|
|
#4441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Etorebka- część V
Cytat:
Ja akurat zaczełam w połowie sierpnia i ezgamin miałam w połowie września (egz miał być w poniedziałek o 9 a dowiedziałam się o tym w piątek po południu, mając jeszcze 5 godzin do wyjeżdżenia). Nie chciałabym tak przedłużać kursu. TŻ twierdzi tez, że lepiej egzamin zdawać w zimie - jedzie się raczej wolno, nie ma więc zbytnio ryzyka, że się za szybko jedzie, egzaminator nie przyczepi się, że się np. najechało na linie (bo jest zasypana).
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-02-08 o 20:10 |
|
|
|
|
#4442 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tam nigdy specjalnego "pociągu" do jazdy samochodem nie czułam...myślałam, że jak zdam prawko to będę śmigać po mieście, a tymczasem nie siedziałam za kółkiem od października i chyba na razie się nie zanosi Im bardziej zmuszam się, żeby gdzieś jechać tym bardziej się boję i złoszczę sama na siebie...
|
|
#4443 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie dobijaj mnie... Cytat:
|
||
|
|
|
#4444 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pociąg do jazdy mam, za kółkiem sobie radze dobrze, ale egzamin to inna bajka..;D
|
|
|
|
#4445 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jak teorię się zda to nie ma potem się co denerwować niezdanymi praktykami, bo to wiele zależy od egzaminatora, ja teorię zdałam dopiero za drugim razem, a praktykę za pierwszym, bo miałam spoko egzaminatora i nikt mi nie powie, że egzamin to 100% umiejętności
|
|
#4446 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4447 |
|
Raczkowanie
|
Nawet nie zamierzałam Cię dobijać
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co czasami mi sie wydaje, ze jakbym jednak nie zdala i tak pare razy poszla, to bym sie teraz nie bala, bo ogolnie to mi sie ciagle wydaje, ze ja jezdzic nie umiem, nie mam wyczucia, jak jest juz wezsza droga to mam wrazenie, ze zaraz na czolowke wjade
Nie wiem, moze jestem dziwna, ale dla mnie stres teraz zwiazany z odpowiedzialnoscia jest nieporownywalnie wiekszy od stresu na egzaminie, gdzie jednak mialam ta swiadomosc, ze cokolwiek by sie dzialo, to egzaminator ma hamulec ![]() A moze moje poczucie sieroctwa wynika z tego, ze moj TZ jest bardzo nerwowy i wymachuje mi rekami przed kierownica poki co narazie samotnie za kierownica siedzialam raz i bylo bosko stresogennie, ale bosko ![]() A ktos zamowil wezyka?
|
|
|
|
#4449 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=maggie82;17053636]O kolejna pudrowa Emilka
Pochwalisz się zdjęciami ? ![]() Pochwalę, ale pewnie będzie to dopiero w czwartek albo w piątek. Jutro zamówię,ale przelew puszczę w środę po południu. |
|
|
|
#4451 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do prawa jazdy to ja właśnie dlatego chcę iść zimą by później się nie bać. Oczywiście są też tego minusy, śliska jezdnia, zaspy, parkingi zasypane ale przecież później i tak będę musiała sobie jakoś radzić. Więc lepiej na początku nauczyć się tych gorszych rzeczy .Cytat:
a ja lubię różne wycieczki...a tak co jak już nawet uda mi się gdzieś dalej zajechać to muszę latać z zegarkiem w ręku i patrzeć czy przypadkiem nie spóźnię się na autobus ![]() Na dłuższą metę jest to męczące. Tak samo na zakupy też komunikacją i potem z tymi siatami stój na przystanku, wejdź do zatłoczonego autobusu i jeszcze Cię okradną . Już nie wspominając o tegorocznej zimie jak stoję na przystanku na ubierana jak słoń a i tak mi zimno i się trzęsę .Ja mam nadzieję że po zdaniu prawka moje życie będzie piękniejsze Cytat:
|
|
|
#4452 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A ja sie mialam przepakowac do Emilki, ale nie mam sily -ciezki dzien... Moze jutro to zrobie...
|
||
|
|
|
#4454 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten lak rzeczywiście im reklamacji przysporzył dobrze że to zmienili ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- [QUOTE=cosma;17057014] Cytat:
Kusi ta pudrowa Emilka
|
||
|
|
|
#4456 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
bardzo mi się podoba nowa emilka, trochę się łamię czy kliknąć bo mam już szarą (kupioną całkiem niedawno pod wpływem zachwytów na wizażu, wiadomo )a odnośnie prawa jazdy - ja miałam kiepskiego instruktora, problem ze zdaniem egzaminu, za 3 razem jakoś się udało i wtedy dostałam się pod opiekę tatusia pewnego dnia (chyba po 2 tygodniach namysłu, już tak dokładnie nie pamiętam) się wkurzyłam, wzięłam ten samochód wieczorem i pojechałam obadać miasto, skrzyżowania itede - wtedy się odważyłam, ale tak naprawdę zaczęłam jeździć sama dopiero rok później to było 9 lat temu, teraz bez jakiejs wielkiej skromności mogę stwierdzić, że jestem świetnym kierowcą - co stwierdził nawet mój tatuś - że lepiej jeżdżę niż mój brat, a przewiduję sytuację na drodze nawet lepiej niż on sam (a jest zawodowym kierowcą, więc licze to jako duży komplement) reasumując - polecam mój sposób - po odebraniu prawka samotną wieczorną/nocną wycieczkę na luzie po swoim mieście, a nawet kilka przejażdżek - zwłaszcza jeśli jest większe |
|
|
|
#4457 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jedną torebkę niestety mam nim wykończoną ![]() a pudrowa emilka kusi, oj kusi ![]() zresztą czarna Lizzy także - czekam na jej real fotki ![]() Cytat:
emilka piękna, to prawda ![]() gratuluje odwagi - że tak sama wsiadłaś do autka po tak długiej przerwie chyba spróbuję Twojego sposobu ![]() mój TŻ też na delegacji za granicą, z tym że różnica jest taka, że zabrał autko ze sobą
Edytowane przez assicka Czas edycji: 2010-02-08 o 22:53 |
||
|
|
|
#4458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Emilka pudrowa jest śliczna
|
|
|
|
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak przelew z pko na pko oj nie kuscie :P bo spac nie bede mogla jutro dziewczyny i co dostane teraz swoja znizke 5% i jak zamowie kolejna torebke to dostane kolejne 5? te kody maja jakas waznosc prawda? wybaczcie ze pytam ale nie jestem pewna przepraszam jesli to glupie :P
|
|
|
|
|
#4462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dostaniesz wraz z dowodem zakupu taką złożoną karteczkę na której będzie wpisany Twój kod (wraz z całym regulaminem jego używania). Kod jest ważny przez 99 dni, chyba, że zostanie użyty - wtedy jego ważność się przedłuża. Gdy będziesz używała swojego kodu przy zakupie torebki - dostaniesz na nią rabat 5 % i taka sama kwota wpłynie na Twoje konto rabatowe (będziesz mogła uzbieraną kwotę wykorzystać przy kolejnym zakupie )
|
|
|
#4463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o w takim razie bardzo dziekuje za informacje zaczelam sledzic watek e-torebki moze od czesci 3 albo 4 <wyrywkowo> stad taka jestem niedoinformowana ![]() w takim razie nie moge sie doczekac srody ja nauczona zakupami na all doliczam sobie w glowie minimum tydzien na przesylke a tu prosze jaka kultura ;d zdjec chyba wstawiac nie bede bo nie ma po co ale pochwale sie jak dotrze
|
|
|
|
|
#4464 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mój małż wyjechał wtedy w trybie ekspresowym do juesej, więc raczej ciężko byłoby mu zabrać auto - a tknęłam je dopiero po 2 tygodniowym namyśle, bo trauma była duża - i to nawet nie sama, tylko wzięłam koleżankę teraz z tego się śmieję, ale wtedy to była masakrajeździłam krótko, potem dołączyłam do małża , pól roku nie jeździłam znów, wróciłam do PL, zawzięłam się, kupiłam chyba 5 godz z instruktorem na odwagę i heja wieczorem na miasto - przejeździłam cały Kraków, takie wycieczki robiłam kilka razy koło 1-2 w nocy, jak już były puste ulice i nie stanowiłam dla nikogo zagrożenia ![]() jak w końcu pojechałam w normalny dzień w godzinach szczytu to sama byłam zdziwiona jak jestem wyluzowana - i jak sobie dobrze radzę reasumując - ja się zawzięłam i na dobre mi wyszło, więc Tobie też polecam się przełamać a teraz czasem pouczam tatusia
|
|
|
|
|
#4465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... ja miałam swego czasu dwie Andi (niestety szara musiałam oddać do reklamacji ze względu na pękające rączki) i w niczym mi to nie przeszkadzało ![]() ![]() przeginacie dziewuszki z tym pisaniem ... nie nadążam z czytaniem bo musiałam się dzisiaj uczyć, a i tak zadania z matmy mi nie wychodzą
Edytowane przez Iduś Czas edycji: 2010-02-09 o 00:24 |
|
|
|
|
#4466 | ||
|
Zakorzenienie
|
widziałyście na stronie jest wyprzedaż
![]() przecenili średnio o 10-20 zł
|
|
#4467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4468 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież każdy sklep przecenia to, co raczej nie schodzi
![]() Nie widziałam jeszcze promocji na coś, co się dobrze sprzedaje ![]()
|
|
#4469 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehehehe no właśnie, ale skąd mamy wiedziec czy tamte torebki z koleji też się nie sprzedają....
może wręcz odwrotnie sa tanie bo idą
|
|
|
|
#4470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.

Im bardziej zmuszam się, żeby gdzieś jechać tym bardziej się boję i złoszczę sama na siebie...

... nie nadążam z czytaniem bo musiałam się dzisiaj uczyć, a i tak zadania z matmy mi nie wychodzą