![]() |
#3511 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)
Cytat:
![]() Super, że wszystko się wyjaśniło ![]()
![]() |
#3512 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hehe ![]() ![]()
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3513 |
Zakorzenienie
|
Justynko cieszę się ,że dogadaliście się i znowu jest dobrze
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3514 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co u Was? ![]()
![]() |
#3515 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() no wlasnie ja tez sie dziwie - zawsze uwazalam, ze ja jestem taka fajna i w ogole, jakbym byla facetem to bym sie w sobie zakochala ![]() ![]() zartuje oczywiscie - nie wiem czemu - moze wlasnie wcale nie jestem taka super - znaczy sie zauwazaja tylko zazwyczaj nie ci ktorzy bym chciala, zeby zauwazali.... albomi sie zawsze tacy podobaja ktorzy na mnie uwagi nie zwracaja - no nie wiem czemu to tak jest,.... Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Justynko super, ze u was ok ![]()
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2010-02-08 o 14:49 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I super,że umiesz to grac na pianinie ![]() Ja Czekam jak Tż przyjedzie po 19 bo na nocke jedzie do pracy i spędzimy trochę czasu razem,obijam się,czytam jakoś leci ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3517 | ||||||||
Zakorzenienie
|
cześć!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
katarakta - ładny pierścionek i magiczna sceneria ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3518 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() co do położnictwa to jestem na 2 roku, ale mam teraz dziekankę (więc zaliczony mam tylko pierwszy rok), nie mogę iść na zaoczne licencjackie z położnictwa (nie uczęszczałam do liceum medycznego itp, więc nie mogę). Nie męczę się tak bardzo, nauka łatwo mi wchodzi i wszystko jest cudnie teorii, ale w praktyce jest nudno w porównaniu z pracą pielęgniarki. I to właśnie jest mój ból. Poza tym w tym roku skończę 23lata i nie chcę być ciągle na utrzymaniu rodziców. Ogólnie wszystko w teorii z położnictwa mi się podoba, ale realia szpitalne niekoniecznie (za mało się dzieje, oczywiście poza końcówką porodu), a jako pielęgniarka czuję się w spełniona w 100%, a na oddziałach położniczych i zleceń jest mniej i zamało roboty czysto technicznej. Na pielęgniarstwie wyraźniej widać poprawę stanu zdrowia pacjentów i to daje mi dużo sadysfakcji. No dużo mogłabym tak wymieniać. Kiwi ja też mialam kiedyś ciężki rok z Tż (byliśmy wtedy za sobą ok 3,5 lat) i On nie widział sensu żeby dalej to ciągnąć, ale mój upór wszystko zmienił, a efekty można podziwiać na forum i sam mówi, że jestem kobietą jego życia i tylko mnie kocha (w przeciwieństwie do swojej rodziny). Moze warto dać sobie troszkę czasu na poukładanie wszystkich spraw, ale wspólnie. Wydaje mi się, że oboje się bardzo kochacie, związek się zmienia z każdą chwilą i nie jest taki sam przez cały czas, motylki w brzuchu też zmieniają się w coś innego, stałego i równie pięknego wg mnie. Egzamin poprawkowy napisałam w 10min, a mialam godzinę czasu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie trochę to są wścibskie pytania,bo może dziewczyny nie chcą dawać aż tak jednoznacznych odpowiedzi. Dzięki,że to zrozumiałaś ![]() Carmi i ja też kciukam za podwyżkę ![]() Justynko to fajnie ![]() ![]()
![]() |
#3520 |
Zakorzenienie
|
a teraz żeby Wam się nie wydawało że u mnie wszystko awsze tak pięknie i kolorowo opowiem historie....
zadzwoniłam wczoraj i zarezerwowałam ten pakiet w hotelu na walentynki... ustaliłam olację na 18:00 a te usługi SPA na poniedziałkowy ranek zaraz po śniadanku... wszytsko pięknie zaplanowane ![]() ale.....................w łaśnie dziś ODWOŁAŁAM rezerwację.... a to wszystko zasługa mojego TŻta.... wkurzył mnie niemiłosiernie... wygarnęłam mu że miałam takie plany i że odwołuje bo mam to już głęboko gdzieś...... i TAK zrobiłam to impulsywnie...ale mam już dość spychania na dalszy plan!!!!! może być z siebie dumny...... a miałam właśnie teraz jechać odebrać i zapłacić rezerwację.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3522 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Egzamin pewnie dobrze Ci poszedł ![]() Pochwal się co kupiłaś? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3523 |
Zakorzenienie
|
już piszę o co chodzi....
jadę do niego teraz we zcwartek i wracamy do krk w sobotę.... powiedziałam że sobie coś zaplanujemy w niedzielę że może jakieś kino później kolacyjka itp (chciałam go zmylić) a on na to że przecież ogólnie mówiliśmy że nie będziemy tego dnia nie wiadomo jak bardzo świętować.... no ale nieważne i z moim ukochanym jest zazwyczaj taki problem, że jeżeli hcodzi o wyjazd do mnie to jak najpóźniej z domu się da... a jeżeli chodzi o wyjazd ode mnie do domu to najwcześniej jak to możliwe..... i zaczęłam (tak specjalnie żeby mieć z czego zbijać) prosić żeby został do wtorku rano - OCZYWIŚCIE NIE! ja: "no to chociaż pojedź kochanie w poniedziałek wieczór" - on: "NIE MOGĘ bo musze coś jeszcze w krk załatwić ja: "no dobrze w takim razie o której zamierzasz wyjechać w poniedziałek" on: "a o co Ci znowu chodzi?" ja: " no chociażby o to żebym wiedziała jak sobie na poniedziałek ułożyć paznokcie, bo chwilowo mam cały wolny, bo chciałam go spędzić z Tobą..." on: "no to sobie weź kogoś na 10:00" tu już mnie szlag trafił bo o tej porze normalnie mieliśmy się relaksować na saunie.... ja: "a do któej masz otwarte te rzeczy w krk żeby załatwić?" on: "pracują do 15:00" ja: "no to nie możesz tam pojechać np na 13:00 a spędzić ze mną ranek?" on: "jak zwykle zaczyna się problem.... o co Ci chodzi? muszę wcześniej bo potem zajade do domu i coś tacie pomogę" dodam że wcześniej wybadałam teren i zaplanował że skoro we wtorek i w środę nasi znajomi będą w pobliżu na nartach to skoczy z nimi pozjeżdżać... więc na to czas ma, ale dla mnie nie......:/ no i wybuchłam powiedziałam mu że miałam taką niespodziankę, że już było wszytsko zarezerwowane, że o 18:00 mieliśmy sobie jeść koloację, a rano odpoczywać w SPA... ale że mam to gdzieś i żeby sobie załatwiał swoje prawy z samego rana skoro to takie ważne!!!!!!!! i skończyliśmy rozmowę.... napisałam mu smsa: "zobacz sobie na stronę hotelu w spa pakiety...Miło było sobie pomarzyć i być z siebie dumną że zrobię Ci taką niespodziankę..ale jak zwykle Twoje zorganizowanie i beznadziejna upartość wszystko ryjnuje! mam nadzieję ze jesteś z siebie zadowolony! jutro odwołuję rezerwację i mam te walentynki głeboko gdzieś! Dziękuję za romantyczny wieczór" i potem zadzwonił... generalnie przeprosił ale nie omieszkał powiedzieć że doskonale wiem że nie lubi niespodzianek i że gdybym mu powiedziała to cała rozmowa wyglądałaby inaczej.... na co powiedziałam że jeżeli dla niego słowa ukochanej osoby "proszę Cię bo mi bardzo zależy" nie wystarczą to że dziękuję mu bardzo i jeżeli ma ochotę to następnym razem zaproponuje mu 50zł za to żeby ze mną został.... ogólnie jesteśmy pogodzeni ale mam niesmak i poważnie odwołałam tą rezerwację i nie chcę już tych pieprzonych walentynek!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3524 |
Zakorzenienie
|
Na 100% serio.
#3525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3527 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kupiłam 1 pędzel do twarzy, 2 pędzelki do powiek, 2 pudry rozświetlające, szminę w kolorze moich ust, delikatny róż, kredkę do ust pod ten kolor, czerwony błyszczyk do ust i kredkę pod kolor błyszczyka, 1 bialą kredkę do oczu, do tego dostałam gratisowo lusterko (wszystko w drogerii natura, a poszłam po czerwony błyszczyk ten nowy z maybelline, sensational, czy jakoś tak, łącznie ok 120 kilku zł) i na akucji kupiłam setkę Noa klasycznej (bo piciu węgierskiego bimbru zachciało mi się tego spokoju jaki daje Noa, do tej pory czuję się niewyraźnie). Takie większe szalenstwo ![]() ![]() Co do tych par to wiem, że niektórzy mają taki gust, ale mimo to nie mogę w to uwierzyć. Ja jednak bardziej obstaję za prostotą, przynajmniej nie męczy oczu ![]() Odnośnie mojego złego samopoczucia (nudności od piątku, kiedy piłam palinkę domowej roboty) to Tż dzisiaj całkiem poważnie powiedział, żebym test ciążowy zrobiła. trochę paniki we mnie zasiał, ale biorąc pod uwagę moje wiadomości wyniesione ze studiów musialabym mieć niesamowitego "pecha", żeby w tej chwili zaciążyć. Poza tym za wcześnie by było na takie objawy ![]() Edytowane przez katarakta Czas edycji: 2010-02-08 o 15:39 Powód: satysfakcja ;) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3529 | ||
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() Dziękuję za kciuki ![]() ![]() Dodatkowo mam teraz tydzień urlopu! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To dobrze, cieszę się ![]() AAA błogie lenistwo ![]() Katarakta bardzo ładny pierścionek, taki inny ![]()
![]() |
#3530 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
No, to ja już obiad przygotowałam, będą roladki schabowe
![]() ![]()
#3531 | |
Zakorzenienie
|
Frezyjko moje biedactwo... Nie dziwię Ci się, że czujesz żal. Wydaje mi się, że Twój Tż jest bardzo przywiązany do domu, do rodziców... Mam nadzieję, że nie będziesz mieszkała z Teściami ani zbyt blisko Teściów.
---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
Kurcze, ciągle gotuję jakieś potrawy włoskie, greckie i meksykańskie, a dzisiaj bym zjadła zwykłego kotleta :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3533 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() (noo... lasagne szpinakową uwieeeeelbiam ![]() ![]() Za meksykańską chyba by podziękował, bo ostrego nie może i nie lubi ![]() Ja za to... chętnie ![]() a co takiego greckiego robisz ![]() Bo ja to jedynie sałatkę grecką ostatnio... ![]()
![]() |
#3534 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3535 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Chodź, to Ci ugotuję
![]() ![]()
#3536 | |
Zadomowienie
|
Mnie zastanawia teraz jedna rzecz... A mianowicie, kto reżyseruje takie filmiki...
![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3537 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
[QUOTE=katarakta;17049111]Mnie zastanawia teraz jedna rzecz... A mianowicie, kto reżyseruje takie filmiki...
![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
![]() Bo wątpię, żeby poważny, szanowany fotograf/kamerzysta się na to porwał ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3540 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
przeprosił....napisała smsa że mogł robić to, to, to i to (wymieniał z nazw atrakcje z tego pakietu) i ze przez jedno jego nie to wszystko zaprzepascił...dopisał "moze kiedyś się uda... kocham Cię mój poszukiwaczu mocnych wrażeń"... więc wnioskuję że mimo wszytko bo by chciał żeby to się odbyło, ale NIE! mam to gdzieś niech wyciągnie wnioski i lekcje ze swojego zachowania na przyszłość....żałuję ale na pewno nie będzi etak że mimo wszystko tam pódziemy, bo jeszcze wyjdzie jakby dostał nagrodę za to jaki zawsze jest! czyli nastwiony na NIE kiedy go proszę i mi zależy..... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.