![]() |
#91 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Lekarka nie chce przepisac Tabletek PO :( :(
Cytat:
Cytat:
jak sie nazywala ? i nadal utrzymuje ze rozkladasz sie przed chlopem a pogadac szczerze nie potraficie. żałosne. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Przecież napisałam wyzej, że byłam dzisaj rano z koleżanką u jednego ginekologa w Radomiu, a on sie zapytał czy byłam ofiarą gwałtu ja mówie, ze nie a on że nie wypisze recepty......
U innych nie byłyśmy bo ona tylko jednego znała . Ja słyszałam, ze można przyjąc zwykłe tabletki antykoncepcyjne podobno podnoszą steżenie hormonów czy cos takiego..... Mogłabym podwędzic trochę koleżance. Co myslicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
<3 M. 07.11.2007 ! ...:::Want you to make me feel like I'm the only one that you'll ever love:. ![]() 24.07.2010- rzuciłam! ![]() 3.12.2010- marzenia się spełniają -> kierunek Londyn "Ty nie musisz się w to wczuwać jeśli miałeś fajny dom, Kiedyś spytam Cię co znaczy mieć spokojne dzieciństwo" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ręce opadają.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
po przeczytaniu całego wątku stwierdzam, że dziecko będzie miało dziecko.
![]()
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Nie jedzcie tak po niej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Wam jest łatwo siedziec przed komputerem i pisac idź po tabletke idź po tabletke !!!!
Ale jak? Już dwa razy mi odmówiono recepty. Autobusy jeżdża tylko do godziny 16. Naprawde jest mi trudno. A wasze rady "skombinuj tabletke" na wiele mi się nie przydadzą. Robiłam wszystko co mogłam. Wiem, że kalkulator to nie wiarygodne źródło, ale mój chłopak zawsze jak to robimy nawet w prezerwatywie to tuż przed orgazmem wyjmuje tym razem trochę się spóźnił głównie z mojej winy bo powiedziałam mu "po co wyjmujesz masz przecież prezerwatywe" Trochę za późno wyjął i ochlapał mnie i łóżko. Wiem, że od takiego opluskania też można zajśc w ciąże, ale to był już jego drugi orgazm tego wieczoru więc tej spermy było trochę mniej... To wszysko daje mi taką dużą nadzieje, że nie będe w ciąży, dzieki temu nie dostaje kompletnej schizy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Nie, nie zrobiłaś wszystkiego co mogłaś. Wystarczy wpisać w google "ginekolog radom" żeby było tyle wyników, że znalazłabyś przynajmniej jednego gina, który by Ci wypisał. Ale przecież to jest takie trudne!
I jak można uprawiać seks z gumką i nie wiedzieć jak się ją wyjmuje?? Wystarczy przeczytać ulotkę! Mam nadzieję, że "dziecko będzie miało dziecko" się nie sprawdzi.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Niewazne czy spermy duzo czy mało,nawet jakby nie mial wytrysku to i tak w czasie podniecenia penis wydziela pewna wydzieline,ktora rowniez moze zawierac plemniki! Rozumiem Cie,bo mieszkasz ze tak powiem na zadupiu i ciezko gdziekolwiek sie dostac,niewiem ile ci zostalo godzin ale podzwon jeszcze do najblizszych miast do ginekologow i prosto zapytaj czy Ci przepisza... W miescie jest lepiej byc dziewczyna w ciazy bo to jest takie,ze tak powiem normalne... Moje kolezanki zachodzily w ciaze tez w wieku 17/18 lat,niektore sie usamodzielnily i mieszkaja z facetem a niektore dalej siedza na glowach rodzicow
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
To prawda, że mogłabym poznac adresy wszystkich ginekologów w Radomiu. Gorzej byłoby dostawac sie z miejsca na miejsce, gdybym miałam prawo-jazdy to co innego. A tak to nawet nie miałabym pojecia, który autobus dojeżdża do jakiej ulicy, gdzie wysiąsc, gdzie pujśc itp.
Pierwszy raz otwierałam prezerwatywe, nigdy nie czytałam ulotki, a napewno już nie w niedziele bo było ciemno. A co do tego wczesnego wieku na porodówkach. To dwie moje koleżanki ostatnio urodziły mają po 19 lat, w zeszłym roku byłam na weselu koleżanki która urodziła w wieku 16 lat, inna 18 lat. Dziewczyna którą znam tylko z widzenia urodziła w wieku 16 lat. w zeszłą sobotę byłam na weselu koleżanki mojego chłopaka, która miała już bardzo duuuży brzuszek, a ma 19 lat. Tak wiec wpadek jest coraz więcej, ale mam nedzieje że mnie to nie spotka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Po drugie...łatwo nam ,ale jakbym byla w takiej sytuacji uwierz mi ze ten Radom zlatalabym w kazda mozliwa strone i obdzownila wszystkich ginekologow w tym miescie,a pozatym napewno nie ukrywalabym tego przed chlopakiem. Cytat:
![]()
<3 M. 07.11.2007 ! ...:::Want you to make me feel like I'm the only one that you'll ever love:. ![]() 24.07.2010- rzuciłam! ![]() 3.12.2010- marzenia się spełniają -> kierunek Londyn "Ty nie musisz się w to wczuwać jeśli miałeś fajny dom, Kiedyś spytam Cię co znaczy mieć spokojne dzieciństwo" Edytowane przez PinkPanterr Czas edycji: 2010-02-09 o 16:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
PinkPanterr nie no mlodsza bylam,moze z 15 lat,ale wtedy nie mialam internetu i nie mial mnie kto informowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
A nasza Autorka ma 18lat i nie potrafi nawet ginekologa znalezc...Rece opadaja
<3 M. 07.11.2007 ! ...:::Want you to make me feel like I'm the only one that you'll ever love:. ![]() 24.07.2010- rzuciłam! ![]() 3.12.2010- marzenia się spełniają -> kierunek Londyn "Ty nie musisz się w to wczuwać jeśli miałeś fajny dom, Kiedyś spytam Cię co znaczy mieć spokojne dzieciństwo" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Z nią spałaś czy z chłopakiem? Litości... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#106 |
Rozeznanie
|
Pierwszy raz otwierałam prezerwatywe, nigdy nie czytałam ulotki, a napewno już nie w niedziele bo było ciemno.
tego hitu nie doczytalam.. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Od rana było ciemno w niedzielę? I światła też nie było? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Moim zdaniem to juz się pogodziłaś z ewentualną wpadką a wszyscy się tu produkują żeby Ci pomóc a Ty wymyślasz jakie bzdurne tłumaczenia! Totalna dziecinada. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
tak na przyszłość to pamiętaj że jak się gumkę wyciąga z opakowania i jak się ją zakłada to warto zapalić chociaż lampkę, cokolwiek, żeby widzieć czy się na dobrą stronę zakłada, czy nie ma jakichś widocznych uszkodzeń i czy się poprawnie otworzyło.
![]() |
#109 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
wiesz co przeraża mnie Twój brak samodzielności i to w dobie internetu- w necie jest i plan Radomia i strona z autobusami i wyszukiwarką...jak 18-letnia osoba moze mówić takie głupoty???
![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: tak mi się wydaje że jej to po prostu zwisa czy wpadnie czy nie. moja kumpela (wtedy 16-17lat) kiedyś oznajmiła nam że gumka jej pękła, ale ginekolog w przychodni przyjmuje za trzy dni, i jakoś nie kwapiła się szukać innego, dopóki my jej nie wcisnęłyśmy w łapę telefonu i numeru, zadzwoniła, poszła, kupiła tabletkę...a parę miesięcy później zaszła w ciążę i tak, bo tym razem w ogóle się jej zabezpieczać nie chciało.
be my only, be the water where i'm wading/you're my river running high, run deep run wild Edytowane przez marchewkowe pole Czas edycji: 2010-02-09 o 17:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
BAN stały
|
![]()
az zal bierze, ze banda idiotek doradza tutaj mlodej, nieodpowiedzialnej gówniarze, zeby usunela - od tak sobie - swoj plod. Toz to zabicie potencjalnego dziecka!
Rozumiem, ze istnieje pewna swiadomosc kulturowa, ktora prostaczkom ksztaltuje umysl, jednakze nawet to nie zwalnia przed odrobioną odpowiedzialnosci. Twoj chlopak Ilonka byl wlasnie zenujacy w tym, ze nie byl w stanie wziac konsekwencje za wlasne czyny. Czysty egoim i nic pozatym. Cel nie uswieca srodkow, szczegolnie w sytuacji gdy decydujesz sie na cos, co ma swoje konsekwencje. Zycie seksualne to nie tylko rozladowanie seksualne, ale pewna swietosc, dzieki, ktorej mozemy sie stac malymi bogami-kreatorami. W brzuchu byc moze mialas potencjanego dzidziusia, a ty z taką latwoscią przyjmowalas te bydlece porady tutejszych idiotek. Nie mam nawet checi ich komentowac, dlatego swoj post kieruje tylko do ciebie, bo przeblyskiwala u ciebie chec poniesienia konsekwencji za wlasny czyn. Wszytsko co robimy w tym zyciu ma swoje konsekwencje. Swoista nieodwracalnosc prawa karmy. To, co zrobilas niewatpliwie rowniez ,,zaprocentuje" w przyszlosci, a wiec powinnas z tej sytuacji wyciagnac jakas nauke na przyszlosc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() kolejna mądra.jakie usuwanie płodu?gdzie to dokladnie wyczytałaś?można prosić o cytat?przecież tu nikt nawet o aborcji nie wspomniał? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
No tak, ale lepiej się wypowiadac na temat, na który wie się mało - proste. A przy okazji zwyzywać, a co.
Przy okazji do wpotrzasku - nie "od tak" tylko "ot tak". Takie rzeczy też warto wiedzieć ![]()
![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zanim zaczniesz rzucać idiotkami i prostakami odrób lekcję z biologii i prawa. To pierwsze Ci powie jak działają tabletki po stosunku, to drugie, że skoro są w Polsce legalne to nie są wczesnoporonne bo wszelka forma aborcji jest w Polsce zakazana.
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokształć się trochę zanim zaczniesz wyzywać cały świat od idiotek...bo to żałosne po prostu ![]()
![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co z tego, że drugi orgazm? tam nie ma plemników czy jak? zresztą tak jak już ktoś pisał przecież w trakcie stosunku też "wychodzi" wydzielina z plemnikami od której możesz zajść w ciążę. Założyłaś, że nie masz dni płodnych, bo tak mówi kalkulator. Zastanów się nad tym trochę to może dojdziesz do właściwego wniosku, że to żadne realne źródło wiedzy.. Mówisz, że wszystko zrobiłaś- owszem, zrobiłaś wszystko by tej tabletki nie wziąć. Gdybyś naprawdę chciała to miałabyś ją najpóźniej w poniedziałek rano. Teraz nie ma co płakać nad wylanym mlekiem. Poczekaj i zobaczysz czy zaszłaś w ciążę czy nie, tylko radzę Ci szczerze pogadać z chłopakiem żeby się nastawił, bo potem możesz usłyszeć, że to nie jego- przecież wzięłaś tabletkę a potem seksu ma nie być. Ogólnie to uważam, że jesteście oboje bardzo niedojrzali i nieodpowiedzialni. Czas ponosić konsekwencje swoich działań, obyś miała szczęście i tym razem się wywinęła. Może czas wydorośleć skoro chcecie się za seks zabierać! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.