|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8821 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
wiesz, wez poprawke ze w internecie tez wszystkiego co wazne nie napisza, laski na pewni ci doradza, pomoga
|
|
#8822 |
|
Raczkowanie
|
agnes nie mam obwislych, ale moja prawa piers ma taki naturalny ksztalt, wez zobacz w moim albumie.
znalazlam tez wlasnie opinie jak przeciwdzialac cc i na jednej ze stron jest napisane: Najskuteczniejszym sposobem zapobiegania otoczkowego przykurczu jest wykonywanie codziennego masaż implantu. Masaż znany jest w celu zmiękczenia blizny. Polecam witamine E oraz tabletki Accolate dwa razy dziennie przez okres sześciu miesięcy. Accolate jest srodkiem na leczenie astmy, który blokuje produkcję leukotrienów, które są znana przyczyna powstania zapalenia i powstawania blizn. slyszalyscie cos moze o tym ??
|
#8823 |
|
Raczkowanie
|
Witam Wszystkich,
KUBUŚ gratuluje, dla pocieszenia powienm że mi w ciąży rosną piersi jak dynie. Miałam prawie większe (bardziej wystające) od brzuszka ![]() Agnes ja również dziekuje za link o db Olgawro byłam również u dr Jarlińskiego
|
#8824 |
|
Wtajemniczenie
|
Olgawro bylam wlasnie w twoim abumie i nie wydaje mi sie,ze masz piers w ktorej nastapi efekt DB
Ilma spoko
|
#8825 |
|
Raczkowanie
|
Doświadczenia i wiedza dziewczyn to podstawa
|
#8826 |
|
Raczkowanie
|
Ilma no to super
a kiedy sie decydujesz na operacje???Agnes..ja tez mam taka nadzieje ze sie nic takiego nie stanie.. zaraz pisze maila do doktorka bo mam liste pytan, db no i narkoza.. chce sie jeszcze z anestezjologiem skonsultowac jak ma sie tachykardia zatokowa i wysokie cisnienie do narkozy i potem po przebudzeniu.. 2 miesiace do operacji a ja wariuje juzz teraz, jak bede w klinice to mi pewnie puls podskoczy do 200 z nerwow i palpitacji dostane
|
#8827 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Sutki masz faktycznie patrzace troche w boczki i to juz raczej zostanie po powiekszeniu,tu juz na fizjologie nic nie zaradzisz Edytowane przez mimi44 Czas edycji: 2010-02-09 o 12:04 |
||
|
|
|
#8828 |
|
Kazar Lady
|
olgawro Accolate i wit E bierze sie we wczesnej fazie cc ..ale nie wiem czy jest ktoś komu same leki pomogły, bez interwencji chirurgicznej..
|
|
|
|
#8829 |
|
Raczkowanie
|
Mykam dziewczyny na maly rekonesans po sklepach moze jakas bluzeczke na nowe cycuszki kupie
a i kurtka by sie nowa przydala bo jak wczoraj zalozylam ta co mam na bluze to wyglada troche dziwnie przyciasno A cycuchy przeciez wielkie nie sa,az strach pomyslec jak wroce na wyspe i zaczne wciskac moje zelki w moje ulubione koszule i sie nie pomieszcze z cycuchami hi hi ,powolna jestem jak ślimak to pewnie caly dzien mi zejdzie hehe.Zycze wszystkim milego dnia
|
#8830 |
|
Raczkowanie
|
Olgawro ja chciałabym już jak najszybciej ale jeszcze sie zastanawiam jak zawsze
napisałam tez maila do dr z listą moich obaw i pytań i narazie czekam na odp, bo zapomniałam dopytać na konsultacji. Boje sie db i tego ze mi w ciąży rosną wielkie i że znowu mi sie skóra naciągnie a chce mieć kiedys jeszcze dziecko ale nie chce czekać do tego kiedyś bo chciałbym mieć ładny biust już teraz - Ale chyba namieszłam. Ty Olga masz zaproponowaną dużą wkładke to nie bedziesz miała db , dr wiec co robi.
|
#8831 |
|
Wtajemniczenie
|
Mimi leniu podalam ci linka nie chce ci sie szukac co
|
#8832 |
|
Rozeznanie
|
Hej,Miśka
A gdzie reszta "staruszek" ? ![]() Agnes przejrzałam stronke,a nawet po fanc. i po rosyjsku no i dziwnie jakos zamulono mi ta strona sie otwiera-jedno foto pokazuje drugie juz nie :/
Edytowane przez mimi44 Czas edycji: 2010-02-09 o 12:23 |
|
|
|
#8833 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#8834 |
|
Kazar Lady
|
Listopadowa ma kontrole, Anie gdzies wcieło...ale sie chyba znajdzie niebawem..
Horo trzeba wywołac... ![]() Horo ale ja jestem hihihih ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- cos ty??? chłopczyca??
|
|
|
|
#8835 |
|
Raczkowanie
|
hmm moze macie racje a ja tylko niepotrzebnie problemy wymyslam...ale juz tak mam, w jednej minucie mysle ze bede miala piekne cycki a w drugiej juz mysle ze moze wcale na operacje mi nie trzeba isc, potem znowu, ze jednak na pewno chce isc..
najchetniej to bym chciala juz byc po i tyle, no i oczywiscie zadowolona z efektu Mimi, Ilma myslicie ze jak duza wkladka to db nie grozi? tam na roziu jest laska, robila u dr N z Wroclawia i niestety miala okropne db ale jak jej N powiedzial ze to przez nadmiernie pracujacy miesien...efekt byl nieciekawy, robilo sie coraz gorzej, potem miala d ruga operacje i db zaczelo sie po tej drugiej tez robic... wiec nie wiem czy to o rozmiar chodzi czy raczej o predyspozycje Mimi a zajrzyj prosze tutaj..http://www.implantinfo.com/photocent...278/index.html czy to taki biust podobny do mojego? czy ja bede miala podobny efekt do tego co na zdjeciu??nie wiem czy mi sie podoba to tu chyba tez podobne http://www.implantinfo.com/photocent...205/index.html tylko anatomy 480 juz bardziej mi sie podobaja... moze powinnam miec anatomy zamiast okraglych ? najgorsze a moze najlepsze jest to ze jak ja sama patrze z gory na moje piersi to one sie wydaja sliczne, okragle itd...kiedy znowuz zajrze w lustro to juz mi sie odechciewa a wgole jak patrze na fotki swojego biustu to juz wogole mdleje... Polili no to udanego polowaniaq po sklepach, piszesz ze jestes z wysp, gdzie dokladnie? moze gdzies blisko dublina??
13.04.2010 Mplus 450 mentor Edytowane przez olgawro Czas edycji: 2010-02-09 o 12:27 |
|
|
|
#8836 |
|
Rozeznanie
|
Duita chodzi ci o stanik odrazu po op.?zazwyczaj takowy jest w cenie lub proponują cos w klinice.
Ze sportowych najlepszą opinia sie cieszy ShockAbsorber ale dziewczyny mialy tez Triumpha i inne,ja np.mam taki: http://www.allegro.pl/item911109263_...5f_czarny.html i tez sobie bardzo chwale,moze troche za mocno zabudowany ale świetnie trzyma gdzie trzeba,nie robi placka Olgawro, w drugim linku troche inne cyce no i wiekszy zanik gruczołu.Pozatym zobacz ze tam były również przeszywane otoczki do góry. Z tym bd właśnie mowią ze moze sie pokazac przy bardzo rozwinietych mieśniach,ale tu tez nie jest reguła zobacz Pysie i Anie,cwiczą a baloniki maja przepiekne.Druga opcja przy sporych biustach mocno opadnietych,jesli sie włoży za mały implant bez podniesienia to zelek zostaje pod miesniem a reszta wisi tak jak była.Tobie nie grozi zadna wersja. Ten pierwszy link co podałaś to kształtem podobne i napewno troche w stronki będa ci patrzec(moze pogadaj tez o przeszyciu otoczek lub cieciu przy otoczce??zeby odrazu troche jakoś to skorygowac)ja tu naprawde nie jestem ekspertem,przyjdą dziewczynki to ci pomoga napewno Agnes to ide jeszcze raz ,moze prze Firefoxa wejde to bedzie lepiej? ![]() Misiu cos cicho krzyczysz Horoooo....!!!! A Ania chyba miesnie wzmacnia?zazdraszczam konsekwencji Edytowane przez mimi44 Czas edycji: 2010-02-09 o 12:58 |
|
|
|
#8837 |
|
BAN stały
|
Pomyslałam, że warto byłoby stworzyć taką listę - zawiesić gdzieś w jednym miejscu. Ze swej strony mogę się podjąć zebrania tego wszystkiego i stworzenia takiego pliku. Sama jestem dopiero przed konsultacją i tworzę w głowie taką listę, ale z pewnością Wasze doświadczenie tu się bardzo przyda.
Mam prośbę do osób, które konsultowały się czy współpracują z dr Skwiercz - czy możecie podać mi aktualny nr tel? 58 622 10 39 Mam info, że nie ma takiego n-ru. |
|
|
|
#8838 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
OLGAWRO ty nie masz w ogole zwisow a doktorek zna sie na rzeczy. Ja tez z nim dlugo rozmawialam na ten temat i wiem ,ze przy zwisach nie pakuje impl. calkiem pod miesien ( tylko czesciowo od gory ). Wlasnie,zeby uniknac db. Gdyby u ciebie bylo to konieczne to na pewno by ci to powiedzial. Zobacz w moim albumie jakie ja mialam zwisy. Poza tym dostaniesz duze implanty wiec samo z siebie wynika,ze nie bedzie co mialo na dole opadac, bo skora bedzie wypelniona do granic mozliwosci. ( jesli u nas fioletowych w ogole cos takiego istnieje No bo chocby peklo to wlezie,conajmniej 600 cc Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-02-09 o 12:51 |
|
|
|
|
#8839 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jak tam twoje blizny bieleja czy raczej rozowe i widoczne? |
|
|
|
|
#8840 |
|
Raczkowanie
|
Olgawro mi sie też z tego drugiego linku piersi sie bardziej podobają ale tam była robiona korekcja podniesienia sutka- wycinanie skóry takiego kształtu polksięzyca nad otoczką, robi sie tak przy mało opadniętych piersiach żeby sutki nie patrzyły w dol i były minimalnie wyzej. Takie coś chce u siebie zrobić Magdalenka 23, u Kolasińskiego na str jest to w fimiku demo pokazane. Tobie to raczej nie grozi bo nie masz opadnietych- u mnie by może sie przydało.
|
#8841 |
|
Raczkowanie
|
Trelku kochana czy ty widzialas cycuchy Bromy,znalazlas jakas jego galerie? jade na konsultacje ale chetnie poogladam robione przez niego cycuchy. Na jego stronir galerii nie ma :-(
---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Trekeczku |
|
|
|
#8842 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
czucie wraca powoli - od paru dni czuje masaż blizn wrrrr więc wróci wszystko.. blizny lepiej niech sie nie robia białe bo mam na otoczce a poważnie to juz dawno ich nie widać jeszcze lekko czuć po jednym zgrubieniu mi zostało trzeba rozmasować |
|
|
|
|
#8843 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to samo mówił mi dr Kubasik,że Accolate dopiero gdy wystąpi podejrzenie cc a masaż bliz,w moim przypadku na otoczce, obowiązkowo ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- wróciłam od gina, tabletki wykupione -skorzystałam z metody Yuzpe |
|
|
|
|
#8844 | ||
|
Raczkowanie
|
Czesc Aniu
I Tobie zadam to pytanko ;czy twoje blizny w okol otoczki sa widoczne ,czy raczej rozowe? czy masz czucie w sutkach...dla mnie to warzne to moj dobry punkt erogenny ,a takie ciecie mnie interesuje wiec jak pojde do Bromka na konsultacje to o tym z nim pogadam.Wlasciwie to dlatego jego wybralam przez to ciecie wokol otoczki,bo jak nie ta metoda to pewnie dr Jarlinski jest kolejny na mojej liscie Czy wiesz gdzie mogla bym obejrzec galerie Bromka? ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
![]() Miska a Ty widzialas gdzies galerie Bromka,nie moge nic znalezc ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#8845 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra musze zmykac pod prysznic a pozniej do pracy
|
#8846 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:Kora - z tego co wiem to nie ma czegoś takiego w necie jak galeria Bromy, ja wczesniej zanim mnie wywaliły z róziowego widziałam tam kilka zdjęc - widziałam na zywca laskę z cycuchami od Bromy i nawet je macałam i wtedy na bardzo poważnie sie napaliłam na żelkiWypowiem sie za Anie na temat blizn - u Niej czucie wraca do normy i blizny ma niewidoczne i prawie niewyczuwalne... i licze że mi stuknie w łep jak wróci.....ale ja chce żeby wróciła tu do nas..
|
|
|
|
|
#8847 |
|
Wtajemniczenie
|
Mimi wejdz przez Opere jak masz?
juz pisalam , to model "La Garconne "
|
#8848 |
|
Raczkowanie
|
dzieki dziewczyny za slowa otuchy!
wyskrobalam list do doktora teraz tylko czekac na odpowiedz! meduza ciesze sie, ze juz zalatwilas swoje magiczne eliksiry Happy, masz racje, ale Ty mialas biust wiekszy tylko wyssany, bo juz rodzilas..ja dzieci nie mialam jeszcze i raczej miec nie bede...mam tylko nadzieje,ze ten wlasny gruczol wlasnie sie tak naciagnie jak mowisz i rownomiernie rozlozy.. dobrze wiedziec ze ten srodek astmiczny to dopiero gdy to podejrzenie o cc wystepuje.. slyszalam tez ze dobrze sie klasc na brzuchu i implantami o ziemie naciskac zeby zapobiec cc ( oczywiscie cisniemy chyba w tym momencie gdy juz nic nie boli )
|
#8849 |
|
Rozeznanie
|
A jak sie miewa rozmiarówka?szukam w googlach ale wszedzie tabeli z angl.rozm ,wrrr... Edytowane przez mimi44 Czas edycji: 2010-02-09 o 13:35 |
|
|
|
#8850 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
pamiętaj o samospełniającej sie przepowiedni..masz sie cieszyć z nowych piersi a nie zamartwiac sie nimi.. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.

a kiedy sie decydujesz na operacje???
Dzien dobry Paniom 

jak wroce na wyspe i zaczne wciskac moje zelki w moje ulubione koszule i sie nie pomieszcze z cycuchami hi hi ,powolna jestem jak ślimak to pewnie caly dzien mi zejdzie hehe.Zycze wszystkim milego dnia

no i dziwnie jakos zamulono mi ta strona sie otwiera-jedno foto pokazuje drugie juz nie :/

klask i: