|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)
o nie
![]() a ja idę z TZ po druk do ubezpieczalni mam nadzieję, że jak wrócę i będzie relacja i foty Honolinki
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-02-08 o 17:21 |
|
|
|
#1352 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dacie rade nie zwracaj na nia uwagi to moze ejj przejdzie i da Wam spokoj![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
my tez juz na szczescie wszystko mamy![]() Cytat:
![]() ja waze tylko kilo mniej![]() ![]() a ja mam wolny piatek i jak Tz nie bedzie mogl przyjechac to chyba wsiade w samochod i sama do neigo pojade.... no i ogolnie czuje sie fatalnie nic mi to przeziebienie nie przechodzi... a wogole dziewczyny nie wiecie co jest z asia |
|||||
|
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
no,szkoda
![]() ja pozyczam sobie z sis i czasem z mama...ale kuzynek nie mam na szczescie na miejscu a no i na poprawiny kolezanka mi pozyczyla sukienke ale sama mi wciskala i rzeczywiscie super lezala;p tylko sie balam,ze ja pobrudze czy cos...
|
|
|
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
a mi net cos muli.. wiecie ide troszke od kompa odpoczac.. od rana siedze masakra juz mnie oczy bola. pozniej do Was zajrze bo z tego co wiem to TZ na 80% nie przychodzi.
|
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
hej, melduję się i pojawie się gdy będzie wiecej czasu
|
|
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
a co Ty taka zabiegana?:P
dziewczyny ale mi sie nudzi ja chce zeby juz byl czwartek
|
|
|
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
mnie też się nudzi - pranie się robi, obiad już dawno zrobiony - miałam jakiś deserek zrobić
|
|
|
|
#1358 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie zastanawiam wlasnie co z asia i mabi...
|
|
|
|
#1359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ w Niemczech. Szkoła, szkoła, szkoła. Mase nauki.... |
|
|
|
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się idę pobyczyć przed tv i zrobić porządek z ubraniami. Już od dawna chciałam je wystawić na all tylko lenia mam w
Do potem
|
#1361 |
|
Zakorzenienie
|
ja potem pojdę przed tv, bo seriale będą;]
|
|
|
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
o matko Dotta czuję uzależnienie
|
|
|
|
#1364 | ||
|
Zakorzenienie
|
wiem że mnie dawno tu nie było ale nie mam ani głowy ani warunków do tego by pisac...
Cytat:
w moim mieście nie ma w up dosłownie nic! ani staży, ani przygotowań zawodowych a ofert pracy sztuk 1 (tak źle to z pracą u mnie w mieście jeszcze chyba nigdy nie było, mamy największy % bezrobotnych w łódzkim, w samym 2009 przybyło ich 1,5 tys. bez prawa do zasiłku), w moim mieście UP to tylko i wyłącznie bezużyteczny budynekCytat:
...no i zaliczyłam semestr na studiach podyplomowych i muszę je przerwac... strasznie mi żal z tego powoduale nie mam już z czego ich opłacic, UP miał mi je sfinansowac a skończyło się na tym że połowę musiałam zapłacic z własnej kieszeni(moje ostatnie oszczędności), UP podobno ma miec kasę w marcu ale co z tego jak to tylko gdybanie urzędu pracy? ![]() straciłam kupę kasy tylko 1000zł ratę i drugie 1000zł te przeklęte dojazdy i o skończeniu studiów mogę zapomniec
Edytowane przez mabi84 Czas edycji: 2010-02-08 o 17:46 |
||
|
|
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
mabi kochana wlasnie myslalam o Tobie
co tam u Ciebie dlaczego sie nic nie odzywasz strasznie mi przykro z powodu studiow ale moze jeszcze kiedys uda Ci sie je skonczyc
|
|
|
|
#1366 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
Dotta to lepiej idz spać bo w ten sposob lepiej odpoczniesz - widzisz, TŻ się martwi!
|
|
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
Lula widzę że o następną TŻ troszczy się
Ja mierzyłam ostatnio bujak Teścia
|
|
|
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę dziewczyny, mam problem
ja i Tż a nawet nasz syn chodzi o mojego teścia. Ja nie wiem co się z nim stało, ale odkąd przestał pracować (już jest na emeryturze), to normalnie... przestał się myc to jest tragiczna sytuacja, jak jeszcze założy świeze ciuchy to jest w miarę ok, ale jak chodzi przez tydzień w tych samych skarpetkach nigdy nie było z nim takich śmierdzących problemów, teściowa pucuje się 2 razy dziennie, mieszkanie błyszczy, a on .. stinky gadałam z moim A, on nie potrafi mu powiedzieć wprost, a aluzje nie działają. Gadaliśmy z mama, ona mu powiedziała, ale obraził się i powiedział że cos wymysla. Ja mu nic nie powiem, bo mi głupio, mieszkam z nimi, bawią mi dziecko czasem a ja mu będę robić wyrzuty. Swojemu ojcu bym wprost powiedziała, że ma się umyć, ale teść jest obrażalski, później będzie fochy stroił, nie odzywał się.. nie chcę tego. Gdyby jeszcze siedział w swojej ciupie to kij z nim, ale przychodzi do naszego pokoju i chce się bawić z małym, nie mogę mu odmawiać, bo już się parę razy obraził, że mu nie chcę wnuka dać. A wiecie czemu nie chcę mu go dac-poza chmurką smrodu, który maly musi wdychać, on później też tak "pachnie". Nie wiem co się stalo, że go woda koli. Nie czuje tego? Znam go 3 lata, nie pomyślałabym,że wyniknie taka sprawa. Głupia sytuacja |
|
|
|
#1371 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
Nie wiem co poradzić zwłaszcza że u nich mieszkacie. Może kup mu jakiś fajny zestaw męski pod prysznic w formie prezentu i dopytuj się jak się sprawdza Nie mam pojęcia.
|
||
|
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
sweeties kurcze, niezreczna sytuacja
rozumiem,ze Ty nie bardzo sie mozesz w to wtracac...chyba jego zona ma najwiecej do gadania w tej sprawie.ale skoro aluzje nie dzialaja...![]() mabi przykro mi z powodu tych studiow i fajnie,ze w koncu napisalas...myslalam,ze sie obrazilas na nas
|
|
|
|
#1373 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
aluzja2-który dzień już chodzisz w tej koszuli? aluzja3-coś Ci się włosy błyszczą (zaczesal je do gory potem) |
||
|
|
|
#1374 |
|
Zakorzenienie
|
Dottta ta kuzynka to jakaś masakra
, skąd się tacy ludzie biorą ![]() kurcze na anty jesteś a tak cię brzuch boli i nie mogę tego ogarnąć jak ten twój TŻ bez bzyku bzyku tyle może ![]() Mabi szkoda z tymi studiami...ale to podyplomowe tak? Jakieś inne skończyłaś wcześniej? Sweetiess ja nie wiem co bym zrobiła, chyba jego żona musi się tym zająć a ja już po kąpieli w płynie waniliowym, nasmarowana pachnącymi balsamami, siedzę obok kota i czytam "Kolekcjonera", od razu lepiej jak jestem sama |
|
|
|
#1375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może niech mu teściowa wykrada wieczorem te ciuchy co miał na sobie i wrzuca do prania w sumie przecież ona z nim więcej przebywa i dla niej to bardziej uciążliwe. Kurd, albo jej powiedz że dopóki coś z tym nie zrobi to sorry ale on z dzieckiem bawić sie nie będzie bo śmierdzi w pokoju a Wy tam później żyć musicie i dziecko całe śmierdzi Niech ona mu przemówi - a jak si obrazi to przynajmniej smrodu po domu nosic nie bedzie.
|
|
|
|
|
#1376 |
|
Zakorzenienie
|
sweeties no to faktycznie aluzji sporo
![]() hm...moj tata np tez nie nsalezy do czyscioszkow,ale nie az tak skarpetki i bielizne zmienia codziennie,gorzej z koszula;p ale nie ma tak,ze smierdzi...z doswiadczenia wiem,ze kosmetyki nic nie daja w tym wzgledzie bo ma ich cala szafe tez sie rozleniwil jak na emyryture przeszedl...---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- zgadzam sie z tym,ze to zona ma w tym wzgledzie najwiecej do zdzialania |
|
|
|
#1377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On po prostu ma mały temperament i bardziej skupia sie na pracy Jak skończy mi się @ to będzie 4 tyg bez Ale czasem ma takie zrywy (np. wakacje ) że się opędzić od niego nie mogę |
|
|
|
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
no ja ogladnelam majke i ide porozmawiac z moim szczesciem
|
|
|
|
#1379 |
|
Zakorzenienie
|
Jak lubicie regge to polecam: http://www.youtube.com/watch?v=WbTuQ4S4jQc
wlasnie dostalam |
|
|
|
#1380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawet chodziło mi z biologicznego punktu widzenia...faceci muszą (no same wiecie co ja wam będę pisać) moja mała pustawa główka tego pojąć nie może
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.

dacie rade nie zwracaj na nia uwagi to moze ejj przejdzie i da Wam spokoj

a no i na poprawiny kolezanka mi pozyczyla sukienke
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

w moim mieście nie ma w up dosłownie nic! ani staży, ani przygotowań zawodowych a ofert pracy sztuk 1 (tak źle to z pracą u mnie w mieście jeszcze chyba nigdy nie było, mamy największy % bezrobotnych w łódzkim, w samym 2009 przybyło ich 1,5 tys. bez prawa do zasiłku), w moim mieście UP to tylko i wyłącznie bezużyteczny budynek
strasznie mi żal z tego powodu
Nie wiem co poradzić zwłaszcza że u nich mieszkacie. Może kup mu jakiś fajny zestaw męski pod prysznic w formie prezentu 

może niech mu teściowa wykrada wieczorem te ciuchy co miał na sobie i wrzuca do prania
Ale czasem ma takie zrywy (np. wakacje