|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#8881 |
Rozeznanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Dziewczynki a ja troche na inny temat
![]() Czy mogłam sie zarazic ospą od córy,w dzieciństwie chorowałam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8882 |
Kazar Lady
|
mimi - nie możesz drugi raz złapać ospy ten wirus może cię poczestować półpaścem tylko
|
![]() ![]() |
![]() |
#8883 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny ja byłam 2 dni temu na wizycie u chirurga i mam już wyznaczony termin na koniec marca z tym, że też do początku marca mam wybrać sobie rozmiar i firmę implantów. I tu potrzebuję waszej pomocy :P a więc tak: mam wzrostu 173 cm i jesteb bardzo szczupła i dr zaproponował mi na początek firme Mentor i 300cc ale ja się oczytałam na tych forach,że później dziewczyny mają niedosyt i chcą większe i zaproponowałam mu sama 350 :/ i on gdzieś tam sobie posprawdzał i powiedział,że takie jeszcze możemy zrobić i tylko teraz pytanie czy,któraś sobie takie robiła i czy nie będa dla mojej budowy za duże i czy nie przeżyję szoku hehe bo nie będę ukrywała,że teraz mam nie wiele czyli A
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- aha dodam jeszcze ,że zdecydowałam się na profilowane a nie okrągłe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8884 |
BAN stały
|
Droga Nieznajoma witaj
![]() Poprosimy o twoja wyjsciowke na poczatek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8885 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8886 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8887 |
Kazar Lady
|
Mimi czytasz na portalu medycznym ? Z tego co ja sie orientuje to nie można drugi raz..ale nie podważam Twoich słów..chcesz poszukam w książce...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8888 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
a skąd kochana mamy wiedziec czy nie beda za male/duze skoro nikt cie tu nie widział??ja proponuje przewertowanie wątku,również poprzednie czesci ![]() ![]() a jak juz bardzo bedziesz chciała to wyślesz swoja wyjściówke np.do Horo,MyaDiva,Listopadowa i ci napewno doradzą. Inne cycole mozna pooglądac wpisując w googlach breast augmentation foto ,proste jak smazenie frytek ![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- oby Tini,oby Cytat:
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3175341 http://www.e-medycyna.net/choroby-za...-wietrzna.html to tak na szybko ![]() zobacze do jutra co sie bedzie działo,tabletki mam -córa dostała,ale podobno działają tylko przed wykwitem krost teraz wszystko juz mi swedzi ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#8889 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8890 |
Rozeznanie
|
widze ze jest post 8890 i nikt nas nie zamyka...olali...?
na kolorowe płatki,zdenerwowałam sie ide zajorac... Edytowane przez mimi44 Czas edycji: 2010-02-09 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#8891 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A u jakiego doktorka bylas ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8892 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale ![]() ![]() czym sie zdenerwowalas?
![]() |
#8893 |
Kazar Lady
|
Mimi i to co podałas z medycyny jest napisane tak jak ja Ci pisałam ospa raz a potem półpasiec...gdzie Ty wyczytałaś ze drugi raz możesz w tym linku oprócz kafeterii oczywiście..
a tak w ogóle to nie nakręcaj sie moze to uczulenie czy cooo |
![]() ![]() |
![]() |
#8894 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie robimy tego na dwa lata (raczej ![]() i lepiej doinwestować wcześniej, niż później mieć problemy ![]() Mimi, moja Mama miała coś w podobie do tego co opisujesz, ale z leciutkiego wysypu w ciągu chyba jednego dnia zrobiła jej się jakaś zmiana na twarzy i lekarz orzekł, że to ten cały półpasiec - dostała heviran i przykaz nie wychodzić z domu przez dwa tyg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8895 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nieznajoma zaoszczedzisz na tańszych dziś a jak coś sie stanie z wkładką to bedziesz musiała znowu miec na op.+bol+nerwy wiec tu nie widze oszczedzania ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#8896 |
Raczkowanie
|
Samii ![]() ![]() ktoś pytał o moje blizny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() blizny na otoczce,brodawki schowane w biustonoszu,biustonosz pod bluzką więc wszystko cacy,co ja się tam będę przejmowała,blizny to pikuś- Pan Pikuś -ja się wciąż martwię malejącym rozmiarem,ja juz nie wyciągam miary krawieckiej,bo boję się,ze tam o kolejny cm bedzie mniej ![]() w związku z powyższym ja proponuję,żeby co bogatsze osoby podczas rozliczania sie ze skarbówką przekazały 1% na szczytny cel, czyli powiększenie mojego powiększonego biustu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8897 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() blizny masz super! jak sobie pomyślę.. że mogłam do kubasika przed jeszcze pojechać... ![]() ![]() ślicznie jest - dobrze swoją drogą, ze tych mniejszych Ci nie dał ![]() Mimi, to zwolnienie to chyba było żeby nie zarażać, ale nie pamiętam.. w każdym razie nikt się nie zaraził z nas ![]() ![]() ![]() odstaw wszelkie mazidła i obserwuj, moze zniknie ![]() Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-02-09 o 17:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#8898 |
Raczkowanie
|
Tak Samii przy moich 335 nosze rozmiarek tylko 32D,no może DD ,a Wy w tej rozmiarówce to w połowie alfabetu jesteście F G H I J K
|
![]() ![]() |
![]() |
#8899 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale ja to F to noszę polskie i 65 ![]() miałaś sporą wyjściówkę, może jeszcze się układają i jak się już uleżą i ułożą, to trochę zaplusują w centymetrach ![]() podobno koło dwóch lat po zabiegu uważa się, że nowy biust jest za duży wręcz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8900 |
Raczkowanie
|
Kupiłam na allegro jeden biustonosz M&S ceriso w rozmiarze 65F i jak przesyłka dotarła,jak otworzyłam paczuszkę,wyjęłam i przymierzyłam to stwiedziłam ,ze z tego to dwa czepki na głowę mogę zrobić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8901 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale oczywiście każdy ma swoje zadnie na temat wygladu swoich cycków |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8902 |
Raczkowanie
|
Ja tylko chciałam osiagnąć obwód w biuście 90,91 cm a mam 88 a moze juz mniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#8903 |
Kazar Lady
|
Meduza ja mam 91 w biuscie tak bez nadymania sie tylko na luźno i staniki 65F 70 E 70 F są na mnie idealne..G to juz dla mnie za wielkie..
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8904 |
Raczkowanie
|
o te 3 cm mi chodzi,myślę,ze byłabym zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8905 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Oto jakiego sms o 10.44 dostałam: Jestem po ![]() Buziak. To jest sms którego nie będę pamiętała ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli operacja zaczęła się - 9 a macetrata już przed 11 sms puszczała to jest dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Listopadowa może dziś do maceratki zajżała więc wyglądam jej z niecierpliwością ![]()
#8906 |
Kazar Lady
|
no ja jestem lepsza..mnie chodzi o 3 milimetry
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- hihihi no ja dzwoniłam i potem nie pamiętałam.. zdrówko Maceraty - za jej nowe przody ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8907 |
Zadomowienie
|
.
Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-02-09 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#8908 |
Raczkowanie
|
ja mówiłam o dodatkowych 3 cm w obwodzie o Ty Misiu o mm w projekcji,jeśli chodzi o projekcję, to chciałabym mieć przynajmniej 5.8 czyli cm więcej niż mam teraz
|
![]() ![]() |
![]() |
#8909 |
Raczkowanie
|
Ja pod biustem mam 74-75 a staniki 80 są na mnie trochę ciasnawe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8910 |
Przyczajenie
|
u Chromińskiego w Lublinie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:15.