Dot.: Powiększanie piersi cz.4 - Strona 287 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-08, 15:34   #8581
kristelle
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.4

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
tak, załóz sobie swój wątek. To bedzie najlepsze rozwiązanie
Skad tyle zolci i zawisci w ludziach?? Nie odzywaj sie do mnie wiecej, nie zycze sobie prowadzic z toba zadnych polemik, dla mnie ciebie tu nie ma..

kristelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 15:35   #8582
anna_ivy
Zadomowienie

Hej Slonka, wpadam na chwilke bo kolejne spotkanie przede mna ... wrrrr ...

Listopadowa, baaardzo mi przykro ... cale opakowanie Snickersow za ta udreke bym Ci uchylila
Ja od zawsze powtarzam, ze w sprawie OP milczec jak grob

Misia, a paluchy jeszcze masz??? Czy zostaly w tylku?

Cytat:
Napisane przez trelek_ Pokaż wiadomość
Agnes, napisz o co chodzi z tymi zdjęciami może na priv jak tu nie chcesz? Kurczę, jak to możliwe, żeby zdjęcia z prywatnego albumu trafiły na inne forum? Chyba żadna z dziewczyn od nas niczego takiego by nie zrobiła

dokladnie tak Agnes! Nie badz dzieckiem, tylko wal o co chodzi z Twoim prywatnym albumem. W sumie kazda z nas chcialaby sie od niecnych praktyk uchronic ...

Cytat:
moze napiszemy petycję do Złośliwca? W końcu to jest wiele watków na całym forum, w których są foty
Misia, tak sie nie da! Wierzaj mi, ale takiej opcji w tym skrypcie ani w innym nie znajdziesz
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 15:38   #8583
agnes281
Wtajemniczenie

Spokoj bo slimaki do salatek powkladam

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2010-02-08 o 15:39
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 15:38   #8584
kristelle
Raczkowanie

Cytat:
tak, załóz sobie swój wątek. To bedzie najlepsze rozwiązanie
Zastanawiam sie skad tyle zlosliwosci i zawisci w ludziach. Nie zycze sobie zadnych polemik z toba wiec sie do mnie wiecej nie odzywaj. Dla mnie ciebie tu nie ma...

Stary 2010-02-08, 15:39   #8585
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kristelle Pokaż wiadomość
Zlosliwa to jestes ty i to od samego poczatku, kiedy sie pojawilam na tym forum, wiec zadaj to pytanie sobie a nie mnie, bo wydaje mi sie ze nie ma nikt prawa zachowywac sie niegrzecznie w stosunku do nowych forumowiczek a jezeli uwazasz ze to twoj prywatny watek i nikt nie powinien tu wchodzic to zaloze nowy temat lub po prostu zmienie forum, poniewaz nie pozwole sie obrazac zwlaszcza komus kto nie ma do tego prawa.
Pozwolę sobie zauważyć, że Trelek ma rację z tymi zdjęciami...
Zdjęcia są w 4 częściach wątku (co zapewne wiesz czytając nas...) - więc jaki problem, żeby je odszukać - tym bardziej, że możesz liczyć na pomoc "spinacza"?

A kolor czcionki... jakieś kolorowe wtrącenia rozumiem, ale cały post pisany w kolorze po prostu źle się czyta
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 15:39   #8586
polili
Raczkowanie

Ale sie rozpisalam,pisze na raty bo kolezanki przyszly i ciezkoale szybko skoncze.W koncu przyszla dala i poszla.Poszlysmy zapalic i slyszymy ze sie tam wydziera do telefonu,myslimy chyba dzwoni do odzialowej bo cos krzyczy ta od implantow,ale nie bylo slychac wiec wracamy szybciutko i pytamy naszej cycolinki co ona tam tak krzyczala,ta biedna mowi ze dzwonila po jakas 2 zeby przyszla jej pomoc optrunek zmienic bo zaraz ja krew zaleje z tymi babami od implantow!!!!NIE DO WIARY.!!!!!!!!Wpada z tym wozeczkiem wali w komode mowi ze mam wyjsc a dziewczyna ze mam zostac i pyta sie czy ona usiadzie wiedzac dobrze ze ledwo oddycha!!!Podrzucily ja do gory az mi ciarki przeszly opuscily,szybkie zdjecie zeby pokazac naszej zelce piekne cycuchy,zmienily walnely drzwiami i poszly.Po prostu SZOK,posiedzialysmy jeszcze chwile i poszlam spac,Rano sie budze jest dobrze wstalam nocke jako tako przespalam,sniadanko,szyb ka wizyta u dziewczyn zobaczyc jak sie czuja.Cycolinka lepiej,ja juz w pelni sil czekam na zmiane opartunku i wyciagniecie drenow.Przychodzi nasza ulubiona siostra mowi ze zaraz obchod daje kroplowke kolezance przed opercja i ide do siebie.I znowu czekam na doktora mylsle moze dzisiaj cos powie,ale odpowiedz ta sama tylko jeszcze dodal ze wyciagna dreny i moge jechac do domuZdziwiona mowie ze wczoraj mi powiedzieli ze dopiero w niedzielr moge wyjsc,ale moze pani juz dzis i znikanie bardzo mialam jak sie wydostac tego dnia,bo wszystko zorganizowane na niedziele hmm.poszlam do siostry do zabiegowego i tak rozmawiamy i mowie ze dr powiedzial ze moge juz dzisiaj wyjsc tylko nie jestem na to przygotowana,no to zostan do jutra i tyle co sie bedziesz martwic i kombinowacWyciagla te rurki aaaaaaaaaaaa,i odrazu lepiej wymasowala wytlumaczyla jak dziecku wszystko,i wyszlam i mysle kobieta aniolPoszlam do sasiadki poczekac na nasza nowa cycolinke,i tak sie zastanawiam ze mgrMlynska nie dala mi certyfikatu ani umowy.Mysle poczekam na doktora i zapytam.Przywiezli usmiechnieta od ucha do ucha kolezanke,szczesliwa z nowymi cycuchami wiec pedze zanim doktor pojdzie do domu.Zlapalm dr i sie pytam o certyfikat i umowe,a dr umowa zostaje u nas a certyfikat pani nie potrzebny bo jak by cos sie dzialo to i tak pani do nas wroci i dodaje ze lepiej jak ja juz do domu pojde i znikaI tak to wlasnie wygladal moj pobyt w gryficach,dodam tylko ze ostatnia noc minela dobrze przy dziewczynach siostra czuwala cala noc wiec bylo ok
Stary 2010-02-08, 15:40   #8587
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
Spokoj bo slimaki do salartek powkladam
Dobre!
Stary 2010-02-08, 15:41   #8588
polili
Raczkowanie

Tak pisalam i gdadalam z kolezankami ze nawet nie wiem co sie dzieje teraz u was.lece do lektury
Stary 2010-02-08, 15:43   #8589
trelek_
Rozeznanie

Cytat:
Skoro juz jestesmy przy temacie na czym komu zalezy i kto komu odpowiada na jakie pytania to prosze przeczytac regulamin forum a pozniej mowic mi czy i na jaki temat prowadzi sie tu rozmowy. Z cala pewnoscia w temacie o operacjach plastycznych zadaje sie pytania i rozmawia ta taki temat a jak ktos nie chce to nie powinien zabierac glosu i psuc innym nastroju, bo ma akurat chec bycia zlosliwym. Te z dziewczyn ktore beda chcialy udzielic mi odpowiedzi zrobia to i prosze nie byc niczyim adwokatem ani posrednikiem.
a już miałam iść
odpowiedziałam ci na temat zdjęć, bo o to pytałaś
tak, tu się rozmawia o piersiach i o operacjach ale nikt tu nie pracuje na etacie i nie zajmuje się szukaniem fotek dla nowych dziewczyn
złośliwa to ty jesteś
dziewczyny podały ci na tacy wszystkie zdjęcia! a tobie nie chciało się ich nawet przejrzeć
do tej pory nowe dziewczyny odsyłano do poprzednich części jako źródła i wiedzy i zdjęć (sporo szukania), więc naprawdę bardzo ci pomogły

moje 360cc
trelek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 15:44   #8590
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
cieszę się , ze chociaż któraś (Agnelka) zareagowała

a reszta...
Horuś - ja Ciebie pobuziam
Fajnie, że jesteś
Stary 2010-02-08, 15:44   #8591
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
mam mam
Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
Spokoj bo slimaki do salatek powkladam
dobre

Cytat:
Zastanawiam sie skad tyle zlosliwosci i zawisci w ludziach. Nie zycze sobie zadnych polemik z toba wiec sie do mnie wiecej nie odzywaj. Dla mnie ciebie tu nie ma...
najpierw obiecujesz ze założysz swój wątek i co cie powstrzymuje?
idz sobie poprostu

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 15:50   #8592
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez polili Pokaż wiadomość
Ale sie rozpisalam,pisze na raty bo kolezanki przyszly i ciezkoale szybko skoncze.W koncu przyszla dala i poszla.Poszlysmy zapalic i slyszymy ze sie tam wydziera do telefonu,myslimy chyba dzwoni do odzialowej bo cos krzyczy ta od implantow,ale nie bylo slychac wiec wracamy szybciutko i pytamy naszej cycolinki co ona tam tak krzyczala,ta biedna mowi ze dzwonila po jakas 2 zeby przyszla jej pomoc optrunek zmienic bo zaraz ja krew zaleje z tymi babami od implantow!!!!NIE DO WIARY.!!!!!!!!Wpada z tym wozeczkiem wali w komode mowi ze mam wyjsc a dziewczyna ze mam zostac i pyta sie czy ona usiadzie wiedzac dobrze ze ledwo oddycha!!!Podrzucily ja do gory az mi ciarki przeszly opuscily,szybkie zdjecie zeby pokazac naszej zelce piekne cycuchy,zmienily walnely drzwiami i poszly.Po prostu SZOK,posiedzialysmy jeszcze chwile i poszlam spac,Rano sie budze jest dobrze wstalam nocke jako tako przespalam,sniadanko,szyb ka wizyta u dziewczyn zobaczyc jak sie czuja.Cycolinka lepiej,ja juz w pelni sil czekam na zmiane opartunku i wyciagniecie drenow.Przychodzi nasza ulubiona siostra mowi ze zaraz obchod daje kroplowke kolezance przed opercja i ide do siebie.I znowu czekam na doktora mylsle moze dzisiaj cos powie,ale odpowiedz ta sama tylko jeszcze dodal ze wyciagna dreny i moge jechac do domuZdziwiona mowie ze wczoraj mi powiedzieli ze dopiero w niedzielr moge wyjsc,ale moze pani juz dzis i znikanie bardzo mialam jak sie wydostac tego dnia,bo wszystko zorganizowane na niedziele hmm.poszlam do siostry do zabiegowego i tak rozmawiamy i mowie ze dr powiedzial ze moge juz dzisiaj wyjsc tylko nie jestem na to przygotowana,no to zostan do jutra i tyle co sie bedziesz martwic i kombinowacWyciagla te rurki aaaaaaaaaaaa,i odrazu lepiej wymasowala wytlumaczyla jak dziecku wszystko,i wyszlam i mysle kobieta aniolPoszlam do sasiadki poczekac na nasza nowa cycolinke,i tak sie zastanawiam ze mgrMlynska nie dala mi certyfikatu ani umowy.Mysle poczekam na doktora i zapytam.Przywiezli usmiechnieta od ucha do ucha kolezanke,szczesliwa z nowymi cycuchami wiec pedze zanim doktor pojdzie do domu.Zlapalm dr i sie pytam o certyfikat i umowe,a dr umowa zostaje u nas a certyfikat pani nie potrzebny bo jak by cos sie dzialo to i tak pani do nas wroci i dodaje ze lepiej jak ja juz do domu pojde i znikaI tak to wlasnie wygladal moj pobyt w gryficach,dodam tylko ze ostatnia noc minela dobrze przy dziewczynach siostra czuwala cala noc wiec bylo ok
Musze Ci powiedziec, ze oczywiscie wspolczuje Ci tego calego zamieszania, ale ta cala sytuacja zakrawa na dobra komedie. Dla mnie to jest tak niedorzeczne, ze az smieszne
...i te baby od implantow
Stary 2010-02-08, 15:53   #8593
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Listopadowa,
tez współczuję i... rozumiem ... doświadczyłam bardzo podobnej sytuacji. I musze przyznać, ze po takiej "jechance" (krzyki, wyzwiska, wypluwanie swoich problemów, rozliczanie mnie z własnej kasy, krytyka, ... dużo tego jeszcze było ) przez moment nawet żałowałam, ze wogóle zrobiłam piersi
Czasem az się boję o nadchodząca wiosnę. lato... reakcja otoczenia.... aż mnie wzdryga na samą mysl o tych wszystkich zawistnych babach, które będą "obsmarowywać" mi tyłek... raczej cycki
Jeszcze pal licho jak atakuje obca osoba..., ale rodzina (i to bliska).... Szok... Ja do tej pory nie mogę się otrząsnąć

Cytat:

Listopadowa, baaardzo mi przykro ... cale opakowanie Snickersow za ta udreke bym Ci uchylila
Ja od zawsze powtarzam, ze w sprawie OP milczec jak grob
Widzisz Aniu - Polak mądry po szkodzie...A myślałam, że jestem rozsądna
Wagonik ze snickersami bardzo by mi się przydał...zagryzłab ym smutki

Cytat:

Stary 2010-02-08, 15:53   #8594
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
zdaje się że na forum jest możliwość ustawienia ignorowania postów danej osoby (czy się mylę..?) - może to byłoby dobre rozwiązanie nie tylko dla Ciebie

z postów Polili wynika, ze dr Krajewski codziennie jakaś pacjentkę na powiększanie robił.. to kiedy on w tej swojej klinice prywatnej przyjmuje?
w ogóle, dziwna sytuacja.. żeby prywatne pacjentki w państwowym (jak mniemam) szpitalu przyjmować..
Polili, szacun dla Ciebie, ja bym robiła awanturę i opisała to na wszystkich znanych mi forach jeśli nie Wy płacicie pigułom za bycie miłymi i pomocnymi, to doktorek powinien był przysłać te, którym on za to płaci z Waszych pieniędzy!

Edytowane przez Samiii
Czas edycji: 2010-02-08 o 15:54
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 16:15   #8595
polili
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agnelka.pl Pokaż wiadomość
Musze Ci powiedziec, ze oczywiscie wspolczuje Ci tego calego zamieszania, ale ta cala sytuacja zakrawa na dobra komedie. Dla mnie to jest tak niedorzeczne, ze az smieszne
...i te baby od implantow
Wiesz teraz nawet dla mnie to jest smieszne i jak dziewczyny do mnie dzwonily rano to tez sie smialy,i bede miala co wspominac

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość
zdaje się że na forum jest możliwość ustawienia ignorowania postów danej osoby (czy się mylę..?) - może to byłoby dobre rozwiązanie nie tylko dla Ciebie

z postów Polili wynika, ze dr Krajewski codziennie jakaś pacjentkę na powiększanie robił.. to kiedy on w tej swojej klinice prywatnej przyjmuje?
w ogóle, dziwna sytuacja.. żeby prywatne pacjentki w państwowym (jak mniemam) szpitalu przyjmować..
Polili, szacun dla Ciebie, ja bym robiła awanturę i opisała to na wszystkich znanych mi forach jeśli nie Wy płacicie pigułom za bycie miłymi i pomocnymi, to doktorek powinien był przysłać te, którym on za to płaci z Waszych pieniędzy!
Ja to wogole nie wiem kiedy on w szczecinie przyjmuje mi powiedzial podczas konsultacji jak zapytalam czy roznica robienia operacji w klinice w szczecinie a operacja w gryficach jest cena czy moze uzywaja innych firm.Doktor mi odpowiedzial ze cena i ogolnie dla niego i dla mnie jet lepiej operowac w gryficach bo jest codziennie.On nie tylko jedna op dziennie robi podczas mojego pobytu nawet mial 4 jednego dnia,i do tego ma jeszcze babeczki z onkologi i oczywiscie opazeniowka,Ja wiem ze ma bardzo duzo pracy,i maciezsze przypadki jak powiekszanie, ale jego podejscie do mnie jako pacjenta mnie rozwalilo na lopatki i
Stary 2010-02-08, 16:23   #8596
kristelle
Raczkowanie

Cytat:
Widze ze jednak nie tylko ja jedna czuje to co czuje

Stary 2010-02-08, 16:25   #8597
Miskaa78
Kazar Lady

polili.. masakra...i pomysleć że jeszcze będziesz musiała na sciąganie szwów czy kontrole jechać..
przygody mialaś niekiepskie..
najlepszy był ten fragment ze nie pozwalali z Toba rozmawiać..
bo bali sie że sie wyda ze te PIPy montują? w sumie przed op jest sie takim zakręconym, że można coś przeoczyć..
ja doczytałam że dr napisał cięcie w fałdzie..normalnie opatrzność..bo by była biba

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 16:26   #8598
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Ale o co chodzi Co ma oznaczać, że nie tylko Ty czujesz to co czujesz

Misia jest powszechnie lubiana na forum, więc nie kumam?
Stary 2010-02-08, 16:33   #8599
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
Zlapalm dr i sie pytam o certyfikat i umowe,a dr umowa zostaje u nas a certyfikat pani nie potrzebny bo jak by cos sie dzialo to i tak pani do nas wroci i dodaje ze lepiej jak ja juz do domu pojde i znikaI tak to wlasnie wygladal moj pobyt w gryficach,dodam tylko ze ostatnia noc minela dobrze przy dziewczynach siostra czuwala cala noc wiec bylo ok
Polili, to jakis dramat!!!! Certyfikat wkladek nalezy do PACJENTKI. Pacjentka rowniez na potwierdzenie przebytej operacji MUSI miec stosowna Umowe. Jesli jej nie masz, a doktor odmowil wydania zarowno Umowy jak i Certfikatu, to zlamal prawo.
Ja jeszcze jedno bym sprawdzila. U Dyrektora tej placowki zasadnosc i sposob rozliczania "prywatnych" lozek na potrzeby prywatnych operacji plastycznych.
W moim przypadku sprawa tak na pewno by sie nie skonczyla ... smierdzi nie tylko brakiem etyki, ale tez wieloma nieprawidlowosciami prawnymi ...

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Cytat:

kristelle, zly dzien? PMS czy moze migrena? Bo chyba nie charakter?
Stary 2010-02-08, 17:03   #8600
polili
Raczkowanie

Cytat:
polili.. masakra...i pomysleć że jeszcze będziesz musiała na sciąganie szwów czy kontrole jechać..
przygody mialaś niekiepskie..
najlepszy był ten fragment ze nie pozwalali z Toba rozmawiać..
bo bali sie że sie wyda ze te PIPy montują? w sumie przed op jest sie takim zakręconym, że można coś przeoczyć..
ja doczytałam że dr napisał cięcie w fałdzie..normalnie opatrzność..bo by była biba
Musze jechac na konsultacje w piatek szfy mam samorozpuszczalne,ale to dobrze bo powiem co mi lezy na sercu.Moja opinia wzgledem doktora nie ulegla zmianie nadal uwazam ze jest bardzo dobrym chirurgiem-plastykiem i robi piekne cycuchy tylko za malo czasu poswieca pacjetkom,I oczywiscie nikomu nie polece gryfic.A dlaczego nie pozwolili dziewczyna rozmawiac ze mna to dalej nie mam pojecia,ale wydaje mi sie ze chodzilo o te pipy ze bede siala strach ze sy....I moze nie potrzebnie bede stresowac??Zreszta dziewczyny powiedzialy ze wystawia odpowiednia opinie dla szpitala a wiem ze duzo moga i to zrobia

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Polili, to jakis dramat!!!! Certyfikat wkladek nalezy do PACJENTKI. Pacjentka rowniez na potwierdzenie przebytej operacji MUSI miec stosowna Umowe. Jesli jej nie masz, a doktor odmowil wydania zarowno Umowy jak i Certfikatu, to zlamal prawo.
Ja jeszcze jedno bym sprawdzila. U Dyrektora tej placowki zasadnosc i sposob rozliczania "prywatnych" lozek na potrzeby prywatnych operacji plastycznych.
W moim przypadku sprawa tak na pewno by sie nie skonczyla ... smierdzi nie tylko brakiem etyki, ale tez wieloma nieprawidlowosciami prawnymi
Pytalam sie o certyfikat na kosultacji mgr.Mlynskiej cz
y musze sama to wysylac,powiedzial ze mi da przy wy
pisie i nic nie trzeba wysylac o wszystko
oni robia.A jak napisalam zapytalam doktora w sobote to wlasnie taka odpowiedz uzyskalam.Jade w piatek do Gryfic i bede z nimi rozmawiala i zobacze co o tym wszystkim powiedza

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Dziewczyna a o co chodzi z tymi zdjeciami,ja moze usune swoje z watku,tylko jak mam to zrobic??

Edytowane przez polili
Czas edycji: 2010-02-08 o 17:01
polili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 17:08   #8601
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
W moim przypadku sprawa tak na pewno by sie nie skonczyla ... smierdzi nie tylko brakiem etyki, ale tez wieloma nieprawidlowosciami prawnymi ...

tez tak uważam, jak mnie wkur takie dorabianie! Obys Poli z tego szpitala niespodzianki sobie nie przyniosła. Nie lubie takich "cwano-obrotowych" doktorków
Mam nadzieje, że tego tak nie zostawisz! jak twoja wypowiedzx czytałam, to myslałam że to opowieść złego snu-KOSZMAR!
marchwianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 17:08   #8602
kristelle
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

kristelle, zly dzien? PMS czy moze migrena? Bo chyba nie charakter?
Charakter tak charakter ale nie moj. Ja pierwsza nie zaczelam sie czepiac tylko mnie zaczeto draznic a jak ktos zaczyna musi sie liczyc z tym ze pileczka zostanie odbita...no ale takim osobom przeciez jest to juz chyba oczywiste, bo zapewne robily to wiele razy i wlasnie dlatego probuja sil z kazdym kto sie natrafi, tym razem padlo na mnie, ale ja nie naleze do osob ktore milcza bedac szturchane..oddam z podwojna sila az sie odechce draznic mnie i nastepnym razem beda mnie omijac duzym lukiem a zanim cos napisza zastanowia sie dwa razy.

Stary 2010-02-08, 17:08   #8603
trelek_
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyna a o co chodzi z tymi zdjeciami,ja moze usune swoje z watku,tylko jak mam to zrobic??
dziewczynom chodziło głównie o zdjęcia, na których widać twarz
ale i zdjęcia piersi lepiej wklejać w prywatnym albumie w profilu
bo od czasu do czasu komuś z innych wątków przeszkadzają piękne piersi

moje 360cc
Stary 2010-02-08, 17:12   #8604
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Horuś - ja Ciebie pobuziam
Fajnie, że jesteś
... no nareszcie

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 17:13   #8605
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
Charakter tak charakter ale nie moj. Ja pierwsza nie zaczelam sie czepiac tylko mnie zaczeto draznic a jak ktos zaczyna musi sie liczyc z tym ze pileczka zostanie odbita...no ale takim osobom przeciez jest to juz chyba oczywiste, bo zapewne robily to wiele razy i wlasnie dlatego probuja sil z kazdym kto sie natrafi, tym razem padlo na mnie, ale ja nie naleze do osob ktore milcza bedac szturchane..oddam z podwojna sila az sie odechce draznic mnie i nastepnym razem beda mnie omijac duzym lukiem a zanim cos napisza zastanowia sie dwa razy.
czy mogłabys pisac łaskawie mniej krzykliwym kolorem? np tak jak reszta CZARNYM ?
marchwianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 17:16   #8606
trelek_
Rozeznanie

Cytat:
Jeżeli jesteś tu po to, by się kłócić, to chyba pomyliłaś fora, bo my jesteśmy tu w zupełnie innym celu.
Wpadasz, siejesz zamęt i obrażasz Co ma w ogóle znaczyć "takim osobom" rozdzielone odpowiednim emotem???

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Cytat:
Napisane przez marchwianka Pokaż wiadomość
czy mogłabys pisac łaskawie mniej krzykliwym kolorem? np tak jak reszta CZARNYM ?
i do tego się podłączam
widać masz potrzebę wyróżniania się nie tylko charakterem, co zostało już przez wszystkich zauważone...

moje 360cc
Stary 2010-02-08, 17:16   #8607
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:

Samii,
dr jest w klinikach prywatnych popołudniami... moja op była wieczorem jak juz dr dojechał z Gryfic do Szczecina (tak ok. 16.30 dotarł do Artplastici) ... potem konsultacje i operacje

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 17:20   #8608
jakatarzynka
Raczkowanie

Cytat:
Wiesz teraz nawet dla mnie to jest smieszne i jak dziewczyny do mnie dzwonily rano to tez sie smialy,i bede miala co wspominac

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Ja to wogole nie wiem kiedy on w szczecinie przyjmuje mi powiedzial podczas konsultacji jak zapytalam czy roznica robienia operacji w klinice w szczecinie a operacja w gryficach jest cena czy moze uzywaja innych firm.Doktor mi odpowiedzial ze cena i ogolnie dla niego i dla mnie jet lepiej operowac w gryficach bo jest codziennie.On nie tylko jedna op dziennie robi podczas mojego pobytu nawet mial 4 jednego dnia,i do tego ma jeszcze babeczki z onkologi i oczywiscie opazeniowka,Ja wiem ze ma bardzo duzo pracy,i maciezsze przypadki jak powiekszanie, ale jego podejscie do mnie jako pacjenta mnie rozwalilo na lopatki i
cześć
dawno mn ie nie było a tu takie histori mrożące krew w żyłach !!!
Polili a nie zastanawiałaś się czy srawy nie zgłosić do biura rzecznika praw pacjenta ?
przecież bez względu czy lekarz przyjmuje prywatnie czy też państwo takie praktyki są oburzające !!!
współczuję Ci serdecznie
Stary 2010-02-08, 17:21   #8609
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
oddam z podwojna sila az sie odechce draznic mnie i nastepnym razem beda mnie omijac duzym lukiem a zanim cos napisza zastanowia sie dwa razy.
jak to mowia przyjaciol trzeba miec blisko, a wrogow jeszcze blizej ... Ale cos czuje, ze sie nie poprzytulamy
Stary 2010-02-08, 17:23   #8610
KUBUŚ
Raczkowanie

Cytat:
No to dokanczam,troche mi juz cisnienie zeszlo,ale kobitki z gryfic do mnie dzisiaj dzwonily i mowia,ze chca sie juz ich pozbyc z szpitala bo chyba za duzo uwage zwracajaA oddzialowa zamknela im drzwi i powiedzila do sistry ze panie potrzebuja duzo odpoczywac i wskazane lezenieno i oczywiscie przyszla nowa pacjentka i spoykaly sie na papierosie i oddzialowa zabronila jej z nimi rozmawiac,po prostu komedia
CYRK, pielęgniarki po prostu nikogo nie faworyzują , traktują was jak zwykłe pacjentki i tyle
Lepiej byłoby wybrać klinikę, z tego co ostatnio porównywałam to jakieś 1-1.5 tyś. różnicy a opieka na całkiem innym poziomie.
Co do doktorka , to mnie tez nie ogladał, na drugi dzień był u mnie asystent , doktor przyszedł za 2 dni przy wypisie.
KUBUŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości