PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14 - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-09, 11:59   #1981
fistaszek24
Zakorzenienie

Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14

Cytat:
Napisane przez wife_to_be Pokaż wiadomość
nikt za mną w kościele szedł chyba nie będzie (a może, świadkowa? nie wiem prawdę mówiąc), zresztą, niech oni uważają, bo jak nadepną to nie wybaczę

a potem ten tren podpinam i pięknie się prezentuje

buty naprawdę fajne
uhh
a ja nie wiem co robić bo wszystkie jakie widzę to są okropne!

http://www.artediroma.com/img/visana.jpg

336c - takie mi sie podobaja....
Ja jeździłam i szukałam aż mój powiedział dośc i zabrał mnie tam żebym się dogadała bo mi było żal pieniędzy na nie bo mwyliczyłam że będą kosztowały koło 280zł ale się pomyliłam koszt to 228zł. Pani mi doradziła wymierzyła stopę więc wiem, ze będą idealnie leżały bo okazało się, że do tej pory źle kupowałam buty bo rozmiar prawej stopy to 35 a lewej 36 aż pani się zdziwiła, że mam taką dysproporcję a i też doradziła, który fason się nie nadaje bo uciska i tak też zdecydowałam się na te jeszcze oczywiście zapytała o fason sukienki żeby nie przesadzić i o kolor a że byłam pewna, że jest biała to pani mówi mi tak jedna też była pewna i szyłyśmy drugie buty bo suknia w rzeczywistości była śmietankowa więc dam pani dwa materiały z których szyjemy a pani mi zadzwoni i powie, który pasuje. Do tego odradziła obcas 9cm i zaproponowała skórę żeby dłużej służyły ale jak się dowiedziała, że to na raz to powiedział, że satyna bo ładniej wygląda a i jeszcze zapytała czy może nie chcę poszaleć z kolorem i wziąść np. złote lub srebrne ale zostałam przy białych. POLECAM serio nie ma nad czym myśleć.
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 12:03   #1982
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Lain fajne te kostiumy, podoba mi sie rozowy, z jakiego to sklepu ?
Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Lain - Ten różowy strasznie mi się podoba - tez chcę wiedzieć skąd kupiłaś go- wiem że z allegro - to może ew. na pw podasz mi nicka sprzedawcy?
wysylam Wam namiary na pw jeszcze widzialam, ze w tym samym fasonie sa w wersji zoltej i czarno-czerwonej aczkolwiek ten stroj jeszcze do mnie idzie, wiec co do jakosci sie nie moge jeszcze wypowiedziec

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
I to niebieskie Ci biust utrzyma
Różowe jest śliczne
jak najbardziej szczegolnie, ze moj biust teraz zajmuje miejsce w klasie przecietnej a ten staniczek od stroju na tyle sie dobrze trzyma, ze nawet nie trzeba tego sznureczka na szyje - mozna sciagnac (dlatego ten stroj bedzie moim #1 w czerwcu i lipcu do opalania - nie bedzie brzydkich bialych sladow ramiaczek, bo suknie slubna mam bez ramiaczek)

Cytat:
Napisane przez Karlain Pokaż wiadomość
super kolorki i wogóle ten krój mmi się podoba ja kupiłam taki w tamtym roku, więc czarny już mam,

http://www.she.pl/sklep/szczegoly.ph...88&wariant=500
tylko czarny oczywiście
jedyne co mi nie pasuje to zbyt obszerne majtki z przodu, ale tak to bardzo ładnie się prezentuje, posatram, sie wam wkleić fotę z wakacji jak zgram z aparatu, bo mam w domku

a teraz dokupie cos kolorowego ze 2 kostiumy
ja wlasnie lubie takie zywe kolorki jeszcze szukalam turkusowo-brazowego, ale nie znalazlam

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Lain, ciekawe jak mój Czesiek czy też lubi aparat..
no moj bardzo lubi dlatego gdzie sie pojawi aparat to on juz sie pcha w kadr z reszta Czeslaw jest tak bardzo towarzyskim kotem jakiego w zyciu nie mialam ulubieniec TZa

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Ja też czekam na jakiś link do bucików, bo mam z nimi problem- nawet w najwygodniejszych świetnej jakości butach stopy mnie bolą i pieką po 2-3 godzinach
Śliczne te stroje! Uwielbiam bikini, mogłabym kupować co roku! Mi si bardziej chyba podoba to niebieskie. Tylko czy taki stanik nie spłaszcza biustu? Zawsze mi się taki podobał, ale się bałam tego A rózowy mniej, bo nie przepadam za takim dołem-spodenkowym
ja kupowalam swoje tu: http://www.akces2.com/
mam jeszcze zamiar zamowic do slubu model Victoria http://www.akces2.com/victoria-buty-damskie-slubne.html
powiem Ci, ze troche wlasnie splaszcza no ale cos za cos TZowi sie baaardzo podoba (wczoraj mu wyskoczylam i zrobilam pokaz ), wiec chyba nie jest zle
ja odkad sobie kupilam na zime takie majki bokserki damskie to polubilam takie kroje strasznie sexi w nich pupa wyglada (oczywiscie o ile nie sa za dlugie i zbyt ta pupe zakrywajace najlepsze sa takie jakby do polowy posladka)
jak moj TZ od zawsze byl milosnikiem stringow to odkad mam takie majtki zauwazyl tez atuty czegos wiecej niz cienkiego sznureczka

Cytat:
edit
zamawiacie buty do tańca na ślub?

zazwyczaj wlasnie buty psuja mi dluzsze imprezy, bo w pewnym momencie albo na nie klne jak szewc albo porzucam dlatego na slub musze miec cos super wygodnego, a takie buciki do tanca sa duzo wygodniejsze od zwyklych, bo sa lepiej wyprofilowane tak zeby nie odczuwac tego obcasa

Cytat:
Wiecie co przejadłam się tym sękaczem
o mamo jak nie przepadam za ciastami to sekacza ubostwiam i moge go wsunac w naprawde sporych ilosciach daj troche

wife_to_be bardzo ladna suknia

Cytat:
ale wiecie co, przymierzłam takie z koronek i w kolorze ecrieu i bardzo staro w takim czyms wyglądam jak babcia jakaś...

wydaje mi się że biel wygląda znacznie lepiej i bardziej taka jak ma Lain bo tez chyba jest z koronki, wygląda tak świeżo i uroczyście
nooo biale koronki duzo lepiej jak dla mnie wygladaja niz ecru z drugiej strony jak zastanawialam sie w salonie jaki kolor bieli brac to pani mi doradzila ta naturalna, bo powiedziala, ze w przypadku koronki sniezna biel wyglada, cytuje... "tandetnie" no to wzielam naturalna
no i tez zalezy co komu do karnacji bardziej pasuje

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy robicie jakieś zabiegi przedślubne u kosmetyczki? jakie i kiedy?
ja planuje depilacje woskiem (nogi+glebokie bikini+pachy), regulacje brwi, manicure, pedicure i tipsy zelowe. depilacje zrobie najpierw w czerwcu, a potem w piatek przed slubem. pedicure/manicure/tipsy/regulacje tez w piatek przed slubem
chcialam oxybrazje, ale w Krk cos malo popularny ten zabieg, a jak gdzies go robia to kosztuje fortune

a ja juz po ginie, biore sie za mgr

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2010-02-09 o 12:07
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 12:04   #1983
wife_to_be
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fistaszek24 Pokaż wiadomość
Ja jeździłam i szukałam aż mój powiedział dośc i zabrał mnie tam żebym się dogadała bo mi było żal pieniędzy na nie bo mwyliczyłam że będą kosztowały koło 280zł ale się pomyliłam koszt to 228zł. Pani mi doradziła wymierzyła stopę więc wiem, ze będą idealnie leżały bo okazało się, że do tej pory źle kupowałam buty bo rozmiar prawej stopy to 35 a lewej 36 aż pani się zdziwiła, że mam taką dysproporcję a i też doradziła, który fason się nie nadaje bo uciska i tak też zdecydowałam się na te jeszcze oczywiście zapytała o fason sukienki żeby nie przesadzić i o kolor a że byłam pewna, że jest biała to pani mówi mi tak jedna też była pewna i szyłyśmy drugie buty bo suknia w rzeczywistości była śmietankowa więc dam pani dwa materiały z których szyjemy a pani mi zadzwoni i powie, który pasuje. Do tego odradziła obcas 9cm i zaproponowała skórę żeby dłużej służyły ale jak się dowiedziała, że to na raz to powiedział, że satyna bo ładniej wygląda a i jeszcze zapytała czy może nie chcę poszaleć z kolorem i wziąść np. złote lub srebrne ale zostałam przy białych. POLECAM serio nie ma nad czym myśleć.

hmmm full wypas!
chyba się przejdę w takim razie do jednego sklepu (firmy:P) o którym mi koleżanka mówiła, że tam właśnie zamawia buty.. nie są to takie do tańczenia ale robione na wymiar i podobno bardzo wygodne... ciekawe tylko czy będą mieli taki model co mi się podoba
wife_to_be jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 12:06   #1984
83mika
Raczkowanie

Cytat:
nikt za mną w kościele szedł chyba nie będzie (a może, świadkowa? nie wiem prawdę mówiąc), zresztą, niech oni uważają, bo jak nadepną to nie wybaczę

a potem ten tren podpinam i pięknie się prezentuje

buty naprawdę fajne
uhh

http://www.artediroma.com/img/visana.jpg

336c - takie mi sie podobaja....
No nabradziej będzie przeszkadzało podczas tańca, ale jak będziesz miała podpięte to nie powinno byc problemu
A co do butków to bardzo fajne, to są takie zwykłe buty czy "typowe'do tańca?Gdzies czytałam, że na lipiec lepiej wybrać gładkie buty, bo róznie może byc z pogodą, a w przypadku np. butów z koronki i wdepnięcia w kałuże może nie byc wesoło, a Twoja propozycja przypadła mi do gustu
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 12:12   #1985
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość

ja kupowalam swoje tu: http://www.akces2.com/
mam jeszcze zamiar zamowic do slubu model Victoria http://www.akces2.com/victoria-buty-damskie-slubne.html
Własnie te mi pani odradziła bo stopa jak spuchnie lub się zmęczy to to łączenie paseczków obciera i stopa nie ma się gdzie wymieścić .

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:
hmmm full wypas!
chyba się przejdę w takim razie do jednego sklepu (firmy:P) o którym mi koleżanka mówiła, że tam właśnie zamawia buty.. nie są to takie do tańczenia ale robione na wymiar i podobno bardzo wygodne... ciekawe tylko czy będą mieli taki model co mi się podoba
Serio nigdy jeszcze nie kupowałam butów godzinę obcasik możesz sobie wybrać dowolny i paski czy chcez długi czy krótki i nawet sprzączkę .
Stary 2010-02-09, 12:12   #1986
wife_to_be
Raczkowanie

ja mam koronke ecru, ale taka jasna, prawde mowiac myslalam ze to ta biel mleczna, smietankowa:P biale mi sie nie podobaja bo wg mnei wygladaja troche jak do spania, tak bielizniano... co kto lubi
i nie wygladam staro w takiej sukience
ale powiem wam ze zdecydowanie moj ostateczny wybor rozni sie od mojego pierwszego wyorbazenia...
miala byc krotka, szeroka, duuzo tiulu pod spodem.... a mam hiszpanska koronke
Stary 2010-02-09, 12:13   #1987
chilanes
Zakorzenienie

ohhh buty, buty

193 dni do ślubu
Stary 2010-02-09, 12:17   #1988
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Własnie te mi pani odradziła bo stopa jak spuchnie lub się zmęczy to to łączenie paseczków obciera i stopa nie ma się gdzie wymieścić .
hmm strange... to ciekawe po co w ogole takie do slubu oferuja jesli potem ich nie polecaja
mi wlasnie stopy nie puchna i mam je strasznie chude. w dodatku niskie podbicie sprawia, ze do wiekszosci butow musze wkladac poduszeczki zeby mi nie lataly
no nic, zobaczymy przy kupnie co mi powiedza

Cytat:
ja mam koronke ecru, ale taka jasna, prawde mowiac myslalam ze to ta biel mleczna, smietankowa:P biale mi sie nie podobaja bo wg mnei wygladaja troche jak do spania, tak bielizniano... co kto lubi
ja mam dokladnie taki kolor sukni jak pani na zdjeciu i wcale nie uwazam zeby wygladala jak do spania
Stary 2010-02-09, 12:17   #1989
BlackAngel
Adwokat diabła

lain, Czesławy tak mają mój ma tak, że gdzie Killer to i on..
a moja wcześniejsza kotka, to taki tryb samotnika prowadziła cały czas..

śliczna jest Twoja suknia..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along

Edytowane przez BlackAngel
Czas edycji: 2010-02-09 o 12:18
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 12:17   #1990
83mika
Raczkowanie

Cytat:
i nie wygladam staro w takiej sukience
ale powiem wam ze zdecydowanie moj ostateczny wybor rozni sie od mojego pierwszego wyorbazenia...
miala byc krotka, szeroka, duuzo tiulu pod spodem.... a mam hiszpanska koronke
To jest twoja suknia do slubu?oryginalna
Stary 2010-02-09, 12:18   #1991
Aaś
Zakorzenienie

Black już ci odpisałam

wife zapomniałam odpisać ale suknia też mi się podoba

jjjeeeeenyyyy ja chcę już pójść po moją....
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 12:23   #1992
wife_to_be
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
No nabradziej będzie przeszkadzało podczas tańca, ale jak będziesz miała podpięte to nie powinno byc problemu
A co do butków to bardzo fajne, to są takie zwykłe buty czy "typowe'do tańca?Gdzies czytałam, że na lipiec lepiej wybrać gładkie buty, bo róznie może byc z pogodą, a w przypadku np. butów z koronki i wdepnięcia w kałuże może nie byc wesoło, a Twoja propozycja przypadła mi do gustu
na wesele do podpięcia, nie wyobrażam sobie tańczyć z czymś takim za sobą
te buty chyba takie zwykłe.. już nawet nie pamiętam gdzie je znalazłam, tylko zdjęcie zapisałam w zakładkach

i żadnych koronkowych butów jak dla mnie tylko skóra. i pełne, tzn nie sandałki i nie z dziurami na palce... jakoś mi się to wydaje nieeleganckie.... (to tylko moja opinia, wiem że dużo dziewczyn wybiera właśnie te z dziurami na noskach albo w ogóle sandałki)
mi się marzą zwyczajne, proste, gładkie szpilki... podobają mi się te z "dziurami" po bokach, ale nie pogardze pełnymi. zeby tylko ładny profil miały, nawet 11cm obcas zniosę (mam takie jedne bosssskie są i naprawdę wygodne)

Cytat:

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Serio nigdy jeszcze nie kupowałam butów godzinę obcasik możesz sobie wybrać dowolny i paski czy chcez długi czy krótki i nawet sprzączkę .

pasków tez nie lubię
wiecie co, chyba mam sprecyzowaną wizję moich butów.. tylko gdzie ja takie znajdę

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
To jest twoja suknia do slubu?oryginalna
nie nie, to jest moja pierwsza wizja.. taką chciałam, a mam zupełnie inną, wklejałam ją wcześniej
Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość

wife zapomniałam odpisać ale suknia też mi się podoba

jjjeeeeenyyyy ja chcę już pójść po moją....
dzięki :P
a jaką masz ty??

lain - wszystko zależy od koronki i suknie ja widziałam jedną śnieżnobiałą koronkową, ale miała taki fason i koronkę że naprawdę koszula nocna sprzed 1,5 wieku ta na zdjęciu które wkleiłaś tak nie wygląda (przynajmniej na ile mogę stwierdzić przy takim kucaniu ) i zdaje się, że jest ładna
Stary 2010-02-09, 12:28   #1993
83mika
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
ohhh buty, buty

193 dni do ślubu
tak buty buty o butach to ja prawie zapomniałam, dopiero jak przymierzałam kiecke to pani do mnie mówi, ze na przymiarke powinnam miec juz buty a ja wielkiie oczy, bo to jest jedyna rzecz o jakiej nie myslałam
Cytat:
na wesele do podpięcia, nie wyobrażam sobie tańczyć z czymś takim za sobą
te buty chyba takie zwykłe.. już nawet nie pamiętam gdzie je znalazłam, tylko zdjęcie zapisałam w zakładkach

i żadnych koronkowych butów jak dla mnie tylko skóra. i pełne, tzn nie sandałki i nie z dziurami na palce... jakoś mi się to wydaje nieeleganckie.... (to tylko moja opinia, wiem że dużo dziewczyn wybiera właśnie te z dziurami na noskach albo w ogóle sandałki)
mi się marzą zwyczajne, proste, gładkie szpilki... podobają mi się te z "dziurami" po bokach, ale nie pogardze pełnymi. zeby tylko ładny profil miały, nawet 11cm obcas zniosę (mam takie jedne bosssskie są i naprawdę wygodne)

pasków tez nie lubię
wiecie co, chyba mam sprecyzowaną wizję moich butów.. tylko gdzie ja takie znajdę
No ja biore po uwage własnie takie jak Ty lub ewentualnie bardzo podobne tylko bez paluszków, wkońcu to lato będzie, niech sobie noga pooddycha
Stary 2010-02-09, 12:34   #1994
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
hmm strange... to ciekawe po co w ogole takie do slubu oferuja jesli potem ich nie polecaja
mi wlasnie stopy nie puchna i mam je strasznie chude. w dodatku niskie podbicie sprawia, ze do wiekszosci butow musze wkladac poduszeczki zeby mi nie lataly
no nic, zobaczymy przy kupnie co mi powiedza

ja mam dokladnie taki kolor sukni jak pani na zdjeciu i wcale nie uwazam zeby wygladala jak do spania
Ja wlazłam i najpierw mówie chce Amelie pani mi pokazła a ja na to albo nie . Mi mierzyła wszystko także chyba będzie ok pozatym powiedziała, że przyjade przymierze i jak coś mi nie będzie pasowało to będą poprawiać aż zaakceptuje .
Stary 2010-02-09, 12:35   #1995
wife_to_be
Raczkowanie

Cytat:
No ja biore po uwage własnie takie jak Ty lub ewentualnie bardzo podobne tylko bez paluszków, wkońcu to lato będzie, niech sobie noga pooddycha
to z gołymi nogami będziesz ?

172 dni do ślubu

Edytowane przez wife_to_be
Czas edycji: 2010-02-09 o 12:37
Stary 2010-02-09, 12:37   #1996
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki :P
a jaką masz ty??
ja nie mam żadnej póki co bo dopiero w marcu idę mierzyć
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 12:39   #1997
lain
Zakorzenienie

Cytat:
lain, Czesławy tak mają mój ma tak, że gdzie Killer to i on..
a moja wcześniejsza kotka, to taki tryb samotnika prowadziła cały czas..

śliczna jest Twoja suknia..
chyba rzeczywiscie tak maja bo wszystkie Czeski to fajne koty
chociaz Franeczek tez towarzyski - czy sie chce czy nie on i tak sie wpycha wszystkim na kolana do glaskania a jak juz sie z nim chodzi po domu i sie go nosi na rekach to jest w siodmym niebie bo Czesio to na rekach raczej nie usiedzi - jest jak mala sprezyna glaskanko owszem, ale najchetniej on w pozycji lezacej na czyis stopach z brzuchem do gory

dziekuje

Cytat:
lain - wszystko zależy od koronki i suknie ja widziałam jedną śnieżnobiałą koronkową, ale miała taki fason i koronkę że naprawdę koszula nocna sprzed 1,5 wieku ta na zdjęciu które wkleiłaś tak nie wygląda (przynajmniej na ile mogę stwierdzić przy takim kucaniu ) i zdaje się, że jest ładna
jest najpiekniejsza na swiecie (przynajmniej dla mnie )
dlugo sie nad jej kupnem nie zastanawialam Pronovias India

nie wiem czy dzis taki marny biomet, ale tak strasznie chce mi sie spaaaac
Stary 2010-02-09, 12:43   #1998
wife_to_be
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
ja nie mam żadnej póki co bo dopiero w marcu idę mierzyć
napisałas że się nie możesz doczekać pójścia po swoją i myśłałam, że już na ciebie czeka

Cytat:

jest najpiekniejsza na swiecie (przynajmniej dla mnie )
dlugo sie nad jej kupnem nie zastanawialam Pronovias India

hmmm no to już wiem dlaczego Twoja taka ładna....
Moja to Pronovias Latina
na kupnem mojej zastanawiałam się 6 minut. 4 zajął mi telefon do mamy - "co robić!??!?!?!"

wszystkim chyba chce się spać....
u mnei nawet śnieg prószy....
Stary 2010-02-09, 12:46   #1999
kaska87
Zakorzenienie

wife_to_be ta suknia jest z kolekcji 2008? gdzie ją dorwałaś jeszcze? można wiedzieć ile kosztuje ładna jest

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 12:47   #2000
BlackAngel
Adwokat diabła

ja też zasypiam, ale przez to ze spałam 4h
dziś jak nic położę się wcześniej :P

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 12:53   #2001
wife_to_be
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
wife_to_be ta suknia jest z kolekcji 2008? gdzie ją dorwałaś jeszcze? można wiedzieć ile kosztuje ładna jest

chyba tak, 2008 - nie mam pojęcia
Kupiłam w Madonnie, ale była to ostatnia z ostatnich sztuk, dlatego decyzję musiałam podjąć bardzo szybko... a co do ceny.... dużo niższa niż katalogowa, z uwagi na to że starszy model i ostatnia...
Stary 2010-02-09, 12:56   #2002
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ja też zasypiam, ale przez to ze spałam 4h
dziś jak nic położę się wcześniej :P
np ja dzis nie pospie, bo mnie czeka noc z USOSem najpierw czatowanie ok. polnocy, bo a noz widelec odpala... a jak nie to pobudka przed 5 rano

Cytat:
chyba tak, 2008 - nie mam pojęcia
Kupiłam w Madonnie, ale była to ostatnia z ostatnich sztuk, dlatego decyzję musiałam podjąć bardzo szybko... a co do ceny.... dużo niższa niż katalogowa, z uwagi na to że starszy model i ostatnia...
no moja India to nawet jest z 2006 czy 2007 roku ale mimo to cene niestety place regularna, bo nie biore salonowej tylko mi dopiero szyja

kurde nie chce mi sie pisac tej mgr dzisiaj przy mojej nieprzytomnosci jeszcze napisz cos nie tak i co bedzie
chyba poszukam fajnych piosenek do filmu slubnego juz wymyslilam ze przy teledysku o dziecinstwie bedzie piosenka z "Cudownych lat"
i jeszcze to bedzie na pewno http://www.youtube.com/watch?v=m3b9E1p9uOA uwielbiam ta piosenke, byla w '500 days of summer'
Stary 2010-02-09, 12:59   #2003
wife_to_be
Raczkowanie

Cytat:

no moja India to nawet jest z 2006 czy 2007 roku ale mimo to cene niestety place regularna, bo nie biore salonowej tylko mi dopiero szyja

hmm mi powiedziano że przez to że to stary model to nie ma szans na żadną inną tylko tą konkretna.... ale że jest przepiękna to wsio ryba, w lipcu tylko mam się zgłosić żeby mi ja dopasowali (bo trochę za duża) i już... ehh....

prawdę mówiąc to już lepiej ma ten mój przyszły, bo on chodzi na przymiarki i takie tam, a ja co, kupiłam i zostałam na lodzie z całą tą zabawą
Stary 2010-02-09, 13:12   #2004
lain
Zakorzenienie

Cytat:
hmm mi powiedziano że przez to że to stary model to nie ma szans na żadną inną tylko tą konkretna.... ale że jest przepiękna to wsio ryba, w lipcu tylko mam się zgłosić żeby mi ja dopasowali (bo trochę za duża) i już... ehh....

prawdę mówiąc to już lepiej ma ten mój przyszły, bo on chodzi na przymiarki i takie tam, a ja co, kupiłam i zostałam na lodzie z całą tą zabawą
u mnie bylo tak, ze kupilam w piatek, wplacilismy zaliczke itp. ale musialam czekac na informacje z salonu do 12 w sobote zeby miec pewnosc ze mi ja jeszcze uszyja, bo musieli zadzwonic do Barcelony zapytac. ale udalo sie
z reszta ten salonowy model byl jak to moja mama okreslila tak "wyczolgany", ze bym jej w zyciu nie wziela no i w salonie byl rozmiar 38 w ktorym tonelam. wiem ze o rozmiar jeszcze moga ruszyc w przod lub w tyl, ale mi potrzebna byla 34-ka wiec byloby chyba ciezej to zmodyfikowac. ja tez mam przymiarke dopiero w lipcu

a moj TZ ma podobnie z garniakiem jak my z sukniami zamowili mu w Cymbeline tylko jako taki rozmiar zeby byl na wzrost i obwod w klacie dobry, a juz bardziej szczegolowe mierzenie i dopasowywanie bedzie pod koniec marca jak przysla z Niemiec

eh naprawde chyba zaraz tu zasne z glowa na lapku ide po herbatke. poziomkowa
Stary 2010-02-09, 13:31   #2005
wife_to_be
Raczkowanie

Cytat:
u mnie bylo tak, ze kupilam w piatek, wplacilismy zaliczke itp. ale musialam czekac na informacje z salonu do 12 w sobote zeby miec pewnosc ze mi ja jeszcze uszyja, bo musieli zadzwonic do Barcelony zapytac. ale udalo sie
z reszta ten salonowy model byl jak to moja mama okreslila tak "wyczolgany", ze bym jej w zyciu nie wziela no i w salonie byl rozmiar 38 w ktorym tonelam. wiem ze o rozmiar jeszcze moga ruszyc w przod lub w tyl, ale mi potrzebna byla 34-ka wiec byloby chyba ciezej to zmodyfikowac. ja tez mam przymiarke dopiero w lipcu

a moj TZ ma podobnie z garniakiem jak my z sukniami zamowili mu w Cymbeline tylko jako taki rozmiar zeby byl na wzrost i obwod w klacie dobry, a juz bardziej szczegolowe mierzenie i dopasowywanie bedzie pod koniec marca jak przysla z Niemiec

eh naprawde chyba zaraz tu zasne z glowa na lapku ide po herbatke. poziomkowa

ta moja nie jest wyczołgana trochę do zwężenia, chyba że jakoś mega schudnę ale pani powiedziała że dadzą radę

w zasadzie to dobrze że nikt nie telefonował do barcelony bo bym jej pewnie nie miała
a tak to weszła, ubrałam, umarłam i taka skołowana tel. do mamy, wróciłam, wpłaciłam zaliczkę i tydzień później miałam ją w domu

tż ma garnitur szyty od podstaw, ostatnio byliśmy na przymiarce i marynarka wygląda na razie jak kamizelka i to nie wykończona
a najlepsze że musi mieć buty ślubne za 2tyg

zazdroszczę rozmiaru.... na mnie czasem 38 za małe
Stary 2010-02-09, 13:37   #2006
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:

Nie stety dzisiaj chyba wszyscy tak maja
Jestem taka śpiąca ze marze tylko dzisiaj po przyjściu z pracy o łóżeczku Na szczęście obiadek na dziś ugotowany także z TŻ możemy sobie śmiało poleniuchować
A u nas znowu prószy już mi ten śnieg d...ą wychodzi

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 13:37   #2007
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
hihihi to Martoolka robi zapieknake!!!
ryż (podgotowany wcześniej)
cukinia (podsmażona z bazylią)
sos (2 puszki pomidorów, szklanka wody, mały koncentrat, zioła)
mięso mielone podsmażone (doprawione przyprawą do mięsa mielonego)
pieczarki (podpróżone)
może dodam trochę ogórka konserwowego i papryki
sos
ser żółty
To wszystko warstwami do naczynie żaroodpornego i do piekarnika na jakieś 20-30 minut

Cytat:
buty naprawdę fajne
uhh
Nie cierpię kupować butów. Zostawiam ta przyjemnosc na pozniej

Cytat:
ja odkad sobie kupilam na zime takie majki bokserki damskie to polubilam takie kroje strasznie sexi w nich pupa wyglada (oczywiscie o ile nie sa za dlugie i zbyt ta pupe zakrywajace najlepsze sa takie jakby do polowy posladka)
jak moj TZ od zawsze byl milosnikiem stringow to odkad mam takie majtki zauwazyl tez atuty czegos wiecej niz cienkiego sznureczka
Moj nigdy nie przepadal za stringami Znacznie bardziej podoba mu sie wersja bokserkowa

Cytat:
tak buty buty o butach to ja prawie zapomniałam, dopiero jak przymierzałam kiecke to pani do mnie mówi, ze na przymiarke powinnam miec juz buty a ja wielkiie oczy, bo to jest jedyna rzecz o jakiej nie myslałam
Ja na pierwsza przymiarke musze miec tylko stanik slubny, a buciki to jakies y podobnzm obcasem wystarcza

Cytat:
np ja dzis nie pospie, bo mnie czeka noc z USOSem najpierw czatowanie ok. polnocy, bo a noz widelec odpala... a jak nie to pobudka przed 5 rano
Nam jak na razie nawet planow jeszcze nie podali

POMOCY!!! Literki mi sie w klawiaturze poprzestwialy. Wiecie jak to naprawic
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 13:38   #2008
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
To widać jestem jakaś dziwna z tym apap'em

Lain, ciekawe jak mój Czesiek czy też lubi aparat..

Kubusewa, zmartwie Cię, ja mam tak od zawsze. Pierwszy dzień jest najgorszy, a później spokój Ale i tak pójdę..
Black odkąd ja pamiętam zawsze pływałam 5 dni ze swoją@
Przed zabiegiem mialam tak ze tylko w pierdzy dzien chcialam zejsc na bol@ a potem spokoj
rok temu bolalo mnie na maxa przez tydzien... a teraz ... teraz obserwujemy
Stary 2010-02-09, 13:44   #2009
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
(...)

POMOCY!!! Literki mi sie w klawiaturze poprzestwialy. Wiecie jak to naprawic
wciśnij jednocześnie lewy shift i lewy ctrl
i daj znać czy zadziałało (u mnie działa)

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 13:49   #2010
83mika
Raczkowanie

Cytat:
to z gołymi nogami będziesz ?

172 dni do ślubu
yyy no właśnie nie wiem tak jakoś nie wypada;/

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Cytat:
Ja na pierwsza przymiarke musze miec tylko stanik slubny, a buciki to jakies y podobnzm obcasem wystarcza
mi o bieliźnie nic nie mówiła, pewnie wszystko sie dowiem jak pójde ostatecznie zamówić i wpłacic zaliczkę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości