|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz.XII
Dziewczyny, znacie jakieś leki nasenne, które naprawdę działają, ale nie zmulają potem człowieka na cały dzień? Bo już chyba wszystkiego próbowałam, w nocy nie śpię, tylko w dzień
|
|
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
No co wy z tą moją starością?
![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Wstawiłam rudości i naturalny skręt moich kudełków
|
#1473 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Fajny TŻ i jeszcze winę na siebie bierze
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
Szotta, właśnie zobaczyłam twojego jamniorka w albumie
Słodziaśny |
|
|
|
#1475 | |
|
Zakorzenienie
|
Szotta, ale fajne kręciołki
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ ja ich nie prostuję
![]() Właśnie? Jeśli juz musisz, to może spróbuj z czymś ziołowym? Na mnie tylko to działało
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę spać, nie wiem właściwie dlaczego. Tzn. w nocy nie mogę, w dzień jak najbardziej. Może po prostu mam inny zegar biologiczny
Bo jak mam wolne to siedzę do rana, śpię do południa i jest dobrze. No ale niestety, jak jest szkoła, to nie mogę sobie na to pozwolić, nie mogę też spać popołudniami, bo trzeba się uczyć. Chyba, że to ze stresu, ale jeśli tak, to mam nadzieję, że po maturze minie.
|
|
|
|
#1478 | |
|
Zakorzenienie
|
na niektórych zdjęciach wydają mi się...proste
![]() a zdjęcie z kotem na psie cudne ![]() Cytat:
ale chyba branie leków nasennych to nienajlepszy pomysł
|
|
|
|
|
#1479 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A nie mają negatywnego wpływu na organizm, no i dodatkowo uspokajają
|
|
#1480 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety to się już od paru lat ciągnie. Ale w sumie od jakichś 3 lat też zaczęłam wszystko bardziej przeżywać, zrobiłam się nerwowa. Ziołowe wypróbowałam już chyba wszystkie na rynku
Powinnam iść pewnie do psychiatry, ale niestety dopóki mieszkam z rodzicami, to niemożliwe. |
|
|
|
#1481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję że pytasz
![]() u mnie w sumie leci jakoś powolutku do przodu staram nie oglądać się już za siebie... jest nawet dobrze, ale często czuję się samotna, ale to chyba normalne... musze sie do tego przyzwyczaić. A i już ponad miesiac minął jak nie mam wcale kontaktu z Ex![]() coś mi sie wizaż zawiesza
|
#1483 | |
|
Zakorzenienie
|
Neurolog to jest taki lekarz, do którego się idzie np. z migreną i bada głowę?
Bo jeśli tak, to nie wiem, czy opłaca mi się iść, jak byłam u jednego (szybko przyjmuje i to zaraz koło mojej szkoły) z migreną, to kazał mi zamknąć oczy i dotknąć nosa i był koniec badania![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
I szczerze mówiąc, ja Ci zazdroszczę odwagi i silnej woli jeśli chodzi o exa![]() Ja się żegnam, dobranoc |
|
|
|
|
#1484 |
|
Zakorzenienie
|
Szotta - boskie kręciołki
|
#1485 | |
|
Zadomowienie
|
Ja wczoraj nie mogłam zasnąć. Przewracałam się w łóżku z boku na bok i nic. Czułam tylko jak mi serce bije i miałam milion myśli na sekundę. Co dziwne w ciągu dnia byłam w miarę spokojna, nie stresowałam się niczym zbytnio, a jak tylko położyłam się do łóżka, to mnie ogarnął jakiś taki bliżej nieokreślony lęk. Ciekawe skąd się to bierze?
Cytat:
Wchodzi mi na biurko, biega za mna wszedzie, wsadza mi łapy do jedzenia, ociera sie o mnie pupa, zostawia próbki śliny i przeraźliwie miauczy, jak tylko na nią spojrzę. Można zwariować... Muszę ją zamykać w pokoju, bo tylko wtedy się uspokaja i sobie po prostu śpi.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale jeszcze został jeden weekendzik więc zamierzam poimprezować choć sesja jeszcze sie dla mnie nie skończyła ![]() ale co tam, trzeba sie wybawić za te lata też idę już spać, oczywiście sudoku przed snem będzie, ostatnio jak biorę sudoku do rąk to już mi się spać zachciewa. To takie moje "liczenie baraknków" na dobranoc ![]() jyyli, a przed snem jak usnać nie możesz to może poczytaj jakąś nudnawą lekturę... ja miałam czytać ksiażke prof. u którego bede mieć w pt poprawkę (wyniki dopiero jutro ale to prawie pewne choc mam te iskierke nadzei bo napisałam ) ale stwierdziłam ze nie... jeszcze będzie mi sie śnił ten prof. ŁeeDobranoc
|
|
#1487 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
próbowałaś technik relaksacyjnych? czasami w stresujących momentach, szczególnie tych przewleklych mi pomagają ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1488 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To TŻta wina bo kiedyś kupowałam perfumy dla niego na urodziny wczymś takim jak Sephora w PL i akurat mieli jakąś akcję, że do każdego zakupu dodawali sporawe pudełeczko wypchane próbkami. Między innymi clinique. W ten sposób zakochałam się w clinique. Gdyby nie prezent dla niego to nadal używałabym jakiegoś garniera (tfu) Cytat:
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
Sporo dzisiaj piszecie
właśnie skończyłam Was nadrabiać. Wieczór spędziłam z Tż, najpierw byliśmy w barze a później u mnie. Jeszcze procenty mi szumią w głowie i nie chce mi się spać, z chęcią poszłabym gdzieś potańczyć Kocham emulsję Babydream, kładę od paru dni na twarz, cudownie nawilża i nic nie zapycha |
|
|
|
#1490 |
|
ma zielone pojęcie
|
A ja właśnie skończyłam czytać "Jądro ciemności".
Teraz uciekam. Rano pewnie przywitam się z Wami standardowo o nieludzkiej porze...
|
#1491 |
|
ma zielone pojęcie
|
Dzień dobry, witam o nieludzkiej porze...
|
#1492 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tabletek juz żadnych nie biorę, ostatnio miałąm Hydrocośtam, pamietam,ze tez to miałaś Ale to działało jak wzięłam z 3-4 na raz Koniec z truciem.Na sen źle wpływa komputer, także, czas odpuśić sobie wieczorne wizażowanie Cytat:
Cytat:
![]() Ja tez od 6 nie śpię ale umyłam głowę, zaplacentowałam, pomalowałam knykcie o tak zleciało
|||||
|
|
|
#1493 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Gdzieś do 1:30 czytałam "Jądro ciemności
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1494 | |
|
Zakorzenienie
|
Podobało Ci sie
?;> Jutro mam prace semestralną z religii ![]() ---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- Temat: Czy miłośc ogranicza? na podstawie słów "Kochaj-rób co chcesz"
|
|
|
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
kurde, może teraz w końcu wizaż mi zacznie chodzić jak należy... wczoraj nie mogłam odpowiadać na posty.. skandal!
co coś napisała, to krzyczał mi, że zbyt lakoniczna wypowiedź no i w końcu się poddałam, bo pisałam w eter ![]() witam Was ze "świeżą energią" znowu spadł śnieg, jest zimno, ślisko i gwałciciel dalej beztrosko grasuje.. dzień jak co dzień.... przez tego psychola laski w pracy wysnuwają takie teorie że witki opadają
ig: @tojaola_ Edytowane przez blondyna789 Czas edycji: 2010-02-10 o 07:48 |
|
|
|
#1496 | |
|
Zakorzenienie
|
Blondi, najgorzej dac się zwariować
---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- http://demotywatory.pl/908192/Obcinarka
|
|
|
|
#1497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, właśnie - najgorzej... ale jak tu się nie bać skoro koleś jest ciągle na wolności i atakuje.. z drugiej strony ja staram się w miarę trzeźwo na to patrzeć.. zachowuję pewne środki ostrożności, ale no nie da się nie wychodzić z domu.... a co jeśli go nie złapią? kobiety całkowicie przestaną wychodzić z domów? jak znam życie sprawa prędzej czy później ucichnie, a sprawcy i tak nie złapią ![]() idę liczyć moje statystyki ![]() Agusia, a Ty jednak wolne sobie zrobiłaś?
|
|
#1498 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie
Mam na 10. Zaraz ide ![]() Napisze Ci później PW
|
|
|
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
a w Poznaniu śnieg pada
![]() wciaż na głowie mam olej+rycynkę dziś jestem w domu, więc potrzymam jeszcze trochę myślicie, że ponad doba z olejem we włosach i na głowie to za dużo? bo chętnie zmyłabym go dopiero jutro rano
|
|
|
|
#1500 | |
|
Zakorzenienie
|
oki
to ja pękam z ciekawości Cytat:
![]() co Ty.. oleju nigdy za wiele.. jak wcześniej miałam możliwość to też przesiadywałam z naolejowanymi włosami ile się dało...
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:03.

bardzo lubię kanebo, choć używam głównie pielęgnacji. z makijażowych spraw używam tylko bazy rozświetlającej, która mi już się skończyła, ale walentynki tuż tuż

ale chyba branie leków nasennych to nienajlepszy pomysł

Bo jeśli tak, to nie wiem, czy opłaca mi się iść, jak byłam u jednego (szybko przyjmuje i to zaraz koło mojej szkoły) z migreną, to kazał mi zamknąć oczy i dotknąć nosa i był koniec badania
- 82
15.04.2013
no i w końcu się poddałam, bo pisałam w eter 
że witki opadają