|
|
#1291 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część II
Cytat:
|
|
#1292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre......
|
|
#1293 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, byłoby łatwiej podjąć decyzję . Pewnie też ją kupię, o ile przetrwa na półce sklepowej do czasu, nim szanowna uczelnia przeleje pieniążki. A pewnie nie ... również "mam szczęście" w tych kwestiach. Cytat:
Cytat:
i była na nią za duża
|
|
#1294 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, cieszyć się, czy ![]() Cytat:
Bo Wam na złość nie pokażę ![]() Jeszcze polecą jakieś i bloga zamknę, a sama dostanę depresji
|
|
#1295 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fakt, wyglądała trochę jak w worku może też nie załapali się na mniejszy rozmiar, bo zostały wykupione
|
|
#1296 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale ostatnio obiecalam sobie ze bede kupowac rzeczy tylko ktore w 100% mi sie podobaja. Bo te do ktorych nie jestem przekonana pozniej albo oddaje albo leza w szafie z metkami bo na zadna okazje nie sa dobre.---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Fajna! Ja jej nie widzialam na wyprzedazy niestety! |
|
|
|
|
#1297 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1298 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1299 |
|
Raczkowanie
|
"Metka częściowo wycięta
Został napis BASIC który jest dowodem że płaszcz jest firmy ZARA" http://allegro.pl/item916730432_plas...ra_nowosc.html .... a to przypadkiem nie jest z linii Zara Woman Studio? ![]() ja wiem, że jest coś takiego jak sprzedaż typu no logo, pozasalonowa etc. ale coś tu śmierdzi
|
|
|
|
#1300 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mierzyłam go wczoraj,kosztuje 529 zł. Ale raczej nie zapłaciłabym za niego aż tyle
|
|
|
|
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
... ale ten blog zamieszanie wywołał
![]() Mi ta dziewczyna nawet się podoba (bez skojarzeń ) co do makijażu to macie troche racje.. zauważyłyście ,że ona "wystepuje tylko w 2 wersjach?" - proste włosy, blade usta i krecone włosy, czerwone usta? ![]() btw. gdyby ta torebka kosztowała 200 to już byłaby moja, a tak jednak ta cena odstrasza.. wiem,że nosiłabym ja rzadko i tez nie do wszystkiego bo te ćwieki np gryzłyby mi sie z motywem kwiatowym.. a najważniejsza rzecz która mnie powstrzymuje to to,że nie mam już gdzie upychać tych torebek nie moge sie już doczekać aż zamieszkam z TŻ i bede mieć pokój - garderobę, a nie malutką szafe do której nic sie nie mieści
|
|
#1303 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko Chińczykowi się metki pomyliły nie chciało mi sie wierzyc, że takie istnieją pomimo wysypu wątpliwego pochodzenia kurtek z podobnie wyciętą metką na allegro
|
|
|
|
|
#1304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko nie krzyczcie na mnie ale skojarzył mi się ze skaryzdlatym słoniątkiem..... pewnie zaraz dostanę baty za to.....
|
|
#1305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam kilka fotek w tym plaszczu i jakoś materiał wygląda o niebo lepiej,nie jest tak wymięty.Sama już nie wiem czy możliwe jest,żeby podrabiano Zare? |
|
|
|
|
#1306 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na zdjęciach wklejanych wczoraj prezentował się o wiele lepiej
|
|
#1307 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1308 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nio ja będe siedzieć cicho hi hi teraz będe bała się wam wstawiać jakieś moje zdjęcia
"...Ludzie z twojej planety - powiedział Mały Książę- hodują pięć tysięcy róż w jednym ogrodzie... i nie znajdują w nich tego, czego szukają.A tymczasem to, czego szukają, może być ukryte w jednej róży lub w odrobinie wody. Lecz oczy są ślepe. Szukać należy sercem..." |
|
|
|
|
#1309 |
|
Raczkowanie
|
nie bylo cię kilku godzin a tu już 3 nowe strony
![]() Fixi_Pixi ja wlaśnie na torby wydaję najwięcej mimo, że dużo ich nie mam, ale za to dlugo zbieram haha. torba jest dla mnie najważniejszym dodatkiem, czasami potrafię zbierać na jakąś z trzy miesiące ale z satysfakcją ![]() BTW. z ciekawości, orientujecie się czy może znalazl się jakiś nabywca na allegrową pudrową sakiewkę? Edytowane przez vanity__ Czas edycji: 2010-02-08 o 19:39 |
|
|
|
#1310 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem ciekawa kiedy wystawi ponownie i za jaką kwotę
|
|
#1311 | ||
|
Zakorzenienie
|
czy te buty występują tylko z 1 wysokością obcasa?
![]() oglądając różne blogi mam wrażenie, że raz są niższe raz wyższe .. jak to jest naprawdę?
|
|
#1312 |
|
Wtajemniczenie
|
jak przyjdzie do Ciebie, to koniecznie daj znać, czy jesteś zadowolona
ja wczoraj zakupiłam sobie zwykłą czarną na Divided (krojem właśnie podobna do tej, która wkrótce będzie Twoja), bo lubię dłuższe i mam zamiar klapy czymś przyozdobić
|
#1313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spotkałam się już raz kiedyś (na allegro albo ebay'u) z podróbą tej mojej torebki czarnej dużej z ćwiekami ![]()
http://instagram.com/contemporarycity/ Edytowane przez Mirell Czas edycji: 2010-02-08 o 20:02 |
|
|
|
|
#1314 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam właśnie z Zary
Większość sklepu to już nowa kolekcja, z rzeczy przecenionych zostało już tylko kilka wieszaków i dwa stoły ![]() Udało mi się jednak znaleźć cielistą bluzeczkę z długim rękawem asymetrycznie drapowaną za 19 z 99 zł ![]() Poza tym z ciekawszych rzeczy widziałam jedną pudrową sukienkę z kokardą rozmiar M, szarą marynarkę (tą, którą ja mam) rozmiar L, spódniczki z falbankami w zeberkę niestety tylko S-kę na mnie za małą ![]() Nowa kolekcja zapowiada się bardzo przyjemnie Chociaż przyznaję, że jak weszłam do sklepu to przeżyłam lekki szok - jasne kolory aż biją po oczach, przez chwilę rozważałam możliwość założenia okularów przeciwsłonecznych ![]() Oglądałam tą pudrową marynarkę z Basic za 199 zł ale nie przypadła mi do gustu. Przede wszystkim taka z niej pudrowa jak ze mnie baletnica bo to taki typowy brudny róż Poza tym materiał, którego nie lubię - szorstki, z nieprzyjemną fakturą, sztywny. Dalej szukam swojego ideału ![]() Do gustu przypadły mi natomiast jeansy na Basicu, proste, jednolite, bez zbędnych udziwnień (tylko nie sprawdziłam, czy są te z rodzaju 7/8, które dla mnie krasnala są w sam raz bez skracania ), jedwabne pudrowe koszule jedna krótsza i szersza z kieszeniami na piersiach z Basic i druga dłuższa z paskiem z Woman , dwie spódniczki (czarna z falbanką przez środek i granatowa ze złotymi guzikami) z Woman. Było też kilka całkiem ładnych sweterków w jasnych kremowych/beżowych/pudrowych kolorach Nic jednak nie skradło mojego serca aż tak, żebym musiała mieć to tu i teraz więc póki co wstrzymałam się z zakupami i czekam aż pojawi się reszta Interesujących torebek niestety póki co brak A z zeberek została już tylko jedna sztuka więc bardzo się cieszę, że moja już do mnie leci, bo nie darowałabym sobie, jakby mi przeszła koło nosa
♥♥♥ Każdy szuka swojego miejsca na świecie, gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego ![]() Edytowane przez mademoiselle jeanne Czas edycji: 2010-02-08 o 20:29 |
|
|
|
#1315 |
|
Raczkowanie
|
Marynarka z Tesco, niemal identyczna jak z zary, cena 15 funtów
![]() Całkiem niezłe mają rzeczy na stronie, ciekawe ile z tego będzie w Polsce.. |
|
|
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
A mi ta dziewczyna z bloga się podoba
![]() Jak o niej tak piszecie to już sobie wyobrażam co byście napisały o mnie;p Też mam taką długą głowe, bo jak byłam mała to spałam tylko na bokach.. Przeszłam również krzywicę, po której zostały mi krzywe, wystające żeberka oraz krzywe nóżki + długie ,i naprawde krótki tłów.. Nooo i małe piersiątka + odstający tyłek Możecie sobie wyobrazićA miałam bloga zakładać wtedy to bym sie dopiero kompleksów nabawiła jakbym czytała to co piszecie o mnieAaaa i co do tapety na twarzy.. To ja bym była naprawde szczęśliwa gdybym nie musiala jej sobie "tworzyć", ale mój trądzik jest tak uciązliwy, że wstydze sie nawet iść wyrzucić śmieci gdy nie mam fludiu na twarzy.. A okres dojrzewania mam już dawno za sobą.. I teraz zawsze gdy widze, że jakaś dziewczyna ma dużo fludiu na twarzy to myśle sobie, że ma taki sam problem jak ja |
|
|
|
#1317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ta też jest niczego sobie
|
|
#1318 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mnie tez sie podoba,przypomina mi Weronike Rosatti, i wcale nie uwazam zeby miala jakos przesadnie duzo tapety Edytowane przez nombre Czas edycji: 2010-02-08 o 20:59 |
|
|
|
|
#1319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczę, tak mi się ubzdurała w tym sezonie pudrowa marynarka (do szarych baletek i planowanej szarej Emily ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Dziewczyny, tu macie linka do kolekcji F&F wiosna-lato 2010 na Zeberka.pl: Cz.1 http://www.zeberka.pl/art.php?id=6166 Cz.2 http://www.zeberka.pl/art.php?id=6167 Co do szalika w wąskie czerwono-białe paski (w pierwszym linku), to widziałam taki tylko czarno-biały (za 26 czy 36zł ). Podobny widziałam chyba w Zarze za 99zł
|
|
#1320 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko znając życie u nas będzie niedostępna .. tak samo jak i ta pudrowa z F&F...
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.

generalnie nie żałuję pieniędzy jeśli coś mi sie spodoba, ale za torebkę więcej jak 200 to raczej nie dam - za buty, owszem, każdą cenę 

i bloga zamknę, a sama dostanę depresji
Ale ostatnio obiecalam sobie ze bede kupowac rzeczy tylko ktore w 100% mi sie podobaja. Bo te do ktorych nie jestem przekonana pozniej albo oddaje albo leza w szafie z metkami bo na zadna okazje nie sa dobre.

wtedy to bym sie dopiero kompleksów nabawiła jakbym czytała to co piszecie o mnie
). Podobny widziałam chyba w Zarze za 99zł