![]() |
#151 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: niedorzeczne opinie na temat seksu, antykoncepcji itp.
Cytat:
... Oni sobie z niego jaja robili prawda? No powiedźcie mi że mam rację. Proszę. ![]()
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
|
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Raczkowanie
|
To ja tylko napiszę tyle, że moja koleżanka, która studiowała położnictwo na krakowskim uniwersytecie ( nie będę wymieniać jaki, ale chyba wszyscy się domyślają), kiedyś wypaliła do mnie z hasłem, że bolą ją krzyże, bo ma okres i krew wylewa jej się do jamy brzusznej...
![]() ( aktualnie kończyła wtedy 2 rok licencjatu, teraz kończy magistra położnictwa) ![]() Strzeżcie się dziewczyny młodego pokolenia położnych.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
![]()
Mój znajomy twierdził, że jak kobieta po stosunku odda mocz, to nie zajdzie w ciążę bo mocz ma pH zabijające plemniki, przy czym zapierał się, że metoda jest w 100% skuteczna ponieważ z powodzeniem stosował ją przez 5 lat z poprzednią dziewczyną. Za nic nie chciał uwierzyć, że cewka nie znajduje się wewnątrz pochwy...
Moje 2 przyjaciółki: jedna uważała, że za 1 razem nie zachodzi się w ciąże, dziś dziecko ma 8 lat, druga uważała, że karmiąc piersią nie zajdzie w ciąże dziś dzieci mają 6 i 5 lat ![]() Moja mama uważa, że seks oralny narusza godność osobistą żony i żadna szanująca się kobieta nie powinna uprawiać tego typu pieszczot, które to są zarezerwowane dla pań lekkich obyczajów - nie wyprowadzam mamy z błędu, niech myśli że jestem porządna ![]() Moja teściowa w kilka dni po naszym ślubie uznała gdy mój tż wylądował w szpitalu z ostrą kolką nerkową, że to od "zbyt ostrego seksu"... Nie macie pojęcia jak ja się wtedy poczułam, zważywszy, że byliśmy małżeństwem jakieś 4 dni i mieszkaliśmy właśnie u teściów... Słyszałam też wiele mitów o tabletkach, dziurawych prezerwatywach i innych, ale wiele z nich zostało już zaprezentowanych w wątku. Najbardziej drażni mnie powtarzany w kółko mit o okresie w ciąży... nie rozumiem jak kobieta może nie zainteresować się tym, że krwawi bez przyczyny tylko myśleć, że wszystko jest ok bo koleżanki mówią, że "też tak miały"... Przeraża mnie też nieświadomość tego jak bardzo obfity w negatywne skutki może być seks analny oraz ile ciekawych chorób można się w ten sposób dorobić.
#155 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#156 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Raczkowanie
|
To też jest niezłe:
""Częstość zbliżeń małżeńskich jest zależna od wieku, temperamentu, stanu zdrowia, wykonywanej pracy itp. Nie ma co do tego jakichś szczególnych zaleceń poza tym, że najodpowiedniejsze są godziny wieczorne przed snem, aby małżonkowie mogli wypocząć do rana. Stroną kierującą w intymnym życiu małżeńskim jest mężczyzna, bo tak jest zbudowany i takie już jest prawo przyrody"" Więcej na: http://www.witkowski.bitserwis.pl/hu...dla_kobiet.htm |
![]() ![]() |
![]() |
#158 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#159 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Tak mi się przypomniało - jak chodziłam do szkoły średniej to panował pogląd, że po seksie wystarczy się 1-2 bardzo mocno upić (tak aż do wymiotów) bo wtedy na pewno za kilka dni dostanie się okres. Miałam też koleżankę, która myślała, że luteina służy do przerywania ciąży bo lekarka zapisała ją jej na wywołanie miesiączki...
![]() |
#160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skończyło się tak, że dostała porządny opiernicz za swoje "ciemniackie" tezy ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#161 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() "Wesz łonowa, zwana "mendewesz", oblepia skórę owłosioną w dolnej części ciałą; łatwo ją skądś przywlec do domu, ale i latwo wytępić, posypując miejsca przez nią zaatakowane azotoksem lub nacierając octem sabadylowym". |
|
![]() ![]() |
![]() |
#162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeju uwielbiam ten wątek
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
wątek killer.
![]() mi się przy czytaniu przpomniał artykuł z wyborczej, w którym były cytaty z nauk przedmałżeńskich, i szczególnie zapamiętałam jeden "miesiączka to krwawe łzy macicy, która płacze, bo nie została wypełniona życiem" czy jakoś tak to szło
#164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Właśnie czyszczę monitor ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#165 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie zacytuję dokładnie, ale babcia opowiadała mi o takim oto stwierdzeniu księdza: "Kobieta winna zawiesić swój hymen nad kołyską dziecka". Urocza alegoria ![]()
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
|
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
jestem aż zniesmaczona, lol
![]() |
#167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#168 |
Rozeznanie
|
a propos octu, kiedyś moja znajoma wygrzebała starą KSIĄŻKĘ swojej mamy w której ta metoda była opisana, to był jakiś medyczny poradnik...
![]() dwa, nawiązując do wypowiedzi dziewczyn, pewnego pięknego dnia po przeprowadzce do innego miasta trafiłam do ginekologa, który zrobił mi umoralniający wykład i nie przepisał tabletek z uwagi na swoją wiarę... (teraz jeżdżę 200 km do starego lekarza, może to głupota ale po tamtym dniu nie chcę już eksperymentować z lekarzami)
... ![]() Edytowane przez rewelka111 Czas edycji: 2010-02-08 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#169 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#170 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Bleeeeee. Biedne dzieci. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Copyraptor
|
Ooo, a ja jeszcze trafiłam na jakiś post na forum kiedyś, gdzie dziewczyna panikowała, bo obejrzała się TAM w lusterku, i jej coś wisi tak po obu stronach, i czy to możliwe, że jej pochwa wypadła, bo tak to wygląda.
|
![]() ![]() |
![]() |
#172 | ||
Zakorzeniona
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#173 | |
Copyraptor
|
Cytat:
No to w końcu można sobie te chomiki wpuszczać czy nie? ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
a jeszcze mi się przypomniało jak TŻ mi opowiadał że jeden chłopak do drugiego powiedział o koleżance (byli tak w wieku 14-15 lat) kopnij JĄ w jaja to będzie miała.
![]() invisible- no jasne że może być, ale to po drugim dziecku dopiero albo może po czwartym czy piątym (w końcu jak seks jest tylko do robienia dzieci to po co mu potem penis, z sikaniem jakoś da radę a pamiatka bezcenna) bo jedno nie może być bo będzie rozpuszczonym potworem egoistą i niezdatnym do życia ![]()
#175 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny... proszę. Bo przez rechotanie i wybuchanie spazmatycznym śmiechem małż mnie wywiezie do wriatkowa, albo w szałerku zamknie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Rozeznanie
|
padłam
![]() myślę że jak najbardziej można ![]() ![]() mam nadzieję, że przeżyję, żeby wam potem opowiedzieć, jak było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
uwolnijmy swoje macice!
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
![]()
To ja se wezmę moją macicę i pójdę se z nią do spania bo już późno. Dobranoc
![]()
#179 |
Zakorzenienie
|
Klarissa, ale Twoja już nie płacze, więc ma dobrze bardzo. A dziecku masz co powiesić nad łóżeczkiem?! Dobranoc
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() to może teraz coś z serii wyznania zakonnic na lekcji religii w liceum -kobieta, która jest po ślubie i nie ma dziecka musi się spowiadać co miesiąc ze zmarnowanego ,,jajeczka" -kobieta zgwałcona powinna urodzić dziecko, ponieważ do zapłodnienia dochodzi dopiero później i to się nie zalicza do gwałtu -za każdym razem jak ma okres czuje się nieczysta, brudna i grzeszna -wyszła z apteki, gdy wszedł mężczyzna, ponieważ wstydziła się przy nim zapytać o podpaski, bo co by sobie o niej pomyślał
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:03.