![]() |
#2611 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
nawet nie próbuj uciec bo i tak Cię nie puszczę .
nigdy nie pognam za wiatrem , bo ty jesteś tutaj. jesteś mi winien sto opakowań chusteczek , dwieście kropli krwi a poza tym miliony łez. ___ refulgence.fbl.pl
- powiedz jeszcze, że jakbyś dostała bukiet stokrotek z trawnika nie wyśmiałabyś go? - a nawet więcej zaczęłabym się zastanawiać dlaczego tak późno pojawia się w moim życiu ktoś tak wyjątkowy. / Paralogiczna ![]() W ♥ 22.08.2011r. |
![]() ![]() |
![]() |
#2613 |
Przyczajenie
|
* Za pomocą tego będę kontrolowała Twoje życie! O!
![]() * Pod wpływem emocji szkłem się skaleczyłam.... * Nieczuła na gesty, głucha na słowa... * Jeśli zostanę będę tylko przeszkodą..... * Zrobiłabym wszystko, oddałabym Ci mój świat, czekałabym wieczność.... * "Ktoś kiedyś był bardzo bliski mi A teraz nie mam już nic Nie wiem co stało się Że wszystko skończyło się Gdzie zrobiłam błąd Albo zły krok? Znowu moje życie nabrało szarych barw Kolejny raz zmienił się mój świat A tak pięknie miało być A teraz nie mam już nic Nabrałam się Teraz to wiem I chyba już nigdy nie zakocham się Bo czy warto jest Oddać serce swe Jeśli nikt nie chce przyjąć je? Więc w cierpieniu będę trwać Bo tak naprawdę to wszystko co mam A na zakończenie powiem Ci,że Mimo wszystko co stało się Nigdy nie zapomnę Cię I nie przestanę kochać też" |
![]() ![]() |
![]() |
#2614 |
Raczkowanie
|
![]()
Wiesz co mi wychodzi najlepiej? -Nie mam pojęcia.. -Komplikowanie sobie życia.
Kiedyś byłam jedną z niewielu grzecznych dziewczynek,które uwielbiały się uczyć, recytować wiersze. W głowie miałam mnóstwo pomysłów i zabaw na każdą porę dnia. Dziś jestem jedną z wielu dziewczyn ,która co najmniej 3godziny dziennie spędza na myśleniu o Tobie. niszczę to co stoi mi na drodze. tęcza dźwięku na horyzoncie serca rozciąga się, a w myśli brzmienie melodii rozbijanych przez Titanica. Dlaczego po prostu nie usuniesz jego numeru z telefonu? - Bo zawsze jak wciskam 'usuń' przy jego nazwie pisze 'niedozwolone' silnie przedawkowanie urojonych paranoi...
![]() |
#2615 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________ Chcę byĆ Twoim podkszulkiem, w którym zawsze chodzisz spaĆ! ;* Chcę byĆ Twoim telefonem na który tak często patrzysz...! ;* Chcę byĆ Twoją poduszką do której tak często się tulisz! ;* Ale nie chcę byĆ Twoją piłką, którą tak często kopiesz... ; / >Chciałabym byĆ główną bohaterką Twoich myśli, pozwolisz? ![]() >ChoĆ! kupimy rakiete szczęŚcia mieszczącą tylko dwie osoby i wyruszmy gdzies daleko w kosmos! <3 ![]() Edytowane przez Borowiczanka Czas edycji: 2010-02-09 o 15:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2616 |
Zakorzenienie
|
Tęsknił ktoś.?
![]() ![]() Hmm ja też muszę się wypowiedzieć bo normalnie... Niektóre "nowe" laski poprostu przeginają.! Istnieje taka opcja jak edytuj posta może zaczełybyście z niej korzystać.?! w ogóle atmosfera na tym wątku się popsuła... Coraz mnie jest dziewcząt, które dodają naprawdę dobre opisy że aż chce się czytać i te ciągłe powtórki.. ![]() Sorry musiałam... ![]() ![]() bez offa.... ...czytając "GA" obmyślam plan zawładnięcia Twoim sercem... ![]() Pilnuj skarbie moich snów i odwiedzaj je jak najczęściej.! ![]() 'stan wyjątkowy = Twoja obecność' .! ![]() Królowa złudnych nadziei... A ja zasiadam na tronie w królestwie załamanego serca
'And it's hard to hold a candle in the cold November rain ' tumblr [/COLOR] Marika [*]. Dobranoc ukochany Aniołku... Ma Edytowane przez Missi_16 Czas edycji: 2010-02-09 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2617 |
Przyczajenie
|
ale macie świetne opisy <3
![]() Uśmiechnę się do Ciebie jak za dawnych lat by spojrzenia twego znów moc skraść . Szklane łzy na policzku twym nie zmienią nic . Sercu zimą trzeba nakładać szalik . Nie możemy pozwolić by zamarzło .
#2618 |
Rozeznanie
|
Promyk nadzieji? Chyba nie dzisiaj.
Bez Ciebie dalej nie idę! Dasz radę - mówi mi wewnętrzny głos. Przesiąknięta Tobą. Ty przesiąknięty nią. |
![]() ![]() |
![]() |
#2619 |
Raczkowanie
|
RozowaSkeyterka <3
IhateU - okradam i popieram ![]() cobainowa - długo Cię nie było, dobrze że jesteś ![]() dziś w nocy siedziałam na parapecie patrzyłam w gwiazdy i zastanawiałam się czy on wie, że mnie traci. za mało mam Ciebie, a innych często dosyć. ona. opisywana przez poetów w metaforach, przyjdzie do każdego, gdy nadejdzie pora. ! siedząc w wannie, spowiadam się pralce z miłości do Ciebie. ! Do unikania spojrzeń, zatykania uszu, przeklinania w duchu. Przyznaję się. 14 godzin myślenia o Tobie i ibuprom jest do niczego. i cicho przyznaję, że najlepiej, gdy obok jesteś Ty. Zapasowe serce, myśli, głowa. zapasowa przyszłość, zapasowe słowa. by mieć kogo przytulić, by mieć z kim świat oglądać. Niewidomi śnią, niemi myślą, głusi marzą... A czy ty patrząc widzisz?
#2620 |
Przyczajenie
|
wiem, ze nie lubicie prosb... ale moze ktoras z was wymysli cos..
moja babcia strasznie cierpi, umiera powoli, płacze bo żadne tabletki jej nie pomagaja... nie moge sie na nia patrzec jak sie zwija z bólu. moja mama tez ciagle placze i juz by bylo lepiej gdyby umarla babcia bo by tak nie cierpiała... ludzie wiecznie mowia ze wiecznie chodze zla, smutna ale jak ja mam byc szczesliwa gdy najblizsi cierpia i patrze na ich ból ... wymyslicie cos? z gory dziekuje |
![]() ![]() |
![]() |
#2621 |
Raczkowanie
|
hmm.. atmosfera jest jaka jest, ja myślę że nie ma co rozpaczać tylko trzeba coś z tym zrobić. Takie moje skromne zdanie : )
kochanee ♥ .Miłość do ciebie jest jak trucizna, wypiję ją z uśmiechem aż do dna. widocznie mam tendencje do bagatelizowania ważnych spraw . zapoczątkowałeś proces mojej demoralizacji . był dla niej czystą, prawdziwą przyjemnościa . krótko ścięte blond włosy , czekoladowe oczka i ten jego łobuzerski uśmiech .. tak , tego mi teraz trzeba . To czas zastanawiać się nad światem więc myśl ,podziel go na te cztery proste, zwykłe elementy woda, powietrze, ziemia, ogień, do czterech policz, teraz to podziel jutro ułożymy to w monolit. Szepnęła 'dziękuję', a dźwięk jej mowy kołysał jak kołysanka, uspakajał i jednocześnie orzeźwiał. Jedynie co mi pozostało to moje ironiczne spojrzenie. Jestem z niego dumna.
Edytowane przez Nensie Czas edycji: 2010-02-09 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2622 |
Raczkowanie
|
UWAGA ! Nasze "stare krowy" - bardzo zdolne zresztą
![]() ![]() ![]() ![]()
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#2623 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Cierpienie wymaga więcej odwagi niż śmierć .
![]() |
#2624 |
Przyczajenie
|
Zapałki naszych marzeń bezlitośnie gasi wiatr
Spójrz mi w oczy i do cholery powiedz, że mnie kochasz! Biała kawa z czarnym mlekiem. Wiesz, że słońce z deszczem tworzy tęczę ? Mój własny cytrynowy świat, w którym tylko Ty masz słodki smak <3 Kiedyś Ci to powiem.. Kiedyś Ci to pokażę.. Kiedyś tam pojedziemy.. To nasze Kiedyś nigdy nie nadeszło.. ![]() A wieczorami siedzimy na dachu i jemy gwiazdy plastikową łyżeczką <3 Możesz już wrócić.? Bo to już serio przestało być śmieszne! Nie chcę wycieczki dookoła świata , śniadania do łóżka , czy pierścionka z największym diamentem w Europie , nie marzę nawet o kolacji w ekskluzywnej restauracji , a potem o nocy w pięciogwiazdkowym pokoju , nie potrzebuję tego .. poza Tobą.
#2625 |
Raczkowanie
|
Mam małą prośbę, a raczej apel.. Jeśli mogłybyście oczywiście moje wspaniałości. ;** zamieszczajcie czasem jakieś smutne opisy, nie tyle miłosne, no i nie tyle co smutne, a takie wiecie, że wszystko nie tak, wszyscy wkurzają, wszystko do dupy. Możliwe czasem, że o niczym specjalnie szczególnym nie muszą być
![]() - wpadniesz do mnie na browara? - do Ciebie? - no co? - napijmy się wreszcie jak cywilizowani ludzie - to znaczy jak? - pod sklepem - doszedłem do wniosku, że trójkącik nie może składać się z dwóch kobiet i jednego faceta - dlaczego? - bo trójkąt nie może mieć dwóch kątów rozwartych Pomimo tego, że nie wierzysz w przypadki, powtarzam : To był po prostu zbieg okoliczności. Nigdy nie chciałam się w tobie zakochać. Samo tak jakoś wyszło... Naprawdę istota ludzka jest żałosna, skoro przywiązuje się do wszystkiego, co najgorsze. Sikanie i myślenie mają wiele wspólnego – pomyślał, wyłażąc z wozu i rozpinając zamek błyskawiczny spodni. Można odwlec jedno i drugie... ale nie na zawsze. King Jeśli wydaje ci się, że życie jest jak cytryna, rób lemoniadę. Edytowane przez apodyktyczna Czas edycji: 2010-02-09 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2626 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Polska młodzież w której siła W której chęć zaistnienia się rozwija To rap dla niej, który dla nas jest bezcenny Dla wariatów z polskich boisk i osiedli Wszystko idzie źle i nie masz dokad pójśc przyjaciół tłum rozproszy Cie .. ![]() Przyjdź do mnie jak ciepły dzień, obejmij mnie. Staram się nie myśleć o tym , że Ciebie tutaj nie ma Kolejna noc bezsenna w środku padam ze zmęczenia.. Nie szukaj rady mistrza, mistrza nie ma oświecić sam się musisz dzisiaj. Mogę mieć dom i tuzin mercedesów lecz i tak to zostawię kiedy zejdę do hadesu... Przekroczmy rzekę i odpocznijmy w cieniu drzew.. I stoję sam na sam z życiem i muszę coś zniszczyć! I tak brną w to razem, ale w przeciwne strony, Ona zagubiona i On zagubiony. Tego samego chcą i tak samo się boją, wielka miłość traktowana jak znajomość. Analizuje życiorys, historia czasem się powtarza, kto słucha niech uważa wokół ludzi o dwóch twarzach .;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2627 |
Raczkowanie
|
yyy..
Edytowane przez Nensie Czas edycji: 2010-02-09 o 14:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2628 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wyście chyba poszaleli ![]() Wszyscy 'stare krowy', 'nowe krowy' i Ci 'pośrodku' też. O. ![]() Bez offa.: tam gdzie pamięć jest niemożliwa - zostawiam Cię. Ej. Może mnie pokochaj - będziesz szczęśliwszy i uśmiechać się będziesz więcej.
![]() |
#2629 |
Rozeznanie
|
Na nic nie mam ochoty, tylko spać i spać, aż wszystko zniknie, cały ten burdel, szarość przed oczami... Odetchnąwszy, klnąc, idę ulicą ku nie wiem jakiemu celowi, z niemiłym uczuciem, że kręce się w kółko, ale czyż nie robie tak przez całe moje życie, chodze bez celu, krece się w kółko? I czy to właśnie nie jest życie? Panie, pomóż mi pamiętać.. kiedy mam naprawdę zły dzień i zdaje mi się, że wszyscy dookoła chcą mnie w****ić, niech nie zapomnę, że do zrobienia smutnego wyrazu twarzy potrzeba aż 42 mięśni, a tylko 4 do wyprostowania środkowego palca i powiedzenia im, że mogą mi skoczyć. Jeśli wpuszczasz kogoś na swoje terytorium, ryzykujesz, że ktoś ci tam nasika. Każdy jest odpowiedzialny za ochronę swoich życiowych granic. Po co czuć się lepiej? Jak czujesz się źle to masz ochotę wyć albo grać, bo jak siedzisz w dole i tak nie ma nic lepszego do roboty. Dlatego tak fajnie jest się dołować i uderzać w mroczne klimaty. Myślę jak pokręcone emo.
#2630 |
Zakorzenienie
|
czasami jestem małą, nieznośną histeryczką, która po jakimś czasie ma wszystko w dupie. kochać do nieprzytomności, i chodzić w Twoich butach. to co było już nie istnieje, wiesz ? cudownie byłoby gdyby można było nie oddychać i jednocześnie palić. sypiam, bo nie mogę zasnąć, a gdy już mi się to uda to śni mi się, że jesteś, albo co gorsza, że Ciebie nie ma. odkąd odszedłeś wszystko się za mną włóczy- rezygnacja, nuda i ta pieprz.ona bezsilność.
![]() |
#2631 |
Raczkowanie
|
RozowaSkeyterka o jeej zostałam nazwana 'naj talentem' dziękuję złotko cium.
![]() ![]() Wiesz, co chcę? Obudzić się z moją głową na Twoim brzuchu. Czuć nocą Twój oddech na mojej szyi. Twoją dłoń tulić. Ostatni widok wieczorem - Twe oczy. Kocham Cięę. Powiedz mi jaka jest różnica
między nadzieją, a oczekiwaniem bo moje serce tego nie rozumie Ciągle się rani o szkło oczekiwania ciągle się gubi we mgle nadziei. |
![]() ![]() |
![]() |
#2632 |
Rozeznanie
|
Więc może jeszcze raz...
wczesniej nikt chyba nie przeczytał... Uważam, ze te prośby nie były głupie. Chyba forum jest między innymi, zeby sobie pomagaĆ, zgadzam się, ze cytowanie jest bez sensu... _ZaagubiOna_ na prawdę bez urazy ale status na forum i ilośĆ postów nie powinny byĆ żadnym wyznacznikiem. Nie uważam sie za groom wie kogo ; D ale, chyba nie jest z nami, 'nowymi' aż tak źle.. Opisos : Nie patrz tak więcej. </3 Beatus qui tenet amor \szczęśliwi, którzy posiadają miłośĆ Życie to nie bajka ale można chyba czasem pobawiĆ się w Disneya ; ) " 'Don't worry, be happy ' i do przodu" Peja Żeby mnie poznać, musisz przyjść do mojego pokoju, zobaczyć wszystkie rysunki i przeczytać moje wiersze… "Co z tego wyniknie? Dam znaĆ, jak wymyślę..."
. Edytowane przez PaniJana Czas edycji: 2010-02-09 o 14:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2633 |
Raczkowanie
|
PaniJana ale od pomagania jest osobny watek ;] po to miedzy innymi stworzone, aby uniknac zamieszania na tym watku.
tak łatwo mnie zranić, pamiętaj. zabierz to wszystko co zdążyłeś mi dać, zabierz też miłość, nie chcę Cię znać.
You've got to lose inhibition - Romance your ego for a while Come on,give it a try Edytowane przez ForNothing Czas edycji: 2010-02-09 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2634 |
Przyczajenie
|
Witam;-) (Może komuś coś przypadnie do gustu) *Wrzuciłam uczucia do pralki by były czystsze, bardziej niewinne. *Żałosny, jesteś żałosny. Kreuj się dalej nędzna parodio człowieka. *Możesz przyjść przytulić mnie, pocałować, sprawić żebym poczuła się bezpieczna choć na chwile, zasnęła nie bojąc się jutra... * Kolejna łza płynie po policzku to tylko wspomnienie obietnicy miłości której nigdy nie dotrzymałeś * Najtrudniej jest dłoniom wytłumaczyć Twoja nieobecność
![]() |
#2635 |
Zadomowienie
|
o fuck . !
znów muszę nadrabiać ;/ aj dziewczynki .. gonicie ![]() ![]() _________________________ _____ każdą chwilę z Tobą spędzić chcę .. I tą dobrą , i tą złą . < 33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2636 |
Zakorzenienie
|
Dałam całą siebie, a Ty nie wziąłeś ani szczypty mnie.
Byłam dla Ciebie tylko zabawką. całuj moje usta. Patrz mi w oczy jak chcesz poznać prawdę... One są oknami myśli.. sufit mi sie wali. Nie musisz o nic pytać Jestem prawdziwa Autentyczność płynie w moich żyłach "Najważniejsze jest to, że jesteś Gdy możemy poczuć się wzajemnie!" |
![]() ![]() |
![]() |
#2637 |
Raczkowanie
|
cytaty.info.
Miłość tworzy nieistniejące ideały. Nędza się wpycha,miłość usycha. Prostactwo ludzkich wypowiedzi, potęguje bezpłodność mego mózgu. słowa "kocham Cię" nie zawsze równoważą się z tym co czuje serce. Dwoje zupełnie innych ludzi, żyjących w dwóch różnych światach, wyjętych z dwóch różnych bajek. Najlepsze chwile w życiu spędzali razem. Była jego pierwszym promykiem z rana, oraz ostatnim blaskiem księżyca wieczorem. Był jej powietrzem, siłą zachęcającą do życia. W każdym ich słowie kryła się nić kłamstwa. Nieugięte życie wciąż sprawdzało, na ile są silni, na ile mocno się kochają. Czas wszystko rozsypał. Przemienił uczucie w popiół, lecz jak Feniks powstało tylko jej. Błagała, by został, wiedząc, że gdy glądał się w tył, ona udawała, że nie widzi. Czasami pada po prostu zbyt wiele słów. Czasami potrafią one zranić, czasami nawet zabić. Wolę żyć z nadzieją w tej głupiej niepewności, niż usłyszeć słowa; Ja już nigdy nie wrócę.. W ociemniałej rzeczywistości gwałci mnie bezsens. Człowiek czuje się potrzebny, gdy usłyszy z ust drugiego: jak dobrze, że jesteś. Czasami po całym nieudanym dniu zdarza nam się coś wspaniałego. Chcemy wtedy krzyczeć, skakać a nawet tańczyć z radości. Starajmy się więc każdego dnia, by było lepiej.Żebyśmy każdego dnia byli jeszcze bardziej szczęśliwi. Nie jestem zła bo przegraliśmy, jestem zła bo znałam odpowiedź a nikt mnie nie słuchał. W życiu nie można mieć wszystkiego. Nie dwa razy. Desperackie czyny są niczym grzech. Czasem nie pozostaje nic innego jak tylko odejść nie odwracając się za siebie... Cyrklem na ręce, słowem na duszy... Panie w najgorszym razie spraw, by mi przebaczono. Człowiek potrafi przeliczać nie tylko złotówki na euro, lecz także wartość ludzkiego życia na lata więzienia. Czasem trzeba po prostu uciec od tego wszystkiego wokół. Zagłębić się w inny tajemniczy świat, i zrobić coś czego zwyczajnie by się nie zrobiło..
![]() |
#2638 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
no jasne, rozbierać, napadać i co jeszcze ? ![]() ![]() Cytat:
to ja dzisiaj spać nie idę ![]() ![]() Cytat:
dobrze moje zombie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() p.s. mnie najbardziej rozp.ierdala jak osoby, które są 1-4 miesiące i mówią że te ''nowe'' coś tam haha ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------ this is a world of dreams and reverie . /to jest świat snów i zamyśleń./ a strawberry avalanche crashed over me . ![]() /truskawkowa lawina zalała mnie./ deep in a sleepin` bag in your backyard when we woke up buried alive beneath a fruity landslide . ![]() /głęboko w torbie na waszym podwórku, kiedy obudziliśmy się pochowani żywcem, w dole owocowego osuwiska./ jestem diabłem na dnie szklanki, trzeba mnie pić do dna . ![]() this is not for u . /to nie jest dla Ciebie./ .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2010-02-09 o 15:21 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2639 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2640 |
BAN stały
|
PaniJana masz racje . z nami nie jest źle <bo ja tez do nowych siebie zalicze b jestem tu tylko 5 miesięcy> . przynajmniej nie z wszystkimi . tylko niektóre z nas nie przeczytały chyba regulaminu i powtarzają opis w co 2 poscie . ;/ więc to już jest lekka przesada . a co do pomysłu '_zaagubiOna_' to bez przesady bo przeciez kazda z nas jest sobie równa . jeśli tylko dodaje opisy UWAGA ! 'swojej' twórczości a nie wszystko co popadnie byle by dostać pochwałę. to by było na tyle . nie zaśmiecajmy już tym wątku ![]() i mam nadzieje. że te 'nowe', które bardzo dobrze wiedzą o które chodzi . <bo nie chodzi o wszystkie> bo chyba każda wie czy dodaje swoje opisy czy nie . niech się zastanowią czy chcą doprowadzić do zrujnowania tego forum. bo jak narazie są na dobrej drodze do tego . dziękuje ![]() . . . on odeszedł, a jej życiowe plany i marzenia nagle uległy w gruzach . bo wszystkie za barzdo z nim były związane. rozkochał . pobawił się i rzucił . i jeszcze powiedz mi, że powinnam się zgodzić by być jego przyjaciółką. ja i ty . bo nasza miłość wbrew pozorom istnieje. tak jak każdy nowy dzień rodzi nowe paranoje . tak i każda nowa noc rodzi nowe nadzieje na lepsze jutro . ' nie wyobrażam sobie życia bez...' . nie nie łudź się on nigdy nie powie Ci, że bez Ciebie . zawsze znajdzie się coś ważnejszego. czasami miała wielką ochotę usiąść sobie w kącie i popłakać . tak poprostu popłakać . dla niej nawet jego wymuszone 'cześć' było wszystkim . . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.