|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Siatkówka bogiem. Wizaż nałogiem, a bez pały nie ma chwały! Czyli Łona Fajt?! c
O Joa to długo będziesz Matka Śląska
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3122 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Siatkówka bogiem. Wizaż nałogiem, a bez pały nie ma chwały! Czyli Łona Fajt?! c
Ładnie to dobijać koleżankę? Ładnie?
![]() Ooo, Ma mówi, że Dąbrowianki zaczęły grać! Skiknę, zobaczę, czy to prawda ![]() ![]()
#3123 |
Zakorzenienie
|
jak to już mówimy na wątku- dupy nie urywa
![]()
![]() |
#3124 |
Zakorzenienie
|
Dąbrowianki zaczęły grać. 5 set oby wygrały.
Jutro Reso zaczyna 2 rundę LM ![]() No kurna co za baby przegrały ![]() Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-02-09 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3125 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() pytasz a wiesz ![]() ![]() skupta się.. mówię! ![]() Cytat:
chciałybyśmy co zreszta zaraz uczynię mentalnie ![]() swoja droga nazwa pliku adekwatna ![]() cała Polska w cieniu Śląska ![]() a zaraz bedzie Trento grało z Knackiem trzeba na Mateja popatrzeć ![]() ![]()
że nie wiem o czym mówię ![]() Edytowane przez ewkaa Czas edycji: 2010-02-09 o 19:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3126 |
Zakorzenienie
|
Lijek
![]() ![]() ![]() Reso jutro ![]() ![]() ![]()
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
Edytowane przez Callitus Czas edycji: 2010-02-09 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#3127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to mów głośniej bo cie nie słychać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3128 |
Zakorzenienie
|
Ewka a widziałaś dzieło Karoli
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3129 |
Zakorzenienie
|
zasuń linkiem
![]() |
#3130 |
Zakorzenienie
|
Już zasuwam
![]() http://www.youtube.com/watch?v=LdClvfpPJv4 |
![]() ![]() |
![]() |
#3131 | |
Konto usunięte
|
Witam
![]() ufff... tylko 5 stron spamu za cały dzień ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() niestety ale nie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 8333a35fc810f30489e5cd31a0a2e632009e1e59_604d52027db87 Czas edycji: 2010-02-09 o 19:56 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3132 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie. Tym razem byłam zajęta innymi rzeczami ![]() ![]() No śmiej się. Kopów Ci nawsadzamy to polecisz jak na skrzydłach ![]() ![]() A Ty żeś jest Pani Redaktor więc wywiady przeprowadzać czas zacząć. A na pierwszy ogień nie zawadzi przydybać Kurka i zapytać z czego tak piali na tej focie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I to nie jeden ![]() ![]() Ewaaa- more filmów o mężu ![]() Joaa- nie moge z tego ava Twojego ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17080427]ale myślę, że umówimy się gdzieś w centrum i pojedziemy wszystkie razem... niestety ale nie ![]() ![]() ![]() to jest dobry plan ![]() ![]() ![]() O masz. Stefan. Co sie stało?? ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3133 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a nie wiem... jakoś tak... w pracy ciągle coś nie tak, ciągle się o coś czepiają, wdrażamy nowy system do realizacji zamówień i zamiast nam polepszyć to tylko jeszcze więcej roboty z tego:/ ehhh... unowoczesnienia.... jakby tego było mało duchy przeszłości sie odzywają... no i jeszcze wspaniała sesja... generalnie do wszystkiego jestem nastawiona na eeeeppffffff:/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no zeby sie tłumaczyli a i tak my napiszemy swoje w gazecie ![]() a potem bedzie słychać od mężów tylko : która to wymyśliła? Karola? Arki? wiemy kto ci dupe urywa, tylko i wyłącznie forever and ever ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Joa ma nową ksywkę Matka Śląska ![]() Zapamiętałam bo fajny filmik stworzyłaś ![]() Stefek głowa do góry, cyc do przodu wszystko się ułoży ![]() Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-02-09 o 20:05 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3136 |
Zakorzenienie
|
Co do moich filmików na jutubie
![]() 1) http://www.youtube.com/watch?v=LdClvfpPJv4 2) http://www.youtube.com/watch?v=9ZVlbWiXfsw 3) http://www.youtube.com/watch?v=x1WTn21mUk0 4) http://www.youtube.com/watch?v=HpSdzWa073w 5) http://www.youtube.com/watch?v=ibzAn0-BxCc 6) http://www.youtube.com/watch?v=Ki3tLuTvX-0 7) http://www.youtube.com/watch?v=G_Do2xBm_fQ 8) http://www.youtube.com/watch?v=kax9hXe6hjA ![]() ![]() Gnioty jakich mało... Bo generalnie same zdjęcia wrzucone. Ale co poradzisz jak się człowiekowi w pracy nudzi ![]() Najdłużej mi się zeszło z tym rankingiem najprzystojniejszych siatkarzy bo musiałam znaleźc zdjęcia. Czyli zeszło mi się jakieś 10 min ![]() ![]() I nie bijta za ten ranking bo go wyciągnęłam z jakiegoś forum siatkarskiego typu onet ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3137 |
Konto usunięte
|
aaaa! chcesz zebym sobie oczy podbiła??
![]() sorry... opcja "marudzenie" mi się uaktywniła:/niechciej pospolity mnie ogarnął... ale Karol mi jutro humor poprawi z pewnością ![]() Edytowane przez 8333a35fc810f30489e5cd31a0a2e632009e1e59_604d52027db87 Czas edycji: 2010-02-09 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3138 |
Zakorzenienie
|
Karola a Bełchatów czasem nie potrzebuje rzecznika prasowego, speca od reklamy w internecie. Fucha w sam raz dla Ciebie
![]() A tych filmików to natworzyłaś, płodna jesteś ![]() Ania to tak ostrożnie z tym cycem ![]() Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-02-09 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#3139 |
Zakorzenienie
|
![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3140 | ||
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17080669]a nie wiem... jakoś tak... w pracy ciągle coś nie tak, ciągle się o coś czepiają, wdrażamy nowy system do realizacji zamówień i zamiast nam polepszyć to tylko jeszcze więcej roboty z tego:/ ehhh... unowoczesnienia.... jakby tego było mało duchy przeszłości sie odzywają... no i jeszcze wspaniała sesja... generalnie do wszystkiego jestem nastawiona na eeeeppffffff:/[/QUOTE]
Ehhh i zawsze ku**wa coś :/ Ale jutro już środa. Pójdziemy sobie do kina a później to już tylko czekać na MG ![]() Mam się dziś mnie pytała jak i gdzie my będziemy spać. W sensie gdzie się pomieścimy... I wiecie co... NIE MAM POJĘCIA ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No tak. Właśnie on mi dupe urywa ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Matka Śląska ![]() dziękować ![]() Włacha ![]() Jeszcze sie nie zdarzyło żeby było źle jak ktoś powiedział że będzie dobrze... Chyba trochę majaczę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3141 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() postaram się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3142 |
Zakorzenienie
|
Arki gadaj co się dzieje. Raz, dwa
Spełniłaby się pod warunkiem,że wcześniej nie wywaliliby jej za molestowanie Bartka ![]() Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-02-09 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#3143 | |
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17080851]sorry... opcja "marudzenie" mi się uaktywniła:/niechciej pospolity mnie ogarnął... ale Karol mi jutro humor poprawi z pewnością
![]() Nie Karol tylko Siurak ![]() A humor poprawi. A i owszem ![]() ![]() Cytat:
![]() Marketing by mieli na pełnym wypasie ![]() Płodna jestem ale tylko z Bartkiem ![]() ![]() Stefan nie szalej z biustem ![]() oho ![]() i jak dziś było? :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3144 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3145 |
Zakorzenienie
|
Arki, co jest?
![]() ![]()
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3146 | |
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17081029]Spełniłaby się w 1oo% w tej roli
![]() postaram się ![]() No ba! Ale by mieli agentkę w obsadzie ![]() ![]() Cytat:
Jakby nie złożył żadnej skargi to by mnie nie wywalili... A nie złożyłby nic. Sam by siebie nie pozbawiał takich uciech ![]() ![]() A wracając do moich filmików ![]() Mój debiout na naszym ulubionym serwisie ![]() ![]() ![]() http://www.ciacha.net/ciacha/1,81836...tu_Kurka_.html ![]() Chcecie autograf ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3147 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() płodna ![]() ![]() trzymam na uwięzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3148 |
Zakorzenienie
|
Chyba mam angine
![]() Nażarłam się tabletek i wpadłam pod kołdrę mnie zmogło! Faszeruje się że o ludzie mam być zdrowa a nie ![]() Co do Pana X. No comment. ![]() ![]() PS: Karola Pogięło Cię?! ![]() ![]() ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co sie jarzysz, nie dopisałam ze oni powiedzą swoje ale my opublikujemy to nasze ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3150 |
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17081118]oho... ktos tu jeszcze nie ma humoru:/ Arki co jest? jak gardło? pomogły rady dziewczyn??[/QUOTE]
Gardło gardłem- my szamanki wątkowe wiemy co pomaga ![]() Tylko co z wiecie czym? Jak tam? Da się coś zrobić ze sprawą czy facet okazał się palantem?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.