|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14
Witam!
![]() Chciałam się przyłączyć do tegorocznych Panien Młodych, ślub mam 31.07 więc się kwalifikuję
|
|
|
|
#1922 | |
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczynki
oj to przykro troche... mój zawsze pamieta bo lubi świętować to ja zapomniałam o naszej pierwszej rocznicy :P ale wybaczył mi, nawet sie nie obrazal, powiedział ze on coś przygotował i to wystarczy za nas dwóch a ja poprostu zapomniałam datę Cytat:
ehh a ja w pracy siedzę, ale mam chwilkę na poczytanie wizazu, nareszcie |
|
|
|
|
#1923 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
witamy kolejną PM 2010
|
|
#1924 |
|
Rozeznanie
|
Witamy!!
Opowiedz coś o sobie i swoim ślubie |
|
|
|
#1925 | |||
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Cytat:
a wierze, ze na zywo rzeczywiscie moze byc duuuuzo lepiej, wiec jak Ci w niej ladnie to jestem za podoba mi sie szczegolnie gorset![]() Cytat:
pani powiedziala, ze spokojna glowa i rozne triki znaja no wiec zobaczymy na przymiarce w lipcu jak to bedzie wygladac![]() Cytat:
ja prawde mowiac w ogole takich problemow nie mialam moze to zasluga moich butkow do tanca, ktore sa mega wygodne (dlatego zamawiam takie na slub - w ogole nie czuc obcasa ). a moze tego, ze poprostu juz czwaty miesiac intensywnie chodze na fitness, wiec ma sie forme ![]() na razie przyszlo niebieskie a czekam jeszcze na dostawe rozowego ![]() ehh musze sie do gina zwlec... a tak mi sie nie chce
|
|||
|
|
|
#1926 |
|
Adwokat diabła
|
Aaś, łącze się z Tobą w @ bólu, dopadła mnie wredna o 3 w nocy (myślałam ze z bólu umrę...
)
|
|
#1927 | |||
|
Rozeznanie
|
Hello
, w końcu dziś dłużej pospałam Cytat:
a w niedzielę mam egzamin o 10 Pouczę się środa-piątek żeby być na tej imprezce..![]() Cytat:
, opowiedz coś więcej o Was. Cytat:
A ja muszę zadzwonić i zapisać się do gina.. hyh.
|
|
#1928 |
|
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() Tak jak mówiłam, ślub 31.07, godz. 16 Przygotowania u nas idą dość chaotycznie.. prawdę mówiąc, żadnego planu ani nic, mam wrażenie - i nie tylko ja - że jeszcze kupa czasu i damy radę chyba muszę popracować nad podejściem ![]() W każdym razie - mamy już oczywiście salę, musimy się tylko dogadać w kwestii jedzenia i dekoracji (od tego pani tez już jest), fotografa (w piątek spotkanie na konkretne umówienie się, co i za ile ), zespół, kamera "ma być" (tym zajmuję się świadek), obrączki wiemy jakie chcemy i jako że są zupełnie proste to raczej problemu nie będzie (prawda? ), garnitur Pana Młodego się szyje, w piątek pierwszy wykład z kursu przedmałżeńskiego (boję się że nie damy rady prawdopodobnie będą nas 2 znajome pary więc jakoś to pójdzie, mam nadzieję ). Ale, co najlepsze, mam już suknie i wisi w drugim pokoju, czeka na początek lipca, kiedy wracam z nią do salonu na poprawki ![]() a tutaj coś o mnie, za chwilkę muszę wykonać tel. i umówić sie do gina
|
|
|
|
#1929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1931 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) mi się nie podoba Cytat:
![]() Fajne Szczególnie różowe ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1932 |
|
Adwokat diabła
|
no ale bez jaj!
Aaś, ja jestem po dwóch Apapach i dalej nic Z chęcią leżałabym w łóźku jak długa.. A jak obudziłam się z bólem jajników o tej 3'ciej to zaczęło mi dodatkowo burczeć w brzuchu. Ewenement jak nic!
|
|
#1933 |
|
Raczkowanie
|
pm1408 - rzuciłam okiem na tą suknię i prawdę mówiąc mi też średnio się podoba. Tak w ogóle to wolę sukienki-sukienki, a tutaj chyba jest osobno gorset i spódnica? W każdym razie, wszystko jest kwesią gustu.. I tak musiałabyś przymierzyć
![]() BlackAngel współczuję bardzo, zjedz dobre drugie (albo pierwsze ) śniadanie i zażyj później - jak ci nie przejdzie - coś mocniejsze niż Apap.. Apap jest bardzo słaby i jest dla starych ludzi którzy duużo leków łykają! (tak przynajmniej wnioskuję z reklam w tv ![]() )
Edytowane przez wife_to_be Czas edycji: 2010-02-09 o 10:00 |
|
|
|
#1934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1935 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja planuje kupić 2 kostiumy na podróz poslubna, ale bede zamawiac z Allegro ...narazie moge tylko pooglądać, jeszcze mam kupe czasu ![]() PS a mi się własnie konczy @ hihi ale pierwszy dzien był masakryczny! |
|
|
|
|
#1936 |
|
Zadomowienie
|
Dzieńdoberek!
Aaś, Black pamiętajcie że @ nie wyklucza fasolki tak jak się to wczoraj dowiedziałam![]() pm1408 jeśli mogę być szczera, to suknia mi się wogóle nie podoba, ani materiał z jakiego jest uszyta (czyżby kreszowana tafta) ![]() ![]() wife_to_be witaj ![]()
|
|
#1937 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
mariiasia, skąpa @ tak, ale ja mam taką jak zazwyczaj ( czyt. wykrwawiam się jak zarzynane prosię..). Dostaniesz w ciry i nie dam Ci sękacza, a mam
Even if it was there all along Edytowane przez BlackAngel Czas edycji: 2010-02-09 o 10:15 |
|
|
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
bLACK JA JUZ OD BAARDZO DAWNA NIE JEŻDŻE W @ NA APAPIE. nUROFEN I TO TEN CZERWONY TO MNIE ZAWSZE RATUJE A JAK NIE TO KETONAL.. ALE TO NA PECEPTE
|
|
|
|
#1939 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
ketonalu nie brałam nigdy..
|
|
|
#1940 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc PMki
![]() Na moje bole @ zawsze najlepiej dzialala nospa forte |
|
|
|
#1941 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to niebieskie wlasnie na zywo jest ladniejsze niz na zdjeciu, bo ma takie zywsze kolorki (na zdjeciu z Czeslawem, ktory wszedzie wpakuje swoj szanowny tyleczek ja wlasnie to rozowe przez all kupilam a to niebieskie w sklepie netowym to juz tez tak z mysla o podrozy poslubnej a bylam zmuszona juz teraz cos kupic, bo stare bikini zrobilo sie na mnie za duze i musialam bardzo uwazac zeby przy wychodzeniu z basenu majtki byly na swoim miejscu Cytat:
ja mam z AKCES2, a oni praktycznie takie same butki robia ![]() co do lekow na wszelkie bole to jak mnie zaczyna cos bolec (co dzieje sie bardzo rzadko, ale jesli juz ) to biore pyralgine i na mnie fajnie dziala ![]() dobra, ide do tego gina
|
||
|
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
ja bralam jak mi wycinali 8 spod kosci (zęba w sensie) frajerska dziura bolała mnie tydzień
![]() Ech co za dzień
|
|
|
|
#1943 |
|
Konto usunięte
|
No na mnie też tylko apap, bądź też panadol działa... Ostatnio przeczytałam w gazecie, że najlepiej przeciwbólowo działa połączenie tych składników, co są w apapie i ibupromie, więc może weź spróbuj wziąć jeszcze coś z tych "drugich". I ostatnio wszedł na rynek metafen, czyli połączenie tych dwóch... Niestety na razie na receptę. Mam w domu, bo mama dostała jak była chora, ale jakoś boję się tego brać...
|
|
|
|
#1944 |
|
Wtajemniczenie
|
Lain fajne te kostiumy, podoba mi sie rozowy, z jakiego to sklepu ?
|
|
|
|
#1945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ładny kolorek.. choć ja nie lubie ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- wyglada jak wymętolona... mnie się nie podoba |
|
|
|
|
#1946 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
To dziś możesz wlecieć. Robię zapiekankę - zmodyfikowałam przepis, który podawała Samoa ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I to niebieskie Ci biust utrzyma ![]() Różowe jest śliczne Cytat:
![]() Ma wrażenie, że apap ma skuteczność zbliżoną do placebo na mnie kompletnie nie działa. Zwykle łykam ibum (tańsza wersja ibupromu)
|
|||||||
|
|
|
#1947 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=BlackAngel;17063911]Apap, na mnie działa właśnie i dlatego biorę. W pracy mam cały arsenał leków przeciwbólowych. Jak nie przejdzie to wezmę cosik innego.
[QUOTE] to jak działa to łykaj ![]() apap chyba najsłabszy jest, dlatego nie zawsze skuteczny... hellloł
Edytowane przez wife_to_be Czas edycji: 2010-02-09 o 10:29 |
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1949 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak będę u cioci za tydzień to muszę jej przypomnieć że mi obiecała na wesele zrobić![]() Cytat:
Cytat:
(chociaż jestem zapisana i tak na poniedziałek do gina to niech tam wymaca czy nic nie maidę wyczaić czy w pracy mamy jakiś przeciwbólowy... |
|||
|
|
|
#1950 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i wogóle ten krój mmi się podoba ja kupiłam taki w tamtym roku, więc czarny już mam, http://www.she.pl/sklep/szczegoly.ph...88&wariant=500 tylko czarny oczywiście jedyne co mi nie pasuje to zbyt obszerne majtki z przodu, ale tak to bardzo ładnie się prezentuje, posatram, sie wam wkleić fotę z wakacji jak zgram z aparatu, bo mam w domku ![]() a teraz dokupie cos kolorowego ze 2 kostiumy Edytowane przez Karlain Czas edycji: 2010-02-09 o 10:32 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

Jakbys sie nie domyslala za co, to ja juz tlumacze. Bylismy dzis na lekcji tanca i bylo twoje ulubione tango, jesli jestes w stanie to zatanczyc, to musisz byc w niezlej formie, tylko pozazdroscic

co za dzień
jak ja nie lubię jak na egz są tylko 3 pytania takie bardzo szczegółówe.. 15 obszernych wykładów a mamy jakiś wzór napisać wrrr..