|
|
#2611 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część II :)
Cytat:
Mieć na biurku czerwony guzik wyłączać nim niektórych ludzi. Cienka jest linia między miłością a nienawiścią. I tak raz olać sumienie i powiedzieć co mam do powiedzenia i odejść. Pomyśl, że nie każdy jest takim szczęściarzem jak Ty! - wizaz oj przepraszm nie dałam rady ;/ ;* ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- :O nie wierzee . nie chwaląc się : sama wymyśliłam xd <dumna> ![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
-Odpowiesz mi na pytanie. -Jeśli potrafię. -Potrafisz. A udzielisz szczerej odpowiedzi? -Tak. -Kim dla Ciebie jestem? -Jesteś moim aniołem.Pomogłaś mi wstać . I dlatego jesteś moją przyjaciółką. - ![]() Pomogłeś mi odzyskać wiarę w siebie. Ona chciała być dla niego wszystkim </3 Przepraszam . nie wyszło ;/
|
|
#2612 |
|
BAN stały
|
takie tam .
Coś czuję,że Cie potrzebuję ! ; * i nie wiem czy wiesz,ale mam w głowie Twój taki głos,kiedy opowiadasz mi różne rzeczy takie miłe i w jakiś sposób to mi pomaga <3 Weź moją dłoń, uwierz mi. odrzuć swój strach, chodź ze mną gdzieś nawet na drugą stronę lustra uwierz mi widziałam tamten świat, jest piękny, to nasze przeznaczenie choć oboje jesteśmy ślepi ' są takie wydarzenia, które razem przeżyte muszą zakończyć się miloscia ! - co Ci się w nim podoba ? - wszystko ! - wszystko ? to znaczy co ? - to jak się porusza, jak mówi, jak się uśmiecha, jak układa ręce, co lubi, Jego plany .. mówić dalej ? - nie, bo za mało czasu. jesteś za bardzo zakochana, żeby coś ominąć. herbata słodzona Twoim uśmiechem jest magicznie przepyszna Pachniesz moja przyszloscia .różowymi sznurówkami zaduszę motyle smutku.. Jak urwana struna gitary. Bezużyteczna, choć kiedyś tak niezbędna. Edytowane przez EjjSenioritta Czas edycji: 2010-02-07 o 20:11 |
|
|
|
#2613 |
|
BAN stały
|
dziewczyny ja do was z mega prośbą.
1. no to tak cos o tym ze czekam na to zeby sie do mnie odezwal . czekam i czekam a on najwyrazniej ma mnie w dupie. o tym, że starsznie tesknie za naszymi rozmowami do poduszki tylko takie nie za bardzo doslowne , zeby nie wiedzial ze mi az tak zalezy . noi moga byc anglojęzyczne . 2. o tym, że chociaz zajdzie sie kilku moich adoratorow to i tak waentynki chce z nim spedzic . z nim albo sama . cos tego typu olewajace tych pieprzonych adoratorow. tylko takie moze byc niedoslowne ale nie musi . bardzo prosze. Edytowane przez IhateU Czas edycji: 2010-02-07 o 20:10 |
|
|
|
#2614 |
|
Wtajemniczenie
|
NieidealnaJa dziękujęęę
*
|
|
|
|
#2615 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Mam małą prośbę o opisy... Mam nadzieję, że nie sprawię tym kłopotu. 1. O tym, że ja też go kocham, ale targają mną wątpliwości. Raczej niedosłowne, filozoficzne. 2. O sporcie, o psich zaprzęgach, o walce z samą sobą wtedy... (co prawda jeszcze jakieś dwa lata, bo rok do psa, a jeszcze prawie rok zanim będzie mógł trenować, ale...) |
|
|
|
#2616 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma za co Kochana ;* Do usług ;* ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
Roztańczę w sobie świat na przekór łzom, potrafię jeszcze iść pod prąd! Nie trać nadziei nigdy!... Nigdy-Kto ma Wolę, ten wszystko pokona! Nic nie jest nie możliwe choć są dni że trudno uwierzyć w to Raczej nie pomogłam ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
To co jest popiołem, kiedyś było żarem i niech już tak zostanie Kompletnie nie wiem jak pomóc;( ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
`na Ciebie czekam kolejny dzieeń. .wciąż stoję tu i czekam, widzę Cię z daleka. Tak zwyczajnie mijasz mnie. `ja liczę każdą chwilę,ja liczę każdy dzień`
|
|
#2617 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny wy jesteście mega utalentowane.
Te wszystkie opisy są przeboskie! Mam prośbę : 1. chciałabym opisy o tym że zarazem jestem szczęśliwa ale też mam doła, że dzięki niektórym ludziom się uśmiecham ale też smucę. 2. i takie o spadochroniarstwie ,lotnictwie że to jest moją ogromną pasją ![]() Z góry dzięki ;* ![]() ![]() ![]()
|
#2618 |
|
Raczkowanie
|
Kochane.. Moja ostatnia prośba...
Coś o tym że boję się piątku,mam nadzieje że wszystko będzie dobrze.. że minęło kilka miesięcy nic się nie działo ale to jest jednak strach.. Jedyne czego się boje to ten piątek. Mogą być jak najbardziej niedosłowne,(a w tym wszystkim chodzi że boje się piątku ponieważ jadę do lekarza na badania kontrolne i ich się boje. ) Wierze w was,Dziękuję z góry! **
|
#2619 |
|
Raczkowanie
|
coś o tym, że idę z moim chłopakiem na bal? będziemy się świetnie bawić i tańczyć całą noc ? znajdziecie coś ?? ;*
|
#2620 |
|
BAN stały
|
nieIdealnaJa - dziękuje
![]() a reszte prosze jeszcze o jakąkolwiek pomoc ![]() |
|
|
|
#2621 |
|
BAN stały
|
IhateU 1.Wyglada na to,ze bede czekac wiecznie ; / Milczysz jakby ktos trzymal zimny noz na twoim gardle. ; ] Predzej sie zestarzejesz niz dorosniesz do tego by sie odezwac . Tesknila za rozmowami o niczym,ktore i tak sprawialy,ze sny stawaly sie piekniejsze . Kiedys byly rozmowy i czule slowka,teraz jest jej tesknota i jego .. no wlasnie . Co jego ? Brak zaintersowania ? ; / poczekam aż zatęsknisz wtedy powiem ci spier*dalaj` ;] patrz jak ją tracisz i uwielbiaj ją bardziej . I czekala wiecznie na jego 'dobranoc'. Czy tak wiele chciala ? Nasza baśń, fikcja,w którą uwierzyliśmy,Oszukując zranione wspomnienia, rozległe blizny. Karmione niezrozumieniem, Pozostaje mi tylko żyć wspomnieniem. 2.To Jego wybralam.Calkiem swiadomie.Nie chce nikogo wiecej. o ! Zblizaly sie Walentynki.Ona od Swiat wiedziala z kim chce je spedzic. I tak On odczarowal dla Niej te znienawidzone Walentynki. <3 .. ten sen sie spelni.Musi . ! Ale On albo zaden.Proste.Nie chce opcji zastepczej. Otoshi To prawda, że miłość jest w stanie w okamgnieniu całkowicie przeobrazić ludzkie życie. Ale - i to jest ta druga strona medalu - istnieje inne uczucie, które po trafi skierować ludzkie losy na zgoła odmienne tory: rozpacz Spotkala zupelnie przypadkiem niezwyklego czkolwieka.Chciala dzielic z nim kazdy smutek,kazda radosc.On rowniez tego pragnal.No wiec dlaczego nagle pojawily sie watpliwosci . Nie pomoge zupelnie ![]() Madziulka1504 Bo to juz inna bajka.Ksiezniczka ma juz ksiecia.I razem wybieraja sie na bal. Nie zgubie pantofelka bys mnie odszukal.Ty masz mnie.Masz mnie na bank ej . Bedziemy tanczyc az po swit.Nic innego nie bedzie sie liczyc. Ja w pieknej sukni,umalowana szczesciem,z okruchami nieba na rzesach...I tak bedziemy tanczyc cala noc i swoja miloscia zdumiewac innych . ; ] tez nie pomoge Edytowane przez EjjSenioritta Czas edycji: 2010-02-08 o 10:30 |
|
|
|
#2622 |
|
Raczkowanie
|
EjjSenioritta - pomogłaś ;* dziękuję ;**
---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Parachute skaczę sobie po różnych emocjach. raz jestem szczęśliwa i uśmiech wysyłam do wszystkich, a raz mam ochotę wyciąć sobie żołądek i serce a potem skoczyć z pałacu kultury. tak jakoś. jak zbuntowana, mała dziewczynka. bo chyba taka jestem. tylko taki przyszedł mi do głowy ...
|
#2623 |
|
BAN stały
|
cieszę się,że pomogłam .
![]() Ja bym miała prośbe,a mianowicie , chodzi mi o opisy typu : 1 boję się emanować szczęściem, gdy moje marzenie, zaczyna się spełniać. boję się, że nie stanie się jawą, gdy uznam je przedwcześnie za spełnione. 2.nadzieja, na lepsze jutro, daję mi siłę, by każdego, nawet najbardziej pochmurnego poranka, zwlec się z łóżka i pociągnąć tuszem rzęsy |
|
|
|
#2624 |
|
Rozeznanie
|
EjjSenioritta:
1. `Chcę,ale boję się... boję się,że stracę wszystko,co kocham... o czym marzę. `Szczęście zostawiam dla siebie.. nie chcę,by zniknęło.. `Chcę chronić moje marzenia.nawet,gdy się spełniają. Nie chcę ich stracić.. Bez nich me życie nie ma sensu. 2. ` Dzięki wierze w lepsze jutro me życie nabiera barw... ` Nadzieja w lepsze jutro daje mi siłę,by wstać i wrócić do rutynowych zajęć dnia dzisiejszego.... Może coś takiego.? i te opisy dla IhateU o walentynkach i adoratorach -kilka wezmę.. ![]()
Edytowane przez Malinowa Girl Czas edycji: 2010-02-08 o 13:55 |
|
|
|
#2625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2626 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tzn, ze chce abyś to ty tęsknił za mną. mało dla ciebie znaczę, bo zawsze jestem obok. kolejną noc czekałam z telefonem w ręku. nie napisałeś... Czasami mam ochotę wyrzucić telefon przez okno. Lub rzucić nim o ścianę. Lepiej myśleć, że nie dzwonisz z powodu zepsutego telefonu niż, że o mnie zapominasz... Jak zwykle to ja wykręcę numer Twój... ja nadal czekam na choć jeden telefon od Ciebie, nawet jeśli dzwoniłbyś tylko po to żeby powiedzieć `spadaj` nieustannie sprawdzałam swój telefon komórkowy z nadzieją, że będzie wiadomośc od Niego. Jak wygląda świat, kiedy życie staje się tęsknotą?.. Wygląda papierowo, kruszy się w palcach, rozpada. może akurat coś. ![]()
|
|
|
#2627 |
|
Przyczajenie
|
A coś że ide z `kolegą` i psem na spacer? (;
Dziękuję. x). __________________ UmCia UmCia !. |
|
|
|
#2628 |
|
Rozeznanie
|
asiek_17
1. każdego dnia zasypiam z coraz mniejszą nadzieją. Tak nagle. Z dnia na dzień, rozumiesz? Zaczęłam tęsknić za Twoimi ciepłymi dłońmi, czekoladowymi oczami i malinowymi ustami I pomyśleć, że ten siódmy cud świata spaceruje pod takim samym zawieszonym niebem.. i wtedy właśnie przestała interesować mnie pogoda i nowe filmy. wtedy właśnie uświadomiłam sobie, że jedne co w tym życiu ma dla mnie znaczenie to Ty. Otoshi 1. Patrzysz jej w oczy i widzisz zupełnie inny sens słów, które ma na ustach...
leżę na podłodze i zastanawiam się jak nazwać to, co teraz czuję. zawsze gdy patrzysz na mnie tym Twoim kochającym spojrzeniem, mam wyrzuty sumienia. ja nie potrafię tak na Ciebie patrzeć.. czasami wolałaby, aby ją nienawidził.. - jakie są Twoje myśli o nim? - są w kratkę - jak to? - bo raz myślę 'chodź tu' a raz 'wypi.erdalaj' chyba zaczynam bardziej nienawidzić niż kochać.
|
|
#2629 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane proszę jeszcze opisy o tym że zakochalam się w przyjacielu,i że twierdze że miłość jest ślepa,i że mi smutno
![]() Liczne na waszą pomoc!
|
#2630 |
|
Zadomowienie
|
o tym że pobili mojego brata i właśnie z tego powodu jestem bardzo zła i smutna i wg tak mam ochotę za***ać osobie która to zrobiła. nie dosłownie o złości niech będą i że jestem załamana w pewnym sensie i że łzy same cisną się do oczu i jestem meeeeega wściekła
Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-02-08 o 17:05 |
|
|
|
#2631 | |||
|
Zakorzenienie
|
xDJakJaCieLubiexD
kiedy pisze do ciebie, tzn, ze tęsknie za tobą, a kiedy nie pisze, tzn, ze chce abyś to ty tęsknił za mną. Jak wygląda świat, kiedy życie staje się tęsknotą?.. Wygląda papierowo, kruszy się w palcach, rozpada. Coś cudnego okradam!![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
Gorzkie łzy. Moje serce we łzach tonie. Jej oczy niegdyś szczęśliwe dziś od łez błyszczą Brak sił na opanowanie łez. boleśnie odczuwam czas... Czasami i śnieg wydaje się czarny, a słońce nie świeci, tak jak powinno. - wizaz A na nagrobku napis brzmi: umarła bo nie umiała żyć eh ;/ 3maj sie ![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
Zapukała Do Mych Drzwi, Udawałam, Że Nie Slysze...Sama Weszła- Bezczelna Miłosc.. -Wszystko OK? -Od OK jest kur*wsko daleko ;( - wizaz Serce w ciszy słyszy... ;/ ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
Jeden przy boku drugi na smyczy ;p nic nie przychodzi mi do łepy ;/ miłego spacerku ;* a może powinnam powiedzeć namietnego spacerku ;p ?
|
|
#2632 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo...
|
|
|
|
#2633 |
|
Raczkowanie
|
Opss, długo mnie tu nie było.
Widzę duże zmiany, wkroczyło tu wiele wspaniałych, ale odeszły te STARE LOLE kochane - lasencje wracać natychmiast ! ( wiecie do kogo mówię ). Teraz nie bardzo mam czas, bo Biolodżi wzywa, ale będę pomagać obiecuję. A co do wszystkich nowych talenciar, JULKA jestem
![]() Tymczasem megawaażne prośby, mogę na was liczyć prawda? ![]()
![]()
|
#2634 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma za co;* ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Polecam się na przyszłość xD ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
Nie trać nadziei nigdy!... Nigdy-Kto ma Wolę, ten wszystko pokona! Wznosić się wiarą.. szybować nadzieją. Nie przestawaj marzyć, Człowiek bez marzeń to człowiek bez nadziei; Życie bez nadziei to życie bez celu. Nie myślę o przegranej, żyję nadzieją Wszyscy potrzebujemy czegoś, co pozwoli nam przetrwać noc. Nawet, jeśli jest to tylko słabiutkie światełko... nadziei.
|
|
#2635 |
|
Raczkowanie
|
1.A coś orginalnego,walentynkoweg o i śmiesznego? Tzn. sms'owe coś ;D
2.Coś typu : chcę wyrazić to jak bardzo jednak chyba wciąż nie umiem. twoje imię widniało na mojej prywatnej liście marzeń zakazanych. BARDZO MI ZALEŻY! ![]() |
|
|
|
#2636 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziękuję ;*. przydały się ;* ;] |
|
|
|
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
ech, wybaczcie, ale nie odpowiem na wasze prośby bo nie mam nastroju i w ogole... ; ///
za to chciałabym opisy o tym, że to nie miało tak być, że nie wiem, czy się śmiać czy płakać. z góry wam dziekuję.
|
#2638 |
|
Raczkowanie
|
SrefaKwarantanny ;
1. Nie ważne, że zimno mi na ciele, ważne że uśmiechem promieniej. ![]() Chyba od mrozu zamarzła mi szczęką, bo uśmiech nie schodzi mi z twarzy. ![]() i chociaż tak mroźnie, mój uśmiech ogrzewa. nie wiem, nie wiem . . coś nie bardzo, wybacz. ;] 2. W swoim pozytywnym swiecie. ; ] na pozytywie się kręci. i uśmiecham się, tak zwyczajnie, bez powodu. tak nie wiele potrzeba do szczęścia. 3. Na edukacyjnej drodze z przyjaciółmi. może coś z tego wybierzesz. _ _ _ _ XxPurpleCocainexX ; ' wybacz że nie potrafiłam oddzielić miłości od przyjaźni . ' czuję się jak skończona idiotka, myśląc że moge dostać od Ciebie coś więcej niż przyjaźń. ' nawet nie wiem kiedy się to stało, kiedy pokochałam Cię przyjacielu. ' wole stracić miłość, niż stracić przyjaźń. ' tak blisko a jednak tak daleko są serca nasze. ' serce dotyka serca - nie ma szczęścia. wybacz. i trzymaj się. ; * _ _ _ PROŚBA. nie dosłowne, o tym że smutno, ze płacze, ze cały czas czuję się samotna, że tęsknie, że brakuje tego co było. liczę na pomoc z waszej stront, TALENCIARY kochane. ;* |
|
|
|
#2639 |
|
Raczkowanie
|
Vicky ;
' między uśmiechem a łzami. ' miało byc inaczej, a rozeszło się po kątach. ' pogubiłam się, nie wyszło, jak miało wyjść. ' a miało być tak pięknie . ' dwa stany; łzy połączone ze śmianiem. może coś wybierzesz . ![]() Edytowane przez ZniknijzOczuMi Czas edycji: 2010-02-08 o 20:21 |
|
|
|
#2640 |
|
BAN stały
|
xDJakJaCieLubiexD - pomogłaś . oj pomogłaś . dziękuje
EjjSenioritta - idealne poprostu . pomoglas dziekuje ![]() EjjSenioritta : Kazdego ranka podroz zaczyna sie od nowa, duzo lepiej sie idzie gdy podniesiona glowa . Daj sobie wreszcie kredyt zaufania, masz malo do stracenia, bardzo duzo do zyskania; ) Usiłowano wprowadzić mnie w stan hipnozy, lecz owinęłam głowę drutem kolczastym i zamknęłam obwód jaźni. Nie można było mnie pokonać. Bała się, że jej uczucie nie przetrwa kolejnej mroźnej zimy. Przerażona przewidywaniami łagodziła szare myśli. Wolała siedzieć bezczynnie. i siedziała; spoglądając w okno, kłóciła się z motywami na własne życie. Reflektowała wplątać w życie białe kartki z nazwami uczuć. przed nami kosmos możliwości. jeszcze jestem naiwna. jeszcze ufam miłości. . chyba jednak nie o coś takiego Ci chodziło . sory |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.

mam do was prośbę... Potrzebuję opisu, który wyrazi to, że hmmm ja się na kimś zawiodłam, mnie ktoś zranił - on po takich samych przejściach. Jesteśmy znajomymi, tzn kiedyś zależało mi na nim, teraz znowu tak jest, jednak nie wiem jak mu to okazać. Boję się, że on traktuje mnie tylko jak koleżankę/przyjaciółkę...

Zmieniam swoje życie na lepsze. Spróbuj i TY 

( wiecie do kogo mówię ). Teraz nie bardzo mam czas, bo Biolodżi wzywa, ale będę pomagać obiecuję.