Offtopowe zapuszczanie cz.XII - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-09, 18:43   #1411
19agusia91
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz.XII

Jednak ide. Żeby potem nie mieć problemów, że spechjanie nei pzryszłam. Wezę sobie angielski na lekcje

(dobra, ostatecznie przekonał mnie fakt,że jak pójdę do szkoły to będę jutro wracać z TŻ Czego się nie robi dla miłości 4 matematyki, będzie sie musiał odwdzięczyć. Np . Rzepusia )
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 18:43   #1412
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość

Oba poproszę

Zwariowana, zabiegana, zakręcona
.
Szotta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 18:44   #1413
19agusia91
Zakorzenienie

poza tym, znów ma padac śnieg, wiec bardzo możliwe,ze w piątek i czwartek nie dojadę do szkoły, znów opuściłabym.
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2010-02-09, 18:44   #1414
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
mam go, na dodatek w większym promocjnym opakowaniu moim wlosom nie służy, mam wrażenie, że trochę*je podsusza sprzyja tworzeniu się kołtunów zapach męskawy....wypadania nie zredukował, nie wart swojej ceny jeśli spodoba Ci się to mam taką 100ml butelczynę (nówka sztuka) i chętnie się na nią za coś wymienię
Najpierw zużyję to co mam i jak mi podpasuję to się odezwę
Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Ja chyba wszystkie serie widziałam, może pojedynczych odcinków nie, ale ten serial tak dobrze na mnie wpływa tak optymistycznie
Fotki chcemy jutro - włosów oczywiście
A planu nie macie w necie?
Ja uwielbiam GG, wszystkie odcinki znam prawie na pamięć, najlepszy serial na świecie
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 18:45   #1415
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malina19 Pokaż wiadomość
wiesz co lubię tusze z maybelline zarówno lash expansion jak i sky high curves byłam zachwycona
rimmel extra super lash była fajny ale już tak nie wydłużał, glam'eyes jest fajny ale miałam czasami wrażenie że za chwile szczoteczka odpadnie
wszelkie tusze z avonu i oriflamu nie są dla mnie, chociaz jak miałam z oriflame wonder lash tak bardzo nie narzekałam
astor lycra extend hmm słyszałam wiele zachwytów nad nim ale mnie nie zachwycił wcale

ogólnie chyba najbardziej lubię maybelline, ale jak widac ani razu nie miałam dwa razy tego samego tuszu, a wypisałam Ci tylko te co pamiętam

max za tusz jestem sklonna dać 40 zł nie więcej bo istnieje ryzyko że wyschnie itd, wiec by mi bylo szkoda
a dzisiaj po sklepach chodziłam bez tuszu na rzesach co nigdy od x lat nie robiłam bo zawsez nawet na wysjcie z psem maluję oczy
Teraz mam tusz z takim grzebykiem (?) chyba najlepszy z dotychczasowych. I świetnie rozdziela.

.
Stary 2010-02-09, 18:46   #1416
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Jeszcze coś dla kociar: http://www.joemonster.org/art/13368/...lego_rudzielca
Jeśli z tą toksoplazmozą to prawda, to ja się zaraziłam chyba jak moją Kiciunię wzięliśmy To jest chyba moje najukochańsze zwierzątko razem z Piesiorkiem oczywiście

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 18:46   #1417
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość
Dobrze będzie Braciszek optymista i jak usłyszałam takie narzekanie, byłam pewna, ze coś faktycznie źle poszło.
pewnie tylko nie chciał zapeszać. Ale z drugiej strony aula duża mozna ściągać tyle ze ja ostatnio nie ściągałam, bo i ściag nie miałam i nie umiem i nie lubię ściągać. Napisałam, ale kto wie jak to pan prof. J.M oceni...
z drugiej strony... ciekawe czy duzo osób ściągało, warunki były bo mało osób pilnujących, ale czasu... bardzo mało....
ja pisałam caaały czas a i tak mi brakło czasu.. na przemyślenia to juz w ogóle. Więc nie wyobrażam sobie zeby ktoś miał ściągać, nie wiem czy by zdążył ja miałam zerknać do ksiażki (chciałam zabłysnać jakimś mądrym wyrażeniem z książki prof.) ale czasu brak... już wolałam nie przerywać pisania
Cytat:
hehe, herbatę!! miałam kiedys dwa rude kotki ale zgineły śmiercią tragiczną rzecz jasna w marcu.... obydwa w marcu - eh
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-09, 18:46   #1418
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
poza tym, znów ma padac śnieg, wiec bardzo możliwe,ze w piątek i czwartek nie dojadę do szkoły, znów opuściłabym.

.
Stary 2010-02-09, 18:47   #1419
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Fajny musi być
Coś Ty? Ja raz nawet musiałam pomagać..
No tak, widziałam go kilka razy takiego szarego, za pierwszym razem bałam się że jest chory ale oczywiście wujcio google powiedział że to wylinka następnego dnia był już kolorowy a po skórze nie ma śladu. I nigdy nie było, skubany dobrze się maskuje

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 18:47   #1420
malina19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Ja chyba wszystkie serie widziałam, może pojedynczych odcinków nie, ale ten serial tak dobrze na mnie wpływa tak optymistycznie
Fotki chcemy jutro - włosów oczywiście
A planu nie macie w necie?
no na mnie też dobrez wpływal ale jakoś tak wyszło że przestałam go oglądać ale chce do niego wrocic
jutro nie obiecuje ze wstawie zdjecia, nie wiem co mi fryzjerka na glowie zrobi, bo zwykle fryzjerzy do których trafiam uważają że to niemozliwe zeby wlosy się kreciły same z siebie i próbują je rozczsesywać, ale jutro trafiam do kierowniczki zakładu
a jesli chodzi o plan to np wyjatkowo dwa ostatnie semestru mielismyw necie a weczesneijsze to sporadycznie raz tak raz nie, a teraz nie wiadomo, daje im do czawrtku czas jesli nie wstawia to pojade i od razu odbiore zamowienie z dozu (wlaśnie zamówiłam)
malina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 18:48   #1421
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Tego nie wiesz

W środy mam cztery lekcje. Jutro mam zastępstwa-zrobili nam 4 godziny matematyki. Na matematyce mamy teraz "powtórki" znaczy, rozwiązujemy w domu zadania z pewnej książki z testami maturalnymi, a na lekcji sprawdzamy to. Matematyka nie sprawia mi kłopotów. W sumie, dużo z tego nie wyniosę, a cztery godziny matematyki w tak nudny sposób-katorga. Ja mam już te zadania do przodu wyliczone.. No i nie wiem,czy isc i przemęczyć się, czy zostać w domu (mam do ogarnięcie angielski, francuski i chemie na piątek) Głupi dylemat?
sorrki, że dopiero teraz odpisuję, ale zasnęłam
ja bym została w domu, ale ja to leniwa jestem, więc hm... może moje zdanie się nie liczyć a tak serio - jak masz możliwość, to zostań i ogarnij to, co powinnaś podciągnąć
tylko wiesz.. masz się uczyć,a nie spamować na wizażu
Stary 2010-02-09, 18:49   #1422
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
pewnie tylko nie chciał zapeszać. Ale z drugiej strony aula duża mozna ściągać tyle ze ja ostatnio nie ściągałam, bo i ściag nie miałam i nie umiem i nie lubię ściągać. Napisałam, ale kto wie jak to pan prof. J.M oceni...
z drugiej strony... ciekawe czy duzo osób ściągało, warunki były bo mało osób pilnujących, ale czasu... bardzo mało....
ja pisałam caaały czas a i tak mi brakło czasu.. na przemyślenia to juz w ogóle. Więc nie wyobrażam sobie zeby ktoś miał ściągać, nie wiem czy by zdążył ja miałam zerknać do ksiażki (chciałam zabłysnać jakimś mądrym wyrażeniem z książki prof.) ale czasu brak... już wolałam nie przerywać pisania
Nie, on nie z takich, co by się bali zapeszyć
A ściąganie- na ważnych przedmiotach (na egzaminie pewnie też) wolę nie ryzykować, już lepiej jak dla mnie nieco gorzej napisać.
Ale np. na fizyce wszystko idzie ze ściągawek

.
Stary 2010-02-09, 18:49   #1423
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
W sumie też prawda, poza tym niby nudny, ale dość luźny dzień, to lepiej iść. Ja zwykle opuszczam piątki, bo mam 7 rzeźnickich lekcji a na dodatek wychowawca nas znowu nienawidzi po całym tygodniu

Co do tuszy to ja mam teraz tego żółtego Maybellina i jest bardzo fajny, ale jednak mam za cienkie rzęsy do niego i czasem robi musze nóżki. Najlepszy był chyba Miss Sporty z silikonową szczoteczką, w ogóle tusze tej firmy są cudowne, bo przynajmniej rzęsy mi nie opadają jak porządnie podwinę

Stary 2010-02-09, 18:49   #1424
malina19
Zakorzenienie

Cytat:

Teraz mam tusz z takim grzebykiem (?) chyba najlepszy z dotychczasowych. I świetnie rozdziela.
a jak się zwie ten tusz
Cytat:
pocieszę Cię wiosny nie widać wogóle
Stary 2010-02-09, 18:52   #1425
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
No tak, widziałam go kilka razy takiego szarego, za pierwszym razem bałam się że jest chory ale oczywiście wujcio google powiedział że to wylinka następnego dnia był już kolorowy a po skórze nie ma śladu. I nigdy nie było, skubany dobrze się maskuje
Też na początku tak myślałam- że chory jest

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
sorrki, że dopiero teraz odpisuję, ale zasnęłam
ja bym została w domu, ale ja to leniwa jestem, więc hm... może moje zdanie się nie liczyć a tak serio - jak masz możliwość, to zostań i ogarnij to, co powinnaś podciągnąć
Hehe- zawsze jak zostaje żeby coś podciągnąć, to albo siedzę na necie, albo czytam książkę, albo śpię do południa... a uczę się w tych godzinach, w których normalnie wracam ze szkoły

.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-09, 18:52   #1426
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
hehe, herbatę!! miałam kiedys dwa rude kotki ale zgineły śmiercią tragiczną rzecz jasna w marcu.... obydwa w marcu - eh
Przykro mi, prawie przeżyłam coś podobnego ostatnio Kot nam zaginął na dwa dni, więc drugiego od razu zapisaliśmy na kastrację, żeby się nie skończyło tak samo. I jak byliśmy zapakowani, to zaginiony kocurek się znalazł oczywiście Chyba czuł, że miał iść pierwszy pod nóż, a tak to mu się upiekło póki co

Cytat:
A ściąganie- na ważnych przedmiotach (na egzaminie pewnie też) wolę nie ryzykować, już lepiej jak dla mnie nieco gorzej napisać.
U mnie teraz na większości przedmiotów tak jest, bo np. fizyki i tak nie zakumam skoro byłam może 5 razy od początku roku szkolnego, na maturze z matmy i tak będę mieć wzory, a historia to mi się tak niesamowicie przyda w życiu

Stary 2010-02-09, 18:52   #1427
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
masz możliwość, to zostań i ogarnij to, co powinnaś podciągnąć
pociągnac nie podciagnąć. Na angola i frencza słówka, z chemii zorbic notatki z aldehydów i ketonów
idę, bo niech mnie zasypie to czwartek i piątekw domu spędzę
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2010-02-09, 18:54   #1428
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
a jak się zwie ten tusz

pocieszę Cię wiosny nie widać wogóle
Nie wiem właśnie. Dostałam go, napis był zdrapany. Mogę tylko powiedzieć że jest czerwony
Będę go szukać.

No to faktycznie mnie pocieszyłaś Ja na wiosnę dopiero znowu odżyje.

.
Stary 2010-02-09, 18:55   #1429
19agusia91
Zakorzenienie

dzis miałąm sprawdzian z historii, na dwa rzędy. Dostałam taki rząd, gdzie 80% zagadnień z niego nie była omawiana na lekcji ani słowem. Na historie uczę się tylko (uczę to za dużo powiedziane) z zeszytu, napisałam tyle ile zdążyłąm ściągnąć. Mam nadzieję,ze zaliczę.

A referat-stek bzdur na dwie strony i dostałam 4

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

a najlepsze jest to,ze z drugiego rzedu umiałam wszystko, oprócz jednego zadania
Też chce juz wiosnę..
Hula Hop
440/5000 minut

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-09, 18:56   #1430
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Żebym ja tak mogła choć pół baseny przepłynąć. Na plecach może kilka bym dała radę. A tak normalnie to ja się nienaturalnie szybko męczę.
Ja w ogole nie umiem plywac To znaczy utrzymam sie na wodzie jak trzeba, ale meczy mnie to i i tak tylko zabka jako tako mi wychodzi albo piesek. Wzglednie sie relaksuje jedynie na plecach
Cytat:
Ja choćbym chciała, to już nie powiększę. Zwyczajnie rodzina się nie zgadza. I tak zrzędzą że za dużo tego chodzi.
A mi się coś latającego marzyło... (o gryzoniach mogę zapomnieć)
Ale stwierdzili, że wystarczy że pies jest straszna dziamota (szczególnie jeden) i chociaż to minimum ciszy im się należy.
No niby tak

Behemot najbardziej upodobał sobie pralkę... i to jak pracowała, bo zawsze wtedy wskakiwał (a że rodzina często zostawia na niej ubrania, to miał miękko) i spał. Kiedyś wskoczył na naścienną półkę, położył się na płytkach.
Albo spał na psie... Kapitalnie to wyglądało, może mam nawet jeszcze zdjęcia- poszukam.
Na oknie między kaktusami i rosiczkami.
No i na tych książkach, na akwarium, na moim biurku, na stole w kuchni i w pokojach. Na samej górze altanki...
Zobaczymy co jeszcze wymyśli.
Co znaczy "dziamota"??
Koniecznie pokaz te zdjecia, na ktorych kot na psie tnie komara
Cytat:
TŻ dziś zabrał mnie na plac zabaw odstresowaam się totalnie
Place zabaw sa super na stres. Na mnie zbawiennie dziala hustawka
Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
moja kotka też uwielbiam to, ale te 5kg to dla mojej klatki piersiowej stanowczo za dużo kiedy mam już problemy z oddychaniem delikatnie próbuje się jej pozbyć żeby się nie obraziła ale i tak zawsze wraca za to kocurki lubią najbardziej spać między nami pod kołdrą
U Was w lozku to musi byc naprawde ciekawie
Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Ahh no bo mnie wypowiedź Szmyrka zmyliła 3-4cm to by było maleństwo, takich nawet się chyba nie sprzedaje
A bo mnie Szotta zmylila

Cytat:
Centymetrów nie mierzyłam Właściwie to tyle jest u mnie, nie wiem ile ma.
Tak sie nim zachwycilam, ze na Twoja reke juz nie zwrocilam uwagi i myslalam, ze taki jest maciupki
Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Chodzi mi o to, że traktuje Was jako dopełnienie do "kłębuszka". Tak samo zaprzyjaźnione Koty często śpią obok siebie
Z tym dopelnieniem to by sie zgadzalo Koty sa szalone. Ale spoko, chyba sie mniej wiecej orientuja, ze czlowiek to czlowiek. Kroliki podobno nie maja takie podzialu, wiec nasz kicus mysli, ze jestesmy jakimis dziwnymi mutantami
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 18:56   #1431
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie teraz na większości przedmiotów tak jest, bo np. fizyki i tak nie zakumam skoro byłam może 5 razy od początku roku szkolnego, na maturze z matmy i tak będę mieć wzory, a historia to mi się tak niesamowicie przyda w życiu
Na maturze z matmy to mi nawet wzory nie pomogą

.
Stary 2010-02-09, 18:57   #1432
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
no ja tylko na licku na egzaminie ze statystyki ściągałam ze swojego zeszytu
mało kto wtedy nie ściągał, a babka miała chyba tego świadomosć, ale na mgr na statystyce juz nie ściągałam i dałam rade

co do tuszy -ja mam z astora, dostałam za udział w konkursie a dzis sprawdzałam w Rossmannie i kosztował ponad 30 zł hehe
Stary 2010-02-09, 18:58   #1433
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Na maturze z matmy to mi nawet wzory nie pomogą
Pomogą, oj pomogą, skoro ja zdałam próbną z zerowym przygotowaniem, nawet bez powtórek Dasz radę

Stary 2010-02-09, 19:02   #1434
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
Ja w ogole nie umiem plywac To znaczy utrzymam sie na wodzie jak trzeba, ale meczy mnie to i i tak tylko zabka jako tako mi wychodzi albo piesek. Wzglednie sie relaksuje jedynie na plecach
Kooocham pływanie

Cytat:
Co znaczy "dziamota"??
Dziobem dziamocze
Tzn jak to zostało nazwane- wydaje z pyska zbyt dużą ilość dźwięków o zbyt dużym natężeniu głośności.

Cytat:
Koniecznie pokaz te zdjecia, na ktorych kot na psie tnie komara
Szukam

Cytat:
Place zabaw sa super na stres. Na mnie zbawiennie dziala hustawka
Przy moijej paczce huśtawka bywa niebezpieczna

Cytat:
U Was w lozku to musi byc naprawde ciekawie

Cytat:
A bo mnie Szotta zmylila
Tak sie nim zachwycilam, ze na Twoja reke juz nie zwrocilam uwagi i myslalam, ze taki jest maciupki
Pewnie, wszystko na mnie biedną...
Bo wcześniej jej nie było, niedawno dodałam to zdj.

.

Edytowane przez Szotta
Czas edycji: 2010-02-09 o 19:03
Stary 2010-02-09, 19:02   #1435
malina19
Zakorzenienie

Cytat:
co do tuszy -ja mam z astora, dostałam za udział w konkursie a dzis sprawdzałam w Rossmannie i kosztował ponad 30 zł hehe
oo a co to za tusz ;> i ajkie daje efekty??
Stary 2010-02-09, 19:05   #1436
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
Pomogą, oj pomogą, skoro ja zdałam próbną z zerowym przygotowaniem, nawet bez powtórek Dasz radę
Wiesz, kiedyś widziałam książkę "matematyka dla humanistów i innych beznadziejnych przypadków"
Ja się właśnie do tych drugich zaliczam

Cytat:
no ja tylko na licku na egzaminie ze statystyki ściągałam ze swojego zeszytu
mało kto wtedy nie ściągał, a babka miała chyba tego świadomosć, ale na mgr na statystyce juz nie ściągałam i dałam rade

Niektórzy na to nie patrzą

.
Stary 2010-02-09, 19:07   #1437
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Przykro mi, prawie przeżyłam coś podobnego ostatnio Kot nam zaginął na dwa dni, więc drugiego od razu zapisaliśmy na kastrację, żeby się nie skończyło tak samo. I jak byliśmy zapakowani, to zaginiony kocurek się znalazł oczywiście Chyba czuł, że miał iść pierwszy pod nóż, a tak to mu się upiekło póki co
i to chyba jedyny sposób na wedrujące zakochane koty
ale póki co mój obecny, nie rudy kocurek ma sie dobrze i nie w głowie mu mma nadzieje przechadzki przez jezdnię ale... marzec przed nami
jednak myślę że on jest zbyt leniwy na takie sprawy (mam nadzieję) bo on woli w ciepełku posiedzieć i spać - zupełnie jak ja
Cytat:
oo a co to za tusz ;> i ajkie daje efekty??
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...ut-Mascara.htm
o ten, ja tam na tuszach się nie znam i mam liche rzęsy z którymi niewiele da sie zdizałać ale lubię go bo nie skleja mi moich miernot

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-09, 19:12   #1438
Szotta
Zakorzenienie

Zapraszam do albumu, dodałam kota śpiącego na moim spasionym jeszcze wtedy psie

.
Stary 2010-02-09, 19:13   #1439
malina19
Zakorzenienie

Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...ut-Mascara.htm
o ten, ja tam na tuszach się nie znam i mam liche rzęsy z którymi niewiele da sie zdizałać ale lubię go bo nie skleja mi moich miernot
dziękuję, zaraz sobie o nim poczytam
Stary 2010-02-09, 19:13   #1440
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co lubię tusze z maybelline zarówno lash expansion jak i sky high curves byłam zachwycona
rimmel extra super lash była fajny ale już tak nie wydłużał, glam'eyes jest fajny ale miałam czasami wrażenie że za chwile szczoteczka odpadnie
wszelkie tusze z avonu i oriflamu nie są dla mnie, chociaz jak miałam z oriflame wonder lash tak bardzo nie narzekałam
astor lycra extend hmm słyszałam wiele zachwytów nad nim ale mnie nie zachwycił wcale

ogólnie chyba najbardziej lubię maybelline, ale jak widac ani razu nie miałam dwa razy tego samego tuszu, a wypisałam Ci tylko te co pamiętam

max za tusz jestem sklonna dać 40 zł nie więcej bo istnieje ryzyko że wyschnie itd, wiec by mi bylo szkoda
a dzisiaj po sklepach chodziłam bez tuszu na rzesach co nigdy od x lat nie robiłam bo zawsez nawet na wysjcie z psem maluję oczy
Kurcze...już od dawna mnie kusi, żeby czegoś nowego spróbować, tylko że musi być super trwały - soczewki i osypujący się tusz to koszmar
Pewnie odżałuję kasę i kupie Kanebo
No chyba że stanie się cud

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam GG, wszystkie odcinki znam prawie na pamięć, najlepszy serial na świecie

I piosenka, uwielbiam tę piosenkę
Cytat:
no na mnie też dobrez wpływal ale jakoś tak wyszło że przestałam go oglądać ale chce do niego wrocic
jutro nie obiecuje ze wstawie zdjecia, nie wiem co mi fryzjerka na glowie zrobi, bo zwykle fryzjerzy do których trafiam uważają że to niemozliwe zeby wlosy się kreciły same z siebie i próbują je rozczsesywać, ale jutro trafiam do kierowniczki zakładu
Najwyżej poczekamy na zdjęcia, ale nie odpuścimy

Cytat:
Nie wiem właśnie. Dostałam go, napis był zdrapany. Mogę tylko powiedzieć że jest czerwony
Będę go szukać.
Ja kiedyś miałam z grzebykiem - loreala, taki z bazą jeszcze i nijak tym grzebykiem nie umiałam rzęs pomalować

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości