Dot.: Powiększanie piersi cz.4 - Strona 297 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-09, 15:48   #8881
mimi44
Rozeznanie

GG do mimi44
Dot.: Powiększanie piersi cz.4

Dziewczynki a ja troche na inny temat
Czy mogłam sie zarazic ospą od córy,w dzieciństwie chorowałam .Tzn.wiem ze to rzadkość ale mozna,ale jak to sie objawia?czy znowu wysypka?Bo dzis TZ mówił ze mnie na plecach obsypało jak 15latke a ja baardzo rzadko mam cokolwiek na plecach,a teraz patrze ze i na brzuchu coś wylazło!?no i czy to moze byc znowu ospa czy uczulenie jakieś....a tu juz i autosugestia chyba zadzialala bo leb zaczoł bolec..
mimi44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 16:00   #8882
Miskaa78
Kazar Lady

mimi - nie możesz drugi raz złapać ospy ten wirus może cię poczestować półpaścem tylko

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 16:05   #8883
nieznajoma7
Przyczajenie

hej dziewczyny ja byłam 2 dni temu na wizycie u chirurga i mam już wyznaczony termin na koniec marca z tym, że też do początku marca mam wybrać sobie rozmiar i firmę implantów. I tu potrzebuję waszej pomocy :P a więc tak: mam wzrostu 173 cm i jesteb bardzo szczupła i dr zaproponował mi na początek firme Mentor i 300cc ale ja się oczytałam na tych forach,że później dziewczyny mają niedosyt i chcą większe i zaproponowałam mu sama 350 :/ i on gdzieś tam sobie posprawdzał i powiedział,że takie jeszcze możemy zrobić i tylko teraz pytanie czy,któraś sobie takie robiła i czy nie będa dla mojej budowy za duże i czy nie przeżyję szoku hehe bo nie będę ukrywała,że teraz mam nie wiele czyli A a najbardziej byłabym wdzięczna gdyby,któraś takie miała i przesłała mi foteczki na maila (którego juz podam jak się,któraś zdecyduje) łatwiej było by mi podjąc decyzję. I druga sprawa tak za jednym zamachem heh bo oprócz firmy Mentor podał mi jeszcze inne tylko tańsze bo byłam przygotowane na niższą kwote całej operacji. I kolejne pytanko do was czy któraś miała zamiast Mentorafirmę ( Negor , Pertese lub Politech Silimed?) pliss dajcie znać bo to jednak jest bardzo ważne bo nie wiem czy jeśli te inne są na nic to czy mam się zapożyczać:P hehe pozdrawiam i czekam na odpowiedzi

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

aha dodam jeszcze ,że zdecydowałam się na profilowane a nie okrągłe
nieznajoma7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 16:09   #8884
TiNi87
BAN stały

Droga Nieznajoma witaj
Poprosimy o twoja wyjsciowke na poczatek
TiNi87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 16:11   #8885
mimi44
Rozeznanie

GG do mimi44

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
mimi - nie możesz drugi raz złapać ospy ten wirus może cię poczestować półpaścem tylko
qrde Miska własnie czytam w googlach ze mozna drugi raz i znowu wysypka je....żeszzzz..... za co?bo se cycki zrobiłam to teraz krosty na ryju bede miala buuuu......
Stary 2010-02-09, 16:13   #8886
TiNi87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mimi44 Pokaż wiadomość
qrde Miska własnie czytam w googlach ze mozna drugi raz i znowu wysypka je....żeszzzz..... za co?bo se cycki zrobiłam to teraz krosty na ryju bede miala buuuu......
Moze zwykle uczulenie na cos ??Zbieg okolicznosci z ospa cory
TiNi87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 16:14   #8887
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Mimi czytasz na portalu medycznym ? Z tego co ja sie orientuje to nie można drugi raz..ale nie podważam Twoich słów..chcesz poszukam w książce...

Stary 2010-02-09, 16:22   #8888
mimi44
Rozeznanie

GG do mimi44

Cytat:
Napisane przez nieznajoma7 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny ja byłam 2 dni temu na wizycie u chirurga i mam już wyznaczony termin na koniec marca z tym, że też do początku marca mam wybrać sobie rozmiar i firmę implantów. I tu potrzebuję waszej pomocy :P a więc tak: mam wzrostu 173 cm i jesteb bardzo szczupła i dr zaproponował mi na początek firme Mentor i 300cc ale ja się oczytałam na tych forach,że później dziewczyny mają niedosyt i chcą większe i zaproponowałam mu sama 350 :/ i on gdzieś tam sobie posprawdzał i powiedział,że takie jeszcze możemy zrobić i tylko teraz pytanie czy,któraś sobie takie robiła i czy nie będa dla mojej budowy za duże i czy nie przeżyję szoku hehe bo nie będę ukrywała,że teraz mam nie wiele czyli A a najbardziej byłabym wdzięczna gdyby,któraś takie miała i przesłała mi foteczki na maila (którego juz podam jak się,któraś zdecyduje) łatwiej było by mi podjąc decyzję. I druga sprawa tak za jednym zamachem heh bo oprócz firmy Mentor podał mi jeszcze inne tylko tańsze bo byłam przygotowane na niższą kwote całej operacji. I kolejne pytanko do was czy któraś miała zamiast Mentorafirmę ( Negor , Pertese lub Politech Silimed?) pliss dajcie znać bo to jednak jest bardzo ważne bo nie wiem czy jeśli te inne są na nic to czy mam się zapożyczać:P hehe pozdrawiam i czekam na odpowiedzi

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

hej
a skąd kochana mamy wiedziec czy nie beda za male/duze skoro nikt cie tu nie widział??ja proponuje przewertowanie wątku,również poprzednie czesci są tam foteczki i mniejszych i większych
a jak juz bardzo bedziesz chciała to wyślesz swoja wyjściówke np.do Horo,MyaDiva,Listopadowa i ci napewno doradzą.
Inne cycole mozna pooglądac wpisując w googlach breast augmentation foto ,proste jak smazenie frytek

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:
Napisane przez TiNi87 Pokaż wiadomość
Moze zwykle uczulenie na cos ??Zbieg okolicznosci z ospa cory
oby Tini,oby

Cytat:
Mimi czytasz na portalu medycznym ? Z tego co ja sie orientuje to nie można drugi raz..ale nie podważam Twoich słów..chcesz poszukam w książce...
czytam tak np.:
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3175341
http://www.e-medycyna.net/choroby-za...-wietrzna.html
to tak na szybko jajca....
zobacze do jutra co sie bedzie działo,tabletki mam -córa dostała,ale podobno działają tylko przed wykwitem krost
teraz wszystko juz mi swedzi
Stary 2010-02-09, 16:26   #8889
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
hej
a skąd kochana mamy wiedziec czy nie beda za male/duze skoro nikt cie tu nie widział??ja proponuje przewertowanie wątku,również poprzednie czesci są tam foteczki i mniejszych i większych
a jak juz bardzo bedziesz chciała to wyślesz swoja wyjściówke np.do Horo,MyaDiva,Listopadowa i ci napewno doradzą.
Inne cycole mozna pooglądac wpisując w googlach breast augmentation foto ,proste jak smazenie frytek

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

czytam tak np.:
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3175341
http://www.e-medycyna.net/choroby-za...-wietrzna.html
to tak na szybko jajca....
zobacze do jutra co sie bedzie działo,tabletki mam -córa dostała,ale podobno działają tylko przed wykwitem krost
teraz wszystko juz mi swedzi

konkrecik Mimi

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 16:28   #8890
mimi44
Rozeznanie

GG do mimi44

widze ze jest post 8890 i nikt nas nie zamyka...olali...?

na kolorowe płatki,zdenerwowałam sie ide zajorac...

Edytowane przez mimi44
Czas edycji: 2010-02-09 o 16:31
Stary 2010-02-09, 16:33   #8891
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:

A u jakiego doktorka bylas ?
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-09, 16:33   #8892
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
widze ze jest post 8890 i nikt nas nie zamyka...olali...?

na kolorowe płatki,zdenerwowałam sie ide zajorac...
tez sie nad tym zastanawialam
ale bo nas wyrzuca i pojdziemy do kata
czym sie zdenerwowalas?

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 16:34   #8893
Miskaa78
Kazar Lady

Mimi i to co podałas z medycyny jest napisane tak jak ja Ci pisałam ospa raz a potem półpasiec...gdzie Ty wyczytałaś ze drugi raz możesz w tym linku oprócz kafeterii oczywiście..
a tak w ogóle to nie nakręcaj sie moze to uczulenie czy cooo

Stary 2010-02-09, 16:38   #8894
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
I kolejne pytanko do was czy któraś miała zamiast Mentorafirmę ( Negor , Pertese lub Politech Silimed?) pliss dajcie znać bo to jednak jest bardzo ważne bo nie wiem czy jeśli te inne są na nic to czy mam się zapożyczać:P
moim zdaniem na tego typu usługach nie ma sensu oszczędzać
nie robimy tego na dwa lata (raczej ) tylko na znacznie, znacznie dłużej
i lepiej doinwestować wcześniej, niż później mieć problemy

Mimi, moja Mama miała coś w podobie do tego co opisujesz, ale z leciutkiego wysypu w ciągu chyba jednego dnia zrobiła jej się jakaś zmiana na twarzy i lekarz orzekł, że to ten cały półpasiec - dostała heviran i przykaz nie wychodzić z domu przez dwa tyg
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 16:52   #8895
mimi44
Rozeznanie

GG do mimi44

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
tez sie nad tym zastanawialam
ale bo nas wyrzuca i pojdziemy do kata
czym sie zdenerwowalas?
wysypką agnes ,jam ogólnie spokojna jak wąż..

Cytat:
Mimi i to co podałas z medycyny jest napisane tak jak ja Ci pisałam ospa raz a potem półpasiec...gdzie Ty wyczytałaś ze drugi raz możesz w tym linku oprócz kafeterii oczywiście..
a tak w ogóle to nie nakręcaj sie moze to uczulenie czy cooo
Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość
moim zdaniem na tego typu usługach nie ma sensu oszczędzać
nie robimy tego na dwa lata (raczej ) tylko na znacznie, znacznie dłużej
i lepiej doinwestować wcześniej, niż później mieć problemy

Mimi, moja Mama miała coś w podobie do tego co opisujesz, ale z leciutkiego wysypu w ciągu chyba jednego dnia zrobiła jej się jakaś zmiana na twarzy i lekarz orzekł, że to ten cały półpasiec - dostała heviran i przykaz nie wychodzić z domu przez dwa tyg
dzieki dziewczyny zobacze co do jutra bezdie sie dzialo,nie jestem panikarą ale nie podoba mi sie ,znowu zwolnienie a ja juz w domku siedziec nie moge-kota dostaje.

Nieznajoma zaoszczedzisz na tańszych dziś a jak coś sie stanie z wkładką to bedziesz musiała znowu miec na op.+bol+nerwy wiec tu nie widze oszczedzania Pozatym anatomiczne są o jakies 2tys. drozsze zawsze Co do wkladek i firm to była tu rozmowa jakieś ...... 30-50str.temu wiec jak poczytasz to wtedy pytaj dalej a napewno kazda sprobuje ci pomóc jesli coś nie dokońca jasne
Stary 2010-02-09, 16:57   #8896
meduza31
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość

Meduzia..... uwielbiam Twoje teksty

Samii ja tak mało tutaj piszę a jak już to takie głupoty,bo wpierw piszę a dopiero potem myślę i dlatego..... teraz sie Was wstydzam

ktoś pytał o moje blizny?nic z nimi nie robię,nie smaruję,nie cuduję,kasy nie mam na drogie mazidła,żyję wyłącznie z pensji mojego Sprężynowca (wiecie o kim mowa,nie?);

blizny na otoczce,brodawki schowane w biustonoszu,biustonosz pod bluzką więc wszystko cacy,co ja się tam będę przejmowała,blizny to pikuś- Pan Pikuś -ja się wciąż martwię malejącym rozmiarem,ja juz nie wyciągam miary krawieckiej,bo boję się,ze tam o kolejny cm bedzie mniej

w związku z powyższym ja proponuję,żeby co bogatsze osoby podczas rozliczania sie ze skarbówką przekazały 1% na szczytny cel, czyli powiększenie mojego powiększonego biustu
meduza31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 17:04   #8897
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meduza31 Pokaż wiadomość
Samii ja tak mało tutaj piszę a jak już to takie głupoty,bo wpierw piszę a dopiero potem myślę i dlatego..... teraz sie Was wstydzam
eeeeeeeetam!

Cytat:
w związku z powyższym ja proponuję,żeby co bogatsze osoby podczas rozliczania sie ze skarbówką przekazały 1% na szczytny cel, czyli powiększenie mojego powiększonego biustu

blizny masz super!
jak sobie pomyślę.. że mogłam do kubasika przed jeszcze pojechać...
ślicznie jest - dobrze swoją drogą, ze tych mniejszych Ci nie dał jeśli teraz masz niedosyt, to co by było z tymi 275cc jeśli dobrze pamiętam..

Mimi, to zwolnienie to chyba było żeby nie zarażać, ale nie pamiętam.. w każdym razie nikt się nie zaraził z nas główka do góry, moze to tylko uczulenie (nie używałaś czasem ostatnio płynu do kąpieli Ziai..? mnie po nim tak swędziały nogi i ręce, że masakra
odstaw wszelkie mazidła i obserwuj, moze zniknie

Edytowane przez Samiii
Czas edycji: 2010-02-09 o 17:06
Stary 2010-02-09, 17:11   #8898
meduza31
Raczkowanie

Tak Samii przy moich 335 nosze rozmiarek tylko 32D,no może DD ,a Wy w tej rozmiarówce to w połowie alfabetu jesteście F G H I J K
Stary 2010-02-09, 17:15   #8899
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Tak Samii przy moich 335 nosze rozmiarek tylko 32D,no może DD ,a Wy w tej rozmiarówce to w połowie alfabetu jesteście F G H I J K
Twoje wkładki są całkiem podobne do moich - moje mają 11,5cm średnicy i 4,7 chyba projekcji
ale ja to F to noszę polskie i 65
miałaś sporą wyjściówkę, może jeszcze się układają i jak się już uleżą i ułożą, to trochę zaplusują w centymetrach

podobno koło dwóch lat po zabiegu uważa się, że nowy biust jest za duży wręcz co prawda to było pisane do tej biedulki co z wkładkami 255 czy coś nosi te same staniki, ale kto wie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-09, 17:27   #8900
meduza31
Raczkowanie

Kupiłam na allegro jeden biustonosz M&S ceriso w rozmiarze 65F i jak przesyłka dotarła,jak otworzyłam paczuszkę,wyjęłam i przymierzyłam to stwiedziłam ,ze z tego to dwa czepki na głowę mogę zrobić
Stary 2010-02-09, 17:29   #8901
KUBUŚ
Raczkowanie

Cytat:
tylko że ,, one,, sa trochę wyższe niż ty, wyobrażasz sobie siebie z rozmiarem G , najpierw wchodzą cycki a póżniej ty.
Ale oczywiście każdy ma swoje zadnie na temat wygladu swoich cycków
KUBUŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 17:33   #8902
meduza31
Raczkowanie

Ja tylko chciałam osiagnąć obwód w biuście 90,91 cm a mam 88 a moze juz mniej.
Stary 2010-02-09, 17:36   #8903
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Ja tylko chciałam osiagnąć obwód w biuście 90,91 cm a mam 88 a moze juz mniej.
Meduza ja mam 91 w biuscie tak bez nadymania sie tylko na luźno i staniki 65F 70 E 70 F są na mnie idealne..G to juz dla mnie za wielkie..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-09, 17:42   #8904
meduza31
Raczkowanie

o te 3 cm mi chodzi,myślę,ze byłabym zadowolona
Stary 2010-02-09, 17:47   #8905
MyaDiva
Zakorzenienie

Witam
Oto jakiego sms o 10.44 dostałam:

Jestem po
Buziak.
To jest sms którego nie będę pamiętała

Jeśli operacja zaczęła się - 9 a macetrata już przed 11 sms puszczała to jest dobrze Toaścik wznoszę by nie cierpała i szybko nam swoje śliczności przedstawiła

Listopadowa może dziś do maceratki zajżała więc wyglądam jej z niecierpliwością

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 17:49   #8906
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
o te 3 cm mi chodzi,myślę,ze byłabym zadowolona
no ja jestem lepsza..mnie chodzi o 3 milimetry
i też będę zadowolona

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Jestem po
Buziak.
To jest sms którego nie będę pamiętała

hihihi

no ja dzwoniłam i potem nie pamiętałam..
zdrówko Maceraty - za jej nowe przody:pi jemy:

Stary 2010-02-09, 17:50   #8907
Samiii
Zadomowienie

.

Edytowane przez Samiii
Czas edycji: 2010-02-09 o 18:26
Stary 2010-02-09, 17:51   #8908
meduza31
Raczkowanie

ja mówiłam o dodatkowych 3 cm w obwodzie o Ty Misiu o mm w projekcji,jeśli chodzi o projekcję, to chciałabym mieć przynajmniej 5.8 czyli cm więcej niż mam teraz
Stary 2010-02-09, 17:51   #8909
zaga25
Raczkowanie

Ja pod biustem mam 74-75 a staniki 80 są na mnie trochę ciasnawe
zaga25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 17:54   #8910
nieznajoma7
Przyczajenie

u Chromińskiego w Lublinie
nieznajoma7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości