20 Czas edycji: 2010-02-07 o 19:00 Powód: zapomniałam o załącznikach :P |
![]() ![]() |
![]() |
#2351 |
Zakorzenienie
|
Lola20 To ciesze sie bardzo ze poradziłaś sobie ze Swoim problemem.Zważywszy ,te był on dla Ciebie bardzo nieprzyjemny.No i teraz czekamy na fotki
![]() Edytowane przez Adzi07 Czas edycji: 2010-02-07 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2352 |
Rozeznanie
|
Adzi07, dziekuję bardzo
![]() ![]() ![]() Włosy były wcześniej trochę zniszczone rozjasniaczem, ale musze przyznać, że farbki nie pogorszyły ich kondycji ![]() ![]()
Pusta Miska - akcja charytatywna dla zwierząt. Każdy może pomóc, wystarczy codziennie klikać w miskę by ją napełnić! Odwiedź www.pustamiska.pl by pomóc zwierzętom cierpiącym w schronisku. Edytowane przez Lola20 Czas edycji: 2010-02-07 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2353 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Adzi07 dzięki i oczywiście liczę na fotorelację i trzymam kciuki za wspaniały efekt ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2354 |
Zakorzenienie
|
Na pewno zdam fotorelacje.Ale aby nie zapeszyć to nie dziękuje jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2355 |
Raczkowanie
|
Lola20 o nutrisse nawet nie pomyślałam.. ale u Ciebie różnica między fotkami, które widziałam wcześniej a teraz jest konkretna i aż Ci zazdroszczę
![]() ![]() To forum uzależnia! ![]()
#2356 |
Zakorzenienie
|
Lola super, wielki krok do przodu! już masz w sumie średni blond, teraz tylko rozjaśnić i ochłodzić, więc większa część drogi już za tobą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Zakorzenienie
|
Tak mówicie o blondach Loreala i mi osobiście podoba się ten na zdjęciach ze Scarlett Johansson. Jest taki w Polsce? 10NB Ultra Natural Blonde
|
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
Raczkowanie
|
Lola20 super kolorek zważywszy na wcześniejszy... jestem pod wrażeniem
![]() ![]()
![]() |
#2359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2360 |
Raczkowanie
|
ja ją kiedyś raz użyłam, ale chyba jakiś mroźny blond to był - jest mocniejsza niż farby, ale słabsza od tradycyjnej "joanny", taki niby słabszy rozjaśniacz, za to bardzo niszczy włosy. Przynajmniej u mnie tak było, żałowałam bardzo, że ją użyłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2361 |
Raczkowanie
|
Przeszłam dzisiaj pół miasta w poszukiwaniu tej 111, byłam w czterech rossmanach i nie ma
![]() ![]() ![]() Włosy chciałam dzisiaj farbować i pokazać Wam fotki w świetle dziennym, ale muszę czekać na koleżankę, więc fotki najprawdopodobniej będą jutro ![]()
#2362 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tak myślałam, ale od czego mam Was dziewczyny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co myslicie? aiwlys88 czekamy z niecierpliwością ![]() swoją drogą ciekawe co piszesz...muszę też zobaczyć w rossmanie czy są 111, producenci zrobili by błąd wycofując ze sprzedazy ten odcień...tyle kobiet jest z niego zadowolonych...
![]() Gubię kilogramy: ![]() ![]() Edytowane przez Jowitka061987 Czas edycji: 2010-02-08 o 11:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2363 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
Ja myślałam o kombinacji c12 i c10, wyszedłby może platynowo mroźny blond ![]() Edytowane przez Kachula82 Czas edycji: 2010-02-08 o 11:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2364 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2365 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tak tylko ja jestem nie żółta a ruda ![]() widziałam te odcienie w rossmanie..ale próbnika chyba do nich nie ma, albo w tym rossmanie akurat go nie mieli.. na opakowaniach ładnie wygląda a ja naprawdę chę uzyskac ładny jasny popiołek na główce ![]() chyba będę musiała zaryzykowac na chocy jednym pasemku ![]() Nie wiem..do piątku jeszcze trochę czasu. Ciekawe jak wyjdzie Adzi07 i aiwlys88 mam nadzieję, że ładnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2366 |
Zakorzenienie
|
HI
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2368 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki, farbowałam dzisiaj loreal excellence 03- superjasny popielaty blond. Według mnie jest dobrze, odrosty w miarę równo, ciut słomkowe ale tak bardzo się nie odznaczają. Szkoda jednak, że nie rozjaśniło rudych przebłysków po dawnych pasemkach brąz. W sumie to myślałam, że skoro ma 9 % wodę, to chwyci i choć żółte lekko się zrobią, ale tylko ochłodziło i niestety nie rozjaśniło. Ale się nie martwię, bo to tylko kilka drobnych pasemek i aż tak ich nie widać. Wklejam fotki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2369 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2370 |
Raczkowanie
|
Piękny kolorek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.