![]() |
#4861 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - cześć IV :)
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4862 |
Raczkowanie
|
O rety już nie mogę sie doczekac momentu kiedy ja bede wybierac zaproszenia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4863 |
Raczkowanie
|
kubusewa a możesz się pochwalić jaki tekst będziesz miała?? bo ja planuję w najbliższym czasie zrobić już projekt mojego zapr. i nie mogę się zdecydować na żaden tekst
chciałam się jeszcze pochwalić księgą gości- zakupiona w hurtowni Grafit, koszt 45zł ![]()
...Ja wstawię się za Tobą i z podniesioną głową dziękował będę, że Pan dał mi właśnie Ciebie w radości i w potrzebnie na lepsze i na złe... ![]() ![]() Edytowane przez 17072010 Czas edycji: 2010-02-08 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i powiedz o ktorej hurtowni mówisz.. bo też bym sobie zakupiła ech łądna.. tylko ja bym nie chciala zeby sie tak swiecila okladka ![]() Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2010-02-08 o 15:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4865 |
Raczkowanie
|
W hurtowni Grafit na Rolnej w Kielcach, na niej się błyszczą tylko złote litery ten ciemniejszy pasek jest "jakby" czerwonego zamszu, okładka jest kremowa z brązowymi mazajami. W środku są białe sdtrony. Ja początkowo myślałam o samodzielnym zrobieniu takiej księgi, ale zmieniłam zdanie gdy ją zobaczyłam
![]()
#4866 |
Zadomowienie
|
Hmm tak się zastanawiam czy my(ja i Tż) nie jesteśmy dziwni...Nie możemy zdecydować się na piosenkę do pierwszego tańca...Rzecz w tym, żę nie mamy "swojej" piosenki. Lubimy dużo kawałków, które nam się kojarzą ze sobą...Ale co pytam moich koleżanek to one bez wahania odpowiadają, że mają swoją ulubioną piosenkę i nie mają z tym problemu.
A jak jest u Was?
#4867 |
Raczkowanie
|
My też nie mamy swojej ulubionej ale w trakcie szukania spodobała nam w piosenka Grzegorza Tomczaka "Niebieska piosenka" więc zatańczymy sobie przy niej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4868 |
Raczkowanie
|
Co sądzicie o takim zaproszeniu? Chyba zdecydujemy się właśnie na nie ale będziemy sami drukować bo cena jest przerażająca
|
![]() ![]() |
![]() |
#4869 |
Raczkowanie
|
ewelkafly mamy tą samą piosenkę... dla mnie jest ona poprostu cudowna
![]()
#4870 |
Raczkowanie
|
dziewczyny przepraszam... może to sie wyda śmieszne dla niektórych... ale w plastyce to ja nigdy dobra nie bylam więc do mnie jak to krowy na granicy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tak odbiegając od tematu... jutro ide i MUSZĘ zamówić tą cholerną sukienke.... bo ja to już myśle że jestem najgorszą klientką z możliwych bo już chyba 4 podejscie robie i wszędzie mnie chyba już kojarzą i w ogóle jest mi jakos tak głupio że ja taka niezdecydowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4871 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny pisałyście wcześniej o nowym salonie sukien ślubnych na ul. Paderewskiego. W którym miejscu się znajduje??? Dzisiaj szukałam i nie mogłam znaleźć. Znalazłam tylko mały przy samym rondzie koło ZDZu, gdzie jest mały wybór.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4873 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() I co do niezdecydowania to uwierz mi, że są takie osoby jak Ty. Naprawdę nie widzę siebie wybierającej suknię ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4874 |
Raczkowanie
|
Beaciunia [Bardzo ładne zaproszenie. Gdzie takie znalazłaś? I jaka cena? Z cenami to czasem naprawdę przesadzają...]
Zaproszenia są z allegro i kosztują 3,90 + druk chyba 0,90 zł. http://allegro.pl/item894650400_zapr...uk_gratis.html Edytowane przez ewelkafly Czas edycji: 2010-02-08 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4875 |
Raczkowanie
|
A na mnie sie tż dzis zlosci, bo napisalam komentarz na n-k przy dziewczynie jego kumpla ze sobie nie zycze czerni na swoim weselu
![]()
Oświadczył się 1.1.2009 o godz 0:00 Nasz ślub 22.05.2010 |
![]() ![]() |
![]() |
#4876 |
Raczkowanie
|
beaciunia dziękuję za słowa otuchy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4877 |
Raczkowanie
|
Zaproszenia są z allegro i kosztują 3,90 + druk chyba 0,90 zł. http://allegro.pl/item894650400_zapr...uk_gratis.html[/QUOTE]
To strasznie drogo, zwłaszcza że ten papier jest gładki i można taki kupić w hurtowni albo na allegro. Ja sama używam Papieru firmy Mondi- do składanych 250g/m (za 250 ark około 40zł) do rulonów 160 (około 30zł za 250ark.) + wstążka satynowa (2zł za kółko). Wstążka nie jest idealnie złożona- ramiona od kokardki dwoma różnymi stronami wstążki. Koszt wykonanie takiego zaproszenia na pewno nie przekracza 1zł.
#4878 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() kasia2629 ja też jeszcze nie mam sukienki ![]() ![]() ![]()
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4879 |
Raczkowanie
|
elusia20 jesli chodzi o ta moja sale w miedzianej gorze to placimy 160zl/os w tym mamy juz napoje,ciasta,owoce, wiejskie jadlo.....obchodzi mnie tylko alkohol i tort...dodatkowo apartament dla nowozencow i dwa pokoje dla rodzicow gratisowo.....a wlascicielami sa ci sami panstwo co zajazdu raj, kolo jaskini raj oczywiscie
![]() ![]() a co do pierwszego tanca...my rowniez nie mamy zadnej wspolnej piosenki,ale chocdzi nam po glowach pomysl by polaczyc kilka piosenek i stworzyc male show ![]() jesli chodzi o zaproszenia, to widze ze juz moich na stronce nie ma,ale pokazuje zblizony wzor (u mnie serduszka sa wypelnione trawa morska czy cos w tym rodzaju)..... http://www.zaproszenia-slubne.com/sl...880m&katalog=5 zaplacilismy za nie nieduzo bo byla promocja i z nadrukiem+koperta 1,90zl za szt ![]() a wiecie moze gdzie mozna kupic ladne kieliszki do szampana i do wodki dla mlodej pary? |
![]() ![]() |
![]() |
#4880 |
Zadomowienie
|
Alice-mi nie przeszkadza jeśli widzę kogoś ubranego na czarno na weselu. Wydaje mi się, że miesiącach letnich to może faktycznie nie najlepszy kolor, ale w październiku czy lutym czemu nie? Mała czarna jest zawsze modna. Ale każdy ma jakieś swoje "widzi mi się", ja np. nie znoszę jeśli ktoś z gości(głównie chodzi mi o panie) jest ubrany na biało lub kremowo...dosłownie coś się we mnie zbiera
![]() ![]() ![]()
#4881 |
Raczkowanie
|
Witam!
To moj pierwszy post na tym forum, ale czytam Was juz od 2 miesiecy i dzieki temu forum znalazlam sale na wesele ![]() Zastanawia mnie jeszcze jedna kwestia. Tam podobno jest kilka sal, ale wlasciciel mowil, ze jednego dnia moze sie tam odbyc tylko jedno wesele. Na umowie nie mam tego napisanego... Nie obawiasz sie, ze oprocz Waszego wesela, ktos inny bedzie mial tam swoje wesele w tym samym dniu? I ostatnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4882 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
100 razy wymienialiśmy Najpierw miało być: http://www.youtube.com/watch?v=v1az2ki0LCU (oczywiście w innym wykonaniu) potem Niebieska piosenka zakochani kukulskiej Nothing else mothers (to mamy na płycie http://www.youtube.com/watch?v=DV9ivDFGhuA na podsumowania) i inne w końcu stanęło na http://www.youtube.com/watch?v=H6Dg1Ymji-Q tekst jest fantastyczny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4883 |
Raczkowanie
|
Scio ja uwielbiam Savage Garden.
Udał wam się taniec do tej piosenki? Ja myślałam o I knew I loved you
W poszukiwaniu ciekawych miejsc: www.podroze-ep.blogspot.com ![]() Edytowane przez ewelinap5 Czas edycji: 2010-02-08 o 21:17 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4884 |
Zadomowienie
|
misiaedysia-witaj
![]() ![]() Scio-kocham tę piosenkę.... ![]()
#4885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4886 |
Wtajemniczenie
|
my też nie mamy pomysłu na pierwszy taniec, wiem, że muszę szukać czegoś po polskiemu - taki warunek postawił TŻ, żeby wiedział dokladnie o czym spiewaja, wiec juz uleglam
![]() no i tak mniej wiecej biorę po uwagę: Niebieska Piosenka- Tomczak Varius Manx - Dziękuję Wodecki - Oczarowanie S.Uniatowski - Kocham cie Kayah - Prócz Ciebie nic Kancelaria - Zabiorę Cię Z kims takim jak Ty - Kindla Knga Wagner - Nasza wieczna miłość ![]() Bardzo mi sie podoba "razem zestarzejmy się" ale troszke za wolna chyba jest. Ale pewnie i tak wybierzemy pewnie inną. Nie mam pomyslu ![]() Edytowane przez Castia Czas edycji: 2010-02-08 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4887 |
Raczkowanie
|
mysiaedysia ja widzialam projekty sali,ale tylko te z ktorych wlasciciel zrezygnowal....
wiem do nich dekoracja stolow nalezy,ale nie mam pojecia jak to bedzie wygladac....ja wybieram sie tam 17 kwietnia kiedy jest pierwsze wesele by zobaczyc jak to wszystko bedzie wygladac....na umowie owszem nie ma zapisu na temat tego ze bedzie tylko jedno wesele,ale wlasciciel daje gwarancje,wiec nie pozostaje nic innego jak wierzyc w to.... a kiedy masz wesele? ja swoje planuje gdzies na 120 osob....a Ty? zaręczeni 23.01.2010 ślub 03.07.2010 Edytowane przez ewela03 Czas edycji: 2010-02-08 o 22:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4888 |
Raczkowanie
|
ewela03 ja mam wesele w sierpniu. My planowo prosimy 160 osob, ale myslimy, ze przyjdzie ze 120. Tez bedziemy musieli pojechac na to pierwsze wesele, zeby zobaczyc jak to wyglada i zeby porozmawiac o mozliwosci wprowadzenia jakis zmian.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4890 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A może wybierzecie PAULE _ OD DZIŚ ja się nad nią zastanawiam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.