American&Polish Girls część XV :) - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-09, 08:39   #541
magda2109
Zakorzenienie

Dot.: American&Polish Girls część XV :)

Dzień dobry

Lecę zaraz do dziekanatu zdać index i dokumenty i wracam do domu się uczyć. Muszę , muszę Choć pewnie i tak Was będę podczytywać
Cytat:
Napisane przez xxboo Pokaż wiadomość
a ja dzis bylam w teatrze slaskim i prawdopodobnie mam prace
Gratulacje
Cytat:
Napisane przez socialite Pokaż wiadomość
bylam wlasnie w wannie, ogolilam nogi i co? znowu sie cala pocielam wrr Wy tez tak sie zacinacie? Chyba musze zaczac sie woskowac
w lewej nodze tak sie zacielam ze leci mi krew od 15 minut
Mam dokładnie to samo od czasu do czasu, to chyba zależy od dnia...
Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość
Laski........ moj "ukochany Ex" powiedzial mi, ze przez 2 miesiace jak ze mna byl zdradzil mnie TYLKO 1 raz . Rece mi opadly. Ale szczerze...siedze i sie smieje, bo ten czlowiek jest dla mnie dnem. O tyle dobrze, bo przestalam sie łudzić. Moge smialo powiedziec, ze ten etap jest definitywnie zamkniety. Aaaa i jeszcze... powiedzial, ze bylam... "wierna suka"... Nie wierze, ze stracilam na tego czlowieka tyle czasu... Boszzz ale moge smialo powiedziec, ze nauczylam sie na swoich bledach przynajmniej w tej kwestii raz a porzadnie
Jak dobrze, że masz już to za sobą... Takie informacje znacznie ułatwiają decyzję i do tego utwierdzają w niej. Jak on mógł Ci tak powiedzieć?
Cytat:
Napisane przez SweetAmber Pokaż wiadomość
A tak poza tym to chciałam wam powiedzieć ze Siwa jest geniuszem Myjąc włosy jej sposobem byłam wniebowzięta! Dałam im wyschnąc a one się odwdzięczyły i miałam tak mięciutkie i błyszczące włosy jak nigdy po rozjaśnianiu. Najbardziej podziałało na odrost i o dziwo nie mam dziś (jest wtorek a myłam w niedziele) aż tak bardzo przetłuszczonych włosów jak po myciu samą odżywką! wrzucam fotkę nr.1 żebyście mogły sie na własne oczy przekonać

A i chciałam oznajmić Social iż jest matką chrzestną moich nowych włosków Fotka nr. 2 i 3 Odkąd używam mgiełki Radical i stosuję sie do jej porad włoski rosną w tępie ekspresowym Dziękuję

MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM

PS. I pytanko mam do Was Co sądzicie o tych butach: http://moda.allegro.pl/item908431908...tforma_41.html
Nadają się do noszenia na codzień? Wyraźcie swoją opinię Z góry dziękuję
Super butki , bierz I Gratuluje nowych włosków
Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
no dobra wyszła, kochane nawet teściowa powiedziała, że ma 60 lat i w życiu takiej karpatki dobrej nie zrobiła

dziękuję córcia moja ma 10 duuuuża dziewczyna, jestem z niej dumna ma swoje odpały - jak to dziecko, ale ogólnie jest kochana, no mamy fajne relacje, ale wiesz ja też zalatana, czasem chciałabym żeby to wszystko inaczej wygladało, ale niestety takie czasy, chce się zapewnic dziecku byt to trzeba pracować
Oooo, to zaczną się niedługo bunty córeczki Daj trochę karpatki Albo nie, muszę iść na dietę
Cytat:
Napisane przez MySSaaa Pokaż wiadomość
witam;*
Cześć
Stary 2010-02-09, 08:45   #542
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
o matkooooooooo, to widzę, że też miałaś ekstra wieczór
nie przejmuj się, ja nie mam słów co do niego, jak on mógł powiedzieć, że byłaś "wierną suką"? ja pie**ole, no szok, zdradzał Cię?? szok, szok, szok, powiem Ci i wiesz dobrze, że nie miałam o nim najlepszego zdania, ale o takie coś go nie podejrzewałam. Kochana trzymaj się i jak coś to wiesz wal do mnie (mam jeszcze trochę karpatki ) i nie przejmuj sie, bo na takich patałachów naprawdę szkoda czasu
Nie moglam spac przez tego idiote. a co najlepsze... w glowie nie siedzi mi to, ze mnie zdradzil... tylko wlasnie to, ze bylam wierna suka... to mnie chyba najbardziej z tego wszystkiego trafilo. Poprostu szok... ale on jeszcze mnie popamieta... ja mu to obiecuje...

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość

Jak dobrze, że masz już to za sobą... Takie informacje znacznie ułatwiają decyzję i do tego utwierdzają w niej. Jak on mógł Ci tak powiedzieć?
Mogl, bo jest zwyklym frajerem. tzn to za slabe slowo na okreslenie tego "czegoś"...

Masakra ten dzien, juz wiem, ze bedzie porazka... bleeeeeeee
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 08:54   #543
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Lecę zaraz do dziekanatu zdać index i dokumenty i wracam do domu się uczyć. Muszę , muszę Choć pewnie i tak Was będę podczytywać

Gratulacje

Mam dokładnie to samo od czasu do czasu, to chyba zależy od dnia...

Super butki , bierz I Gratuluje nowych włosków

Oooo, to zaczną się niedługo bunty córeczki Daj trochę karpatki Albo nie, muszę iść na dietę

Cześć
no mam nadzieję i po cichutku się łudzę, że będzie tak grzeczna jak ja
wyślij na pw adres to wyślę karpatkę pocztą
Cytat:
Nie moglam spac przez tego idiote. a co najlepsze... w glowie nie siedzi mi to, ze mnie zdradzil... tylko wlasnie to, ze bylam wierna suka... to mnie chyba najbardziej z tego wszystkiego trafilo. Poprostu szok... ale on jeszcze mnie popamieta... ja mu to obiecuje...

Mogl, bo jest zwyklym frajerem. tzn to za slabe slowo na okreslenie tego "czegoś"...

oj wyobrażam sobie, że będzie ciezko, bo takie słowa bolą, ale Aguś też otwierają oczy i przyczyniają się do tego, że poznajemy czyjeś prawdziwe oblicze

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 09:00   #544
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:

oj wyobrażam sobie, że będzie ciezko, bo takie słowa bolą, ale Aguś też otwierają oczy i przyczyniają się do tego, że poznajemy czyjeś prawdziwe oblicze
Oj otwieraja i to dosyc skutecznie. Masakra........
Stary 2010-02-09, 09:01   #545
zwariowane-serduszko
Rozeznanie

Dzień Dobry AGatki
ja właśnie wróciłam do domciu po całej nocy szaleństw wyglądam okropnie xD
teraz lecę pod prysznic. no jakoś trzeba się pozbierać.

a z moim TŻ zobaczę się dopiero na walentynki
Stary 2010-02-09, 09:08   #546
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
Oj otwieraja i to dosyc skutecznie. Masakra........
ale mimo, iż teraz Ci będzie źle to dla Ciebie lepiej, ze wyszło to teraz ... spadam popracować trochę
Cytat:
Napisane przez zwariowane-serduszko Pokaż wiadomość
Dzień Dobry AGatki

o której to się do domu wraca??

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 09:10   #547
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lotta6 Pokaż wiadomość
w brwi czy gdzies to moze oszpecic.
Ale moim zdaniem monroe to taki delikatny kolczyk, ze nie oszpeca ( o ile da sie malutka kuleczke)

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

A na ktorym roku jestes?
Bo dla mnie to bezsens tak studiowac, bo sie zaczelo i szkoda przerwac
niedlugo zaczynam 4sem, moim zdaniem to nie jest bezsens, bo mimo iż możliwe ze nie bede pracowala w zawodzie(choc to nie wykluczone oczywiście) to zawsze bede miala juz wyksztalcenie wyzsze, a to juz otwiera niektore drzwi ktore wczesniej byly nie do przejscia. Zawsze moge isc potem na magisterke na kierunek ktory mi sie bedzie podobal przeciez. Poza tym to nie mam jakiegos specjalnego pociagu do niczego konkretnego wiec nawet sama nie wiem co bym chciala robic;/...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-09, 09:16   #548
zwariowane-serduszko
Rozeznanie

Cytat:
ale mimo, iż teraz Ci będzie źle to dla Ciebie lepiej, ze wyszło to teraz ... spadam popracować trochę

o której to się do domu wraca??
haha to tak wyjątkowo
ale imprezka była z kulturką
Stary 2010-02-09, 09:23   #549
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Moim zdaniem i tak za pozno
Stary 2010-02-09, 09:25   #550
Gwiazdeczka90
BAN stały

GG do Gwiazdeczka90 Send a message via Skype™ to Gwiazdeczka90

Dzien dobry AG
Wczoraj mnie nie bylo caly dzionek praktycznie i tyle do nadrobienia!
Bylam na kolacji z rodzicami i Tżtem wróciłam po 23 i już nie miałam siły na nic
Odwiozłam Tżta i zobacze się z nim dopiero w piatek
A na dzisiaj nie mam zadnych planów,chciałam jechać na solarium ale nie chce mi sie samej.
w piatek mam fryzjera! w koncu
Gwiazdeczka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 09:34   #551
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:

A i chciałam oznajmić Social iż jest matką chrzestną moich nowych włosków Fotka nr. 2 i 3 Odkąd używam mgiełki Radical i stosuję sie do jej porad włoski rosną w tępie ekspresowym Dziękuję
uzywasz tej mgielki radical dostepnej w rossmanie za 7 zł?
Czego jeszcze uzywasz na szybszy porost wloskow?

PEDAGOG

xxboo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-09, 09:52   #552
Monian
Zakorzenienie

hej
ja na chwilę bo po założeniu tej mega wielkiej szafy w korytarzu mam w domu taki burdel , że mi gały na wierzch wychodzą
Monian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 10:10   #553
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

Aaaale się wyspałam Tylko ciągle od TŻta dostawałam smsa od 7 rano, że mija coraz to dalsze miasta w PL i jest coraz dalej walentynki, moje urodziny spedzimy osobno

Cytat:
Napisane przez lotta6 Pokaż wiadomość
vectra

ale ona w niewielu miejsach jest dostepna

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

a uzywasz jakiejs pianki do depilacji czy cos?
ja polecam zel do depilacji isana (rossmanowski) Nawet takie talenty jak ja sie dzieki niemu nie zatna
ja mam vectrę a nie mam E!

Cytat:
Laski........ moj "ukochany Ex" powiedzial mi, ze przez 2 miesiace jak ze mna byl zdradzil mnie TYLKO 1 raz . Rece mi opadly. Ale szczerze...siedze i sie smieje, bo ten czlowiek jest dla mnie dnem. O tyle dobrze, bo przestalam sie łudzić. Moge smialo powiedziec, ze ten etap jest definitywnie zamkniety. Aaaa i jeszcze... powiedzial, ze bylam... "wierna suka"... Nie wierze, ze stracilam na tego czlowieka tyle czasu... Boszzz ale moge smialo powiedziec, ze nauczylam sie na swoich bledach przynajmniej w tej kwestii raz a porzadnie
A powiedział Ci to prosto w oczy? Widzisz samo się wyjaśniło, ale nie nastawiaj się na siłę przeciwko wszystkim samcom

Cytat:
dzień dobry

a już miałam zmienić, ale nie - spodobało mi się aniołek AG

no dobra wyszła, kochane nawet teściowa powiedziała, że ma 60 lat i w życiu takiej karpatki dobrej nie zrobiła

a ja wczoraj cały wieczór się kłóciłam z ojcem wojna taka, że szok, chbya od kilkunastu lat się z nim tak nie pokłóciłam, czyli od czasu buntu młodzieńczego

dziękuję córcia moja ma 10 duuuuża dziewczyna, jestem z niej dumna ma swoje odpały - jak to dziecko, ale ogólnie jest kochana, no mamy fajne relacje, ale wiesz ja też zalatana, czasem chciałabym żeby to wszystko inaczej wygladało, ale niestety takie czasy, chce się zapewnic dziecku byt to trzeba pracować

o matkooooooooo, to widzę, że też miałaś ekstra wieczór
nie przejmuj się, ja nie mam słów co do niego, jak on mógł powiedzieć, że byłaś "wierną suką"? ja pie**ole, no szok, zdradzał Cię?? szok, szok, szok, powiem Ci i wiesz dobrze, że nie miałam o nim najlepszego zdania, ale o takie coś go nie podejrzewałam. Kochana trzymaj się i jak coś to wiesz wal do mnie (mam jeszcze trochę karpatki ) i nie przejmuj sie, bo na takich patałachów naprawdę szkoda czasu

Buciki bardzo fajne i ja bym je nosiła , a możesz przypomnieć mi ten sposób Siwej na mycie
Relacje z dzieckiem najważniejsze, bo najgorsze jest nieuświadomienie sobie że dziecko ma jakieś problemy i taka milcząca wrogość, albo rodzcie mając poczucie winy potem na siłę próbują coś zmienic

Karpatkę sama robiłaś od zera, czy jakaś z proszku? Ja raz robiłam taką na budyniu i siadła

a dziś do mnie przyjaciółka wpada chyba zamowimy pizze z da grasso

wczoraj byłam na solarium i nie wiem czy mam tanoreksję już bo nie widze efektów tzn widze, że nie jestem blada (oprocz szyi która jest prawie biała ), ale nie widzę postępu, a chodzę regularnie

Aguuusia albo ktoś inny w temacie przypominacie sobie już ile na pewno kosztują te legginsy z bershki a'la lateks z zamkami na dole? Dziś dam kumpeli kasę, jak przymierzy i beda ok to mi kupi, bo nosimy ten sam rozmiar (tylko ja mam boczki i czuję się gorsza )
Stary 2010-02-09, 10:14   #554
Monian
Zakorzenienie

a ja dziś na kolację robie gyrosika z fryteczkami i sosem czosnkowym
zaprosiłam rodzinkę
Stary 2010-02-09, 10:15   #555
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
A powiedział Ci to prosto w oczy? Widzisz samo się wyjaśniło, ale nie nastawiaj się na siłę przeciwko wszystkim samcom

Aguuusia albo ktoś inny w temacie przypominacie sobie już ile na pewno kosztują te legginsy z bershki a'la lateks z zamkami na dole? Dziś dam kumpeli kasę, jak przymierzy i beda ok to mi kupi, bo nosimy ten sam rozmiar (tylko ja mam boczki i czuję się gorsza )
Ta... Poison, nie przeceniaj go on mi nigdy nic prosto w oczy nie pwoiedzial, bo to jest nieudacznik zyciowy i tchorz

Wydaje mi sie, ze 49,90, ale reki nie dam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-09, 10:19   #556
Monian
Zakorzenienie

Cytat:
Ta... Poison, nie przeceniaj go on mi nigdy nic prosto w oczy nie pwoiedzial, bo to jest nieudacznik zyciowy i tchorz

tak to już jest z tymi chamami
Stary 2010-02-09, 10:23   #557
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Justynka1710 Pokaż wiadomość
Kochana bolało tylko troszkę, mnie mniej bolało niż jak się w język ugryzę, wtedy to prawie wyje z bólu a to takie tylko lekkie szczypnięcie i ledwo się zorientujesz a już wkłada Ci kolczyk w język:P Co do zagojenia to już po dóch tygodniach mi się zagoił i mogłam go spokojnie wymienić. A przed dwa dni miałam tylko lekko spuchnięty i jadłam zupki chińskie, później jadłam już wszystko normalnie
moja kolezanka jak sobie zrobila kolczyk w jezyku to przez ponad tydzien nie umiala za bardzo mowic a co dopiero jesc- biedna schudla wtedy ale widac ze to kwestia indywidualna
[QUOTE=neheszta;17056892]serio

Cytat:
wlasnie dziś patrzę u TŻta a to moj ukochany Comedy Central Ale zamiast E!

hehe mi się od razu to rzuciło w oczy, ale fotogeniczna jesteś trzeba przyznać a córa ile ma lat? nie sprawia problemów? Chyba łączą Was takie stosunki bliskie? Zawsze tak chciałam, ale jestem najmłodsza, mama urodziła mnie dość póxno w wieku 36lat, potem szybko do pracy a ja w domu saamma

A nosicie legginsy tylko do dłuzszych bluzek albo tunik? Przecież skoro mamy się czym pochwalić to warto nie raz wybrać krotszą, tzn nie taką przed biodra, ale odkrywającą pupę, co Wy na to?
to jakie relacje sa z mama moim zdniem nei zalezy od wieku tylko od atmosfery w rodzinie, tego czy rodzice chetnie rozmawiahja z dziecmi
ja nosze legginsy do krotszych bluzek tylko te z kieszeniami na pupie- tak bez nich czuje sie nieswojo
Cytat:
Napisane przez anusiuniaa Pokaż wiadomość
http://demotywatory.pl/923122/Milosc

ojj...
kolega mi własnie przesłał
az płakac mi sie zachciało- podpis jes naprawde szczery i uderza w ludzkie zachowanie

Edytowane przez zmija19
Czas edycji: 2010-02-09 o 10:28
zmija19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 10:24   #558
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

Cytat:

a Ty masz zwykłe legginsy z bershki, to ile dawałas? mam w portfelu obecnie az 52zł a nie chce żeby dokładała ze swoich
Stary 2010-02-09, 10:25   #559
zmija19
Zadomowienie

musze na 2 razy

Cytat:
Napisane przez socialite Pokaż wiadomość
ojej

Mess, lotta, dzieki za opinie

bylam wlasnie w wannie, ogolilam nogi i co? znowu sie cala pocielam wrr Wy tez tak sie zacinacie? Chyba musze zaczac sie woskowac
w lewej nodze tak sie zacielam ze leci mi krew od 15 minut

bondzia dowiedz sie co to za maselka na solar [COLOR=Silver]
ja tam usuwam depilatorem bo po maszynce na drugi dzien juz nogi sa drapiace bol jest ale spokoj na dluzej
[
Cytat:
to popwinno cie utwierdzac ze on niejest nic wart i zaslugujesz na kogos lepszego- dzieciak z niego ale pomysl teraz boli ale bylas z nim krotko a moja kolezanka byla z chlopakiem 6,5 roku( od 14 roku zycia ze soba byli) i ostatnio dowiedziala sie od niego ze znalazl sobie inna na boku i sypial z nia i z tamta
Cytat:
Dzień dobry WSZYSTKIM

O jaaa, a myśląłam że to tylko tak u mnie, że tak na chwile zabrali co ja teraz będę oglądać?

A tak poza tym to chciałam wam powiedzieć ze Siwa jest geniuszem Myjąc włosy jej sposobem byłam wniebowzięta! Dałam im wyschnąc a one się odwdzięczyły i miałam tak mięciutkie i błyszczące włosy jak nigdy po rozjaśnianiu. Najbardziej podziałało na odrost i o dziwo nie mam dziś (jest wtorek a myłam w niedziele) aż tak bardzo przetłuszczonych włosów jak po myciu samą odżywką! wrzucam fotkę nr.1 żebyście mogły sie na własne oczy przekonać
Dziękuję Siwa

MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM :
PS. I pytanko mam do Was Co sądzicie o tych butach: http://moda.allegro.pl/item908431908...tforma_41.html
Nadają się do noszenia na codzień? Wyraźcie swoją opinię Z góry dziękuję
ładne ale chyba ciezko sie w nich chodzi, ja bym nosila raczej na imprezy z racji wysokosci
Cytat:
Napisane przez zwariowane-serduszko Pokaż wiadomość
Dzień Dobry AGatki

ja mam dobrze - od paru lat z Tz widze sie prawie codziennie
Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
niedlugo zaczynam 4sem, moim zdaniem to nie jest bezsens, bo mimo iż możliwe ze nie bede pracowala w zawodzie(choc to nie wykluczone oczywiście) to zawsze bede miala juz wyksztalcenie wyzsze, a to juz otwiera niektore drzwi ktore wczesniej byly nie do przejscia. Zawsze moge isc potem na magisterke na kierunek ktory mi sie bedzie podobal przeciez. Poza tym to nie mam jakiegos specjalnego pociagu do niczego konkretnego wiec nawet sama nie wiem co bym chciala robic;/...
mam pytanko- ja tez planuje zrobic magisterke z czegos innego. ale jak to wyglada ?? bede musziala nadrobic ten material z 3 wczesniejszych lat?? jak mam pisac prace magisterska skoro nie bede mec pojecia o tym za bardzo- bo na magisterce to juz malo jest przedmiotów

Edytowane przez zmija19
Czas edycji: 2010-02-09 o 10:29
Stary 2010-02-09, 10:25   #560
malutka89
Zakorzenienie

hej AG-atki
melduję się w nowym wątasie
nadrabiałam Was 6 h z małymi przerwami
wpadłam się przywitać i przeprosić, że się nie udzielam ale mam mase nauki
Nadrobie niedługo
Czekam na klipy, bo będą w środe Nie mogę się doczekać jak je dopne Mam nadzieje że trafiłam z kolorem
A teraz spadam do doktorka po wyniki badań

Edytowane przez malutka89
Czas edycji: 2010-02-09 o 10:26
malutka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 10:25   #561
shane00
Zadomowienie

Jeeeeeej, nie było mnie z 10 dni, wracam a tutaj zupełnie nowy wątek i tyle do nadrobienia

________________.

Mój <3 Kotek ; *

Dążę do celów

shane00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 10:34   #562
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

hej
ide dalej nadrabiac polowa za mna
Cytat:
Napisane przez Monian Pokaż wiadomość
a ja dziś na kolację robie gyrosika z fryteczkami i sosem czosnkowym
zaprosiłam rodzinkę
mmm ale mi ochoty narobilas

ja tez nie mialam problemu z kolczykiem tzn z mowiniem jedzeniem i takimi pierdołkami
Stary 2010-02-09, 10:36   #563
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
a Ty masz zwykłe legginsy z bershki, to ile dawałas? mam w portfelu obecnie az 52zł a nie chce żeby dokładała ze swoich
Nie wiem, nie pamietam, bo ja je dostalam pod choinke a to bylo rok temuuuu
Cytat:
Napisane przez zmija19 Pokaż wiadomość
to popwinno cie utwierdzac ze on niejest nic wart i zaslugujesz na kogos lepszego- dzieciak z niego ale pomysl teraz boli ale bylas z nim krotko a moja kolezanka byla z chlopakiem 6,5 roku( od 14 roku zycia ze soba byli) i ostatnio dowiedziala sie od niego ze znalazl sobie inna na boku i sypial z nia i z tamta
zabilabym gnoja... jak boga kocham... poszlabym siedziec, ale byloby warto hahaha
Stary 2010-02-09, 10:36   #564
Monian
Zakorzenienie

idę skończyć sprzątać tą szafę a potem zmyć oleje z włosów. będę potem.
Stary 2010-02-09, 10:48   #565
zmija19
Zadomowienie

Cytat:

zabilabym gnoja... jak boga kocham... poszlabym siedziec, ale byloby warto hahaha
jakby nie bylo to cała młodosc dla niego stracila bidula cały czas na lekach uspokajacych od tygodnia chodzi

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

toszke prawdy o nas
http://demotywatory.pl/910406/Kobiet...wie-czego-chce
Stary 2010-02-09, 10:52   #566
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

Cytat:
Nie wiem, nie pamietam, bo ja je dostalam pod choinke a to bylo rok temuuuu

rozumiem juz nie męczee

idę się ogarnąć, bo za 2godziny mam iśc z mamą na zakupy a jedyne co zrobiłam dziś to zjadłam śniadanie..
Stary 2010-02-09, 11:01   #567
zwariowane-serduszko
Rozeznanie

a ja właśnie z pod prysznica wyskoczyłam ahhh jak mi dobrze
a teraz kawusia, bo coś głowa mnie boli, po tej całej nocy nieprzespanej
a o 13. znów trening. aj, ale mam siniaki na kolanach dobrze, że nie ma teraz sezonu na mini
Stary 2010-02-09, 11:03   #568
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
no mam nadzieję i po cichutku się łudzę, że będzie tak grzeczna jak ja
wyślij na pw adres to wyślę karpatkę pocztą

W piątek i sobotę będę w Wrocławiu, to przyjdę osobiście
Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka90 Pokaż wiadomość
Dzien dobry AG
Wczoraj mnie nie bylo caly dzionek praktycznie i tyle do nadrobienia!
Bylam na kolacji z rodzicami i Tżtem wróciłam po 23 i już nie miałam siły na nic
Odwiozłam Tżta i zobacze się z nim dopiero w piatek
A na dzisiaj nie mam zadnych planów,chciałam jechać na solarium ale nie chce mi sie samej.
w piatek mam fryzjera! w koncu
A co robisz z włoskami? Pewnie gdzieś już było, ale musiałam przeoczyć...
Cytat:
Aaaale się wyspałam Tylko ciągle od TŻta dostawałam smsa od 7 rano, że mija coraz to dalsze miasta w PL i jest coraz dalej walentynki, moje urodziny spedzimy osobno

ja mam vectrę a nie mam E!

Relacje z dzieckiem najważniejsze, bo najgorsze jest nieuświadomienie sobie że dziecko ma jakieś problemy i taka milcząca wrogość, albo rodzcie mając poczucie winy potem na siłę próbują coś zmienic

Karpatkę sama robiłaś od zera, czy jakaś z proszku? Ja raz robiłam taką na budyniu i siadła

a dziś do mnie przyjaciółka wpada chyba zamowimy pizze z da grasso

wczoraj byłam na solarium i nie wiem czy mam tanoreksję już bo nie widze efektów tzn widze, że nie jestem blada (oprocz szyi która jest prawie biała ), ale nie widzę postępu, a chodzę regularnie

Też mam boczki, a niby jestem chuda... Najgorzej zawsze mam z brzuchem i boczkami...
Cytat:
Napisane przez zmija19 Pokaż wiadomość
Zabiłabym chyba, albo pogrążyła się w totalnej rozpaczy... Nie wybaczyłabym nigdy..
Cytat:
Napisane przez poziomeczkaa89 Pokaż wiadomość
hej
ide dalej nadrabiac polowa za mna

mmm ale mi ochoty narobilas

ja tez nie mialam problemu z kolczykiem tzn z mowiniem jedzeniem i takimi pierdołkami
Poziomka spóźnione, ale szczere: 100 lat, 100 lat, niech żyje, żyje nam!
Stary 2010-02-09, 11:03   #569
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ToTyLkoJa2 Pokaż wiadomość
Poziomka najlepszego
dziekuje

Cytat:
Napisane przez Daria1707 Pokaż wiadomość
Cześć Wszystkim Właśnie dobiłam do domu ale jaki miałam dzien dzisiaj...w tranwaju(tramwaju nigdy nie wiem jak to sie pisze) wyjeżdzajacym z tunelu stał koło mnie jakiś chłopak ot taki normalny nic podejrzanego i nagle zaczyna szukac czegos w kurtce od spodu cos mnie tkneło ale myśle sobie głupia pewnie telefonu szuka..wkłada te łapy i wyjmuje taki mały noż składany nie scyzoryk tylko taki wiekszy mysle sobie to ładnie serce mi podeszło do gardła a on do mnie "Boisz sie?" Ja nic bo mnie zatkało On "Ciii i przykłada palec do ust" spojrzal na mnie i akurat był przystanek i szybko wysiadł...

chyba zawalu z miejsca bym dostala skad tacy ludzie sie biora

Cytat:
Napisane przez kociaczek88 Pokaż wiadomość
dziekuje bardzo
oczywiscie jesli bede umiala pomoc
jaka to porada Słonko ?

I wielkie buziaki dla Poziomeczki wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń ! : roza::r oza:
dziekuje
Stary 2010-02-09, 11:05   #570
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:

W piątek i sobotę będę w Wrocławiu, to przyjdę osobiście
Oooo, widze,z e sie spotkanie AG szykuje hahahaha
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości