|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3031 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Siatkówka bogiem. Wizaż nałogiem, a bez pały nie ma chwały! Czyli Łona Fajt?! c
Cytat:
![]() ![]() Ja go nie pamiętam z pozycji przyjmującego. Przyzwyczaiłam się że lata w koszulce innego koloru i robi za libero ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-02-09 o 09:57 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3032 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Siatkówka bogiem. Wizaż nałogiem, a bez pały nie ma chwały! Czyli Łona Fajt?! c
śmiej się, śmiej
![]() on jest jakiś kurna chyba mało domyślny ;] aj kurna, tylko sobie nim głowę zaśmiecam ![]()
#3033 |
Zakorzenienie
|
Kasia większość facetów to mało domyślne istoty. Z nimi trzeba prosto, masz coś to walisz prosto z mostu. Inaczej możesz się zestarzeć licząc na to, że się domyśli o co Ci chodzi.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3034 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3035 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- ech ;P jak się uczę to przynajmniej o nim nie myślę ![]()
![]() |
#3036 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pomocy!
Od kilku dni nie moge jesc bo mnie boli język i gardło i jakbym miała w gardle pileczke pingpongową ledwo cokolwiek łykam. Olałam to myślałam że minie! A jest coraz gorzej. Dzisiaj zobaczyłam że mam bialy nalot na języku że cały język jest biały! Nic prawie nie jem. Maturzyścia myślą że to początki anginy!!! Nie mam we Wro dokumentów ubezpieczeniowych więc nie moge isc do lekarza ludzie macie jakieś pomysły jak się tym zająć domowymi sposobami? Ratunku ja nie moge byc chora ![]() ![]() ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3037 |
Zakorzenienie
|
Kasia od zaproszenia na kawę do nie wiadomo czego długa droga. Ślubu brać nie będziecie po tej kawie. A jeżeli on ubzdura sobie nie wiadomo co to znaczy, że coś z nim nie halo i lepiej dla Ciebie, że będziesz o tym wiedziała
![]() Arki spróbuj płukanki z soli, ciepła woda trochę soli i płuczesz tym gardło. Wiem okropne ale pomaga ![]() ![]() Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-02-09 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3038 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o tej soli też słyszałam ![]() ![]()
![]() |
#3039 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez mi się tak wydaje. Miałam bardzo często i tak to się objawiało :/ Ciepła woda z łyżeczka soli i płucz tym gardło. Albo kup w aptece Amol i zalej klika kropli wrzątkiem i wdychaj pod jakąs ścierką czy coś ![]() ![]() ![]() Pomagają na gardło, katar i chrypę ![]() Cytat:
![]() I kolejne z cyklu wspomnień czar ![]() http://www.youtube.com/watch?v=JSy6c...eature=related Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-02-09 o 10:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3040 |
Zakorzenienie
|
Sylwia Dziękuje!!!
![]() ![]() ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3041 |
Zakorzenienie
|
Karola ciekawe czemu wyciągnęłaś akurat ten filmik
![]() Ale ten Twój mąż to kiedyś chudzina była. Byle podmuch i mogło Go złamać na pół ![]() Ten sposób z czosnkiem i mlekiem też jest dobry. Śmierdzi okropnie, smakuje jeszcze gorzej ale pomaga ![]() Kasia wyobraźnię przystopuj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3042 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3043 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() To jak moja telepatia działa, to może zacznę ją jakoś wykorzystywać teraz ![]() Fenks ![]() Na ręce nas będą brać! ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kawa może być z Mac'a - toż to tylko 3 złote ![]() Za to ta 'przyjaciółka' ładne ziółko. Kreatywna szalenie. Wiecznie powtarzam, że powystrzelałabym wszystkie dziewczyny/kobiety, które 'psują' mężczyzn/chłopaków. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I zapytaj w aptece, może jakaś miła pani coś Ci doradzi. I koniecznie dbaj o siebie! ![]()
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2010-02-09 o 10:40 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3044 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiem... Weśśś jak popatrzyłam na niego na tym filmiku to aż nie mogłam uwierzyć. niby się bardzo nie zmienił ale jednak ![]() ![]() ![]() Ta mieszanka jest obrzydliwa. Smakuje jak kupa ale faktycznie jest skuteczna ![]() Ej jaka kawa?? Cos musiałam pominąc w poprzednich postach. Znowu o "M" nawijacie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3045 |
Zakorzenienie
|
Kasia albo spytaj czy widział już zdjęcia ze studniówki lub film. To zawsze jakiś pretekst i wytłumaczenie
![]() Karola przestań molestować zdjęcia Bartka i będziesz od razu uważniej czytała ![]() ![]() Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-02-09 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3046 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a jeśli chodzi o szpilki ;D dziś rano pisze do mnie na gg koleżanka. Cytat:
![]() ej, kawa z Mac'a jest dobra! szczególnie biała ![]() chociaż moim liderem jest Mocha ze Statoilu ;D Cytat:
![]()
![]() |
#3047 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3048 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no zobaczę, muszę pomyśleć ![]() no i muszę się jakoś wbić z jego jakże napięty grafik ![]() ![]()
![]() |
#3049 |
Zakorzenienie
|
Kawa tam jest b. dobra. Capuczino!
![]() ![]() Choć ja preferuję "mleko z kawą" z uczelnianych automatów Dallmayra ![]() 13cm? Ała ała ała ała. Ja powyżej 7-8cm już nie daję rady.
#3050 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ej wstyd mi ![]() ![]() Dlaczego Ty zawsze wiesz kiedy sie ślinie nad fotami męża ![]() JEEE!!! Czekałam na to pytanie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No tak... Juz się domysliłam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
![]() A co z tym Królem Lwem?? Był już seans? ![]() Cytat:
![]() Życie mi ratuje na uczelni... I jeszcze mleczna czekolada jest pycha z tego automatu ![]() Mój rekord posiadanych obcasów to 11cm ![]() Ale miałam te buty chyba 3 razy na nogach w tym raz jak je kupowałam ![]() A tak to popytalam w 7-8 cm ![]() Ej i muszę sobie koniecznie kupić tą torebkę Szanel i futro z królika albo jakiejś dzikiej afrykańskiej pantery bo nie będę do Was pasować jak się wylansicie na mecz ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3051 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi się kiedyś udało śmigać w 12 cm. Po 5 godz myślałam, że mi nogi z tyłka wyjdą. Ale takie szpile mają jeden plus. Pośladki idą 3 piętra do góry. Także można się trochę pomęczyć ![]() Karola bo Ciebie to łatwo przejrzeć. Albo oglądasz te zdjęcia które już masz, albo szukasz czegoś nowego albo oglądasz jakieś filmiki ![]() ![]() Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-02-09 o 11:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3052 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam najwyższe na 7,5cm słupku ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no coś w tym stylu ![]() ![]()
![]() |
#3053 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż podobno gdyby tak ruszyć tyłek z krzesła i trochę poćwiczyć, to też by zadziałało ![]() ![]() Karola czekolady mlecznej nie piłam jeszcze. Ale trza będzie spróbować. Na uczelni nałogowo piję jeszcze kakao - ale to już w tzw. Bazylii ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3054 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i musowo w talię pasek D&G!!! ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3055 |
Zakorzenienie
|
Joa o tej metodzie też słyszałam, ale nikt jej nie potwierdził w badaniach więc strach eksperymentować na sobie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3056 |
Zakorzenienie
|
:d
#3057 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No tak. Co racja to racja ![]() ![]() A znalazłam takie ładne zdjęcia... Zaraz Wam wkleję ![]() Jak Wy nie chcecie to sama muszę sobie męża wklejac ![]() No to już masz pretekst ![]() ![]() Cytat:
![]() Lans bejbe ![]() W poniedziałek odpoczywa po weekendzie, we wtorek przygotowuje się do pracy, w środę pracuje, w czwartek odpoczywa po pracy, w piątek przygotowuje się do weekendu ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3058 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ej z tym fejsbukiem jest coś nie tak ![]() Cytat:
![]() trochę szok ![]() jak on dziwnie wygląda jak ma taką samą koszulkę jak wszyscy ![]() Cytat:
![]() i blond Kadziu ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a tak serio to prawdę mówi, bo większość panienek przychodzi się wylansić a nie na mecz ![]() ![]() pycha ![]() zawsze w szkole w poniedziałek o 8 rano ![]() Cytat:
![]() dzień dobry ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3059 |
Zakorzenienie
|
Coraz bliżej MG... coraz bliżej MG...
Czujecie już atmosferę "świąt"? ![]()
#3060 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie no, na spacer to idealna pogoda jest dzisiaj ![]() ![]() i wielkie okulary przeciwsłoneczne Szanela ![]() w piątki/soboty wieczorami gra w klubie, pracuje jakoś do 2. więc potem musi jakoś odespać. a póki co w ciągu tygodnia innej pracy nie ma ![]() ale coś gadał, że na jakieś szkolenia biznesowe chodzi czy cuś. ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() ech, to u mnie nawet nie jest tak źle... dla MG oznacza koniec ferii ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.