|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz.XII
Cytat:
|
|
|
|
|
#1112 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
ja też bym chciała kolega ma i normalnie.. cudowne stworzonko... ale dopóki mieszkam u rodziców to nie ma takiej opcji... .
|
|
#1113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
75B to bardzo popularny rozmiar w sklepach i panie chętnie go wciskają, nawet jak prosisz o inny...
|
|
#1114 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Dlatego staniki kupuję na bazarze. Tam ja wybieram sobie stanik. A sprzedawczyni dwoi się i troi żeby mi podpasować. I bardzo dobrze ![]() No z tego, co mi wiadomo to jedzą. Polują na nie i zjadają :P
|
|
#1115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 staniki już tam kupiłam (a nigdy mi się nie zdarzało kupić dwóch w jednym sklepie), nie wydałam fortuny, a panie obeznane i miłe Jest jeszcze jeden taki sklep, gdzie też się znają, z tym, że rozmiarówkę mają szerszą, ale też i ceny wyższe niestety. A trochę żal mi wydawać 300 zł na stanik |
|
|
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
No ja zawsze marudzę i nawet jak mi dają do mierzenia, to oddaję i "Za szeroki i miski za małe, może pani poszukać tego 70C?" i panie szukają, a jak już znajdą to zawsze coś mi już podpasuje, a te 20zł za stanik to zapłacę... ale szkoda, że nie ma stacjonarnego, który ma dobrą rozmiarówkę i tak ceny po 50zł
To byłoby idealne...
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupuję "na oko" staniki i zawsze są dobre. Nic mi nie odstaje ani nie uwiera. Nie na darmo ma się po mamie krawcowej to wyczucie
|
#1118 |
|
Zakorzenienie
|
O - w faktach mówią o zielonogórskim gwałcicielu
|
#1119 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak mnie wkurzają te ekspedientki. Mówię, że szukam 65C, to ta mówi, że nie ma takich rozmiarów, więc proszę o 70B i mierzę, bo może jest ciaśniejszy, taka moja złudna nadzieja, a ta daje mi 75B. Czasem na mnie krzywo patrzą, że chcę C, a mam taki mały biust. Jedna mi mówiła, żebym zaczęła jeść, to znajdę stanik... Hm? Mam 152cm wzrostu, więc po co mi większy obwód pod biustem? Są dziewczyny, które mają mniej pod biustem i nie wyglądają jak niedożywione.
A o to i link: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. III Dziewczyny bardzo miłe
|
|
|
|
#1120 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie jest taki sklep, w którym podobno jest pełna rozmiarówka.. kobietki potrafią tam tak dobrać stanik, że wychodzi się z balonami (tak słyszałam)
ale ceny też są odpowiednie oooooooo o naszym psychopacie - zboczeńcu mówili właśnie w Faktach na TVN-ie
|
#1121 |
|
Konto usunięte
|
miałyście ten szampon?
Vichy Dercos, szampon wzmacniajacy |
|
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
Głupie te baby i tyle. Nie wiem czemu się im wydaje, że wszyscy powinni nosić te 75B i to jeszcze push up
![]() Ja mam pod biustem teraz równe 70, i najchętniej to 65 bym nosiła, a jak nie to 70 chcę - co idę do sklepu i mówię, że 75 za duże, to słyszę " ale to puuuuuuusz aaap, więc będzie ciasny" - no ciasny to jest, ale w cyckach (nie znoszę push upów), ale obwód to luźny, mam sobie sama go skracać w domu czy jak?? Eh. A kolega mi wmawia, że dziewczyny mają fajnie, bo duży wybór bielizny, ubrań i w ogóle (nie jest gejem ani metro ) a ja to same minusy widzę... czasem
|
#1123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi właśnie też słabo, brakuje mi tego pogrubienia w MF Masterpiece Max ale i tak jest bardzo fajny ale nie wiem czy kupię ponownie ![]() U mnie ze stanikami to masakra, przeważnie kupowałam na targu bo wiadomo taniej ale ciężko teraz znaleźć mój rozmiar 32/70 a jak już znajdę to prawie wcale nie usztywniony
|
|
|
|
|
#1124 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1125 |
|
Zakorzenienie
|
Ja rozumiem, że usiłują sprzedać to co mają - ale jak zamówią 'odpowiednią' rozmiarówkę pi razy oko, to by nie było takich problemów.
|
#1126 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
2. Kupują to, co jest w hurtowni. 3. W hurtowni jest to, co zrobili Chińczycy. :P Jak dobrze, że ja na bazarach kupuję. Tam można perełki znaleźć. Szkoda tylko, że mój 60F jest oznaczony jako 70E xD Trzeba wszystko mierzyć zanim się kupi. Latem zrobiłam sobie zapas na cały rok. Jak się ociepli to znów pójdę pobuszować w stanikach. Cena 15zł za stanik, nie jest wygórowana (;
„Nowhere am I so desperately needed as among a shipload of illogical humans”. Spock („Star Trek”) Edytowane przez Chatul Czas edycji: 2010-02-08 o 19:47 |
|
|
|
|
#1127 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupowałam zawsze 70 pod biustem i się dziwiłam, że po maxymalnie 2 miesiącach miseczki lądowały mi pod brodą
później odkryłam, że coś jest nie halo.. ale fakt jest taki, że jak teraz idę do bieliźnianego i patrzę na wieszaki, to wyć mi się chce... najmniej to 75, 70 czasem... ale żeby cokolwiek mniejszego trafić, to trzeba mieć więcej szczęścia niż rozumu...zaryzykowałabym z tym 60C, ale ja lubię puszapa, usztywnionego, a boję się, że spotkam się ze zwykłym szmaciakiem i wtedy to już w ogóle będę wyglądała jak decha
|
#1128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo w Warszawie się nie spotkałam, a w rzeszowkich bieliżnianych, to te 12-20zł za stanik to jednak myślę że jest ok, tylko mogłyby mi nie wciskać tych 75B - mam uczulenie i w ogóle reakcje obronne na samą myśl
|
|
#1129 | |
|
Zakorzenienie
|
http://www.allegro.pl/item914136861_...s.html#gallery
http://www.allegro.pl/item893338904_...s.html#gallery http://www.allegro.pl/item909526247_...c.html#gallery ceny miażdża niektóre
|
|
|
|
#1130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz mu założę album też ![]() Twój jest malutki chyba, jak tak na niego patrzę ![]() Ja oglądam czasem ale z przyzwyczajenia bo poziom serialu jest tragiczny ![]() Cytat:
koty w ogóle się nim nie interesują.Mierzyłam dziś najpiękniejszą sukienkę koktajlową w swoim życiu.... Ale raz, że za droga, dwa że nie potrzebna, a trzy - nie lubię pokazywać nóg ![]() Aaaa no i taki szczególik... zafarbowałam włosy ![]()
|
|
#1131 | |
|
Zakorzenienie
|
ja szukam wszedzie juz stanika dobrego na mnie, chodzę, oglądam. Ale jak wąski obwód-miseczki malutkie.
|
|
|
|
#1132 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurde, ale to są chyba takie miękkie staniki co nie? ![]() pokaż, pokaż masz piękne włosy... chcę na nie patrzeć Cytat:
czyli będę mogła sobie z niego czapkę zrobić
|
|
#1133 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Cytat:
Ale generalnie Koty potrafią gekona wciąć. Także lepiej uważać :P
|
|
#1134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poka, poka ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, patrzcie: http://useloos.com/mediaplayer/?itemid=10261 Co o tym myslicie? |
|
|
|
|
#1135 |
|
Wtajemniczenie
|
Pytajcie, pytajcie dziewczyn, bo naprawdę pomagają. Blondyna, a ile masz pod biustem?
|
|
|
|
#1136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak samo jak w drogeryjnych farbach - tam też trzeba zmieszać 2 rzeczy - farbę i oksydant , jedyna różnica jest taka ze tam masz już odmierzone a przy profesjonalnej farbie musisz odmierzyć sama farbę musisz rozrobić w miseczce(nie metalowej) z oksydantem i nałożyć na włosy (polecam sobie kupić pędzelek do nakładania farby , ok.5 zł kosztuje)a pozatym - ale żeście naskrobały... ide nadrabiać
|
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
Dodałam album z gekonem i zdjęcie po farbowaniu do "Włosów"
a sukienkę chcecie zobaczyć?
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
Dodałam album z gekonem i zdjęcie po farbowaniu do "Włosów"
a sukienkę chcecie zobaczyć? tylko Wizaż coś mi świruje...
|
#1139 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Blondi, przy obwodzie 60 miseczki robią małe. Cytat:
![]() Hm, pierwsze co pomyślałam "biedny mały penisek "
|||
|
|
|
#1140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:29.

w sumie już B jest dla mnie duże 

kolega ma i normalnie.. cudowne stworzonko... ale dopóki mieszkam u rodziców to nie ma takiej opcji... .
Jest jeszcze jeden taki sklep, gdzie też się znają, z tym, że rozmiarówkę mają szerszą, ale też i ceny wyższe niestety. A trochę żal mi wydawać 300 zł na stanik
To byłoby idealne...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
21.06.2014r.