|
|
#61 | |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Dot.: Koniec z błyszczykami!!! - Odwyk dla błyszczykomaniaczek ;-) część II
Cytat:
![]() Moja bez prawnuków bedzię... A rodzice bez wnuków... Biedactwa
|
|
|
#62 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
znam taka pare bezdzietna z wyboru, sa naprawde szczesliwi tylko we dwojke ale inni znajomi sie rozstali bo najpierw bylo ze nie chca miec dzieci nigdy przenigdy, potem jemu sie odwidzialo jak skonczyl 35 lat ale ona niestety zdania nie zmienila i sie rozstali, 10 lat po slubie ponad. nie ma reguly i nigdy nic niewiadomo co bedzie ![]() jedno jest pewne: nic na sile bo sie skrzywdzi i matke i dziecko ![]() ---------------------------------- wlasnie dostalam mojego Lilaca
|
|
|
#63 |
|
Wtajemniczenie
|
Lilac jest cudowny
![]() cos pieknego! zdecydowanie udany zakup! ale z Superbalmow juz sobie Ginger Currant i Rootbear daruje - brazow nie lubie, Currant kiedys mialam mini i nie sie nie podobal a Ginger nie bedzie sie widocznie roznil od Mango i Apricot ktore mam ![]() musze sie teraz tego trzymac haha no to wszystko idzie zgodnie z planem - zadnych nieplanowanych zakupow szminokow0-blyszczykowych tylko wg listy : nastepne na liscie NYX
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Justysiu mam nadzieję, że już się tak nie smucisz
Lilaczek poprawił troszkę humorek ?
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciesze sie ze go mam ale niestety humoru mi nie poprawil, coz zrobic...
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#68 | ||
|
|
Cytat:
) i przyznał mi rację - nic na siłę ![]() Prawdę mówiąc nie rozumiem kobiet, które rodzą dzieci tylko dlatego, że mąż/rodzice/teściowie chcą a potem marudzą całe zycie jakie to one są nieszczęśliwe... Cytat:
|
|
|
#69 |
|
Moderator
|
Justynko:
będziesz nam już niedługo foty wklejała jak Maluszek (albo Maluszka) rośnie! Cieszę się że Lilac się podoba!!! |
|
|
|
|
#70 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale mam mimo wszystko moze jednak zapragniesz kiedys byc mama kto wie ![]() yyy z NYX wystarczy wyprobuje a potem najwyzej przy nastepnej wizycie w polsce cos sobie upatrze ![]() Cytat:
ale tak mi hormony daja we znaki ze nie moge sama ze soba juz wytrzymac.... niech juz bedzie ten czerwiec...------------------------ lilac strasznie mi sie podoba, jestem zachwycona. wymalowalam sie nim do kina i cala droge do kina sie przegladalam w lusterku jak glupia ![]() az TZ sie zapytal czy aby czasem nie mam nowego mazidla... powiedzialam ze nie... zaczelam sie smiac ale nie potwierdzilam ani nie zaprzeczylam..
|
|
|
#71 |
|
Konto usunięte
|
Sprinkler Slide
oczywiście na fotce kolor wyszedł jaśniejszy, wierzcie mi, że to naprawdę mocny kolor dla porównania usta bez niczego (stare foto :P oczywiście nie udało mi się zrobić zdjęcia "nagich" ust w takim samym oświetleniu )
Edytowane przez 201610052004 Czas edycji: 2010-02-04 o 02:37 |
|
|
|
|
#72 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sliczny kolor! kurde jak ja sie wymaluje ciemna szminka to usta mi sie robia dwa razy mniejsze a sama szminka wylazi poza kontury az pod sam now, nie pomagaja konturowki ani nic takiego, doprowadza mnie to do szalu...
|
|
|
#73 |
|
|
Justyś NYX'y zamówione
Błyszczyk 2$ a szminki po 1,75. Do tego dojdzie wysłka z USA do PL i potem do mnie (podzielę ja na wydane dolary a nie po połowie)
|
|
#74 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super!!!! dziekuje jak Ci ida Twoje aukcje na ebay? zaczelas w ogole?
|
|
|
#75 |
|
Wtajemniczenie
|
Poziomka dzis na zakupach, to nie wrozy nic dobrego...
|
|
#76 | |
|
|
Cytat:
Masz może te peelingi Lush?
|
|
|
#77 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
do ust? jeszcze nie, nie bylam jeszcze w centrum na zakupach ![]() bo moja lista zakupow sie ciagle wydluza i nie chce misie jezdzic kilka razy - chce pojechac raz i kupic wszystko ![]() ----- moj nabytek
|
|
|
#78 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam na zakupach.. oj byłam
Odwiedziałam SCC i byłam wsprost przerażona obniżkami cen ! Ale to tak jest jak sie urwie z łańcucha Oczywiście nie obeszło się bez nowego Stay Glossy Kupiłam także Carmex, bo tamtego zużyłam w całości
|
|
|
|
|
#80 | |
|
|
Cytat:
A W Chorzowie jest taki super sklep - Margo, w środę kupiłam tam spodnie za 21zł, bluzkę za 35 i koszulę też za 35 I kolejną satynową opaskę w moim tajnym sklepiku za 7zł ![]() BTW Stay glossy = astor shine deluxe jewels czy jakoś tak. Ostatnio upolowałam na niego kod z Rossnetu i różnią się tylko odcieniami ![]() Z moich nowych nabytków: wspomniany już shine deluxe, błyszczyk Wibo (od TŻ), lecą do mnie NYX'y, i szminka ochronna BeBe - prezent do tamponów OB
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niesamowite A tak z ciekawości, ale ten Deluxe kosztuje i ile ma ml ?
Edytowane przez xPoziomkax Czas edycji: 2010-02-08 o 17:06 |
|
|
|
|
|
#82 |
|
Wtajemniczenie
|
hmmm chyba wszystkie :P
od szanelkow i klinikow po Lush, the body shop, mac itd ![]() a o tym peelingu pamietam mam na liscie :P--- ja tez bylam w weekend na zakupach ![]() - 2 staniki i jeansy, jeansy kupilam chyba po raz pierwszy od 4 lat ![]() ps dobrze ze ja Rimmel nie lubie a Astora tutaj nie ma
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja uwielbiam ![]() Aa i śliczny nabytek Justysiu Ładnie pachnie ? ![]() ________________________ Huh, no wiesz, nie chcę kusić, ale ja także nie lubie Rimmela, nie mam nic z tego oprócz właśnie Stay Glossy ![]() Dobra to ja już się nie odzywam.
Edytowane przez xPoziomkax Czas edycji: 2010-02-08 o 17:22 |
|
|
|
|
|
#84 | |
|
|
Cytat:
Pozioma widzę, że mamy o Rimmelu to samo zdanie ![]() Justyś a jakie tam u Ciebie są ceny MAC'a i The Body Shop? BTW Justyś jakie staniki jeśli można zapytać? Bo ja ostatnio mam manię brytyjskich staników odkąd przeszłam uświadomienie
Blog Edytowane przez kasienka.b Czas edycji: 2010-02-08 o 17:23 |
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Poszukuje błyszczyka(u?) w tubce, bez żadnych drobinek, najlepiej jakiś beżyk albo transparentny z niskiej lub średniej półki. Stwierdziłam, że zapytam "u źródła" Polecacie jakiś w tym stylu? Dodam, że bardzo mi pasował taniutki błyszczyk Palomy, deserowy czy coś takiego. PS Ten Astor rzeczywiście fajny, dostałam od babci |
|
|
|
|
#86 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pachnie super! w sumie to nie jest takie super jak ten Strawberry & milkshake ktory mam kokosowy jest bezdrobinkowy i jak sie go zle rozsmaruje na ustach to sie robia biale smugi ![]() ale dla tego zapchu nie zaluje ze go kupilam ![]() ----- Olenko, dupa moja za duza byla do jeansow, jak poszlam do sklepu i mialam mierzyc te jeansy to sie przerazalam rozmiarem jaki na mnie pasowal i nie kupowalam ![]() a ze teraz dupcia mniejsza to i jeansy inaczej wygladaja ![]() poza tym weszlam we wszystkie stare jeansy i mi sie spodobalo noszenie ich na nowo ![]() Cytat:
inne sklepy nie ma szans, nie pasuja i koniec chocbym wibierala mierzyla i przebierala.. zawsze cos nie tak, NEXT pasuja idealnie MAC i TBS
http://www.justitia33.blogspot.co.uk/ Edytowane przez justitia Czas edycji: 2010-02-08 o 17:42 |
||
|
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() _________________________ _________ Wklejam obiecane fotki wszystkich moich Stay Glossy (jak widać są już ubytki), zużytego i nowego Carmexa (Carmex to pierwszy balsam który zużyłam w całości Są tam tylko te, co używam cały czas, niezbędniki. Reszta podejrzewam, że pójdzie gdzieś w świat, albo zrobię coś z nimi. W każdym razie chciałabym żeby mój zbiór błyszczykowy był tylko i wyłącznie w takiej postaci - tyle mi w zupełności wystarczy Balsamy mieszkają w osobnym pudełeczku
|
|
|
|
|
|
#88 | ||
|
|
Cytat:
Mam już 3, czwarty w drodze a na kolejne się czaję... Jest już wątek 'odwyk dla stanikomaniaczek' ?Cytat:
WIśniowego tym razem... Klasycznego już 2 tubki zużyłam
|
|
|
#89 |
|
Konto usunięte
|
co to jest SCC??
Anonyme ----> bez drobinek przezroczyste w tubce są owocowe Joanny, cena coś ok. 6zł. ja mam malinowy - połysk ładny, na ustach ok. godzinę, ale wiadomo że to tylko błyszczyk no i super pachnie są też nowe tubki Palomy, ale chyba wszystkie mają drobinki. beżowy w tubce chyba jest z tej serii https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...zyk-do-ust.htm a widziałyście to? ![]() http://www.dlalejdis.pl/uroda/artyku...LOSS,8153.html ciekawa jestem czy będą słodkie, czy znowu te "smaki" okażą się zwykłymi aromatami... jeśli będą słodkie, to na pewno kupię, przynajmniej dwa na zapas właśnie wykańczam błyszczyk w tubce z Palomy, szkoda mi go było wyrzucać 6 lutego, zgodnie z moimi "zasadami" zostaną mi dwie tubki Palomy, a nadal nie mam słodkiego w ciepłym odcieniu ![]() jaką szminkę polecacie w cenie do 25zł? miałam w planach Inglota, ale poczytałam recenzje i wychodzi na to, że u sporej ilości dziewczyn wysuszały usta ja bym chciała nawilżającą, a przynajmniej nie wysuszającą, o ładnym zapachu ![]() kasienka.b ----> a jaki model masz Cleo? ja mam Brooke i Superbra też jeden model ![]() w sumie u mnie jeszcze chyba trochę za wcześnie na odwyk, ale jakbym siedziała w UK, to pewnie byłby potrzebny
Edytowane przez 201610052004 Czas edycji: 2010-02-08 o 18:33 |
|
|
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:48.

Lilaczek poprawił troszkę humorek ? 

) i przyznał mi rację - nic na siłę
)

Kupiłam także Carmex, bo tamtego zużyłam w całości