|
|
#2641 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
kamisha, drift, kochanaa, nensie, blondii69 <3
suve, be_kissable ? <3 modliszka4 - ostatni opis, mistrzostwo <3 borowiczanka nie krępuj się, bardzo dziękuje za takie wyróżnienie ![]() mam dziewięć liter, które nie chce się już w nic ułożyć. mów do mnie wcale, bo rozumiem Cię bez słów. owszem, mam skłonności do uwielbiania Cię. |
|
|
|
#2642 |
|
Rozeznanie
|
ForNothing dobrze, dobrze. Ale ... trochę brakuje mi czytania tutaj tego "Dziękuje kochana !" wystarczy tylko wprowadziĆ jakieś zasady, to wszystko...
"Znam te batalie walki serca z charyzmą..." "To piękno w oczach, pewnośĆ w krokach, nadzieja w sercu płonie jak holokaust" "Kiedyś zbudujemy nasz rajski ogród z liter..." "Idź swoja drogą, moich ścieżek nie deptaj idę z bliską mi osobą do naszego szczęścia" "I chociaż tak tracisz w oczach to coraz bardziej Cię pragnę" "Czasem mam ochotę powiedzieĆ "weź się szanuj" bo nie pasuje Ci, kotek ten sztuczny nurt ze stanów"
. Edytowane przez PaniJana Czas edycji: 2010-02-09 o 16:29 |
|
|
|
#2643 |
|
Przyczajenie
|
Heej .
![]() Może coś o tym, że podoba mi się jeden chłopak, ale żeby on się nie domyślił, że w opisie chodzi o niego .. ?
|
|
#2644 | ||
|
Zadomowienie
|
Związek to nie walka, lecz współpraca..
Cytat:
Według mnie to głupi pomysł. Nie powinnyśmy się dzielić. Cytat:
Jeśli Ty popadasz w paranoje, to ja też.. Wątek się psuje i okradam myszkę <3 |
||
|
|
|
#2645 |
|
Rozeznanie
|
co za bezsens. 'Brakuje mi starych krów... gdzie są moje stare krowy? bla, bla, to przez was nowe, bo już nie mam po co wchodzić na wizaż, bo nikt mi już nie liże tyłka' Boże.
It’s like you’re the swing set
To tak, że ty jesteś niezdecydowany So it’s got to be right Right? Więc będzie dobrze Prawda?
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#2646 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
od próśb jest osobny wątek nie zaśmiecajcie tego.moje serce, już nie należy do Ciebie. za późno już.
|
|
#2647 |
|
Zadomowienie
|
RozowaSkeyterka
martiska co do Waszych idiotycznych wypowiedzi - dajcie spokój? Jesteś. I musisz wiedzieć, że mi to wystarcza. Najgorsze dni to te, kiedy milczysz, kiedy telefon milczy, skrzynka jest pusta, a gadu nie ma po co włączać..
|
|
#2648 |
|
Raczkowanie
|
Borowiczanka, dziękuje ;>
__________________ Fuck your life, mine is fine real girls aren't perfect. ! I'm far for normal ; ) You think about yourself before you think about me. |
|
|
|
#2649 |
|
Raczkowanie
|
******* `kocham śnić o tym jak to kiedyś było na piekielnie fajne.. ale niestety "kiedyś" wyszło już mody. `pomimo, iż nie potrafię być idealna wiem, że ty kochasz mnie. ` - nie wiem czy wiesz, ale miłość nie polega na tym, że popiszemy sobie na gg i czasami wyślesz do mnie sms'a. ` kocham mówić Ci, że jesteś z każdym dnie co raz bardziej żałosny. ` - czemu życie jest takie niesprawiedliwe.?! - yyyy... to chyba ty jesteś niesprawiedliwa. - bo.? -bo. dziewczyno sama zniszczyłaś sobie to twoje "niesprawiedliwe życie" rzucając kogoś tak wyjątkowego. i kogoś kto Cię kochał. - ale mój przyjaciel powiedział, że widział jak całował sie z inną. - ale on powiedział tak bo tył zazdrosny. - ups.. - właśnie ups..` ` -wybacz mi, że tak wyszło. naprawdę nie chciałęm. - koleś twój czas się skończył. więc odwal się i spieprzaj.! - myślałem, że jesteś inna. - widocznie myślenie Ci szkodzi. nie rób tego więcej, bo w końcu zrobisz sobie krzywdę. ha.?! - taa. ` *******
Edytowane przez lemonessences Czas edycji: 2010-02-09 o 18:58 |
|
|
|
#2650 |
|
Rozeznanie
|
Lubię czekoladę. Lubię tez Ciebie.
Szli obok siebie brukowaną ścieżką. Chyba milczeli. Wiesz, sporo straciłeś! - dodała wyraźnie podekscytowana. - No dalej - powiedziała stanowczo - zabieraj się stąd! Wciągnęła do płuc zimowe powietrze i wybuchnęła śmiechem. PaniJana absurdalnie Ubóstwiam. )
|
|
|
|
#2651 |
|
Zadomowienie
|
RozowaSkeyterka - miło
Z4koch4na - okradam __________________
Potrzebuję miłości i uczuć prawdziwych, ale wolę nic nie mieć niż mieć coś na niby. Znów milczą usta i rozmowę przekładasz, bo powiedział, że nie lubi zdania "musimy porozmawiać". Życie potrafi zaskoczyć jak ruletka. Wiem, nie jestem ideałem. Ty masz to, co pozwala zostawić w tyle całą resztę świata, wszystkie niepotrzebne rzeczy.
|
#2652 |
|
Raczkowanie
|
absurdalnie <3
ja już się nic nie wypowiem na ten temat. ___ inwacja porywaczy ciał .
|
|
#2653 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam się nie udzielać, ale wkurza mnie już to co tu się wyrabia
Też jestem nowa, ale uważam, że dziewczyny mają rację czepiając się "nowych". Dziewczyny ogarnijcie się trochę i uspokójcie z prośbami (bo robicie same off'y) i z powtórkami co chwile... Wystarczy poczytać regulamin i pomyśleć od czasu do czasu... To nie boli naprawde...Rozpieprzacie całe forum i czasem aż nie chce się tu zaglądać ![]() To tyle... Sorry za uniesienie się, ale już mnie to wszystko denerwuje... Normalnie ręce i cycki opadają ![]() bez off Na dworze -10 a moje serce aż wrze z miłości do Ciebie... ![]() Rozpalasz nie tylko moje zmysły, ale także serce... I nie musze już patrzeć nigdy w niebo, bo niebo mam w Twoich oczach
|
|
#2654 |
|
BAN stały
|
Matko, nie wiem co tu się dziać zaczyna. Jestem z tych "nowych" bo pisze od kilku dni, ale pozwolę sobie zabrać głos bo opisy śledzę już ponad rok.
*Pomysł z podziałem też mi się nie podoba, zresztą nie wydaje mi się, żeby się tak wszyscy kwapili do podporządkowania mu. Przypominam, że jest to jednak forum i chcąc nie chcąc może się tu udzielać każdy kto się zarejestrował... *Co do cytowania postów- racja, tylko zajmuje niepotrzebnie miejsce, przecież nikt nie siedzi na kompie 24/h żeby cały czas być bieżąco z nowościami (chociaż pieron jeden wie). Wiem jakie to jest frustrujące gdy wchodzi się tu raz czy 2 razy dziennie i widzi mniej więcej 5-10 nowych stron. *Do chwalenia osób nic osobiście nie mam, jak mi się podobają opisy danej osoby to dlaczego mam nie powiedzieć, to jest w zasadzie 1 czy 2 linijki w całym poście, które naprawdę nie robią żadnej różnicy i na pewno jest to lepsze rozwiązanie niż wklejanie i cytowanie wszystkich opisów, które się nam spodobały. *Ostatnia kwestia- opisy. Wcale nie jest powiedziane, że wszystkie te, które mają więcej postów są lepsze od tych, które zaczynają. To jest już tylko i wyłącznie kwestia gustów. Jednej spodoba się to, na co druga w ogóle nawet nie patrzy, ale to już każdego indywidualna sprawa i ją najlepiej zostawić w spokoju, bo jak to mówią- o gustach się nie dyskutuje Wiem, że jesteście tutaj ze sobą bardzo zżyte i piszecie od bardzo, bardzo długiego czasu, więc jeśli widzicie coś strasznie rażącego piszcie wiadomości prywatne do nas, nowych- ja np. mogę to uszanować i jeśli przeszkadza Wam moja obecność, mogę przecież przestać pisać i będę tak jak kiedyś tylko przeglądać forum bez udzielania się. Aaa i na koniec przepraszam, że zajęłam Wam tyle miejsca, ale musiałam też powiedzieć co o tym myślę. i żeby nie robić off'a Łapała pocałunki wiatru i pieszczoty deszczu, a ubrana zawsze była w promienie słoneczne
Ofiaruję Tobie słońca łan Nie jestem już tą śliczną blondyneczką w niebieskim sweterku, jestem wyrachowaną suką z czerwoną pomadką na ustach Niewątpliwie było coś czarującego w jej oczach… tylko on nie wiedział jeszcze co Tupnęła nogą ale świat był dalej taki sam |
|
|
|
#2655 |
|
Przyczajenie
|
Na wiele sposobów można zabić człowieka, wiesz?
Ale jednak najgorszą zbrodnią jest Zabić Prawdziwą MIŁOŚĆ !!! Gdy poczujesz, że czegoś Ci brakuje, pomyśl: Pewien głupi i nieokrzesany (zawód, np. lekarz) Powiedział Ci wśród pieszczot, że pragnie się z Tobą Kochać. I oddać swoje ciało i duszę. Wszystko po to by Być Razem z Tobą ! - Nie pożegnasz się ? - Ciągle zadaje sobie to pytanie. - Może powinniśmy to zrobić ? Tak po prostu, pożegnać się na zawsze ? - Możemy spróbować, ale wiem, że i tak będę Cię szukał, gdziekolwiek i z kimkolwiek będziesz. Nigdy nie przejdzie mi przez gardło słowo, Żegnaj! - Chyba trzeba spróbować. Czuję do Ciebie to samo co ty do mnie. Pozostaje mi życzyć Ci dużo szczęścia. To brzmi ironicznie! Ale nie jest... Smutek który noszę będzie miał sens jeśli będziesz szczęśliwa. W takim razie spróbuję, ale zawsze będzie mi czegoś brak! Takie jakieś ode mnie może komuś coś się spodoba Jestem tu nowa. Mam na imię Ramona Pozdrawiam |
|
|
|
#2656 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam, że dodałam kolejny post..
__________________ ` w miłości często zdarzają się kolizje. ` nie potrafię zrozumieć Ciebie, ale za to rozumiem twoje serce. ` najlepszą rzeczą, jaką możesz zrobić w tej chwili to posłuchać i spróbować zrozumieć siebie.
Edytowane przez lemonessences Czas edycji: 2010-02-09 o 17:33 |
|
|
|
#2657 |
|
Raczkowanie
|
Co się stało z wizażem? dlaczego tu jest tak.. dziwnie.. ?
Kobiety młode, ograniczcie się z wpisami, bo robi się harmider... Tak się czuję. Jak szerszeń w słoiku. Widzę w Twoich oczach, że nie możesz już tak dalej.. Choć bez Ciebie mój świat, sensu nie ma, muszę ****a żyć. Mamy plany na Finish.
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem pewna, że byłabym zdolna poznać Cię tylko po ustach.
Ludzie uśmiechają się, ale ilu wśród nich jest szczęśliwych? Jak mam zły dzień jestem zbyt ostra, nawet dla bliskich. Gdzieee mi tu z tym jęzorem kur_wa? Ludziom wydaje się być dziwna, bo piszę do nich bez emot. Ty nie zwracasz na to uwagi. Ważne dla Ciebie są słowa, a nie średnik i pe. martiska- dziękuję ; ).
|
#2659 |
|
Raczkowanie
|
martiska - zgadzam się z Tobą. Ja też przyjmę każdą uwagę na swój temat.
Coś się dzieje.. jesteś blisko, a ja nie czuję Cię! Wszystko się wali, co jest nie tak, strasznie jest mi Cię brak! Kiedy wrócisz? Kolejny raz w moje ramiona sie rzucisz! Patrząc w lustro zobaczę tą twarz, tą którą za piękną masz!
|
|
#2660 |
|
Rozeznanie
|
Nawet nie zaprzeczałeś .. Wszystko stało się jasne ..
Zdecydowanie masz mnie w garści Walentynki - i wszyscy zdesperowani szukają drugich połówek . już nigdy nie będzie idealnie, taak jak było z tobą . Chcą abyś zgubił sam siebie w pogoni, Goniąc fikcyjne szczęście, czas swój trwonił . - nie komentuje tego całego ' zamieszania ' na forum . :|
|
#2661 |
|
Rozeznanie
|
Guziczek zaś powraca <3
miłość to piękna choroba. jeżeli i Ty ją złapiesz to będzie nasza wspólna epidemia. hm, ten zapach Twojej koszulki, unoszący się spod samej szyi lawiruje w moim pokoju. nie myślę, nie pragnę, nie tęsknie. ja tylko czasami wspominam, a to przecież nic takiego. gdy jestem z Tobą czuję się jakbym prowadziła rower bez hamulców. na temat bezsensownych wypowiedzi odzywać się nie będę bo aż ręce opadają .
|
#2662 |
|
Rozeznanie
|
żałosne jesteście z tymi przemowami, jeszcze nikomu nic to nie dało
________ próbuję znaleźć swoje miejsce na dnie puszki Heinekena spirit, vodka, beer and wine they will make you fucking high
|
#2663 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuje za każdą pochwałę ;** kradnijcie, kradnijcie <33
- to ja Cię będę nazywał Kicia ![]() - Ey...Z której strony ja Ci kota przypominam ? ; ] Dosyć mała, Ogarnij się, przecież na jednym frajerze świat się nie kończy ; dd nadal zbyt mała by dosięgnąć gwiazd. Oddałabym ostatnią kostkę mojej ulubionej czekolady, byle byś był mój... - Złodziej. ; pp - gdzie ? - Popatrz w lustro to zobaczysz ![]() - a co ja ukradłem ? ;p - Moje serce. ! Chce spojrzeć w lustro i zobaczyć znów tą zwariowaną optymistkę, a nie smutną dziewczyny, upadłego anioła, który boi się powstać. " Zostało tylko echo, Ciebie już tu nie ma nie zmienimy już nic..." (Pih - echo)
|
#2664 |
|
Raczkowanie
|
otojest - kocham Cię za to co napisałaś :)
dajcie sobie święty spokój bo jak narazie to WY zaśmiecacie wątek ! jak tak dalej pójdzie to same tęposzki zostaną które regulaminu ze zrozumieniem nie potrafią przeczytać ;o i się więcej na ten temat nie wypowiadam jak bum cyk cyk ;d przy Tobie Ania z Zielonego Wzgórza to niemowa
już jako małe dziecko podsłuchiwałam rozmowy dorosłych i śmiałam się najpierw głośno, a potem tylko w myślach
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2010-02-09 o 18:20 |
|
|
|
#2665 |
|
Rozeznanie
|
jest źle. mam wrażenie, że gęstnieje mi krew w żyłach. chce iść gdzieś, gdziekolwiek. paląc siódmego papierosa udawać, że zapomniałam.
nie pozwolisz mi się poddać, prawda kochanie? nie zrozum mnie źle gdy mówię Ci że nie czuję nic. przecież nadal mocno trzymam Twoją dłoń. to dziwne uczucie nazywam 'niezrozumienie'. ot tak bo nie wiem jak nazwać je inaczej. więc to niezrozumienie stało się częścią mnie a może nawet wypełniło mnie całą, czuję je w każdej nanosekundzie, nie pozwala mi normalnie funkcjonować. nazwij jakoś to niezrozumienie, dodaj mu odrobinę romantyzmu. wypijając dziewiąty kieliszek wódki z wyższej półki mogę nawet uwierzyć w miłość. całkiem spokojnie wypiję kawę. dopiero później przewiduję wybuch emocji.
|
#2666 |
|
Raczkowanie
|
myszka23101 - świetne opisy! <3
PIH "Echo" - też lubisz tę piosenkę? jest piękna, prawda? _______________ >Ej! Ty! Przystojny brunecie o zielonobrązowych oczach! Dlaczego codziennie kradniesz moje mysli?! ;** >Jesli sie zgodzisz... to zamknę Cie w moim serduszku... i "zgubię" klucz... zebys nigdy nie mogł z niego wyjsc...! A nastepnie wymienię zamki z Twoim sercu, a klucza nikomu nie oddam! ;** >Dla Ciebie nawet jabłko z gruszy zerwę! ![]() z piosenek : >intuicja podpowiada ze wpakuję się w kłopoty! >Otworzyły się dla mnie wrota przeznaczenia >Wyznam teraz skrycie ze to miłosc od pierwszego spojrzenia! >Chcę cie dotknąĆ, pocałowaĆ! chce Cie mieĆ na zawsze, chce sie Tobą opiekowaĆ! ... |
|
|
|
#2667 |
|
Zadomowienie
|
Potraktowaliśmy miłość jak sport, końcowy cios uderzył tak nisko
Pamiętam jak dotykaliśmy nieba Każdej nocy czuję łzy aniołów Bezgraniczna wszechobecność ciebie w moim świecie
|
#2668 |
|
Rozeznanie
|
wróciłam . wróciłam ...dziękuje za wszystkie pochwały moje myszki i widzę tu dużo nowych.. ah miło .witam słodko ![]() otojest powinnam absurdalnie - powalacie zainspirowani chwilą Spotkałam go gdy wyszłam na obiad w piątek wieczorem naprawdę poprawił mój apetyt pomiędzy tym światem i wiecznością jest twarz którą masz nadzieję zobaczyć Szczerze to nie wiem gdzie w końcu skończę i nie będę nawet liczyć dni Jednego jestem pewna - nie będę poruszać się szybko w całkowitej mgle świeczka na stole i cienie na ścianie ty śniąc odpowiadasz na moje sny Nie ma nikogo gdy światło gwiazd rozwiało w około Skakanie po śladach połamanej kandyzowanej trzcinie |
|
|
|
#2669 |
|
Przyczajenie
|
Myślisz, że wspomnienie rozbite na tysiąc kawałków przestaje być wspomnieniem? A może ma się zamiast jednego tysiąc wspomnień?
Jeśli tak, to myślisz, że teraz każde z tego tysiąca będzie bolało z osobna? |
|
|
|
#2670 |
|
Raczkowanie
|
Borowiczanka - dzięki Borowiku
babycham - gdzie jesteś kotku ? __________
jestem tak leniwa w miłości , dlatego nie mogę jej znaleźć. podaj mi rękę i odejdź z uśmiechem na twarzy jak na gówniarza przystało. Najbardziej lubiłam gdy wpychał mi się pod parasolkę i przenosił nad kałużami, żeby mi przypadkiem trampki nie zmokły. I jak mówił, że idziemy na wycieczkę i brał mnie za rękę i z impretem na mnie wpadał, mówiąc, że takie wycieczki są najlepsze. miłość powinna być tezą , aby każdy mógł podać kilka argumentów na jej potwierdzenie. a dziś piszę nekrolog naszej miłość, nie przyjmuję kondolencji.
- powiedz jeszcze, że jakbyś dostała bukiet stokrotek z trawnika nie wyśmiałabyś go? - a nawet więcej zaczęłabym się zastanawiać dlaczego tak późno pojawia się w moim życiu ktoś tak wyjątkowy. / Paralogiczna ![]() W ♥ 22.08.2011r. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.

nie zaśmiecajcie tego.

)

Jestem tu nowa. Mam na imię Ramona