|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8581 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Skad tyle zolci i zawisci w ludziach?? Nie odzywaj sie do mnie wiecej, nie zycze sobie prowadzic z toba zadnych polemik, dla mnie ciebie tu nie ma..
|
#8582 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej Slonka, wpadam na chwilke bo kolejne spotkanie przede mna ... wrrrr ...
Listopadowa, baaardzo mi przykro ... cale opakowanie Snickersow za ta udreke bym Ci uchylila Ja od zawsze powtarzam, ze w sprawie OP milczec jak grob ![]() Misia, a paluchy jeszcze masz??? Czy zostaly w tylku? Cytat:
dokladnie tak Agnes! Nie badz dzieckiem, tylko wal o co chodzi z Twoim prywatnym albumem. W sumie kazda z nas chcialaby sie od niecnych praktyk uchronic ... ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#8583 |
|
Wtajemniczenie
|
Spokoj
bo slimaki do salatek powkladam
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2010-02-08 o 15:39 |
|
|
|
#8584 |
|
Raczkowanie
|
Zastanawiam sie skad tyle zlosliwosci i zawisci w ludziach. Nie zycze sobie zadnych polemik z toba wiec sie do mnie wiecej nie odzywaj. Dla mnie ciebie tu nie ma...
|
#8585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdjęcia są w 4 częściach wątku (co zapewne wiesz czytając nas...) - więc jaki problem, żeby je odszukać - tym bardziej, że możesz liczyć na pomoc "spinacza"? A kolor czcionki... jakieś kolorowe wtrącenia rozumiem, ale cały post pisany w kolorze po prostu źle się czyta |
|
|
|
|
#8586 |
|
Raczkowanie
|
Ale sie rozpisalam,pisze na raty bo kolezanki przyszly i ciezko
ale szybko skoncze.W koncu przyszla dala i poszla.Poszlysmy zapalic i slyszymy ze sie tam wydziera do telefonu,myslimy chyba dzwoni do odzialowej bo cos krzyczy ta od implantow,ale nie bylo slychac wiec wracamy szybciutko i pytamy naszej cycolinki co ona tam tak krzyczala,ta biedna mowi ze dzwonila po jakas 2 zeby przyszla jej pomoc optrunek zmienic bo zaraz ja krew zaleje z tymi babami od implantow!!!!NIE DO WIARY.!!!!!!!!Wpada z tym wozeczkiem wali w komode mowi ze mam wyjsc a dziewczyna ze mam zostac i pyta sie czy ona usiadzie wiedzac dobrze ze ledwo oddycha!!!Podrzucily ja do gory az mi ciarki przeszly opuscily,szybkie zdjecie zeby pokazac naszej zelce piekne cycuchy,zmienily walnely drzwiami i poszly.Po prostu SZOK,posiedzialysmy jeszcze chwile i poszlam spac,Rano sie budze jest dobrze wstalam nocke jako tako przespalam,sniadanko,szyb ka wizyta u dziewczyn zobaczyc jak sie czuja.Cycolinka lepiej,ja juz w pelni sil czekam na zmiane opartunku i wyciagniecie drenow.Przychodzi nasza ulubiona siostra mowi ze zaraz obchod daje kroplowke kolezance przed opercja i ide do siebie.I znowu czekam na doktora mylsle moze dzisiaj cos powie,ale odpowiedz ta sama tylko jeszcze dodal ze wyciagna dreny i moge jechac do domu Zdziwiona mowie ze wczoraj mi powiedzieli ze dopiero w niedzielr moge wyjsc,ale moze pani juz dzis i znika nie bardzo mialam jak sie wydostac tego dnia,bo wszystko zorganizowane na niedziele hmm.poszlam do siostry do zabiegowego i tak rozmawiamy i mowie ze dr powiedzial ze moge juz dzisiaj wyjsc tylko nie jestem na to przygotowana,no to zostan do jutra i tyle co sie bedziesz martwic i kombinowac Wyciagla te rurki aaaaaaaaaaaa,i odrazu lepiej wymasowala wytlumaczyla jak dziecku wszystko,i wyszlam i mysle kobieta aniol Poszlam do sasiadki poczekac na nasza nowa cycolinke,i tak sie zastanawiam ze mgrMlynska nie dala mi certyfikatu ani umowy.Mysle poczekam na doktora i zapytam.Przywiezli usmiechnieta od ucha do ucha kolezanke,szczesliwa z nowymi cycuchami wiec pedze zanim doktor pojdzie do domu.Zlapalm dr i sie pytam o certyfikat i umowe,a dr umowa zostaje u nas a certyfikat pani nie potrzebny bo jak by cos sie dzialo to i tak pani do nas wroci i dodaje ze lepiej jak ja juz do domu pojde i znika
|
#8587 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#8588 |
|
Raczkowanie
|
Tak pisalam i gdadalam z kolezankami ze nawet nie wiem co sie dzieje teraz u was.lece do lektury
|
#8589 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
odpowiedziałam ci na temat zdjęć, bo o to pytałaś tak, tu się rozmawia o piersiach i o operacjach ale nikt tu nie pracuje na etacie i nie zajmuje się szukaniem fotek dla nowych dziewczyn złośliwa to ty jesteś dziewczyny podały ci na tacy wszystkie zdjęcia! a tobie nie chciało się ich nawet przejrzeć do tej pory nowe dziewczyny odsyłano do poprzednich części jako źródła i wiedzy i zdjęć (sporo szukania), więc naprawdę bardzo ci pomogły
|
|
#8590 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#8591 | |
|
Kazar Lady
|
mam mam
![]() dobre ![]() Cytat:
idz sobie poprostu |
|
|
|
|
#8592 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
...i te baby od implantow
|
|
#8593 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wagonik ze snickersami bardzo by mi się przydał ![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#8594 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() z postów Polili wynika, ze dr Krajewski codziennie jakaś pacjentkę na powiększanie robił.. to kiedy on w tej swojej klinice prywatnej przyjmuje? w ogóle, dziwna sytuacja.. żeby prywatne pacjentki w państwowym (jak mniemam) szpitalu przyjmować.. Polili, szacun dla Ciebie, ja bym robiła awanturę i opisała to na wszystkich znanych mi forach jeśli nie Wy płacicie pigułom za bycie miłymi i pomocnymi, to doktorek powinien był przysłać te, którym on za to płaci z Waszych pieniędzy! Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-02-08 o 15:54 |
|
|
|
|
#8595 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
|
|
#8596 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#8597 |
|
Kazar Lady
|
polili.. masakra...i pomysleć że jeszcze będziesz musiała na sciąganie szwów czy kontrole jechać..
przygody mialaś niekiepskie.. najlepszy był ten fragment ze nie pozwalali z Toba rozmawiać.. bo bali sie że sie wyda ze te PIPy montują? w sumie przed op jest sie takim zakręconym, że można coś przeoczyć.. ja doczytałam że dr napisał cięcie w fałdzie..normalnie opatrzność..bo by była biba
|
|
|
|
#8598 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#8599 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jeszcze jedno bym sprawdzila. U Dyrektora tej placowki zasadnosc i sposob rozliczania "prywatnych" lozek na potrzeby prywatnych operacji plastycznych. W moim przypadku sprawa tak na pewno by sie nie skonczyla ... smierdzi nie tylko brakiem etyki, ale tez wieloma nieprawidlowosciami prawnymi ... ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
kristelle, zly dzien? PMS czy moze migrena? Bo chyba nie charakter?
|
||
|
|
|
#8600 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Polili, to jakis dramat!!!! Ja jeszcze jedno bym sprawdzila. U Dyrektora tej placowki zasadnosc i sposob rozliczania "prywatnych" lozek na potrzeby prywatnych operacji plastycznych. W moim przypadku sprawa tak na pewno by sie nie skonczyla ... smierdzi nie tylko brakiem etyki, ale tez wieloma nieprawidlowosciami prawnymi Pytalam sie o certyfikat na kosultacji mgr.Mlynskiej cz y musze sama to wysylac,powiedzial ze mi da przy wy pisie i nic nie trzeba wysylac o wszystko oni robia.A jak napisalam zapytalam doktora w sobote to wlasnie taka odpowiedz uzyskalam.Jade w piatek do Gryfic i bede z nimi rozmawiala i zobacze co o tym wszystkim powiedza ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Dziewczyna a o co chodzi z tymi zdjeciami,ja moze usune swoje z watku,tylko jak mam to zrobic??
3.02.2010 Dr.Andrzej Krajewski.Gyrfice 300cc HP Mentor okragle Edytowane przez polili Czas edycji: 2010-02-08 o 17:01 |
|
|
|
|
#8601 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam nadzieje, że tego tak nie zostawisz! jak twoja wypowiedzx czytałam, to myslałam że to opowieść złego snu-KOSZMAR! |
|
|
|
|
#8602 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale nie moj. Ja pierwsza nie zaczelam sie czepiac tylko mnie zaczeto draznic a jak ktos zaczyna musi sie liczyc z tym ze pileczka zostanie odbita...no ale takim osobom przeciez jest to juz chyba oczywiste, bo zapewne robily to wiele razy i wlasnie dlatego probuja sil z kazdym kto sie natrafi, tym razem padlo na mnie, ale ja nie naleze do osob ktore milcza bedac szturchane..oddam z podwojna sila az sie odechce draznic mnie i nastepnym razem beda mnie omijac duzym lukiem a zanim cos napisza zastanowia sie dwa razy.
|
|
#8603 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale i zdjęcia piersi lepiej wklejać w prywatnym albumie w profilu bo od czasu do czasu komuś z innych wątków przeszkadzają piękne piersi
|
|
#8604 |
|
Zakorzenienie
|
|
#8605 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8606 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wpadasz, siejesz zamęt i obrażasz osobom" rozdzielone odpowiednim emotem???---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
widać masz potrzebę wyróżniania się nie tylko charakterem, co zostało już przez wszystkich zauważone...
|
|
#8607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dr jest w klinikach prywatnych popołudniami... moja op była wieczorem
|
|
#8608 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dawno mn ie nie było a tu takie histori mrożące krew w żyłach !!! Polili a nie zastanawiałaś się czy srawy nie zgłosić do biura rzecznika praw pacjenta ? przecież bez względu czy lekarz przyjmuje prywatnie czy też państwo takie praktyki są oburzające !!! współczuję Ci serdecznie
|
|
#8609 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#8610 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Lepiej byłoby wybrać klinikę, z tego co ostatnio porównywałam to jakieś 1-1.5 tyś. różnicy a opieka na całkiem innym poziomie. Co do doktorka , to mnie tez nie ogladał, na drugi dzień był u mnie asystent , doktor przyszedł za 2 dni przy wypisie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

może na priv jak tu nie chcesz? Kurczę, jak to możliwe, żeby zdjęcia z prywatnego albumu trafiły na inne forum? Chyba żadna z dziewczyn od nas niczego takiego by nie zrobiła 

ale szybko skoncze.W koncu przyszla dala i poszla.Poszlysmy zapalic i slyszymy ze sie tam wydziera do telefonu,myslimy chyba dzwoni do odzialowej bo cos krzyczy ta od implantow,ale nie bylo slychac wiec wracamy szybciutko i pytamy naszej cycolinki co ona tam tak krzyczala,ta biedna mowi ze dzwonila po jakas 2 zeby przyszla jej pomoc optrunek zmienic bo zaraz ja krew zaleje z tymi babami od implantow!!!!NIE DO WIARY.!!!!!!!!Wpada z tym wozeczkiem wali w komode mowi ze mam wyjsc a dziewczyna ze mam zostac

16.12. 2009